Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

25 Nov 2021 11:17 #257476 by Γιώργος Σκένδρος
 Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί από την εταιρεία.
  O Fawzi Mesmar αποχωρεί από το στούντιο, όπως αναφέρει το site VGC , ο καθώς είχε σχέδια να το κάνει μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της τίτλου. O Mesmar εντάχθηκε στην DICE το 2019 και εργάστηκε τόσο στο Battlefield όσο και στο Star Wars: Battlefront. O Fawzi Mesmar δήλωσε σε ένα mail προς το προσωπικό: "Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση να υπηρετώ στις καλύτερες ομάδες σχεδιασμού στον γαλαξίαΗ απίστευτη σχεδιαστική δουλειά που κάνετε συνεχίζει να με εμπνέει καθημερινά. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε, ελπίζω να μην σας απογοήτευσα. Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μένα να είμαι εδώ με την ομάδα καθώς πετυχαίνουμε αυτό το ιστορικό ορόσημο".
 

 Ο Mesmar δήλωσε ότι του δόθηκε μια ευκαιρία να εργαστεί σε μια άλλη εταιρεία την οποία δεν μπορούσε να απορρίψει και ότι ο νέος εργοδότης του είχε την καλοσύνη να περιμένει ώστε να μπορέσει να στείλει το Battlefield 2042. Ο Oskar Gabrielson, ο διευθυντής του στούντιο της DICE, συζητούσε με τον Mesmar εδώ και καιρό σχετικά με το ποιος θα αναλάβει το ρόλο του και θα ανακοινωθεί αργότερα. Η εταιρεία θέλησε να καθυστερήσουν αυτή την ανακοίνωση, ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί στην αποστολή του Battlefield 2042, καθώς είναι μια σημαντική κυκλοφορία. Ο Mesmar θα παραμείνει επίσης στη Στοκχόλμη για τον επόμενο ρόλο του. Η EA επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Mesmar αναφέροντας: "Ο Fawzi Mesmar αποχωρεί από την DICE στο τέλος της εβδομάδας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες". Η DICE έχει περιγράψει σημαντικές ενημερώσεις και αλλαγές που έρχονται στο Battlefield 2042 το οποίο έχειλάβει μεγάλο αριθμό αρνητικών κριτικών στο Steam. Οι fans κάνουν λόγο για ένα προβληματικό λανσάρισμα και για έλλειψη παλαιών χαρακτηριστικών. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2021 13:36 #257608 by Μαρία Μαλκέζη
Το Battlefield 2042 χάνει παίκτες με τεράστια ταχύτητα

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Οι παίκτες εγκαταλείπουν ταχύτατα το Battlefield 2042, απηυδησμένοι από τα τεχνικά προβλήματα που ακόμα δεν έχουν επιλυθεί.

Το Battlefield 2042 ήταν στην πραγματικότητα αρκετά δημοφιλές κατά την κυκλοφορία του, φτάνοντας στα πέντε κορυφαία games στο Steam και στο Xbox Live. Σήμερα, λιγότερο από δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία, το Battlefield  έχει χάσει πάνω από το 60% των ενεργών παικτών του στο Steam. Όπως φαίνεται στο Steam DB, το μέγιστο πλήθος ταυτόχρονων παικτών του Battlefield τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 34005, από 105397 που ήταν το μέγιστο κατά την ημέρα κυκλοφορίας. Η απώλεια παικτών μετά την κυκλοφορία είναι αρκετά φυσιολογική για τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά η ταχύτητα με την οποία συνέβη στην περίπτωση του Battlefield 2042 είναι ανησυχητική. Αυτή τη στιγμή, το  Farming  Simulator 22 είναι πιο δημοφιλές από το Battlefield 2042 αυτή τη στιγμή. 
Βέβαια, αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν μόνο τον πληθυσμό στο Steam. Το Battlefield 2042 είναι διαθέσιμο απευθείας στο Origin και μέσω του Epic Games Store. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το πλήθος των παικτών εντός του παιχνιδιού, δεν είναι γνωστό εάν τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα και σε αυτές τις πλατφόρμες. Ωστόσο, ένα άλλο στατιστικό δίνει την πραγματική εικόνα για τη δημοτικότητα του παιχνιδιού.  Σύμφωνα με το True Achievements , μόνο το 43% των παικτών του Xbox κατάφερε να φτάσει στο level 15, το οποίο μπορεί εύκολα να επιτευχθεί σε μερικές ημέρες. Όσον αφορά το level 25, μόνο το 22% των παικτών έφτασε σε αυτό. Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο PlayStation, όπου το 36% των παικτών ξεκλείδωσαν το Trophy για το level 25.

Tο level 25 είναι ελάχιστη πρόοδος όσον αφορά τα unlockables του Battlefield 2042. H DICE έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει ένα σημαντικό  patch  στις αρχές Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μέχρι στιγμής. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει ήδη αντιμετωπίσει το υπερβολικό bloom των όπλων στην πρώτη ενημέρωση, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα του Battlefield 2042. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2021 10:53 - 08 Dec 2021 18:06 #257730 by Μαρία Μαλκέζη
Μπορείτε να χαϊδέψετε τα σκυλιά-ρομπότ στο Battlefield 2042 Απλώς προσέξτε τις εκρήξεις.

Το Battlefield 2042 περιλαμβάνει ένα ωραίο μικρό  easter egg  που έχουν ανακαλύψει οι παίκτες, και περιλαμβάνει τον αξιαγάπητο (και θανατηφόρο) ρομποτικό «σκύλο» με το όνομα Ranger.

Τα Rangers μπορούν να καλούνται από παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα και περιφέρονται στο πεδίο της μάχης πυροβολώντας εχθρούς και υπηρετώντας ως προσωπικοί σωματοφύλακες. Οι παίκτες ανακάλυψαν ότι πλησιάζοντας ένα Ranger και κρατώντας το κουμπί αλληλεπίδρασης θα εμφανιστεί ένα ειδικό  animation  στο οποίο ο χαρακτήρας σας γονατίζει για να χαϊδέψει το αξιαγάπητο ρομπότ στο κεφάλι του, που είναι σαν φακός  κάμερας. Μπορείτε να δείτε το easter egg σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Battlefield στο Twitter: 

Είναι μια ωραία μικρή αλληλεπίδραση και ταυτόχρονα  in-game  αναφορά σε ένα κομμάτι του concept art του Battlefield 2042 που δείχνει έναν από τους specialists του παιχνιδιού, τον Angel, να χαϊδεύει ένα τραυματισμένο Ranger. Το βίντεο μπορεί να σας εμπνεύσει να χαϊδεύετε κάθε Ranger που βλέπετε ενώ παίζετε Battlefield 2042, αλλά ίσως είναι καλύτερο να μην παραμείνετε κοντά τους για πολύ. Όπως επισημαίνεται από τον FPS YouTuber Jackfrags, μπορείτε να δώσετε εντολές στο Ranger να ακολουθήσει, να πάει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή ακόμα και να αυτοκαταστραφεί.

Παρόλο που το Ranger δεν είναι τόσο μεγάλο, η αυτοκαταστροφική έκρηξη που προκύπτει είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα μπορεί να σας σκοτώσει αν στέκεστε κοντά. Μην αφήσετε λοιπόν το Ranger να σας ξεγελάσει. Το Ranger είναι ένα φονικό μηχάνημα, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από το μεγάλο πολυβόλο στην πλάτη του.

Το Battlefield 2042 έχει λάβει πολυάριθμες ενημερώσεις μετά τη δύσκολη κυκλοφορία της early access ενώ έρχονται περισσότερες αλλαγές. Εκτός από διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων, το παιχνίδι έχει λάβει επίσης βελτιώσεις διεπαφής χρήστη, προσαρμογές στην ανάκρουση των όπλων,  nerf  στα οχήματα και νέες προσθήκες στο Battlefield Portal. Η EA έχει μεγάλα σχέδια για το Battlefield, ανακοινώνοντας πρόσφατα ότι ο ιδρυτής της Respawn, Vince Zampella, θα επιβλέπει το μέλλον του franchise, ενώ ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto, θα δημιουργήσει ένα νέο στούντιο για να επεκτείνει την ιστορία και τους χαρακτήρες του σύμπαντος του Battlefield.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:03 #257786 by Stathis Moose Stathopoulos
Screenshots του Battlefield 2042 διέρρευσαν στο Reddit
Λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Ο χρήστης του Reddit Aaronfrogger, δήλωσε ότι η έκδοση του Battlefield 2042 για κονσόλες Xbox του ξεκλείδωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο και έτσι έβγαλε διάφορα screenshots, τα οποία ανέβασε στο site.

Στα screenshots βλέπουμε την λίστα των όπλων και τα στατιστικά τους, τα solo και co-op modes, αλλά και στιγμιότυπα από το gameplay.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:04 #257795 by Stathis Moose Stathopoulos
Έγινε leak του Battlefield 2042 και οι fans είναι δυσαρεστημένοι με τα όπλα
Φαίνεται να έχουν μικρή ποικιλία.

Η επίσημη κυκλοφορία του Battlefield 2042 έρχεται σύντομα, αλλά ένας παίκτης φαίνεται να έχει ήδη παίξει ολόκληρο το παιχνίδι.

Αν και δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς, ο χρήστης του Reddit Aaronfrogger, είπε ότι μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στην πλήρη έκδοση του Battlefield 2042 μετά την προφόρτωση του παιχνιδιού στο Xbox. Ο Aaaronfrogger έκανε πολλές αναρτήσεις στο subreddit του Battlefield 2042 δίνοντας πληροφορίες για το παιχνίδι, που κυμαίνονται από φωτογραφίες των μενού του παιχνιδιού, μια ματιά στην προσαρμογή όπλων και στιγμιότυπα από battles μεταξύ bots.

Παίκτες στο subreddit του παιχνιδιού φαίνονται δυσαρεστημένοι με τον συνολικό αριθμό των όπλων του Battlefield 2042, όπως αποκαλύπτεται σε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον Aaronfrogger. Η εικόνα δείχνει ότι το πλήρες παιχνίδι φαίνεται να έχει τρία δευτερεύοντα όπλα, τέσσερα SMG, τέσσερα assault rifles, δύο LMG, τρία DMR, τρία κυνηγετικά όπλα και τρία snipers. Συνολικά δηλαδή υπάρχουν 22 όπλα στο launch , εάν ισχύουν όσα παρουσίασε.

<youtube>ASzOzrB-a9E</youtube>

Ωστόσο, ο παραπάνω αριθμός δεν υπολογίζει όλα τα πρόσθετα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη λειτουργία Portal του Battlefield 2042. Αυτή η λειτουργία, η οποία περιλαμβάνει όπλα (μαζί με χάρτες, gadget και οχήματα) από το Battlefield 1942, το Battlefield 3 και το Battlefield Bad Company 2, προσφέρει μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εμπειρία στην οποία οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν στοιχεία από πολλά Battlefield.

Η DICE αποκάλυψε πρόσφατα το τρίτο σημαντικό μέρος του Battlefield 2042, το Hazard Zone. Μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου battle royale, το Hazard Zone βάζει ομάδες παικτών να ανταγωνίζονται για να αποκτήσουν και να κρατήσουν σκληρούς δίσκους και να φύγουν από τον χάρτη πριν μία καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα.

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν τις εκδόσεις Gold ή Ultimate του παιχνιδιού μπορούν να αρχίσουν να από τις 12 Νοεμβρίου. Επιπλέον, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate και οι συνδρομητές του EA Play έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία δεκάωρη δοκιμή του Battlefield 2042 από τις 12 Νοεμβρίου.
To Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:53 #257835 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο υλικό από τα All-out Warfare, Portal και Hazard Zone modesΗ EA έδωσε πρόσβαση στο Battlefield 2042 σε αρκετούς influencers, πριν την κυκλοφορία του, οι οποίοι δημοσίευσαν videos με gameplay από τα διάφορα modes του FPS.
Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε αρχικά gameplay από το Hazard Zone και στη συνέχεια από τα Portal, Breakthrough και Conquest.

<youtube>hLbmoIND4K4</youtube>

Στο δεύτερο που είναι διάρκειας 35 λεπτών βλέπουμε επίσης πλάνα και από τα τρία modes.

<youtube>q8TPYo2PaKY</youtube>

Το τρίτο διαρκεί 25 λεπτά έχει επίσης υλικό από όλα τα modes.

<youtube>LdChc4BkTFI</youtube>

Το τέταρτο επικεντρώνεται στο Hazard Zone.

<youtube>nRzkB0hayig</youtube>

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:55 #257848 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο χαρακτήρας σας στο Battlefield 2042 μπορεί να φτερνιστεί αν τον αφήσετε ανενεργό
Γείτσες!

Στον κόσμο των games, οι χαρακτήρες καμιά φορά κάνουν περίεργα πράγματα όταν τους αφήνουμε μόνους τους. Άλλοι παίρνουν γκριμάτσες, άλλοι ξύνονται, γενικώς αυτό έχει να κάνει ανάλογα με το πως τους έχουν προγραμματίσει οι developers .

Στο Battlefield 2042 οι χαρακτήρες σας θα κάνουν διάφορα και ένα από αυτά είναι ότι μπορεί ακόμα και να φτερνίζονται. Αυτό  τουλάχιστον βλέπουμε από τον χρήστη SoonerRaider στo Reddit.

Βέβαια επειδή έχουμε να κάνουμε με First-Person Shooter, δυστυχώς δεν θα μπορείτε να δείτε τον χαρακτήρα σας πάνω στο φτέρνισμα, ωστόσο υπάρχει το ταρακούνημα της οθόνης.

Με τις υγείες σας παιδιά! Και μην βγαίνετε AFK.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:55 #257851 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Battlefield 2042 έχει πιγκουίνους και χιονάνθρωπο
Κάνουν τσουλήθρα στο χιόνι.

Το Battlefield 2042 έχει πιγκουίνους και χιονάνθρωπο.

Η EA Dice έχει βάλει πιγκουίνους στο Battlefield 2042, ενώ σε ένα σημείο υπάρχει μέχρι και χιονάνθρωπος. Όλα αυτά βρίσκονται στο  χάρτη Breakaway, ο οποίος είναι γεμάτος χιόνι. Εκεί θα συναντήσετε οικογένειες με πιγκουίνους, οι οποίοι ενίοτε κάνουν τσουλήθρα στο χιόνι και βουτάνε στο νερό. Υπάρχουν ενήλικες και μικροί πιγκουίνοι.

Αν τους πυροβολήσετε τότε σας ευχόμαστε να σας εντοπίσει εχθρός. Δείτε το βίντεο του JackFrags

<youtube>5O7myMMdTsg</youtube>

Επίσης, ο χάρτης έχει και έναν χιονάνθρωπο. Στο παρελθόν η σειρά Battlefield 2042 είχε και άλλα ζώα, όπως ο καρχαρίας Megalodon. Ο Breaway map λαμβάνει χώρα στην Ανταρκτική, σε μία εξέδρα άντλησης πετρελαίου. Η εξόρυξη πετρελαίου έχει μετατρέψει την περιοχή κατάψυξης σε στρατηγικό hot spot. Επωφεληθείτε από δεξαμενές καυσίμων που καταστρέφονται και silos που αν καταστραφούν ρίχνουν συντρίμια και φλέγονται μόνιμα.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257852 by Stathis Moose Stathopoulos
Δεν υπάρχει scoreboardΤο Battlefield 2042 δεν έχει ούτε scoreboard, στο μέχρι τώρα λανσάρισμά του μέσω EA Play.
Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το Reddit και μάλιστα αναφέρεται μία λίστα από πράγματα που έχουν παραλειφθεί από την EA ή πρέπει να διορθωθούν. Απ' ότι φαίνεται το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο για λανσάρισμα.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:57 #257860 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EA αφαίρεσε skin από το Battlefield 2042 που αναφερόταν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας
Το Little Green Man αποτελεί παρελθόν.

Η EA Dice εισήγαγε στο Battlefield 2042 ένα αμφιλεγόμενο skin, το οποίο αναφερόταν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας.

Το skin ονομαζόταν "Little Green Man" και αφορούσε τον specialist Pyotr “Boris” Gukovsky. Ο όρος αυτός χρησιμοποιούνταν από τους Ουκρανούς πολίτες και τα ΜΜΕ για να χαρακτηρίσει τους Ρώσους στρατιώτες που φορούσαν μάσκες. Οι Ρώσοι στρατιώτες είχαν πράσινες στρατιωτικές στολές και η δράση τους λαμβάνει χώρα στην κρίση της Ουκρανίας το 2014. 

Στο Twitter ορισμένοι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν στην EA Dice λέγοντάς της: "Νιώθετε οκ που κάνετε αστείο με τους Ρώσους τρομοκράτες που κατέλαβαν μέρος της χώρας μου; Γιατί δεν βάζετε ξέρω γω τους ISIS ή τους Taliban;" Η EA Dice απάντησε στις παρατηρήσεις και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι η χρήση του ονόματος έγινε χωρίς πρόθεση και ότι οι χρήστες τους βοήθησαν να κάνουν μία θετική αλλαγή στο παιχνίδι.

Φυσικά το όνομα στο skin δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το skin αφορά μόνο τον Gukovsky και όχι κάποιον άλλο operator. Προφανώς κάποιος game designer ή γραφίστας θέλησε να κάνει πλακίτσα.

Το Battlefield 2042 έχει όμως πιο σοβαρά προβλήματα, όπως την έλλειψη scoreboard και chat. Αν αναλογιστούμε ότι δεν έχει ούτε campaign και διαθέτει μια σειρά από bugs , κάτι μου λέει ότι με όλα αυτά τα θέματα, η Electronic Arts ετοιμάζεται για πανωλεθρία.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification