Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Warzone

29 Sep 2021 21:47 #255863 by Stathis Moose Stathopoulos
Εκνευρισμένοι παίκτες στο Call of Duty: Warzone ζητούν από την Activision ποινή όταν κάποιος κάνει quitΔεν κάνουν καν προσπάθεια να παλέψουν στο Gulag για την επιστροφή τους.

Το Call of Duty: Warzone αποτελεί μια εκνευριστική εμπειρία με τόσους cheaters που υπάρχουν, αλλά συν τις άλλοις πολλοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους quitters που φεύγουν από τα ματς νωρίς. Στα duos, trios και quads με τυχαίους συμπαίκτες αυτό είναι συχνό φαινόμενο.

Οι παίκτες ζητούν πλέον από την εταιρεία ανάπτυξης Raven Software να βάλει ποινή για όσους κάνουν quit. Επίσης, όταν κάποιος πεθαίνει υπάρχουν τρεις τρόποι να επανέλθει σε ένα παιχνίδι. Μπορεί να δώσει μάχη με αντίπαλο στο Gulag του Verdansk, υπάρχουν Buy Stations μέσα από τα οποία οι συμπαίκτες σας μπορούν να εξαγοράσουν το να σας επαναφέρουν (με 4.500 in-game δολάρια) και τρίτον υπάρχει ένα τυχαίο Call of Duty Warzone event, το Jailbreak, το οποίο επιστρέφει τους spectators πίσω στον αγώνα.Δυστυχώς πολλοί συμπαίκτες είναι ανυπόμονοι και δεν θέλουν να περιμένουν. Δεν θέλουν καν να παίξουν έναν αρχικό αγώνα 1v1 στο Gulag. Η Raven Software δήλωσε ότι θα ακούσει τα παράπονα των χρηστών και είναι απορίας άξιο πως εδώ και τόσο καιρό δεν είχε επιβάλει ποινή στους quitters. Θα έπρεπε να γίνεται κάτι ανάλογο, όπως για παράδειγμα στο competitive League Play mode του Call of Duty: Black Ops Cold War, όπου η Treyearch μοιράζει αποβολές των 15 λεπτών σε όσους κάνουν quit.

Κατά τα άλλα αναμένουμε και ένα νέο σύστημα anti-cheat για το Call of Duty: Warzone μήπως και μειωθεί το cheating.

Διαβάστε περισσότερα για την Call of Duty Season 6 που θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε πόσα bans έχουν πέσει στο Call of Duty: Warzone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2021 00:41 #255942 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Activision ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες

Η Season 6 του Call of Duty: Black Ops Cold War και Warzone θα ξεκινήσει σύντομα και η Activision ανακοίνωσε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν με την νέα σεζόν.
Η Season 6 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στο Call of Duty: Warzone και στο Black Ops Cold War και θα φέρει πολλές αλλαγές. Ειδικότερα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Warzone
Στο Warzone, αλλαγές θα δούμε στον χάρτη Verdansk 84. Χάρη σε κάποια υπόγεια ρήγματα, αρκετές περιοχές του Verdansk έχουν καταστραφεί, κυρίως η περιοχή του stadium. Η περιοχή Downtown είναι άλλη μια περιοχή που έχει πληγεί αρκετά, αφού εκεί θα δείτε αρκετά κτήρια κατεστραμμένα. Οι ρωγμές ωστόσο, έχουν δημιουργήσει νέες κρυψώνες για εσάς.

Κάτω από όλα τα ερείπια ανακαλύφθηκαν διάφορα bunkers του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εκεί σας περιμένουν διάφορα στοιχεία που σας δίνουν μια γεύση από το επερχόμενο Call of Duty: Vanguard. Με την Season 6 επιστρέφουν και τα κλασικά ντουζ από το Gulag.

Multiplayer
Με την κυκλοφορία της Season 6 θα κυκλοφορήσουν και τρία νέα maps στο Call of Duty: Black Ops Cold War. Το πρώτο είναι το Deprogram, το οποίο είναι ένα 6v6 map και βρίσκεται στο μυαλό του Adler. Πρακτικά είναι μια αρένα εμπνευσμένη από το παρελθόν του Adler. Το Deprogram θα περιλαμβάνει επίσης τις Red Doors, οι οποίες θα σας μεταφέρουν σε τυχαία μέρη του map.

Το δεύτερο map είναι το Amerika, το οποίο είναι επίσης ένα 6v6 map. Το Amerika είναι εμπνευσμένο από ένα mission του single-player campaign στην οποία πρέπει να διεισδύσετε σε μια περιοχή που μοιάζει με Αμερικάνικη πόλη. Αυτό το map είναι ακριβές αντίγραφο πόλης, επομένως θα έχει εστιατόρια, σινεμά και άλλα.

Τέλος, το Gluboko είναι το τρίτο map και θα είναι 2v2, 3v3 και Face Off 6v6. Το Glukobo πρακτικά είναι ένα υπόγειο της KGB.

File Attachment:


Zombies
Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα φέρει η Season 6 θα είναι στα Zombies. Θα προστεθεί ένα ολοκαίνουργιο map με όνομα Forsaken το οποίο θα λειτουργεί με rounds και βρίσκεται σε μια μυστική τοποθεσία της Omega Group, στην οποία πειραματίζεται η Σοβιετική Ένωση. Επίσης, με την Season 6 θα προστεθεί ένα νέο perk και perk machine. Το PhD Slider θα προκαλεί εκρήξεις όταν κάνετε slide στους εχθρούς σας και όσο μακρύτερο είναι το slide σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η έκρηξη. Όπως και όλα τα maps στα Zombies, έτσι και το Forsaken θα έχει το δικό του Wonder Weapon, το Chrysalax. Αυτό το μαγικό όπλο μοιάζει λες και βγήκε κατευθείαν από το Destiny και μπορεί να αλλάζει από Battle Axe σε Energy Weapon. Τέλος, στα Zombies πλέον θα υποστηρίζονται τα ARC-XD και Hand Canon killstreaks.

The Haunting
Το Halloween επιστρέφει και φέτος στα Call of Duty: Black Ops Cold War και Warzone στις 19 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί σχετικές πληροφορίες.

Δωρεάν όπλα
Με την Season 6 θα προστεθούν τρία νέα ranged και δύο νέα melee όπλα. Το .410 Ironhide Shotgun θα ξεκλειδώνεται στο tier 15 του battle pass και το Grav assault rifle θα ξεκλειδώνεται στο 31 tier. Αργότερα, στο Haunting event, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και το Lapa full-auto SMG.

Διαβάστε περισσότερα για την Call of Duty Season 5.

Δείτε πόσα bans έχουν πέσει στο Call of Duty: Warzone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2021 01:22 #255944 by Stathis Moose Stathopoulos
Το glitch επανεμφανίστηκε

Το περίφημο glitch που επιτρέπει στους παίκτες του Call of Duty: Warzone να μπουν κάτω από τα γραφικά επανεμφανίστηκε και συγκεκριμένα στο map του αεροδρομίου.
Η είδηση αυτή μας έρχεται μέσω του Reddit. Όσοι μπαίνουν κάτω από το έδαφος, μπορούν να πυροβολήσουν τους άλλους παίκτες που περπατούν στο έδαφος και να τους σκοτώσουν. Μιλάμε ουσιαστικά για gamebreaking glitch. Το βίντεο του MarkC_belfast κατέγραψε το εν λόγω περιστατικό και ο killer φάνηκε ότι βρισκόταν κάτω από τα γραφικά, μέσα από την kill cam.

Ένα ακόμη αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο killer που τον εξόντωσε έχει level 551. Άραγε ο hacker θα ρίσκαρε έτσι απλά ένα account με level 551; Μήπως απλά πρόκειται για glitch; Το ίδιο glitch βέβαια συνέβη τόσο πέρυσι τον Νοέμβριο, όσο και τον Απρίλιο με το update του χάρτη Verdansk '84.

Η Call of Duty Season 6 θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 13:35 #256380 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision αποκάλυψε ένα νέο anti-cheat για τα Call of Duty: Vanguard και Warzone Θα ξεκινήσει στις 5/11.

 Η Activision ανακοίνωσε ένα νέο anti-cheat software για τα Call of Duty: Vanguard και Warzone.
 Το νέο σύστημα θα ονομάζεται Riccochet Anti-Cheat και θα είναι "μια πολύπλευρη προσέγγιση για την καταπολέμηση του cheating, που περιλαμβάνει νέα εργαλεία από τον  server  που παρακολουθούν τα analytics για τον εντοπισμό της απάτης, βελτιωμένες διαδικασίες έρευνας για την εξάλειψη των cheaters, ενημερώσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας του λογαριασμού και πολλά άλλα."

 Το νέο αυτό σύστημα θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου, μαζί με το Call of Duty: Vanguard, ενώ θα ενεργοποιηθεί και με τον χάρτη Pacific στο Call of Duty: Warzone Επιπλέον, θα υπάρχει ένας PC kernel-level driver, που αναπτύχθηκε από τους developers για το Call of Duty και θα έρθει επίσης στο update του Pacific map του Call of Duty: Warzone και μετά στο Vanguard. Με τον driver αυτόν η Activision θα ανιχνεύει πιο εύκολα τους cheaters και θα ενισχύσει την ασφάλεια των servers της. Θα ελέγχει το software και τις εφαρμογές που θα αλληλεπιδρούν και θα διαχειρίζονται το Call of Duty: Warzone, δίνοντας στην ομάδα καταπολέμησης των cheaters περισσότερα δεδομένα.

 Θα υπάρξει αμφισβήτηση για την εφαρμογή του νέου συστήματος anti-cheat, μιας και το kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος ενός PC και οι kernel-level drivers δίνουν την μέγιστη δυνατή πρόσβαση στο PC ενός παίκτη, κάτι που μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί παράτυπο. Θα απαιτείται πάντως για να παίξετε Call of Duty: Warzone.

 Πάντως, η Activision δήλωσε ότι ο driver Θα ενεργοποιείται μόνο όταν θα παίζετε Call of Duty: Warzone και θα κλείνει όταν κλείνετε το παιχνίδι. Επίσης, θα επιβλέπει και θα αναφέρει δραστηριότητα που θα σχετίζεται μόνο για το Call of Duty. Συν τις άλλοις, το Ricochet θα υποστηριχθεί και από αλγόριθμους machine learning, που θα ανιχνεύουν συνήθεις συμπεριφορές των cheaters ή των bots τους. Οι παίκτες θα μπορούν σε κάθε περίπτωση να αναφέρουν ύποπτη δραστηριότητα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 20:59 #256966 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Warzone: Ο χάρτης Caldera και το anti-cheat πρόγραμμα Ricochet έρχονται το Δεκέμβριο Σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision.

 Η Activision ανακοίνωσε ότι ο χάρτης Caldera του Call of Duty: Warzone και το anti-cheat πρόγραμμα Ricochet έρχονται το Δεκέμβριο.

  Η ανακοίνωση έγινε σε στην επίσημη σελίδα της σειράς Call of Duty , όπου η Activision ανακοίνωσε το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει στα Call of Duty: Vanguard και Warzone, από τις 5 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Vanguard μέχρι το Δεκέμβριο που ξεκινάει η Season One του. Το Vanguard θα λάβει ένα throwback χάρτη που θα βασίζεται στον Shipment του Call of Duty 4: Modern Warfare, ενώ το Warzone το Operation Flashback, με το οποίο θα αποχαιρετήσουν τον Verdansk. Επιπλέον στο Call of Duty: Warzone θα γίνει ένα νέο event στις 24 Νοεμβρίου με την ονομασία Secrets of the Pacific, το οποίο θα δώσει πληροφορίες για τον χάρτη Caldera, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει.
 Η Activision δήλωσε: "Αυτό το event θα πραγματοποιηθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες για τον Caldera, πριν την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο, όμως μόνο αν ολοκληρώνετε Challenges στα Vanguard και Warzone. Το πρόγραμμα Ricochet θα λειτουργεί στο Call of Duty: Vanguard από την κυκλοφορία του, ενώ στο Warzone θα είναι διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο που θα ξεκινήσει η Season One".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 22:41 #257003 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Black Ops Cold War και Warzone Season 6  Το cinematic trailer δείχνει το φινάλε του δράματος.

 Το cinematic της Season 6 ολοκληρώνει το παζλ της ιστορίας του Call of Duty Black Ops Cold War, με τον Adler και τον Stitch. Η εμφάνιση του Alex Mason στη Season 6 ως νέου operator, έπαιξε σημαντικό ρόλο. 

 Η τελική σκηνή του Cold War δείχνει τον Adler και την ομάδα του στην CIA να πιάνουν τον Stitch στο Verdansk. Δείτε το φινάλε του δράματος.I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 10:58 #257161 by Stathis Moose Stathopoulos
Season 6 cinematic

Το cinematic της Season 6 ολοκληρώνει το παζλ της ιστορίας του Call of Duty Black Ops Cold War, με τον Adler και τον Stitch. Η εμφάνιση του Alex Mason στη Season 6 ως νέου operator, έπαιξε σημαντικό ρόλο.
Η τελική σκηνή του Cold War δείχνει τον Adler και την ομάδα του στην CIA να πιάνουν τον Stitch στο Verdansk. Δείτε το φινάλε του δράματος.

 Διαβάστε περισσότερα για την Call of Duty Season 5.

Δείτε πόσα bans έχουν πέσει στο Call of Duty: Warzone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification