Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

09 Dec 2021 04:52 #258048 by Stathis Moose Stathopoulos
Στο Battlefield 2042 μπορείτε να επισκευάσετε τους πιγκουίνους
Στον χάρτη Breakaway.

Το Battlefield 2042 έχει αρκετά ενοχλητικά bugs , όμως μερικές φορές κάποια bugs προκαλούν γέλια.

Ένα bug που ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τους παίκτες του Battlefield 2042 είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Ο χρήστης του Reddit, Dunaike, αποφάσισε να προσγειώσει το ελικόπτερό του κοντά σε μια περιοχή με πιγκουίνους στον χάρτη του Breakaway. Οι πιγκουίνοι είναι αυτοί που δίνουν έναν χαρακτήρα στον περιβάλλον. Είναι τόσο σημαντικοί, που μπορείτε να τους επισκευάσετε. Ναι σωστά ακούσατε. Αν έχετε εξοπλισμένο το repair tool, μπορείτε να συμπληρώσετε την ζωή των πιγκουίνων.

Μερικοί παίκτες θεωρούν ότι οι πιγκουίνοι αρχικά ήταν σχεδιασμένοι ως οχήματα, τουλάχιστον όσον αφορά τις μηχανές για τις οποίες εμφανίζεται και το health bar. Το health bar μειώνεται αν προσπαθείτε να τους κάψετε, όμως αυτό δεν σας κερδίζει περισσότερους πόντους, ούτε αλλάζει την συμπεριφορά των πιγκουίνων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:54 #258055 by Stathis Moose Stathopoulos
Ένα bug στο Battlefield 2042 στα PC δεν επιτρέπει στους παίκτες να κοιτάξουν δεξιά και αριστερά
Χρειάζεται να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις σας για να επιλυθεί.

Με το τρίτο του μεγάλο update να κυκλοφορεί, το Battlefield 2042 υποτίθεται ότι θα έλυνε αρκετά bugs και θα γινόταν πιο σταθερό. Όμως σύμφωνα αρκετούς χρήστες του Reddit και δημοσιεύσεις του Battlefield Direct Communication στο Twitter, αρκετοί παίκτες στα PC δεν μπορούν να κοιτάξουν δεξιά αριστερά, καθώς το Battlefield 2042 αναγνωρίζει μόνο το κάθετο input.

Φυσικά, το γεγονός ότι δεν μπορούν να κοιτάξουν δεξιά και αριστερά καταστρέφει την εμπειρία των παικτών στο Battlefield 2042. Υπάρχει fix για το εν λόγω bug, όμως οι παίκτες θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να χάσουν όλα τα in-game settings τους προκειμένου να το ενεργοποιήσουν. Για να ενεργοποιήσετε τα οριζόντια inputs στα PC, θα πρέπει να πάτε στον φάκελο My Documents>Battlefield 2042>Settings και να διαγράψετε τα αρχεία “PROFSAVE”. Διαγράφοντας αυτά τα αρχεία, οι ρυθμίσεις του game θα επιστρέψουν στις αρχικές. Επομένως θα χάσετε κάθε keybind που έχετε ρυθμίσει προηγουμένως. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν χρήση τους Twitter, χρειάζεται να διαγράψετε μόνο μερικές γραμμές ενός αρχείου.


We've noticed some players on PC aren't able to use horizontal mouse input after Update #3 went live

Restore default settings by removing "PROFSAVE" files in My Documents > Battlefield 2042 > Settings to keep playing

Be aware this resets all your in-game settings pic.twitter.com/XCVcMt0Stj

— Battlefield Direct Communication (@BattlefieldComm) December 2, 2021

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:54 #258056 by Stathis Moose Stathopoulos
Battlefield 2042: Η ΕΑ ανακοίνωσε νέους χάρτες και modes περιορισμένου χρόνου
Τα περισσότερα θα έρθουν με το νέο έτος.

Μαζί με την κυκλοφορία ενός μεγάλου νέου update για το Battlefield 2042, η EA μίλησε λίγο για το game και για το τι ετοιμάζει για αυτό. Η EA αναφέρθηκε σε νέους χάρτες και specialists, time-limited events για 64 παίκτες και άλλα.

Μετά το τρίτο update που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το Battlefield 2042, το επόμενο update θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο. Όμως, με το νέο έτος θα αρχίσει να προστίθεται περισσότερο content στο Battlefield 2042, όπως ένας νέο χάρτης με όνομα Exposure. Με το 2022 θα ξεκινήσει και η πρώτη live Season του Battlefield 2042. Μέσα στο ερχόμενο έτος θα κυκλοφορήσουν πολλαπλές Seasons και η καθεμία θα έχει το δικό της περιεχόμενο. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν.

Τέλος, μέσα στον Δεκέμβριο, η EA θα προσθέσει κάποια νέα matchmaking modes περιορισμένου χρόνου τα οποία θα επιτρέπουν στα Conquest και Breakthrough να παιχτούν με 64 παίκτες στα PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:55 #258059 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EA θα δημιουργήσει ένα σύμπαν Battlefield από πολλά games σε διάφορα format
Ο CEO της Respawn Entertainment ανέλαβε τα ηνία της σειράς.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Respawn Entertainment, Vince Zampella, θα πάρει τα ηνία της σειράς Battlefield από εδώ και πέρα.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά από την αποχώρηση του διευθυντή της DICE, Oskar Gabrielson. Επιπλέον ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto, θα ιδρύσει μία νέα εταιρεία ανάπτυξης στο Seatle, όπου θα αναλάβει την αφήγηση και τους χαρακτήρες της σειράς. Η νέα εταιρεία ανάπτυξης του Leht θα συνεργάζεται με την Ripple Effect, η οποία ανέπτυξε το Portal mode του Battlefield 2042. Οι συγκεκριμένες εταιρείες θα δουλέψουν μαζί ώστε να διευρύνουν και να βελτιώσουν το Battlefield 2042, ενώ θα δημιουργήσουν και νέες εμπειρίες στο σύμπαν του Battlefield.

<youtube>Jtz_mUGj4Ks</youtube>

Ο Zampela δήλωσε στο GameSpot: Αυτή είναι μία Και στρατηγική με πολλές έννοιες. Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να εξελίσσουμε το Battlefield 2042, αλλά και θα ερευνήσουμε νέων ειδών εμπειρίες και στρατηγικές τις οποίες μπορούμε να προσθέσουμε στα θεμέλιά του. Σε αυτό το σύμπαν ο κόσμος συνδέεται με κοινούς χαρακτήρες και αφήγηση. Επιπλέον αυτό το σύμπαν έχει χτιστεί από την κοινότητά μας, όσο εκμεταλλευόμαστε τη δύναμη του Portal και του χειροποίητου περιεχομένου που δίνει τη δημιουργικότητα στα χέρια των παικτών. Σχεδιάζουμε να χτίσουμε ένα σύμπαν Battlefield, τα οποία θα συνδέονται με επίκεντρο τον παίκτη. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το Battlefield όπου οι παίκτες θα παίζουν διάφορες εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου Battlefield Mobile, που έρχεται το 2022 από τον Alex Seropian και την Industrial Toys.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:56 #258063 by Stathis Moose Stathopoulos
Η DICE δεν θα κυκλοφορήσει τελικά skin του Άγιου Βασίλη στο Battlefield 2042, όπως είχε προγραμματίσει
Άλλαξε γνώμη μετά από τις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού.

Η DICE είχε σχέδια να κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων, ένα skin του Άγιου Βασίλη με το επόμενο update του Battlefield 2042, το οποίο ονομάζεται Father Winter, όμως τελικά το ακύρωσε μετά από τις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού.

Ο κόσμος αντέδρασε αρνητικά στο συγκεκριμένο skin με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμα κάποια τεχνικά προβλήματα στο FPS, τα οποία πρέπει η DICE να λύσει πρώτα, πριν ασχοληθεί με κάτι μικρής σημασίας. Επιπλέον αρκετοί παίκτες θεωρούν ότι ένα τέτοιο skin δεν ταιριάζει με τον σκοτεινό τόνο του Battlefield 2042, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου ο πλανήτης βρίσκεται σε πόλεμο και έχουν γίνει πολλές φυσικές καταστροφές. Η EA πλέον δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να κυκλοφορήσει όλα τα skins που παρουσίασε, σε αυτή την εορταστική περίοδο. 


Preview of the upcoming weekly mission rewards! ?

The #Battlefield2042 pre-season will last at least 8 weeks. pic.twitter.com/jRptlTrcD1

— Battlefield Bulletin (@BFBulletin) December 2, 2021

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:09 #258116 by Stathis Moose Stathopoulos
Στο Battlefield 2042 μπορείτε να χαϊδέψετε τα σκυλιά-ρομπότ
Απλώς προσέξτε τις εκρήξεις.

Το Battlefield 2042 περιλαμβάνει ένα ωραίο μικρό easter egg που έχουν ανακαλύψει οι παίκτες, και περιλαμβάνει τον αξιαγάπητο (και θανατηφόρο) ρομποτικό «σκύλο» με το όνομα Ranger.

Τα Rangers μπορούν να καλούνται από παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα και περιφέρονται στο πεδίο της μάχης πυροβολώντας εχθρούς και υπηρετώντας ως προσωπικοί σωματοφύλακες. Οι παίκτες ανακάλυψαν ότι πλησιάζοντας ένα Ranger και κρατώντας το κουμπί αλληλεπίδρασης θα εμφανιστεί ένα ειδικό animation στο οποίο ο χαρακτήρας σας γονατίζει για να χαϊδέψει το αξιαγάπητο ρομπότ στο κεφάλι του, που είναι σαν φακός  κάμερας. Μπορείτε να δείτε το easter egg σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Battlefield στο Twitter:


Who's a good dog?
dog driving a car pic.twitter.com/BTkNhechbx

— Battlefield (@Battlefield) December 7, 2021

Είναι μια ωραία μικρή αλληλεπίδραση και ταυτόχρονα in-game αναφορά σε ένα κομμάτι του concept art του Battlefield 2042 που δείχνει έναν από τους specialists του παιχνιδιού, τον Angel, να χαϊδεύει ένα τραυματισμένο Ranger. Το βίντεο μπορεί να σας εμπνεύσει να χαϊδεύετε κάθε Ranger που βλέπετε ενώ παίζετε Battlefield 2042, αλλά ίσως είναι καλύτερο να μην παραμείνετε κοντά τους για πολύ. Όπως επισημαίνεται από τον FPS YouTuber Jackfrags, μπορείτε να δώσετε εντολές στο Ranger να ακολουθήσει, να πάει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή ακόμα και να αυτοκαταστραφεί.

Παρόλο που το Ranger δεν είναι τόσο μεγάλο, η αυτοκαταστροφική έκρηξη που προκύπτει είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα μπορεί να σας σκοτώσει αν στέκεστε κοντά. Μην αφήσετε λοιπόν το Ranger να σας ξεγελάσει. Το Ranger είναι ένα φονικό μηχάνημα, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από το μεγάλο πολυβόλο στην πλάτη του.

Το Battlefield 2042 έχει λάβει πολυάριθμες ενημερώσεις μετά τη δύσκολη κυκλοφορία της early access ενώ έρχονται περισσότερες αλλαγές. Εκτός από διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων, το παιχνίδι έχει λάβει επίσης βελτιώσεις διεπαφής χρήστη, προσαρμογές στην ανάκρουση των όπλων, nerf στα οχήματα και νέες προσθήκες στο Battlefield Portal. Η EA έχει μεγάλα σχέδια για το Battlefield, ανακοινώνοντας πρόσφατα ότι ο ιδρυτής της Respawn, Vince Zampella, θα επιβλέπει το μέλλον του franchise, ενώ ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto, θα δημιουργήσει ένα νέο στούντιο για να επεκτείνει την ιστορία και τους χαρακτήρες του σύμπαντος του Battlefield.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:10 #258119 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Battlefield 2042 ξεκίνησε ως Battle Royale
Το development κράτησε 18 μήνες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον δημοσιογράφο Tom Henderson, το Battlefield 2042 επρόκειτο αρχικά να είναι Battle Royale game.

Επίσης, το development του παιχνιδιού κράτησε 18 μήνες. Η Electronic Arts είπε στην DICE "Αντέγραψε ότι είναι δημοφιλές" και εκείνη την περίοδο στην επικαιρότητα ήταν τα Battle Royale games. Γι' αυτό δημιουργήθηκε και το Plus menu, με το οποίο οι παίκτες αλλάζουν weapon attachments επιτόπου, ανάλογα με το Loot που έχουν. Έτσι η DICE άφησε και τις κλασικές classes για χάρη των Specialists.

<youtube>2MKtgP7cHEk</youtube>

Η EA θέλησε να "χτυπήσει" το Call of Duty: Warzone, ενώ ορισμένα στοιχεία Battle Royale φαίνονται στο Hazard Zone. Ανάμεσα στο διάστημα Απριλίου και Αυγούστου 2020, το development άλλαξε προς την σημερινή μορφή του Battlefield 2042. Βέβαια, με τόσα τεχνικά θέματα, προβλήματα με την Frostbite Engine και με την δουλειά να γίνεται από το σπίτι λόγω του κορωνοϊού, το Battlefield 2042 έφτασε στη μορφή που το βλέπουμε σήμερα.

Διαβάστε για τα σκυλιά ρομπότ του Battlefield 2042 τα οποία θα μπορείτε να χαϊδέψετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:37 #259173 by Stathis Moose Stathopoulos
To Battlefield 2042 απέκτησε mode με 64 παίκτες σε PC, PS5 και Xbox Series X
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Το Battlefield 2042 μόλις απέκτησε τα πολυαναμενόμενα modes Conquest και Breakout μικρότερης κλίμακας σε PS5, Xbox Series X και PC, τα οποία δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη μάχη πεζικού.

Η DICE έχει κυκλοφορήσει τις λειτουργίες Conquest και Breakout 64 παικτών σε όλες τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, αλλά μόνο ως λειτουργίες περιορισμένου χρόνου προς το παρόν. Η αλλαγή είναι κάτι που οι παίκτες έχουν ζητήσει εδώ και καιρό, καθώς πολλοί από αυτούς λαχταρούν μια εμπειρία στο Battlefield με περισσότερες μάχες σε κοντινή απόσταση που δεν παρέχουν τα matches 128 παικτών. Οι νέες λειτουργίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο μενού All-Out Warfare του παιχνιδιού, δεν έχουν ακόμη ημερομηνία λήξης, επομένως είναι πιθανό η DICE να αποφασίσει να τις προσθέσει μόνιμα σύντομα. Εάν παίζετε σε Xbox One ή PS4, θα εξακολουθείτε να έχετε τον περιορισμό των 64 παικτών σε όλα τα modes και δεν θα μπορείτε να παίξετε μέσω cross-play με χρήστες που έχουν κονσόλες τρέχουσας γενιάς ή PC.


64 Player Conquest and Breakthrough are now available for a limited time in #Battlefield2042 on Xbox Series X|S, PlayStation 5 and PC

Start playing the new experiences right now via the All-Out Warfare menu pic.twitter.com/kkoBH6103L

— Battlefield Direct Communication (@BattlefieldComm) December 14, 2021

Το Battlefield 2042 αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από την κυκλοφορία του. Η DICE παρουσίασε έναν οδικό χάρτη των προγραμματισμένων επιδιορθώσεων που στοχεύουν στην επιδιόρθωση του Battlefield 2042. Το τελευταίο patch του παιχνιδιού αντιμετωπίζει ορισμένα κρίσιμα προβλήματα, ενώ παράλληλα θέτει τις βάσεις για την επερχόμενη λειτουργία Santa vs. Elves του παιχνιδιού για τις γιορτές. Αν διορθώσει τα προβλήματα, παραμένει ένα πολλά υποσχόμενο FPS για την σειρά και το είδος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:45 #259209 by Stathis Moose Stathopoulos
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για το Battlefield 2042 στα PC
Μέχρι τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου.

Το Battlefield 2042 διατίθεται δωρεάν για δοκιμή στο Steam, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου έχετε πρόσβαση σε όλα τα modes, τα όπλα και τους Specialists του Battlefield 2042. Η πρόοδος που θα έχετε κάνει, θα μπορεί να μεταφερθεί στο πλήρες παιχνίδι, αν αποφασίσετε να το αγοράσετε. Επιπλέον το Battlefield 2042 βρίσκεται στο Steam σε 34% έκπτωση.Η κυκλοφορία του Battlefield 2042 συνοδεύτηκε από πολλά bugs και τεχνικά προβλήματα, όμως μετά από σημαντικά patches από την DICE, η κατάσταση του είναι πλεον πολύ καλύτερη.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Battlefield 2042 από το Steam κάνοντας κλικ εδώ .

Διαβάστε το review του Battlefield 2042

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2022 04:18 #259840 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Στο Battlefield 2042 τα σκόπευτρα επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων
Ένα γνώριμο πρόβλημα επανήλθε.

Τα σκόπευτρα στο Battlefield 2042 φαίνεται να επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων .

Τα attachments όπλων του Battlefield 2042 δέχονται ξανά κριτική λόγω της παραπλανητικής, συχνά συγκεχυμένης συμπεριφοράς τους. Το πρόβλημα υπάρχει από τον Νοέμβριο και ήταν ένα από τα θέματα του gameplay.

Ορισμένα από αυτά τα ζητήματα εκδηλώθηκαν με παραπλανητικές περιγραφές των attachments που κάνουν το αντίθετο από αυτό που αναφέρεται. Σε άλλες περιπτώσεις, ορισμένα attachments ήταν αναποτελεσματικά στην εκτέλεση της λειτουργίας που υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνουν.

Η DICE τελικά διόρθωσε μερικά από αυτά τα λάθη με updates, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί πλήρως. Όπως διαπίστωσε ο χρήστης του Reddit, Zodhr , η ανάκρουση των όπλων στο Battlefield 2042 φαίνεται να επηρεάζεται με κάποιο τρόπο από την όραση και την επιλογή σκόπευτρου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, χρησιμοποιώντας το rifle AK24, η αλλαγή σκοπευτικών από το Fusion Holo στο XDR Holo μειώνει την κατακόρυφη ανάκρουση κατά περίπου 25%. Αυτό προφανώς δεν πρέπει να συμβεί, καθώς κανένα από τα σκόπευτρα στο Battlefield 2042 δεν έχει -θεωρητικά- ιδιότητες που να επηρεάζουν την ανάκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις, ο Zodhr έχει προσαρτημένο στην κάννη το Arcom Tactical Muzzle Brake - το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ανάκρουση. Είναι πιθανό το ίδιο το Plus Menu να έχει bug και να μην πέρασε την επίδραση του muzzle brake μέχρι και μετά την σκόπευση.Το ίδιο θέμα πιθανότατα ευθύνεται και για παρόμοιο πρόβλημα με τις λαβές όπλων. Όπως φαίνεται στο βίντεο του iFlyAircraft, το assault rifle M5A3 έχει διαφορετικές τιμές κάθετης ανάκρουσης κατά την εναλλαγή μεταξύ της λαβής Cobra και της λαβής LWG - και οι δύο θα πρέπει να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού.

Πράγματι, το βίντεο δείχνει ότι έχει προσαρτηθεί ένας αντισταθμιστής, επομένως είναι πιθανό και αυτός να έχει την επίδρασή του μόνο μετά την αλλαγή της λαβής. Ανεξάρτητα από το τι το προκαλεί, αυτό είναι προφανώς ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Καθώς οι developers της DICE επιστρέφουν από το διάλειμμα των διακοπών, αναμένουμε να ακούσουμε κάτι για τα σχέδια της εταιρείας σύντομα. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification