Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

19 Sep 2022 19:56 #266707 by Μάνος Γρυπάρης
Επικεφαλής Battlefield: "Το Battlefield 2042 δεν ήταν διασκεδαστικό όπως η υπόλοιπη σειρά"

Το Battlefield 2042 "απέχει από στοιχεία που κάνουν την σειρά διασκεδαστική" είπε ο νέος επικεφαλής της σειράς, Vince Zampella.

Ο Zampella, επικεφαλής της Respawn, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα και στο Battlefield από τον Δεκέμβριο (σ.σ. αφού η νέα έκδοση είχε πολλά προβλήματα), δήλωσε ότι το Battlefield 2042 δεν είχε απήχηση στους fans εν μέρει επειδή ορισμένες από τις ιδέες του παιχνιδιού ήταν πολύ φιλόδοξες, όπως οι αγώνες 128 παικτών.

Ο Zampella δήλωσε: "Πιστεύω ότι απλώς απομακρύνθηκαν λίγο πολύ από αυτό που είναι το Battlefield. Προσπάθησαν να κάνουν μερικά πράγματα που ήταν ίσως φιλόδοξα: να αυξήσουν τον αριθμό των παικτών κ.λπ. Δεν νομίζω ότι ξόδεψαν αρκετό χρόνο για να αποδώσουν τι είναι αυτό που το κάνει διασκεδαστικό. Δεν είναι κακή ιδέα. Ο τρόπος που είχαν στηθεί όμως και ο τρόπος που εκτέλεσαν απλά δεν τους επέτρεψε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό".Τον Μάιο, η EA DICE αφαίρεσε κάποιες playlists 128 παικτών από το Battlefield 2042, μειώνοντάς τις σε 64 παίκτες για να βοηθήσει με τον ρυθμό αγώνα και άλλους παράγοντες. Όσον αφορά το σχόλιο του Zampella σχετικά με τον τρόπο που «στήθηκε» η DICE, η ομάδα έκανε πολλή δουλειά από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η νέα GM της DICE, Rebecka Coutaz, είπε ότι η εργασία από το σπίτι ήταν μία πρόκληση. «Είναι διαφορετικό να δουλεύεις από το σπίτι. Παρόλο που έτσι εργαζόμαστε τώρα, χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστούμε και για να μάθουμε πώς να συνεργαζόμαστε καλά». Ο Zampella πρόσθεσε: "Στην EA φτιάχνουμε πολλές εταιρείες ανάπτυξης μαζί. Συγκεντρώνουμε τα καλύτερα ταλέντα και τους δίνουμε το χρόνο να κάνουν κάτι πολύ καλό".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2022 12:22 #266723 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Electronic Arts: "Ελπίζουμε το Call of Duty να γίνει Xbox exclusive
Για να έχουν...λιγότερο ανταγωνισμό με το Battlefield στο PlayStation.

Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, ελπίζει το Call of Duty να γίνει Xbox exclusive...προφανώς για να έχει περισσότερες πωλήσεις για την σειρά Battlefield στις κονσόλες PlayStation!

Το exclusivity του Call of Duty στις κονσόλες Xbox (σ.σ. console exclusivity γιατί θα βγαίνει και στα PC) αναμένεται σε μερικά χρόνια, όταν και θα λήξει το συμβόλαιο της Microsoft με την Sony και πάντα εφόσον εγκριθεί η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Κατά την διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης της Goldman Sachs, ο Wilson δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι τα καταφέραμε στις δύο τελευταίες εκδόσεις με τον τρόπο που θα έπρεπε. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουμε εκεί. Αλλά στον πυρήνα της, αυτή είναι μια εξαιρετική σειρά. Και αυτό που έχουμε δει στον κόσμο της ψυχαγωγίας είναι ότι η εξαιρετική σειρά αντέχει στο χρόνο. Έχουμε δει ταινίες που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των fans της εκάστοτε σειράς. Το Star Wars μπορεί να είναι ένα τέτοιο franchise. Και μετά μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει όταν εμπλέκεται η σωστή δημιουργική ομάδα, πώς μπορούν να επανεφεύρουν και να αναπτύξουν πλήρως μια σειρά. Και νομίζω ότι έχουμε μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα που συμμετέχει τώρα στο Battlefield που έχει απίστευτες φιλοδοξίες να κατέχουν τον χώρο των First-Person Shooters».

Σχετικά με το Call of Duty, ο Wilson είπε: «Σε έναν κόσμο όπου μπορεί να υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το το μέλλον του Call of Duty και σε ποιες πλατφόρμες θα μπορούσαν να βρίσκονται ή να μην βρίσκονται, το να μην εστιάζεις σε συγκεκριμένη πλατφόρμα και να έχεις το Battlefield cross-platform, νομίζω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία», είπε.

Δείτε επίσης τι δήλωσε ο νέος επικεφαλής του Battlefied για τα λάθη που έγιναν στο Battlefield 2042.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 11:47 #267885 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Battlefield 2042
Νέα δωρεάν περίοδοςΠαίξτε δωρεάν το Battlefield 2042 σε PC και Xbox μέχρι την Δευτέρα στις 20:00.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Battlefield 2042 από το Steam κάνοντας κλικ εδώ .

Διαβάστε το review του Battlefield 2042

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification