Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

09 Feb 2022 22:44 #261253 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042: Στη Νότια Αφρική τα άτομα είναι τόσο λίγα που ένας παίκτης κρατάει έναν server και ρίχνει bans
Επί μία εβδομάδα!

Σε ορισμένα games που έχουν online multiplayer και ταυτόχρονα επιτρέπουν σε παίκτες να παίζουν ως server admins, καμιά φορά υπάρχουν προβλήματα σε χώρες που έχουν πολύ λίγα άτομα!

Ένα από αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζει το Battlefield 2042, του οποίου η βάση χρηστών έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, παρότι βρίσκεται λίγους μήνες στην αγορά. Ο λόγος είναι το κακό λανσάρισμα. Σε ορισμένες χώρες όμως, το population είναι τόσο μικρό στο Conquest mode που δεν μπορούν να μαζευτούν αρκετοί παίκτες, δηλαδή πάνω από 128, ώστε να δημιουργηθεί ένας δεύτερος server!

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ένας παίκτης-troll στη Νότια Αφρική, αφού έχει πάρει ως Admin υπό τον έλεγχό του τον μοναδικό server που υπάρχει για το Conquest mode. Είναι online όλη τη μέρα και απλά ρίχνει ban σε όσους παίκτες μπαίνουν στο server για να τους σπάσει τα νεύρα! Είναι προφανές όμως ότι οι παίκτες στη χώρα αυτή που παίζουν Battlefield 2042 είναι τόσο λίγοι, που ακόμα κι όταν ο χρήστης φεύγει AFK, ο server δεν γεμίζει με 128 άτομα ώστε να δημιουργηθεί ένας δεύτερος server! Έτσι, το άτομο αυτό απαγορεύει στους άλλους χρήστες να παίξουν, σύμφωνα με μαρτυρίες στο Reddit.

Ο ορισμός του "Καλά πήγε αυτό" για την EA και την DICE, που όχι μόνο χάνουν χρήστες, αλλά που με τόσα λίγα άτομα έχουν καταφέρει να δυσφημίσουν το παιχνίδι τους και βέβαια να δώσουν...κακές ιδέες και σε άλλα trolls ανά τον κόσμο.

Φανταστείτε πάντως πόσο μίσος πρέπει να έχει αυτό το άτομο απέναντι στην EA και στους gamers γενικότερα, που επί μία εβδομάδα πληρώνει ρεύμα για να έχει το PC του ανοιχτό και να κρατάει τον server.

Διαβάστε περισσότερα για την καθυστέρηση της Season 1 του BF 2042.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:46 #261264 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Παίκτες του Battlefield 2042 άνοιξαν petition όπου ζητούν τα χρήματά τους πίσω
Οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 57.000.

Αρκετοί παίκτες του Battlefield 2042 άνοιξαν petition στο Change.org όπου ζητούν τα χρήματά τους πίσω, κατηγορώντας την EA για παραπλανητική διαφήμιση και ότι κυκλοφόρησε το FPS σε unplayable κατάσταση.

Η DICE έχει κυκλοφορήσει διάφορα updates από την αρχική κυκλοφορία που έχουν κάνει διορθώσεις, όμως βασικές λειτουργίες όπως το scoreboard έχουν καθυστερήσει ενώ η Season One πήρε αναβολή για το καλοκαίρι του 2022. Στο petition αναγράφεται: Η κυκλοφορία του Battlefield 2042 ήταν μία κοροϊδία για τον κάθε παίκτη που το αγόρασε για 70 δολάρια λόγω του παραπλανητικού marketing της EA. Η Electronic Arts και η DICE δεν τήρησαν καμία από τις υποσχέσεις που έδωσαν στην κυκλοφορία και το Battlefield 2042 ήταν unplayable. Ακόμα και σήμερα το Battlefield 2042 έχει bugs που αλλάζουν δραστικά την εμπειρία εντός του παιχνιδιού τόσο πολύ που για αρκετά μέλη της κοινότητας θεωρείται μισοτελειωμένο. Η κοινότητα του gaming δεν πρέπει να ανέχεται αυτή την κακομεταχείριση και το bulling από τις επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων που φτιάχνουν μισοτελειωμένα games και κάνουν παραπλανητικές διαφημίσεις.Στο petition αναγράφεται επίσης ότι θα κινηθεί νομικά εναντίων της EA εάν φτάσει τις 50.000 υπογραφές και αυτή τη στιγμή τις έχει ξεπεράσει με 57.000. Σε πρόσφατη συνάντηση με τους επενδυτές της, η ΕΑ δήλωσε ότι η κυκλοφορία του Battlefield 2042 δεν έφτασε τις προσδοκίες που είχε και ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Wilson παραδέχτηκε ότι υπήρχαν απροσδόκητα προβλήματα στην απόδοσή του. Ο Wilson δήλωσε επίσης ότι κάποιες από τις επιλογές που έγιναν δεν είχαν θετική ανταπόκριση από την κοινότητα. Παρόλα αυτά είπε ότι η EA παραμένει αφοσιωμένη στο να φέρει το παιχνίδι στα καλύτερά του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:50 #261340 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
120.000 υπογραφέςΜέσα σε λίγα 24ωρα το petition στο Change.org ξεπέρασε τις 120.000 υπογραφές!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2022 23:34 - 15 Feb 2022 23:37 #261435 by Μάνος Γρυπάρης


Battlefield 3 lead designer: "Απορώ πως στην EA έκαναν τόσα λάθη στο Battlefield 2042"
Ο David Goldfarb, lead designer του Battlefield 3, είδε το Battlefield 2042 και απορεί για ποιο λόγο η Electronic Arts έκανε τόσες λανθασμένες επιλογές.

Σύμφωνα με τη δήλωση της ίδιας της EA, "Το Battlefield 2042 δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες", ενώ παράλληλα το petition επιστροφής χρημάτων από πολλούς αγοραστές του Battlefield 2042 έχει φτάσει τις 160.000 υπογραφές! Με τόσο χαμό που έχει γίνει, ο David Goldfarb, lead designer των Battlefield 3 και Battlefield: Bad Company, έθεσε μέσω του Twitter ορισμένα σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Ο Goldfarb είπε συγκεκριμένα: «Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγιναν ορισμένες επιλογές στο game design.Γιατί δεν υπάρχουν μικρότεροι χάρτες για το πεζικό; Γιατί οι 128 παίκτες ήταν κάτι που φαινομενικά δεν αφήνει περιθώριο για το πεζικό; Γιατί κυκλοφορούν ολόκληροι χάρτες χωρίς λεπτομέρειες στα γραφικά; Κανείς δεν έλεγξε την ποιότητα; Ποιος σκέφτηκε ότι αυτή η εμπειρία τιμάει την sandbox εμπειρία της σειράς Battlefield και αποφάσισε να την υλοποιήσει; Είμαι έκπληκτος που υπήρξαν τόσα λάθη, παρότι γνωρίζω τα εμπόδια από πρώτο χέρι».

Η δήλωση αυτή ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά γιατί προέρχεται από ένα στέλεχος που έχει συνεισφέρει στο να μεγαλώσει η σειρά Battlefield από μια τόσο σημαντική θέση, όπως είναι αυτή του game designer. Ο Goldfarb έγινε μετέπειτα director και στο Payday 2.

Πως θα διορθωθεί στο εξής;
Ο Goldfarb πρότεινε τα παρακάτω: «Το καλύτερο πράγμα για την DICE θα ήταν να φτιάξει το Battlefield 2143 και να προχωρήσει μπροστά για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από όσα έχει προσφέρει αυτή η μοναδική σειρά. Τελικά θα πρέπει να είναι σε θέση να αναπτύξει μια νέα σειρά για να επιβιώσει."

Ο Goldfarb λοιπόν θέλει η σειρά να συνεχίσει με νέα έκδοση και να πάει σε ένα ακόμη πιο μακρινό μέλλον, αντί να αναλωθεί ξανά στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ή στο παρελθόν γενικότερα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:55 #261579 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Laura Miele, Electronic Arts: "Το Battlefield 2042 έχει λάβει αρνητικές κριτικές λόγω Halo Infinite και Covid-19"
Η μπάλα στην εξέδρα!

Σε νέα της δήλωση, η Laura Miele της Electronic Arts κατηγόρησε την κακή εικόνα του Battlefield 2042...στο Halo Infinite και την κορωνοϊό!

Σύμφωνα με το XFire, κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής συνάντησης μεταξύ των εργαζομένων της EA, η διοίκηση δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Η Laura Miele, επικεφαλής των EA Studios και άλλα στελέχη της εταιρείαςμ συζήτησαν τα δεινά για την κυκλοφορία του Battlefield 2042. Στη συνάντηση, η Miele δηλώνει ότι η «αποκάλυψη-έκπληξη» του Halo Infinite multiplayer mode μόλις τέσσερις ημέρες πριν την κυκλοφορία του Battlefield 2042 έβλαψε το παιχνίδι. Αυτό παρά την καλή «πρώιμη  υποδοχή των reviewers» που έλαβε το Battlefield 2042 (σ.σ. δεν γνωρίζουμε που ακριβώς είδε την "καλή υποδοχή" γιατί τα reviews ήταν εξ αρχής στο 7 - 7.5).

Επίσης, μέρος της ευθύνης πήγε στον κορωνοϊό και στην εργασία από το σπίτι, εξαιτίας της οποίας η ομάδα "κατέληξε με περισσότερα νέες μεταβλητές (σ.σ. δεδομένα) σχετικά με την ανάπτυξη" από αυτά που υπήρχαν πριν από την πανδημία, όπου οι developers εργάζονταν από το γραφείο.

Η Miele παραδέχεται επίσης ότι παρά την καινοτομία και τη φιλοδοξία για έργο, όπως η μετακίνηση του παιχνιδιού στη Frostbite engine , ήταν "πραγματικά σημαντικό να αναγνωρίσουμε" πότε υπήρχαν αστοχίες, και αυτό "σίγουρα συνέβη με το ξεκίνημα του Battlefield 2042 που απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες" των παικτών και "επίσης έχασε σαφώς" τις προσδοκίες της EA.

Θυμίζουμε ότι λόγω των διαφόρων προβλημάτων, οι παίκτες άρχισαν να φεύγουν μαζικά από το Battlefield 2042. Αντί να κατηγορηθούν οι game designers, οι developers και το τμήμα Quality Assurance, η Electronic Arts δείχνει να βρίσκεται...εκτός πραγματικότητας. Άλλωστε, όλες οι εταιρείες δεν δουλεύουν εδώ και 2 χρόνια με το 100% του προσωπικού τους από το γραφείο, ούτε επηρεάζονται από...ανακοινώσεις άλλων games!

Δείτε τι δήλωσε ο lead designer του Battlefield 3.

Δείτε τι αδιανόητα πράγματα γίνονται με τα maps 128 παικτών όταν υπάρχουν λίγα άτομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:35 #261782 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Battlefield 2042: Η DICE απενεργοποίησε εβδομαδιαίο reward που δίνει skin για Ρωσικό ελικόπτερο
Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Με αφορμή τον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία, η DICE απενεργοποίησε το Grin Reaper skin reward για το Ρωσικό ελικόπτερο Mi-240 Super Hind, καθώς επίσης και τις εβδομαδιαίες αποστολές (Weekly Missions).

Η δήλωση της DICE ήταν η εξής: "Υπό το φως των τρεχόντων γεγονότων, απενεργοποιήσαμε το σύστημα των εβδομαδιαίων αποστολών για αυτήν την εβδομάδα και η ανταμοιβή αυτής της εβδομάδας δεν είναι πλέον διαθέσιμη για ξεκλείδωμα. Οι παίκτες που έχουν ήδη ολοκληρώσει την αποστολή αυτής της εβδομάδας δεν θα επηρεαστούν και θα λάβουν το reward. Οι Weekly Missions θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα."

Το reward ήταν το Grin Reaper skin, ένα cosmetic για το Mi-240 Super Hind helicopter. Το Battlefield Wiki περιγράφει το Mi-240 Super Hind ως "μια εξέλιξη" του πραγματικού Ρωσικού ελικοπτέρου Mi-24. Μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο του πραγματικού κόσμου, με χαρακτηριστική σχεδίαση διπλού πιλοτηρίου και μικρά φτερά ικανά να τοποθετούν πολλαπλά οπλικά συστήματα. Το Grin Reaper είναι ένα κλασικό μοτίβο στόματος με δόντια καρχαρία που εμφανίζεται στη μύτη του ελικοπτέρου.


In light of current events we have disabled the Weekly Missions system for this week, and this weeks reward is no longer available to unlock #Battlefield2042

Players who have already completed this weeks mission will not be affected.

Weekly Missions will return next week. pic.twitter.com/Pnn1V1H9jK

— Battlefield Direct Communication (@BattlefieldComm) February 25, 2022

Τον Νοέμβριο του 2021, Η EA άλλαξε το όνομα του epic skin Little Green Men, για τον Specialist Pyotr "Boris" Gukovsky, επειδή "άθελά του αναφέρεται σε ένα πραγματικό ζήτημα και δεν αντανακλά τις αξίες της ομάδας μας". Το Little Green Men είναι ένας όρος για τις Ρωσικές δυνάμεις που πρωτοστάτησαν στην προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2022 23:28 #263069 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Οι παίκτες του Battlefield 2042 στο Steam έπεσαν κάτω από 1000 για πρώτη φορά
Tο Battlefield 5 είχε 20.913 παίκτες το ίδιο 24ωρο.

Οι παίκτες του Battlefield 2042 στο Steam έπεσαν κάτω από 1000.

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι οι αριθμοί των παικτών για το Battlefield 2042 της DICE συνεχίζουν να πέφτουν, με λιγότερους από 1000 ταυτόχρονους χρήστες να παίζουν μέσω Steam σήμερα το πρωί. Ένα thread στο ResetEra αποκάλυψε ότι μόλις 979 παίκτες εμφανίστηκαν να συμμετέχουν στο παιχνίδι στο Steam νωρίτερα σήμερα, με μια κορυφή 2411 παικτών τις τελευταίες 24 ώρες. Tο Battlefield 5 του 2018 είχε 20.913 παίκτες κατά το ίδιο 24ωρο.

Αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετά τραγικοί για ένα τόσο σχετικά νέο video game, ειδικά για ένα FPS μιας τόσο μακρόχρονης σειράς, αλλά σε αυτό το σημείο δεν αποτελούν έκπληξη. Tο Battlefield 2042 ήταν ένα από τα games με τις χειρότερες κριτικές στο Steam όλων των εποχών, με έναν χρήστη να δηλώνει ότι τα "προβλήματα του είναι ατελείωτα". Η EA αναγνώρισε την ευρέως διαδεδομένη απογοήτευση που ένιωσαν πολλοί σε ένα Town Hall νωρίτερα φέτος. H εταιρεία αποφάσισε να ρίξει την ευθύνη στην κυκλοφορία του Halo Infinite και στην πανδημία για τις αποτυχίες του. Η άθλια κατάσταση στην οποία κυκλοφόρησε το Battlefield 2042 οδήγησε πολλούς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με μια αίτηση που απαιτεί επιστροφές χρημάτων σε όλες τις πλατφόρμες να έχει ξεπεράσει πλέον τις 230 χιλιάδες υπογραφές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2022 00:49 #265173 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Διευθύντρια της EA DICE: "Το Battlefield 2042 δεν τα πήγε καλά γιατί δουλεύαμε από το σπίτι, είμαστε απογοητευμένοι"
Η Rebecka Coutaz είπε τι συνέβη και πως θα διορθωθούν τα λάθη.

Η Rebecka Coutaz, διευθύντρια της EA Dice, εταιρείας ανάπτυξης του Battlefield 2042, δήλωσε ότι όλοι οι developers απογοητεύτηκαν, καθώς το παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους.

Η Rebecka Coutaz είπε ότι ένα από τα πρώτα ζητήματα που είχε το Battlefield 2042 ήταν η οργάνωση της ομάδας ανάπτυξης και η οργάνωση εργασίας από το σπίτι του καθενός, προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία. «Είναι διαφορετικό να δουλεύεις από το σπίτι, παρόλο που έτσι εργαζόμαστε τώρα, χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστούμε και για να μάθουμε πώς να συνεργαζόμαστε καλά» είπε η Coutaz.

"Όλοι ήταν απογοητευμένοι -- η κοινότητά μας, οι παίκτες μας και η ομάδα μας επίσης. Είναι μια ομάδα που έχει επενδύσει χρόνια από τη ζωή της σε αυτό το παιχνίδι", πρόσθεσε για το δύσκολο ξεκίνημα του παιχνιδιού. "Και για να μην ανταποκριθεί αυτό το παιχνίδι στις προσδοκίες από την ομάδα ή από τους παίκτες, ήταν δύσκολο. Προχωράμε μπροστά και έχουμε κάνει πολλά πράγματα από τότε."

Στον απόηχο της δύσκολης εκκίνησης του Battlefield 2042, η DICE αναμόρφωσε την ομάδα. Ο προηγούμενος γενικός διευθυντής του DICE, Oskar Gabrielson, έφυγε από το στούντιο, μαζί με τον υπεύθυνο περιεχομένου, τον επικεφαλής του σχεδιασμού και τον εκτελεστικό παραγωγό της EA DICE ως μέρος μιας ευρύτερης ανανέωσης. Η Coutaz μπήκε στο ρόλο της γενικής διευθύντριας και συγκέντρωσε μια νέα ηγετική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων παικτών όπως ο δημιουργικός διευθυντής Lars Gustavsson και οι παραγωγοί Ryan McArthur και Andreas Morell.

Μετά την εγκατάσταση μιας νέας ηγετικής ομάδας, η Coutaz είπε ότι η επόμενη εργασία ήταν να προσαρμόσει το Battlefield 2042 σε live management. Σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς, οι ομάδες ήταν οργανωμένες γύρω από την αποστολή του Battlefield 2042 για το λανσάρισμα, αλλά όχι απαραίτητα για το...υπόλοιπο ταξίδι, είπε η Coutaz. «Πρέπει να οργανωθούμε για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε live τα πάντα, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να διορθώνουμε την κατάσταση του παιχνιδιού και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε εξαιρετικό και ποιοτικό περιεχόμενο για τους παίκτες μας», είπε.

Η Coutaz επιβεβαίωσε επίσης ότι η DICE πραγματοποίησε συναντήσεις για την κακή κυκλοφορία του Battlefield 2042, συγκεντρώνοντας σχόλια από τα DICE, EA Gothenburg, Criterion και Ripple Effect. «Μας πήρε περίπου δύο μήνες για να κάνουμε αυτό το είδος ανάλυσης και από τότε κάναμε αλλαγές στην οργάνωση, στη δομή και τα εργαλεία και τις διαδικασίες και την επικοινωνία στη συν-ανάπτυξη, οπλίζοντας πραγματικά τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να κάνουμε υπέροχα παιχνίδια και να κάνουμε το Battlefield 2042 ένα υπέροχο παιχνίδι και πάλι», είπε η Coutaz.

Δείτε τους ταυτόχρονους παίκτες του Battlefield 2042 που στο Steam έπεσαν κάτω από 1000.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2022 18:11 #266526 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Η Electronic Arts ίδρυσε μία νέα εταιρεία ανάπτυξης η οποία δουλεύει πάνω σε ένα campaign στο σύμπαν του Battlefield
Ονομάζεται Ridgeline Games.

Η Electronic Arts ίδρυσε την Ridgeline Games στο Seatle η οποία αναπτύσσει ένα campaign στο σύμπαν του Battlefield.

Στα στελέχη της Ridgeline Games βρίσκεται μεταξύ άλλων ο Marcus Lehto, συνδημιουργός του Halo και, σύμφωνα με τον ίδιο, "η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη που θα πει ιστορίες η οποίες θα φέρουν τους παίκτες σε απίστευτες περιπέτειες που υπάρχουν μόνο στο σύμπαν του Battlefield". Επίσης ο ίδιος δήλωσε: "Είναι μεγάλη μου τιμή που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την DICE και την Ripple Effect και να μεγαλώσουμε την αφήγηση και την ανάπτυξη χαρακτήρων στη σειρά Battlefield".Ο Vince Zampela, ιδρυτής της Respawn Entertainment, η οποία πλέον έχει στα χέρια της τη σειρά Battlefield, δήλωσε: "Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον της σειράς φέρνοντας νέα ταλέντα και προοπτικές. Με τον Marcus και την ομάδα του στην Ridgeline Games να μπαίνουν στην παγκόσμιας κλάσης ομάδα μας, το Battlefield βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να πετύχει."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2022 18:12 #266529 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Ο creative director της σειράς Battlefield, Lars "Mr Battlefield" Gustavsson, αποχώρησε από την DICE
Μετά από 22 χρόνια συνεργασίας.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ο creative director της σειράς Battlefield, Lars Gustavsson, αποχώρησε από την εταιρεία μετά από 22 χρόνια για κάτι διαφορετικό.

Ο Gustavsson, που ήταν γνωστός και ως Mr. Battlefield ξεκίνησε να εργάζεται στην DICE το 2000. Ήταν παρών στην κυκλοφορία του πρώτου Battlefield to 2002, στην εξαγορά της εταιρείας από την ΕΑ το 2006 αλλά και σε όλες της κυκλοφορίες της, συμπεριλαμβανομένων των Mirror’s Edge και Star Wars Battlefront.

O Gustavsson δήλωσε: "Έχω αφιερώσει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου στο Battlefield και είμαι πολύ περήφανος που βοήθησα στο να φτάσει η σειρά σε αυτό που είναι σήμερα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι η ώρα για κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας ανά τα χρόνια, ειδικά τους ταλαντούχους συναδέλφους με τους οποίους είχα την χαρά να δουλέψω και πάνω από όλα για την αγάπη και υποστήριξη από την κοινότητα. Μιλάω εκ μέρους όλων όταν λέω ότι είμαι ενθουσιασμένος που παραδίδω τη σκυτάλη στην νέα γενιά των δημιουργών του Battlefield στις DICE, Ripple Effect, Industrial Toys και Ridgeline Games και ανυπομονώ να δω την σειρά να εξελήσεται στια ικανά τους χέρια. Είστε έτοιμοι να το κάνετε! Αντίο και μην ξεχνάτε τους στόχους σας!"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification