Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Warzone

14 Oct 2021 13:35 #256380 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision αποκάλυψε ένα νέο anti-cheat για τα Call of Duty: Vanguard και Warzone Θα ξεκινήσει στις 5/11.

 Η Activision ανακοίνωσε ένα νέο anti-cheat software για τα Call of Duty: Vanguard και Warzone.
 Το νέο σύστημα θα ονομάζεται Riccochet Anti-Cheat και θα είναι "μια πολύπλευρη προσέγγιση για την καταπολέμηση του cheating, που περιλαμβάνει νέα εργαλεία από τον  server  που παρακολουθούν τα analytics για τον εντοπισμό της απάτης, βελτιωμένες διαδικασίες έρευνας για την εξάλειψη των cheaters, ενημερώσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας του λογαριασμού και πολλά άλλα."

 Το νέο αυτό σύστημα θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου, μαζί με το Call of Duty: Vanguard, ενώ θα ενεργοποιηθεί και με τον χάρτη Pacific στο Call of Duty: Warzone Επιπλέον, θα υπάρχει ένας PC kernel-level driver, που αναπτύχθηκε από τους developers για το Call of Duty και θα έρθει επίσης στο update του Pacific map του Call of Duty: Warzone και μετά στο Vanguard. Με τον driver αυτόν η Activision θα ανιχνεύει πιο εύκολα τους cheaters και θα ενισχύσει την ασφάλεια των servers της. Θα ελέγχει το software και τις εφαρμογές που θα αλληλεπιδρούν και θα διαχειρίζονται το Call of Duty: Warzone, δίνοντας στην ομάδα καταπολέμησης των cheaters περισσότερα δεδομένα.

 Θα υπάρξει αμφισβήτηση για την εφαρμογή του νέου συστήματος anti-cheat, μιας και το kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος ενός PC και οι kernel-level drivers δίνουν την μέγιστη δυνατή πρόσβαση στο PC ενός παίκτη, κάτι που μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί παράτυπο. Θα απαιτείται πάντως για να παίξετε Call of Duty: Warzone.

 Πάντως, η Activision δήλωσε ότι ο driver Θα ενεργοποιείται μόνο όταν θα παίζετε Call of Duty: Warzone και θα κλείνει όταν κλείνετε το παιχνίδι. Επίσης, θα επιβλέπει και θα αναφέρει δραστηριότητα που θα σχετίζεται μόνο για το Call of Duty. Συν τις άλλοις, το Ricochet θα υποστηριχθεί και από αλγόριθμους machine learning, που θα ανιχνεύουν συνήθεις συμπεριφορές των cheaters ή των bots τους. Οι παίκτες θα μπορούν σε κάθε περίπτωση να αναφέρουν ύποπτη δραστηριότητα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 20:59 #256966 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Warzone: Ο χάρτης Caldera και το anti-cheat πρόγραμμα Ricochet έρχονται το Δεκέμβριο Σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision.

 Η Activision ανακοίνωσε ότι ο χάρτης Caldera του Call of Duty: Warzone και το anti-cheat πρόγραμμα Ricochet έρχονται το Δεκέμβριο.

  Η ανακοίνωση έγινε σε στην επίσημη σελίδα της σειράς Call of Duty , όπου η Activision ανακοίνωσε το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει στα Call of Duty: Vanguard και Warzone, από τις 5 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Vanguard μέχρι το Δεκέμβριο που ξεκινάει η Season One του. Το Vanguard θα λάβει ένα throwback χάρτη που θα βασίζεται στον Shipment του Call of Duty 4: Modern Warfare, ενώ το Warzone το Operation Flashback, με το οποίο θα αποχαιρετήσουν τον Verdansk. Επιπλέον στο Call of Duty: Warzone θα γίνει ένα νέο event στις 24 Νοεμβρίου με την ονομασία Secrets of the Pacific, το οποίο θα δώσει πληροφορίες για τον χάρτη Caldera, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει.
 Η Activision δήλωσε: "Αυτό το event θα πραγματοποιηθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες για τον Caldera, πριν την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο, όμως μόνο αν ολοκληρώνετε Challenges στα Vanguard και Warzone. Το πρόγραμμα Ricochet θα λειτουργεί στο Call of Duty: Vanguard από την κυκλοφορία του, ενώ στο Warzone θα είναι διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο που θα ξεκινήσει η Season One".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 22:41 #257003 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Black Ops Cold War και Warzone Season 6  Το cinematic trailer δείχνει το φινάλε του δράματος.

 Το cinematic της Season 6 ολοκληρώνει το παζλ της ιστορίας του Call of Duty Black Ops Cold War, με τον Adler και τον Stitch. Η εμφάνιση του Alex Mason στη Season 6 ως νέου operator, έπαιξε σημαντικό ρόλο. 

 Η τελική σκηνή του Cold War δείχνει τον Adler και την ομάδα του στην CIA να πιάνουν τον Stitch στο Verdansk. Δείτε το φινάλε του δράματος.



I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 10:58 #257161 by Stathis Moose Stathopoulos
Season 6 cinematic

Το cinematic της Season 6 ολοκληρώνει το παζλ της ιστορίας του Call of Duty Black Ops Cold War, με τον Adler και τον Stitch. Η εμφάνιση του Alex Mason στη Season 6 ως νέου operator, έπαιξε σημαντικό ρόλο.
Η τελική σκηνή του Cold War δείχνει τον Adler και την ομάδα του στην CIA να πιάνουν τον Stitch στο Verdansk. Δείτε το φινάλε του δράματος.





 Διαβάστε περισσότερα για την Call of Duty Season 5.

Δείτε πόσα bans έχουν πέσει στο Call of Duty: Warzone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:04 #258096 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο τρέιλερ με τον Captain Price στον Ειρηνικό Ωκεανό



Το νέο τρέιλερ της Activision δείχνει τον Captain Price στον Ειρηνικό Ωκεανό, εκεί όπου πλέον εστιάζει το σενάριο, με το λανσάρισμα της Call of Duty: Vanguard - Season One. Η ανακοίνωση στο Twitter αναφέρει ότι "Η Taskforce Trident προσγειώνεται στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτό που θα αποκαλύψουν θα σημάνει ότι ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος."


Taskforce Trident has landed in the Pacific.

What they will uncover will never keep the world same again. #Warzone pic.twitter.com/Neiv3hp58P

— Call of Duty (@CallofDuty) December 3, 2021

Δείτε το σχετικό Pacific Launch trailer:

<youtube>XxaHrJUS-4E</youtube>

Ο Captain Price θα ηγηθεί μιας ομάδας από Specialists, που ονομάζεται Trident. Η ομάδα είναι επιφορτισμένη με την διεξαγωγή μιας μυστικής επιχείρησης κατά  των Ναζί στον Ειρηνικό. Το αεροπλάνο που πετούν πάνω από το νησί καταρρίφθηκε, με τον τυπικό τρόπο του Call of Duty, δηλαδή δέχθηκε πυρά. Όλοι επέζησαν για να προκαλέσουν όλεθρο στις δυνάμεις του Άξονα που καταλαμβάνουν το νησί.

Ο ίδιος ο Price καταφέρνει να βρει ένα σημείο που δείχνει ότι υπάρχει παρουσία υπόγειων αποθηκών στο χάρτη Caldera του Warzone. Το σημερινό τρέιλερ περιλαμβάνει επίσης μερικούς νέους ειδικούς που πιθανότατα θα εισαχθούν στο παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν του Vanguard στις 8 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, με το σημερινό τρέιλερ δεν είναι ξεκάθαρο πως η Caldera και η ιστορία που λέγεται εκεί θα ταιριάζουν με την ευρύτερη ιστορία του Warzone. 

Το Caldera map θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου στο Call of Duty: Vanguard και θα σημάνει την έναρξη της πρώτης σεζόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:10 #258118 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Ricochet anti-cheat θα εφαρμοστεί στις 8 Δεκεμβρίου



Είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για να είσαι παίκτης του Call of Duty: Warzone. Η Raven ετοιμάζεται να δώσει μια τεράστια ενημέρωση για το Warzone Pacific που προσθέτει 40 νέα όπλα, ένα νέο battle pass και φυσικά έναν μεγάλο νέο χάρτη. Μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες του Pacific Update που δεν έγινε τόσο αισθητή είναι η άφιξη του Ricochet Anti-Cheat, του αποκλειστικού εργαλείου κατά του cheating στο Call of Duty.
Η Activision ανέπτυξε το Ricochet για να αντιμετωπίσει το διαδεδομένο πρόβλημα του cheating στο Warzone. Οι παραβάτες χρησιμοποιούν ελεύθερα wallhacks και aimbots, γίνονται ανίκητοι και κρασάρουν από απόσταση τα παιχνίδια άλλων παικτών. Η αυριανή ενημέρωση του Warzone στα PC θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα οδήγησης σε επίπεδο πυρήνα του Ricochet. Παρόμοια με το αποτελεσματικό Vanguard Anti-cheat της Riot, το Ricochet θα επωφεληθεί θεωρητικά από ένα βαθύ επίπεδο πρόσβασης στον υπολογιστή σας και θα διευκολύνει τον εντοπισμό προγραμμάτων cheating.

Το Ricochet έχει ήδη τεθεί σε ισχύ στο Call of Duty: Vanguard χωρίς το πρόγραμμα οδήγησης σε επίπεδο πυρήνα από τότε που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, αλλά αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα οδήγησης σε επίπεδο πυρήνα θα αναπτυχθεί στην Warzone (με το Vanguard να ακολουθεί αργότερα). Ωστόσο, το Ricochet δεν θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα όταν ξεκλειδωθεί ο νέος χάρτης Caldera Pacific. Ορισμένες περιοχές θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο. Στο update κατά του cheating της Activision δεν περιλαμβάνεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα που θα εμφανιστεί το πρόγραμμα οδήγησης σε επίπεδο πυρήνα αλλά είναι πιθανώς ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας με την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές αμέσως μετά.

Η εταιρεία ανάπτυξης τμηματοποιεί την κυκλοφορία σε "παρακολούθηση της σταθερότητας, συλλογή σχολίων και πραγματοποίηση τυχόν απαιτούμενων ενημερώσεων" προτού το Ricochet κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Οι παίκτες προφανώς θα γνωρίζουν ότι το Ricochet είναι λειτουργικό όταν μπορούν να δουν το επίσημο λογότυπο Ricochet στην οθόνη φόρτωσης του παιχνιδιού κατά την εκκίνηση. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε τον παλιό χάρτη του Verdansk, έχετε ακόμα λίγες ώρες για να παίξετε το playlist Last Hours of Verdansk στην Warzone. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το map. Το νέο Pacific map του Warzone θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 21:50 #258307 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο χάρτης Caldera του Call of Duty: Warzone προκαλεί crashes από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του



Οι developers προσπαθούν να τα διορθώσουν.Ο νέος χάρτης του Call of Duty: Warzone με όνομα Caldera κυκλοφόρησε σήμερα για τους κατόχους του Call of Duty: Vanguard, ωστόσο οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι θετικές.Αυτό συμβαίνει διότι ο νέος χάρτης του Call of Duty: Warzone έχει αρκετά bugs και crashes, καθώς και κάποια κολλήματα τόσο σε κονσόλες, όσο και σε PC. Παρόλο που τα bugs αυτά δεν επηρεάζουν το 100% των παικτών, μέχρι στιγμής έχουν επηρεάσει την εμπειρία πολλών gamers, οι οποίοι δείχνουν την δυσαρέσκειά τους με διάφορες δημοσιεύσεις σε Reddit και Discord.Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να βεβαιωθείτε ότι τα bugs αυτά δεν θα συμβούν και σε εσάς. Για αρχή, ελέγξτε αν το Call of Duty: Warzone έχει κάνει όλα τα updates και μετά κοιτάξτε το integrity των game files του. Ωστόσο, μερικά θέματα προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από το νέο χάρτη και όχι από τα αρχεία των παικτών.Οι developers φαίνεται να έχουν γνώση των προβλημάτων που προκάλεσε ο νέος χάρτης Caldera στο Call of Duty: Warzone και δουλεύουν για να τα επιλύσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:17 #258327 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο χάρτης Caldera του Call of Duty: Warzone προκαλεί crashes από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του




Οι developers προσπαθούν να τα διορθώσουν.

Ο νέος χάρτης του Call of Duty: Warzone με όνομα Caldera κυκλοφόρησε σήμερα για τους κατόχους του Call of Duty: Vanguard, ωστόσο οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι θετικές.

Αυτό συμβαίνει διότι ο νέος χάρτης του Call of Duty: Warzone έχει αρκετά bugs και crashes, καθώς και κάποια κολλήματα τόσο σε κονσόλες, όσο και σε PC. Παρόλο που τα bugs αυτά δεν επηρεάζουν το 100% των παικτών, μέχρι στιγμής έχουν επηρεάσει την εμπειρία πολλών gamers, οι οποίοι δείχνουν την δυσαρέσκειά τους με διάφορες δημοσιεύσεις σε Reddit και Discord.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να βεβαιωθείτε ότι τα bugs αυτά δεν θα συμβούν και σε εσάς. Για αρχή, ελέγξτε αν το Call of Duty: Warzone έχει κάνει όλα τα updates και μετά κοιτάξτε το integrity των game files του. Ωστόσο, μερικά θέματα προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από το νέο χάρτη και όχι από τα αρχεία των παικτών.

Οι developers φαίνεται να έχουν γνώση των προβλημάτων που προκάλεσε ο νέος χάρτης Caldera στο Call of Duty: Warzone και δουλεύουν για να τα επιλύσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:30 #258397 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα όπλα του Call of Duty: Vanguard που μπήκαν στο Call of Duty: Warzone δεν χτυπούν ευθεία




Η Activision θα το διορθώσει.

Από τα 40 όπλα του Call of Duty: Vanguard, τα οποία προστέθηκαν και στο Call of Duty: Warzone, αρκετά δεν χτυπούν ευθεία.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι σε ένα First-Person Shooter, όταν μία σφαίρα δεν φτάνει εκεί που στοχεύετε, τότε αυτό συμβαίνει διότι βρίσκεστε μακριά από το range του όπλου. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Call of Duty: Warzone ανακάλυψαν ότι πολλά από τα 40 όπλα του Call of Duty: Vanguard πυο έχουν εισαχθεί και στο Call of Duty: Warzone (με το Pacific update) δεν εκτοξεύουν τις σφαίρες ευθεία, αλλά σε...τυχαίες κατευθύνσεις, λόγω του ενσωματωμένου aim bloom (ή αλλιώς bullet spread).

Το Aim bloom προσθέτει μια τυχαία δυνατότητα για τις σφαίρες να εκτοξεύονται από όπλα του Call of Duty: Vanguard και να προσγειώνονται μερικές ίντσες μακριά από το σημείο όπου εστιάζει το σκόπευτρό σας. Η παρέκλιση των σφαιρών έγινε αντιληπτή την Πέμπτη και άρχισε να διαδίδεται ως είδηση, επομένως ολοένα και περισσότεροι παίκτες το δήλωναν online.

Τι κάνει η Activision για το πρόβλημα
Την Παρασκευή η Raven Software ανέβασε ένα patch , το οποίο μείωσε το ποσοστό του Bloom effect σε όλα τα όπλα του Call of Duty: Vanguard. Ωστόσο, η παρέκλιση δεν έχει φύγει τελείως και τα προβλήματα συνεχίζονται.

Η Activision δήλωσε" Αυτή η διαδικασία θα πάρει χρόνο, καθώς θα χρειαστεί να προσδιορίσουμε τα κατάλληλα μειονεκτήματα για να αντισταθμίσουμε την αφαίρεση του Bloom, τα οποία θα ποικίλλουν ανάλογα με κάθε μεμονωμένο όπλο και τον τύπο του attachment στο οποίο αποδίδονται" . Από την άλλη, τα όπλα του Call of Duty: Vanguard έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν το υπάρχον οπλοστάσιο του Warzone επειδή σας επιτρέπουν να εξοπλίσετε 10 attachments ταυτόχρονα χωρίς τη χρήση special perk .

Σύμφωνα με τον YouTuber TrueGameData, τα όπλα που έχουν πρόβλημα είναι για παράδειγμα όλα τα ημι-αυτόματα του Call of Duty: Vanguard. Τα SMG και τα assault rifles έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής.



Το νέο patch που θα έρθει δεν θα επηρεάσει την απόκλιση σφαιρών στο Call of Duty: Vanguard, παρά μόνο την συμπεριφορά των όπλων του παιχνιδιού στο Call of Duty: Warzone.

Μέσα σε όλα αυτά θυμίζουμε ότι το τμήμα QA της Raven που τεστάρει το Call of Duty: Warzone, απεργεί, ως συμπαράσταση στους 12 συναδέλφους που απολύθηκαν (από τους 36 στο σύνολο που είχε το τμήμα). Συνεπώς, ακόμα κι αν οι developers διορθώσουν το πρόβλημα, δεν θα υπάρχει τμήμα Quality Assurance για να τεστάρει με σιγουριά το αν η διόρθωση δουλεύει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:44 #259204 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα πρώτα bans



Η Activision άρχισε να ρίχνει τα πρώτα bans σε cheaters. Απ' ότι φαίνεται, οι cheaters δεν μπορούν καν να φτιάξουν έναν νέο λογαριασμό όταν δέχονται το ban.
Βέβαια, υπάρχουν ορισμένα βίντεο στα οποία οι hackers δείχνουν να προσπερνούν το Ricochet, αλλά αυτό είναι αντικείμενο προς διερεύνηση από τους developers .


Cheaters are down horrendous after the RICOCHET kernel level driver went live worldwide in #Warzone ? pic.twitter.com/8aJ6000xIj

— ModernWarzone (@ModernWarzone) December 16, 2021

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification