Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

16 Sep 2021 13:35 - 16 Sep 2021 13:36 #255563 by Γιώργος Σκένδρος
Η μετοχή της EA γνώρισε μια αρκετά μεγάλη πτώση στην αγορά σήμερα, καθώς οι φήμες περί καθυστέρησης του Battlefield 2042 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησαν σε ξεπούλημα.
 

Το Battlefield 2042 είναι το τελευταίο μέρος του αγαπημένου franchise των οπαδών και οι οπαδοί έπρεπε να περιμένουν πολύ καιρό για ένα νέο τίτλο. Το Battlefield 5, κυκλοφόρησε το 2018. Tο Battlefield 2042, μετά από μια σειρά φημών και διαρροών, παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μερικές εβδομάδες.

Το Battlefield 2042 θα ενσωματώσει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα είναι καινούργια για το franchise. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη μαχών 64v64 και μια πληθώρα άλλων πραγμάτων ενώ θα υπάρχουν νέοι χάρτες, τρόποι παιχνιδιού και πολλά άλλα.Η EA επισημοποίησε ότι το Battlefield 2042 όντως καθυστερεί καθώς αντί για την ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου, η EA ανακοίνωσε σήμερα ότι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πλέον στις 19 Νοεμβρίου.

Η EA δήλωσε: "Η δημιουργία της επόμενης γενιάς του Battlefield κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας δημιούργησε απρόβλεπτες προκλήσεις για τις ομάδες ανάπτυξης μας. Δεδομένης της κλίμακας και του εύρους του παιχνιδιού, ελπίζαμε ότι οι ομάδες μας θα επέστρεφαν στα στούντιό μας μαζί καθώς θα προχωρούσαμε προς την κυκλοφορία. Με τις τρέχουσες συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι τέτοιο να συμβεί με ασφάλεια και με όλη τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι ομάδες από το σπίτι τους, θεωρούμε σημαντικό να αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να υλοποιήσουμε το όραμα του Battlefield 2042 για τους παίκτες μας".

Οι φήμες για την καθυστέρηση είχαν ήδη προκαλέσει συντριβή της EA, με την αξία της να κατρακυλά σχεδόν στο 6% κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής διαπραγμάτευσης. Oι αναλυτές προβλέπουν ότι η μετοχή θα ανέβει τις επόμενες ημέρες ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το κραχ ήταν αντίδραση στη φήμη για την καθυστέρηση του 2022. Ο τίτλος έχει καθυστερήσει μόνο κατά ένα μήνα, σύμφωνα με το site DualShockers , και κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να δούμε τη μετοχή να ανακάμπτει όταν ανοίξουν οι αγορές αύριο. 

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:43 #255661 by Stathis Moose Stathopoulos
23:20 - Καθυστερεί για ένα μήνα

Η EA Dice ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του Battlefield 2042 για ένα μήνα και συγκεκριμένα θα έρθει στις 19 Νοεμβρίου.
Οι developers επικαλέστηκαν θέματα κορωνοϊού, καθώς, όπως ανέφεραν: "η παγκόσμια πανδημία έχει δημιουργήσει απρόβλεπτες προκλήσεις για τις ομάδες ανάπτυξής μας. Δεδομένης της έκτασης του παιχνιδιού και των στόχων που έχουμε, ελπίζαμε οι ομάδες μας να επιστρέψουν στις εταιρείες τους και να δουλέψουν μαζί καθώς θα οδεύουμε προς το λανσάρισμα. Με τις υπάρχουσες συνθήκες οι οποίες δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο να γίνει με ασφάλεια και με όλη την σκληρή δουλειά που κάνουν οι ομάδες μας από το σπίτι, νιώθουμε ότι είναι σημαντικό να χρειαστούμε επιπλέον χρόνο να παραδώσουμε το όραμα του Battlefield 2042 για τους παίκτες μας. Ο ενθουσιασμός σας για το παιχνίδι μας έχει εμπνεύσει πολύ. Πιστεύουμε στο παιχνίδι που αναπτύσσουμε και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς προσθέτουμε τελικές πινελιές στην όλη εμπειρία. Οι ανακοινώσεις για την open beta θα γίνουν στα τέλη αυτού του μήνα".


An update from the Battlefield team pic.twitter.com/K53VNM2tTz

— Battlefield (@Battlefield) September 15, 2021

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε gameplay video με τους Specialists.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:44 #255663 by Stathis Moose Stathopoulos
Αναμένεται να καθυστερήσει έως τον Οκτώβριο

Η επερχόμενη open beta του Battlefield 2042 αναμένεται να καθυστερήσει και αυτή όπως και το βασικό παιχνίδι και αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο.
Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή από τον γνωστό leaker Tom Henderson, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ανέφεραν χθες για τη συνολική καθυστέρηση του Battlefield 2042 έως τις 19 Νοεμβρίου. Η DICE είχε προηγουμένως πει ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να πάρουν μια γεύση από το Battlefield 2042 τον Σεπτέμβριο. Τώρα, η open beta αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα, με την 6η Οκτωβρίου να εμφανίζεται ως η πιθανότερη ημερομηνία.

Από την πλευρά της, η DICE δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα μια καθυστέρηση στην open beta έκδοση του παιχνιδιού. Στη χθεσινή δήλωση, οι developers είπαν απλώς ότι θα ενημερώσουν τους fans για τα σχέδιά τους αργότερα αυτό το μήνα. Συγκεκριμένα η DICE αναφέρει: "Η δημιουργία της επόμενης γενιάς Battlefield κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας έχει δημιουργήσει απρόβλεπτες προκλήσεις για τις αναπτυξιακές μας ομάδες. Λαμβάνοντας υπόψη την κλίμακα και το εύρος του παιχνιδιού, ελπίζαμε ότι οι ομάδες μας θα επιστρέψουν στα γραφεία μας καθώς πλησίαζε η ημερομηνία κυκλοφορίας. Με τις τρέχουσες συνθήκες, δεν γίνεται να συμβεί αυτό με ασφάλεια και με όλη τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι ομάδες στο σπίτι, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να εκπληρώσουμε το όραμά μας για το Battlefield 2042 και για τους παίκτες μας".

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2021 21:45 #255857 by Stathis Moose Stathopoulos
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα

Η Electronic Arts επιβεβαίωσε ότι η beta του Battlefield 2042 θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου με EA Play/Xbox Game Pass Ultimate και στις 8 Οκτωβρίου για όλους. Δείτε τα δεδομένα:- Διάρκεια: 6-10 Οκτωβρίου- Pre-download: 5 Οκτωβρίου.- Early access: 6-9 Οκτωβρίου (ξεκινάει 6 Οκτωβρίου στις 10:00)- Ανοιχτή για όλους: 8 Οκτωβρίου στις 10:00 μέχρι 10 Οκτωβρίου και ίδια ώρα.Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2021 00:38 #255932 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EA θα ρίχνει permaban στους cheaters του Battlefield 2042 χωρίς προειδοποίησηΌταν κάνετε report κάποιον θα μαθαίνετε το αποτέλεσμα.

Στο Battlefield 2042, η EA DICE θα ρίχνει permaban στους cheaters χωρίς προειδοποίηση ή έστω κάποια προσωρινή ποινή αποκλεισμού.

Το επερχόμενο FPS θα έχει το σύστημα EAC (Easy-Anti Cheat) το οποίο θα ανιχνεύει τους cheaters και θα τους ρίχνει ban. Χρησιμοποιείται ήδη από την respawn στο Apex Legends και άλλα online games. Η EA Dice ανακοίνωσε ότι θα δείξει μηδενική ανέχεια στο cheating και ότι οι cheaters θα δέχονται permaban άμεσα και χωρίς προειδοποίηση ή προσωρινή ποινή.

Επίσης, όσοι δέχονται ban θα χάνουν τον λογαριασμό τους σε όλες τις πλατφόρμες, μιας και το παιχνίδι είναι cross-platform. Όσοι έχουν δεχτεί ban θα μπορούν να ασκήσουν έφεση κατά της ποινής τους. Επίσης, οι developers μπορούν να ρίξουν ακόμα και ban σε IP ή hardware ban ώστε να μην μπορείτε να ξαναφτιάξετε λογαριασμό από το ίδιο PC ή την ίδια IP.

Συν τις άλλοις, οι θύτες θα ειδοποιείστε όταν η ομάδα ανάπτυξης λάβει την αναφορά σας για cheater, αλλά και τα μέτρα που θα ληφθούν κατά του cheater. Το σύστημα anti-cheat είναι κάτι που η EA DICE θα συνεχίσει να δουλεύει και μετά το λανσάρισμα, καθώς έχει ομάδα που είναι αφοσιωμένη ειδικά σε αυτό και εφαρμόζει bans. Το σύστημα αναφοράς των cheaters είναι επίσης αναβαθμισμένο σε σχέση με τα άλλα games της EA, ενώ θυμίζουμε ότι θα μπορείτε να κλείσετε την φωνή κ ιτο γραπτό chat, είτε μόνο για εσάς, είτε για όλη την ομάδα ή να μπλοκάρετε παίκτες από το να σας στέλνουν γραπτά μηνύματα ή να σας μιλάνε.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για την beta του Battlefield 2042.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2021 01:58 #256283 by Stathis Moose Stathopoulos
Καθυστέρηση για δύο ώρες

H open beta του Battlefield 2042 θα καθυστερήσει για δύο ώρες και θα ξεκινήσει στις 12:00 αντί για τις 10:00 που είχε προγραμματιστεί, όπως ανακοίνωσε η EA DICE.Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2021 02:03 #256302 by Stathis Moose Stathopoulos
Hazard Zone trailer

Η EA Dice θα παρουσιάσει το νέο Hazard Zone trailer στις 14 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.
Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:33 #256572 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EA έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ

Ένα νέο τρέιλερ που αφορά το Hazard Zone ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Battlefield στο YouTube, για να δώσει έτσι μια πρώτη γεύση στους παίκτες για το νέο αυτό mode.
Στο τρέιλερ που έχει διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά, βλέπουμε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει δικούς της κάποιους δίσκους με αρχεία και μία άλλη να προσπαθεί να τους σταματήσει. Το τρέιλερ μας δείχνει έτσι ότι ίσως η κάθε ομάδα θα προσπαθεί να βρει αυτά τα αρχεία στο χάρτη και θα έρθει αντιμέτωπη με άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Η ομάδα που θα καταφέρει να έχει στην κατοχή της τα αρχεία θα πρέπει να διασφαλίσει και την επιστροφή τους σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Battlefield 2042 multiplayer και τα modes.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:44 #256608 by Stathis Moose Stathopoulos
Δείτε άλλους πέντε specialists

Η EA Dice αποκάλυψε άλλους 5 Specialists από το Battlefield 2042, οπότε πλέον έχουμε όλη την δεκάδα.
Navin Rao
Ένας Ινδός Recon Specialist. Το active Specialty του είναι το Cyber Warfare Suite, το οποίο του επιτρέπει να κάνει hack εξοπλισμό του εχθρού και αντικείμενα, όπως πόρτες. Έχει ως Trait το Trojan Network που αποκαλύπτει εχθρούς γύρω από αντιπάλους που σκοτώνει.

Santiago "Dozer" Espinoza
Ένας Μεξικανός με active Specialty το SOB-8 Ballistic Shield, το οποίο μπορεί να κουβαλήσει καθώς σπρώχνει εχθρούς. Το Trait του είναι το Blast Resistance, με το οποίο δέχεται λιγότερο damage από εκρηκτικά και κάνει heal ταχύτερα από explosive damage. 

Emma "Sundance" Rosier
Η Sundance είναι μια Γαλλίδα με active Specialty τα Smart Explosives, με τα οποία αλλάζει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές χειροβομβίδες: anti-armour, EMP και anti-personnel scatter explosives. Το Trait της είναι το wingsuit που έχουμε δει και στα τρέιλερ.

Ji-Soo Paik
Η Νοτιοκορεάτισσα specialist έχει ως Specialty το EMG-X Scanner, το οποίο αποκαλύπτει εχθρούς πίσω από σημεία κάλυψης. Έχει ένα από τα πιο ισχυρά Traits, το Threat Perception, το οποίο εντοπίζει εχθρούς που της κάνουν damage.

Constantin "Angel" Anghel
Ο Angel είναι ένας Support Specialist από την Ρουμανία και έχει ως Active Specialty το Loadout Crate, το οποίο καλεί airdrop που κάνει resupply πυρομαχικά, armor και σας επιτρέπει ακόμα και να αλλάξετε Loadout. Το Trait του είναι το Trauma Specialist, που του επιτρέπει να κάνει revive τους συμπολεμιστές του και να κάνει restore το armor τους.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε την ταινία Exodus: World of 2042.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2021 10:38 #256744 by Γιώργος Σκένδρος
O χαρακτήρας Emma "Sundance" Rosier, από τους playable specialists του Battlefield 2042, είναι ο πρώτος non-binary χαρακτήρας στη μακρόχρονη σειρά της EA.
  Το βιογραφικό της Sundance χρησιμοποιεί ουδέτερες αντωνυμίες φύλου they/them στον επίσημο ιστότοπο του shooter, γεγονός που οδήγησε έναν θαυμαστή να ρωτήσει στο Twitter αν ταυτίζεται ως non-binary. Ο Adam Freeman , επικεφαλής της κοινότητας της EA, δήλωσε στο Twitter: "Ναι. Η Sundance είναι non-binary ". Το loadout του χαρατκτήρα περιλαμβάνει ένα wingsuit και ένα εκρηκτικό που εκτοξεύεται προς τα εχθρικά οχήματα. Ο χαρακτήρας Sundance δεν ήταν διαθέσιμος στην πρόσφατη beta. Το Battlefield 2042 δεν διαθέτει συμβατική λειτουργία campaign και η ταυτότητα φύλου του χαρακτήρα δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τίτλο καθώς οι παίκτες θα πληροφορηθούν για το χαρακτήρα μόνο μέσω αναζήτησης.

 Το Apex Legends, το άλλο FPS της EA με τη δική του ποικιλόμορφη σύνθεση, παραλείπει επίσης τέτοιου είδους πληροφορίες στο επίσημο υλικό του. Ο Bloodhound, ο μοναδικός non-binary χαρακτήρας του Apex Legends, έχει μια βιογραφική σελίδα που χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες "they" για να τον περιγράψει, αλλά δεν ρίχνει φως σε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα. Η EA συχνά επιβεβαιώνει αυτά τα χαρακτηριστικά των χαρακτήρων μέσω εξωτερικών καναλιών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για  PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification