Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

09 Dec 2021 03:04 #257795 by Stathis Moose Stathopoulos
Έγινε leak του Battlefield 2042 και οι fans είναι δυσαρεστημένοι με τα όπλα
Φαίνεται να έχουν μικρή ποικιλία.

Η επίσημη κυκλοφορία του Battlefield 2042 έρχεται σύντομα, αλλά ένας παίκτης φαίνεται να έχει ήδη παίξει ολόκληρο το παιχνίδι.

Αν και δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς, ο χρήστης του Reddit Aaronfrogger, είπε ότι μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στην πλήρη έκδοση του Battlefield 2042 μετά την προφόρτωση του παιχνιδιού στο Xbox. Ο Aaaronfrogger έκανε πολλές αναρτήσεις στο subreddit του Battlefield 2042 δίνοντας πληροφορίες για το παιχνίδι, που κυμαίνονται από φωτογραφίες των μενού του παιχνιδιού, μια ματιά στην προσαρμογή όπλων και στιγμιότυπα από battles μεταξύ bots.

Παίκτες στο subreddit του παιχνιδιού φαίνονται δυσαρεστημένοι με τον συνολικό αριθμό των όπλων του Battlefield 2042, όπως αποκαλύπτεται σε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον Aaronfrogger. Η εικόνα δείχνει ότι το πλήρες παιχνίδι φαίνεται να έχει τρία δευτερεύοντα όπλα, τέσσερα SMG, τέσσερα assault rifles, δύο LMG, τρία DMR, τρία κυνηγετικά όπλα και τρία snipers. Συνολικά δηλαδή υπάρχουν 22 όπλα στο launch , εάν ισχύουν όσα παρουσίασε.

<youtube>ASzOzrB-a9E</youtube>

Ωστόσο, ο παραπάνω αριθμός δεν υπολογίζει όλα τα πρόσθετα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη λειτουργία Portal του Battlefield 2042. Αυτή η λειτουργία, η οποία περιλαμβάνει όπλα (μαζί με χάρτες, gadget και οχήματα) από το Battlefield 1942, το Battlefield 3 και το Battlefield Bad Company 2, προσφέρει μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εμπειρία στην οποία οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν στοιχεία από πολλά Battlefield.

Η DICE αποκάλυψε πρόσφατα το τρίτο σημαντικό μέρος του Battlefield 2042, το Hazard Zone. Μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου battle royale, το Hazard Zone βάζει ομάδες παικτών να ανταγωνίζονται για να αποκτήσουν και να κρατήσουν σκληρούς δίσκους και να φύγουν από τον χάρτη πριν μία καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα.

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν τις εκδόσεις Gold ή Ultimate του παιχνιδιού μπορούν να αρχίσουν να από τις 12 Νοεμβρίου. Επιπλέον, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate και οι συνδρομητές του EA Play έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία δεκάωρη δοκιμή του Battlefield 2042 από τις 12 Νοεμβρίου.
To Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:53 #257835 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο υλικό από τα All-out Warfare, Portal και Hazard Zone modesΗ EA έδωσε πρόσβαση στο Battlefield 2042 σε αρκετούς influencers, πριν την κυκλοφορία του, οι οποίοι δημοσίευσαν videos με gameplay από τα διάφορα modes του FPS.
Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε αρχικά gameplay από το Hazard Zone και στη συνέχεια από τα Portal, Breakthrough και Conquest.

<youtube>hLbmoIND4K4</youtube>

Στο δεύτερο που είναι διάρκειας 35 λεπτών βλέπουμε επίσης πλάνα και από τα τρία modes.

<youtube>q8TPYo2PaKY</youtube>

Το τρίτο διαρκεί 25 λεπτά έχει επίσης υλικό από όλα τα modes.

<youtube>LdChc4BkTFI</youtube>

Το τέταρτο επικεντρώνεται στο Hazard Zone.

<youtube>nRzkB0hayig</youtube>

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:55 #257848 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο χαρακτήρας σας στο Battlefield 2042 μπορεί να φτερνιστεί αν τον αφήσετε ανενεργό
Γείτσες!

Στον κόσμο των games, οι χαρακτήρες καμιά φορά κάνουν περίεργα πράγματα όταν τους αφήνουμε μόνους τους. Άλλοι παίρνουν γκριμάτσες, άλλοι ξύνονται, γενικώς αυτό έχει να κάνει ανάλογα με το πως τους έχουν προγραμματίσει οι developers .

Στο Battlefield 2042 οι χαρακτήρες σας θα κάνουν διάφορα και ένα από αυτά είναι ότι μπορεί ακόμα και να φτερνίζονται. Αυτό  τουλάχιστον βλέπουμε από τον χρήστη SoonerRaider στo Reddit.

Βέβαια επειδή έχουμε να κάνουμε με First-Person Shooter, δυστυχώς δεν θα μπορείτε να δείτε τον χαρακτήρα σας πάνω στο φτέρνισμα, ωστόσο υπάρχει το ταρακούνημα της οθόνης.

Με τις υγείες σας παιδιά! Και μην βγαίνετε AFK.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:55 #257851 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Battlefield 2042 έχει πιγκουίνους και χιονάνθρωπο
Κάνουν τσουλήθρα στο χιόνι.

Το Battlefield 2042 έχει πιγκουίνους και χιονάνθρωπο.

Η EA Dice έχει βάλει πιγκουίνους στο Battlefield 2042, ενώ σε ένα σημείο υπάρχει μέχρι και χιονάνθρωπος. Όλα αυτά βρίσκονται στο  χάρτη Breakaway, ο οποίος είναι γεμάτος χιόνι. Εκεί θα συναντήσετε οικογένειες με πιγκουίνους, οι οποίοι ενίοτε κάνουν τσουλήθρα στο χιόνι και βουτάνε στο νερό. Υπάρχουν ενήλικες και μικροί πιγκουίνοι.

Αν τους πυροβολήσετε τότε σας ευχόμαστε να σας εντοπίσει εχθρός. Δείτε το βίντεο του JackFrags

<youtube>5O7myMMdTsg</youtube>

Επίσης, ο χάρτης έχει και έναν χιονάνθρωπο. Στο παρελθόν η σειρά Battlefield 2042 είχε και άλλα ζώα, όπως ο καρχαρίας Megalodon. Ο Breaway map λαμβάνει χώρα στην Ανταρκτική, σε μία εξέδρα άντλησης πετρελαίου. Η εξόρυξη πετρελαίου έχει μετατρέψει την περιοχή κατάψυξης σε στρατηγικό hot spot. Επωφεληθείτε από δεξαμενές καυσίμων που καταστρέφονται και silos που αν καταστραφούν ρίχνουν συντρίμια και φλέγονται μόνιμα.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257852 by Stathis Moose Stathopoulos
Δεν υπάρχει scoreboardΤο Battlefield 2042 δεν έχει ούτε scoreboard, στο μέχρι τώρα λανσάρισμά του μέσω EA Play.
Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το Reddit και μάλιστα αναφέρεται μία λίστα από πράγματα που έχουν παραλειφθεί από την EA ή πρέπει να διορθωθούν. Απ' ότι φαίνεται το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο για λανσάρισμα.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:57 #257860 by Stathis Moose Stathopoulos
Η EA αφαίρεσε skin από το Battlefield 2042 που αναφερόταν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας
Το Little Green Man αποτελεί παρελθόν.

Η EA Dice εισήγαγε στο Battlefield 2042 ένα αμφιλεγόμενο skin, το οποίο αναφερόταν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας.

Το skin ονομαζόταν "Little Green Man" και αφορούσε τον specialist Pyotr “Boris” Gukovsky. Ο όρος αυτός χρησιμοποιούνταν από τους Ουκρανούς πολίτες και τα ΜΜΕ για να χαρακτηρίσει τους Ρώσους στρατιώτες που φορούσαν μάσκες. Οι Ρώσοι στρατιώτες είχαν πράσινες στρατιωτικές στολές και η δράση τους λαμβάνει χώρα στην κρίση της Ουκρανίας το 2014. 

Στο Twitter ορισμένοι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν στην EA Dice λέγοντάς της: "Νιώθετε οκ που κάνετε αστείο με τους Ρώσους τρομοκράτες που κατέλαβαν μέρος της χώρας μου; Γιατί δεν βάζετε ξέρω γω τους ISIS ή τους Taliban;" Η EA Dice απάντησε στις παρατηρήσεις και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι η χρήση του ονόματος έγινε χωρίς πρόθεση και ότι οι χρήστες τους βοήθησαν να κάνουν μία θετική αλλαγή στο παιχνίδι.

Φυσικά το όνομα στο skin δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το skin αφορά μόνο τον Gukovsky και όχι κάποιον άλλο operator. Προφανώς κάποιος game designer ή γραφίστας θέλησε να κάνει πλακίτσα.

Το Battlefield 2042 έχει όμως πιο σοβαρά προβλήματα, όπως την έλλειψη scoreboard και chat. Αν αναλογιστούμε ότι δεν έχει ούτε campaign και διαθέτει μια σειρά από bugs , κάτι μου λέει ότι με όλα αυτά τα θέματα, η Electronic Arts ετοιμάζεται για πανωλεθρία.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:58 #257863 by Stathis Moose Stathopoulos
Η early access του Battlefield 2042 έχει πολλά προβλήματα
Συνωστισμός στους servers , crashes και αθέλητοι αποκεφαλισμοί.

Το Battlefield είναι συνηθισμένο σε λίγο χάος.

Το χάος βρίσκεται άλλωστε στον πυρήνα της σειράς, καθώς οι μανιακές στιγμές στο sandbox του είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα Shooters. Ωστόσο, το χάος του launch του Battlefield 2042 ήταν απλώς απογοητευτικό. Από την κυκλοφορία του Battlefield 2042 την Παρασκευή, χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα στους servers και crashes που καθιστούν την όλη εμπειρία παιχνιδιού ανυπόφορη. Το Battlefield 2042 είναι άλλο ένα Battlefield που κυκλοφορεί σε μια λυπηρή κατάσταση για να φτιαχτεί εκ των υστέρων, όπως το Battlefield 4. Aν αφιερώσατε το βράδυ της Παρασκευής για να "κολλήσετε" με το Battlefield 2042, και καταλήξατε απλώς να αντιμετωπίζετε ένα επίμονο σφάλμα δεδομένων, δεν είστε οι μόνοι. Όλο το βράδυ ήταν αδύνατο να συνδεθείτε σε ένα match του νέου mode All-Out Warfare, το οποίο μάλιστα θεωρείται ατού της νέας εμπειρίας Battlefield.
Ακόμα και στα κλασικά modes, η εμπειρία ήταν ανώμαλη.

<youtube>dmgZLe4r9b0</youtube>

Η πλειονότητα των matches έχουν λήξει λόγω προβλημάτων servers που σας κάνουν να τηλεμεταφέρεστε στον χάρτη, σας αποκεφαλίζουν και γενικώς κάνουν την όλη εμπειρία ενοχλητική. Φαίνεται ότι η έκδοση για το Xbox φέρει το κύριο βάρος των προβλημάτων αυτή τη στιγμή, επομένως οι εμπειρίες των παικτών δεν είναι ίσως αντιπροσωπευτικές για τις άλλες κονσόλες και τα PC, αλλά δεδομένου ότι το Xbox είναι το πρώτο που φιλοξενεί αποκλειστικά το Battlefield 2042, δεν υπάρχει κανένας λόγος η εμπειρία να είναι τόσο κακή. Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει «τυπικά» στις 19 Νοεμβρίου, οπότε αυτές οι εμπειρίες αντιστοιχούν θεωρητικά σε early access μορφή του. Ωστόσο, τίποτα δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι παίκτες που πλήρωσαν παραπάνω για να έχουν πρόσβαση στην early access αναγκάζονται να υποστούν αυτό το χάος.

Δεν είναι ότι το Battlefield 2042 δεν έχει ήδη πολλά άλλα in-game προβλήματα για να αντιμετωπίσετε. H αντικατάσταση του παλιού συστήματος class με τους νέους specialists, η αφαίρεση του scoreboard, η παντελής έλλειψη φωνητικών συνομιλιών εντός του παιχνιδιού έχουν δεχθεί ήδη κριτική από το κοινό . Παρόλα αυτά, υπήρξαν μερικές εκλάμψεις του παλιού μαγικού Battlefield. Ελικόπτερα γκρεμίζονται από τον αέρα τυλιγμένα στις φλόγες, σκοτώνοντας τους εχθρούς στους οποίους προσγειώνονται και μακρινές εκρήξεις στις κορυφές των κτιρίων δίνουν την ηχητική υπόκρουση στις προσπάθειές σας να νικήσετε την αντίπαλη ομάδα.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:59 #257870 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Battlefield 2042 crashάρει σε ορισμένες κονσόλες Xbox Series X
Η EA λέει ότι φταίει η Microsoft.

Το Battlefield 2042 έχει αρκετά θέματα και σε αυτά έρχεται να προστεθεί το πρόβλημα με crashes στο Xbox Series X.

Ορισμένοι παίκτες αναφέρουν ότι το παιχνίδι κρασάρει τελείως την κονσόλα τους. Η EA Dice δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι system-level από την πλευρά της Microsoft και επηρεάζει επίσης games όπως τα FIFA, Madden και NBA 2K.

Η ΕΑ DICE θα κυκλοφορήσει ένα update στις 17 Νοεμβρίου για να λύσει τα θέματα με τα crashes, όπως ανέφερε η εταιρεία ανάπτυξης σε blog post. Το update θα είναι προαιρετικό μέχρι τις 23 Νοεμβρίου και μετά θα γίνει υποχρεωτικό.

Όσοι παίκτες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα δεν χρειάζεται να περιμένουν τόσο για να λάβουν το update. Όλοι μπορούν να μπουν στο Xbox Insider Program .

Το Battlefield 2042 έκανε λανσάρισμα στο EA Play και δίνει trial 10 ωρών μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Οι servers του παιχνιδιού αντιμετώπισαν πρόβλημα, αλλά η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:00 #257880 by Stathis Moose Stathopoulos
Η ένδειξη "nearby medic" θα προστεθεί σύντομα στο Battlefield 2042
Οι παίκτες θα μπορούν να δουν σε τι απόσταση βρίσκεται ο medic.

Ένας lead designer του Battlefield 2042 επιβεβαίωσε ότι η ένδειξη “nearby medic” θα προστεθεί στο game.

Αυτή την στιγμή, αν σαν κάνουν down και ζητάτε από τους συμπαίκτες σας να σας κάνουν revive, το Battlefield 2042 δεν σας δείχνει πόσο μακριά βρίσκονται οι medics, όπως έδειχναν τα προηγούμενα games. Χωρίς αυτή την ένδειξη, οι παίκτες ίσως επιλέγουν να τα παρατήσουν και να κάνουν respawn αντί να περιμένουν για κάποιον medic που μπορεί να είναι κοντά. Ευτυχώς, η ένδειξη “nearby medic” θα προστεθεί στο Battlefield 2042, όμως δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της προσθήκης του. Επιπροσθέτως, θα προστεθούν επίσης ενδείξεις φωνής και UI για τους medics, ώστε να μιλάνε σε παίκτες που έχουν γίνει down.


EA DICE is looking to bring back the "nearby medic" indicator in an upcoming update, as well as a voice/UI indicator that allows medics to inform downed players. They're investigating a potential bug on Portal weapons when firing right after sprinting or running. Via @DRUNKKZ3 . pic.twitter.com/ni9IMU59rT

— Battlefield Bulletin (@BFBulletin) November 14, 2021

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε σε early access και με ένα trial 10 ωρών στο EA Play στις 12 Νοεμβρίου. Οι servers του Battlefield 2042 δεν άντεξαν τον όγκο των παικτών στην αρχή, όμως γενικότερα η εμπειρία ήταν αρκετά ομαλή.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:01 #257885 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα attachments των όπλων στο Battlefield 2042 δεν κάνουν πάντα ότι λέει η περιγραφή τους
Άλλα λέω και άλλα κάνω.

Φαίνεται ότι κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό ή mechanic που δεν κάνει ότι θα έπρεπε στο Battlefield 2042. Μόλις λίγες μέρες σε early access έφτασαν για να εντοπιστούν αστοχίες στο Battlefield 2042, όπως τα κακά hitboxes, μειωμένες αποδόσεις στα PC και άλλα.

Αυτές τις μέρες, οι παίκτες ανακάλυψαν ότι μερικά attachments στα όπλα τους δεν κάνουν αυτό που ισχυρίζονται ότι κάνουν. Ο χρήστης του Reddit, LoKi_Cosmoz , εντόπισε ότι οι περιγραφές των barrels του VCAR marksman rifle δεν έχουν σωστή αντιστοιχία. Το Shortened Barrel, το οποίο ισχυρίζεται ότι αυξάνει τον ρυθμό που πυροβολείτε, στην πραγματικότητα τον μειώνει από 450 σε 400. Το Extended Barrel αναφέρει ότι μειώνει τον ρυθμό που πυροβολείτε, ενώ στην πραγματικότητα τον αυξάνει από 450 σε 500.

Οι γεμιστήρες του VCAR εμφανίζουν ένα διαφορετικό πρόβλημα: οι περιγραφές των attachments δεν βγάζουν νόημα και φαίνεται ότι έχουν αντιστοιχηθεί τυχαία. Ο γεμιστήρας Standard Issue κρατάει 15 σφαίρες και ο Close Combat κρατάει 48, ενώ λέει ότι μειώνει την χωρητικότητα πυρομαχικών. Παράλληλα, ο γεμιστήρας Drum, ο οποίος αναφέρει ότι έχει την μεγαλύτερη χωρητικότητα, κρατάει μόνο 30 σφαίρες.

Ακόμα, ο χρήστης του Reddit Skada85 ανακάλυψε ότι το recoil του AK24 γίνεται χειρότερο με το muzzle break attachment, κάτι που θα έπρεπε να μειώνει το recoil. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο Skada85:

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification