Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlefield 2042

09 Dec 2021 04:04 #257895 by Stathis Moose Stathopoulos
Battlefield 2042: Αρκετές από τις σφαίρες που ρίχνετε, δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους
Τα περιθώρια που μπορείτε να κάνετε damage δεν καλύπτουν πλήρως τα σώματα των χαρακτήρων.

Στο Battlefield 2042 αρκετές από τις σφαίρες που ρίχνετε, δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Τα προβλήματα στους servers και το lag , σίγουρα παίζουν ρόλο στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit, NickelFPS, οφείλεται και στα προβληματικά hitboxes. Το hitbox είναι το περιθώριο, όπου μπορείτε να πυροβολήσετε και να πετύχετε ένα μοντέλο χαρακτήρα. Σύμφωνα όμως με τις δοκιμές που έκανε ο NickelFPS στις Flack και Sundance, το όριο του hitbox δεν βρίσκεται εκεί που πρέπει. Στην Flack πυροβολεί γύρω από το σώμα της και δέχεται damage ενώ στην Sundance δεν δέχεται καθόλου damage στην αριστερή πλευρά της.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:05 #257897 by Stathis Moose Stathopoulos
Battlefield 2042: Με τον Dozer μπορείτε να περνάτε μέσα από τοίχους
Χρησιμοποιώντας ένα glitch .

Ένα από τα glitches που ανακάλυψαν οι παίκτες του Battlefield 2042 είναι με τον specialist Santiago Dozer Espinoza, όπου μπορείτε να περάσετε μέσα από τοίχους.

Το συγκεκριμένο glitch ανακάλυψε ο χρήστης του Reddit, I_W_H_B_Y_D, και όπως φαίνεται και στο βίντεο, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάστε την ποιότητα των γραφικών.

Το Battlefield 2042 βρίσκεται σε Early Access για τους συνδρομητές του EA Play και θα κυκλοφορήσει πλήρως στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:06 #257906 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Prox Sensor του Battlefield 2042 απενεργοποιήθηκε επειδή προκαλούσε lag
H DICE ανέφερε ότι η απενεργοποίηση βελτίωσε την απόδοση του server .

Το Prox Sensor απενεργοποιήθηκε στο Battlefield 2042 λόγω του lag που προκαλούσε.

Η DICE απενεργοποίησε προσωρινά ένα gadget του Battlefield 2042 που, όπως λέει, προκαλούσε rubberbanding στα modes Conquest και Breakthrough και δεν υπάρχει ETA για την επιστροφή του αντικειμένου. ΗΣουηδική εταιρεία δήλωσε την Τρίτη ότι το κλείδωμα του Prox Sensor βελτίωσε την απόδοση του server αρκετά ώστε να τον πείσει να "διατηρήσει την προσωρινή αλλαγή" προς το παρόν. Το Prox Sensor είναι ένα throwable που ξεκλειδώνεται στο επίπεδο 22 και είναι μία από τις λίγες συσκευές εντοπισμού στο Battlefield 2042 που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση κοντινών εχθρών. Η DICE δεν εξήγησε πώς το gadget προκαλούσε rubberbanding, αλλά πιστεύει ότι η διατήρησή του απενεργοποιημένου αξίζει τις "ακούσιες συνέπειες".


For the next two hours, we are temporarily disabling the Prox Sensor to aid us with our investigations on the Rubber Banding issue 

 This is a Throwable slot gadget that is unlocked at Soldier Rank 22

Please adjust your loadouts . We'll be back in two hours with an update   t.co/Eci5nhyoI4 pic.twitter.com/JCDuQp2waV

— Battlefield Direct Communication (@BattlefieldComm) November 16, 2021

Μία από αυτές τις συνέπειες είναι ένα οπτικό σφάλμα: Ένα επιλεγμένο throwable μπορεί τώρα να φαίνεται να είναι ένα διαφορετικό throwable στην οθόνη deploy, αλλά η DICE λέει ότι θα εξακολουθείτε να κάνετε spawn με το throwable που επιλέξατε. Η άλλη συνέπεια επηρεάζει μόνο όσους είχαν έναν αισθητήρα Prox στο ενεργό loadout τους όταν αυτός απενεργοποιήθηκε. Οι αλλαγές σε αυτό το loadout θα χάνονται πλέον μεταξύ των γύρων, δήλωσε η DICE σε ανάρτηση αναφοράς γνωστών προβλημάτων . H Nvidia κυκλοφόρησε τους βελτιστοποιημένους drivers Game Ready αυτή την εβδομάδα. Οι νέοι οδηγοί της AMD της περασμένης εβδομάδας υπόσχονται επίσης καλύτερες επιδόσεις στο Battlefield 2042 για ορισμένες κάρτες Radeon. Η early access του Battlefield 2042 είναι διαθέσιμη τώρα για τους συνδρομητές EA Play Pro και για όσους έχουν προαγοράσει τη Gold ή την Ultimate Edition. Η βασική έκδοση των 60 δολαρίων κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:25 #257940 by Stathis Moose Stathopoulos
O καταιγισμός των κακών user reviews συνεχίζεταιΤο Battlefield 2042 είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα games με τις περισσότερες αρνητικές κριτικές όλων των εποχών στο Steam.
Από τις 31.000 κριτικές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα του Battlefield 2042 στο Steam, η πλειοψηφία είναι «κυρίως αρνητικές». Λιγότεροι από 10.000 δίνουν στο FPS της EA μια «θετική» κριτική. Σύμφωνα με το Hall of Shame του Steam250 , είναι ένα από τα δέκα χειρότερα games όλων των εποχών (τη στιγμή της γραφής στη θέση 9), ενώ προπορεύονται τα: GASP, Identity, Spacebase DF-9, Kinetic Void, Uriel's Chasm, Flatout 3 και, φυσικά, το επαίσχυντο e-Football 2022 της Konami που έλαβε χαμηλότερη συνολική βαθμολογία.

Ένας χρήστης έγραψε: "Απαράδεκτο λανσάρισμα για ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών. Κρίμα". Άλλος έγραψε: "Έχω παίξει κάθε παιχνίδι Battlefield για PC από το αρχικό BF1942 και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή είναι η απολύτως χειρότερη προσθήκη στη σειρά μέχρι σήμερα". Η DICE κυκλοφόρησε ένα patch για το Battlefield 2042 πριν από την κυκλοφορία του, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει κρίσιμα ζητήματα, και δύο ακόμη ενημερώσεις έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Υπάρχουν πράγματι τεράστια προβλήματα. Σφαίρες δεν χτυπούν τους εχθρούς, τα hitboxes δεν είναι ευθυγραμμισμένα, η απόδοση στα PC είναι απαράδεκτη, δεν υπάρχει scoreboard και γενικώς αν αποφασίσετε να το παίξετε, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προβλήματα, τουλάχιστον για την ώρα. 

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:29 #257958 by Stathis Moose Stathopoulos
Η DICE ξέχασε να βάλει ανιχνευτή σύγκρουσης σε μερικά κτήρια του Battlefield 2042
Έτσι, οι παίκτες κρύβονται μέσα τους.

Η λίστα με τα bugs στο Battlefield 2042 όλο και μεγαλώνει και το bug που ανακαλύφθηκε πρόσφατα κάνει μερικούς παίκτες ανίκητους.

Οι χάρτες του Battlefield 2042 είναι τεράστιοι και αυτό γιατί πρέπει να χωράνε 128 παίκτες εκεί μέσα, όμως φαίνεται πως η DICE δεν έδωσε την ίδια προσοχή σε όλα τα σημεία του χάρτη. Εκτός του ότι ένα μεγάλο μέρος του χάρτη μπορεί να μην έχει κάλυψη και να είναι απλά νεκρές περιοχές, μερικά κτήρια δεν έχουν σωστά collision boxes. Ο χρήστης του Reddit Darktoothone ανακάλυψε μερικές περιοχές που η DICE ξέχασε να βάλει collision boxes, κάνοντας τα κτήρια τίποτα παραπάνω από μια 2D περιοχή, αντί για 3D.

Με άλλα λόγια, οι παίκτες μπορούν να μπούνε μέσα σε αυτά τα κτήρια σαν να μην υπάρχουν, αφού δεν υπάρχει ανίχνευση της σύγκρουσης του παίκτη με τον τοίχο του κτηρίου. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε ότι μερικοί ουρανοξύστες στον χάρτη Hourglass είναι κενοί. Ένας πιλότος ελικοπτέρου, αξιοποιεί το εν λόγω bug και μένει μέσα στον ουρανοξύστη μέχρι να τελειώσει το auto-repair.

Ο Hourglass δεν είναι ο μόνος χάρτης που εμφανίζει αυτό το πρόβλημα. Μερικοί ουρανοξύστες στο Kaleidoscope εμφανίζουν παρόμοια προβλήματα, ενώ άλλα απλά πετάνε τα οχήματα όπου να’ ναι όταν οι παίκτες συγκρούονται με αυτά.

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:34 #257978 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί μετά την κυκλοφορία του Battlefield 2042
O Fawzi Mesmar θα εργαστεί σε άλλη εταιρεία.

 Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί από την εταιρεία.

O Fawzi Mesmar αποχωρεί από το στούντιο, όπως αναφέρει το site VGC , ο καθώς είχε σχέδια να το κάνει μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της τίτλου. O Mesmar εντάχθηκε στην DICE το 2019 και εργάστηκε τόσο στο Battlefield όσο και στο Star Wars: Battlefront. O Fawzi Mesmar δήλωσε σε ένα mail προς το προσωπικό: "Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση να υπηρετώ στις καλύτερες ομάδες σχεδιασμού στον γαλαξίαΗ απίστευτη σχεδιαστική δουλειά που κάνετε συνεχίζει να με εμπνέει καθημερινά. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε, ελπίζω να μην σας απογοήτευσα. Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μένα να είμαι εδώ με την ομάδα καθώς πετυχαίνουμε αυτό το ιστορικό ορόσημο".

<youtube>ASzOzrB-a9E</youtube>

Ο Mesmar δήλωσε ότι του δόθηκε μια ευκαιρία να εργαστεί σε μια άλλη εταιρεία την οποία δεν μπορούσε να απορρίψει και ότι ο νέος εργοδότης του είχε την καλοσύνη να περιμένει ώστε να μπορέσει να στείλει το Battlefield 2042. Ο Oskar Gabrielson, ο διευθυντής του στούντιο της DICE, συζητούσε με τον Mesmar εδώ και καιρό σχετικά με το ποιος θα αναλάβει το ρόλο του και θα ανακοινωθεί αργότερα. Η εταιρεία θέλησε να καθυστερήσουν αυτή την ανακοίνωση, ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί στην αποστολή του Battlefield 2042, καθώς είναι μια σημαντική κυκλοφορία. Ο Mesmar θα παραμείνει επίσης στη Στοκχόλμη για τον επόμενο ρόλο του. Η EA επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Mesmar αναφέροντας: "Ο Fawzi Mesmar αποχωρεί από την DICE στο τέλος της εβδομάδας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες". Η DICE έχει περιγράψει σημαντικές ενημερώσεις και αλλαγές που έρχονται στο Battlefield 2042 το οποίο έχει λάβει μεγάλο αριθμό αρνητικών κριτικών στο Steam. Οι fans κάνουν λόγο για ένα προβληματικό λανσάρισμα και για έλλειψη παλαιών χαρακτηριστικών.

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:40 #258002 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Farming Simulator 22 έχει διπλάσιους παίκτες στο Steam από το Battlefield 2042
Είχε περισσότερους ακόμα και πριν μία εβδομάδα.

Το Farming Simulator 2022 στο Steam έχει περισσότερους παίκτες από το Battlefield 2042.

Τα θέματα του νέου FPS της EA Dice κρατούν μακριά τους παίκτες του. Ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παικτών στο Farming Simulator 2022 είναι 105.636 πριν από 6 ημέρες. Για το Battlefield 2042 είχαμε 105.397 πριν από 9 ημέρες.

Σήμερα τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Electronic Arts. Το Farming Simulator 2022 είχε 93.782 ταυτόχρονους παίκτες και το Battlefield 2042 46.435 ταυτόχρονους. Όλα αυτά σύμφωνα με στοιχεία του Imdb.

Από την άλλη, παρότι το Farming Simulator απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο (niche) target group, ήταν ένα από τα top games σε Μ. Βρετανία και Αμερική. Οι αγροτιά εκεί -και όχι μόνο- το τίμησε.


#SteamTopSellers for week ending 28 November 2021:

#1 - Farming Simulator 22
#2 - Battlefield™ 2042
#3 - Cyberpunk 2077
#4 - Red Dead Redemption 2
#5 - Valve Index VR Kit t.co/xKGeZySbAK

— SteamDB (@SteamDB) November 28, 2021

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:42 #258008 by Stathis Moose Stathopoulos
Οι παίκτες του Battlefield 2042 στις κονσόλες ζητούν υποστήριξη για ποντίκι και πληκτρολόγιο από την DICE
Δημιούργησαν petition.

Το Battlefield 2042, σε αντίθεση με αρκετά multiplayer Shooters, δεν υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο στις κονσόλες και οι παίκτες άνοιξαν petition όπου το ζητούν από την DICE.

Στο petition υπάρχουν ήδη περισσότερες από 10.000 υπογραφές και η περιγραφή του είναι η εξής: Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος της gaming κοινότητας που δεν μπορεί να αναβαθμίσει τα PC του ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις για να τρέξουν το Battlefield 2042. Σε αυτό οφείλεται η περιορισμένη διαθεσιμότητα των εξαρτημάτων των PC και όσα είναι διαθέσιμα αγοράζονται από scalpers, οι οποίοι τα πουλούν σε διπλάσιες από τις κανονικές τιμές. Παλιότερα κόστιζε 300-600 δολάρια για να αναβαθμίσουμε την κάρτα γραφικών μας και τώρα κοστίζει 1000-2000.

<youtube>WomAGoEh-Ss</youtube>

Η DICE είχε αναφερθεί στη συγκεκριμένη λειτουργία πριν από την κυκλοφορία του Battlefield 2042 και είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία του, όμως ακόμα ερευνά το ζήτημα και πιθανότατα θα έρθει κάποια στιγμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:42 #258009 by Stathis Moose Stathopoulos
Glitch του Battlefield 2042 σας επιτρέπει να εξαφανίζετε τον καπνό των smoke grenades
Βλέπετε κανονικά τους αντιπάλους σας.

Ο χρήστης του Reddit, Jagsfootball51 ανακάλυψε ένα glitch του Battlefield 2042, το οποίο σας επιτρέπει να εξαφανίζετε τον καπνό των smoke grenades και να βλέπετε κανονικά τα σημεία όπου τις έριξαν οι αντίπαλοι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Jagsfootball51, το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε pause και να πάτε στο Collections menu. Όταν επιστρέψετε στο παιχνίδι, ο καπνός από τα smoke grenades έχει εξαφανιστεί. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το συγκεκριμένο glitch δουλεύει με τον καπνό που ρίχνουν κάποια οχήματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:47 #258031 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Battlefield 2042 χάνει παίκτες με τεράστια ταχύτητα
Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Οι παίκτες εγκαταλείπουν ταχύτατα το Battlefield 2042, απηυδησμένοι από τα τεχνικά προβλήματα που ακόμα δεν έχουν επιλυθεί.

Το Battlefield 2042 ήταν στην πραγματικότητα αρκετά δημοφιλές κατά την κυκλοφορία του, φτάνοντας στα πέντε κορυφαία games στο Steam και στο Xbox Live. Σήμερα, λιγότερο από δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία, το Battlefield  έχει χάσει πάνω από το 60% των ενεργών παικτών του στο Steam. Όπως φαίνεται στο Steam DB, το μέγιστο πλήθος ταυτόχρονων παικτών του Battlefield τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 34005, από 105397 που ήταν το μέγιστο κατά την ημέρα κυκλοφορίας. Η απώλεια παικτών μετά την κυκλοφορία είναι αρκετά φυσιολογική για τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά η ταχύτητα με την οποία συνέβη στην περίπτωση του Battlefield 2042 είναι ανησυχητική. Αυτή τη στιγμή, το Farming Simulator 22 είναι πιο δημοφιλές από το Battlefield 2042 αυτή τη στιγμή.

<youtube>uaNJ8cx3FdI</youtube>

Βέβαια, αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν μόνο τον πληθυσμό στο Steam. Το Battlefield 2042 είναι διαθέσιμο απευθείας στο Origin και μέσω του Epic Games Store. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το πλήθος των παικτών εντός του παιχνιδιού, δεν είναι γνωστό εάν τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα και σε αυτές τις πλατφόρμες. Ωστόσο, ένα άλλο στατιστικό δίνει την πραγματική εικόνα για τη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το True Achievements , μόνο το 43% των παικτών του Xbox κατάφερε να φτάσει στο level 15, το οποίο μπορεί εύκολα να επιτευχθεί σε μερικές ημέρες. Όσον αφορά το level 25, μόνο το 22% των παικτών έφτασε σε αυτό. Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο PlayStation, όπου το 36% των παικτών ξεκλείδωσαν το Trophy για το level 25.

Tο level 25 είναι ελάχιστη πρόοδος όσον αφορά τα unlockables του Battlefield 2042. H DICE έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει ένα σημαντικό patch στις αρχές Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μέχρι στιγμής. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει ήδη αντιμετωπίσει το υπερβολικό bloom των όπλων στην πρώτη ενημέρωση, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα του Battlefield 2042. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification