Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Shooter από την DICE LA

More
16 May 2020 17:49 #234371 by ViKouk
ViKouk created the topic: Νέο Shooter από την DICE LA

Ο διευθύνων σύμβουλος της Respawn Vince Zampella επιβεβαίωσε ότι το επόμενο project της DICE LA θα είναι μάλλον Shooter και κατά πάσα πιθανότητα θα σχεδιαστεί με την τεχνολογία Frostbite.
Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ο Vince Zampella μίλησε για το μέλλον της DICE LA μετά από μία πολύ σημαντική χρονιά στη Respawn, η οποία περιλάμβανε την κυκλοφορία του Apex Legends και του Star Wars: Jedi Fallen Order. Κατά τη διάρκεια λοιπόν, ο Zampella δήλωσε ότι η DICE LA δεν θα απορροφηθεί από τη Respawn και πως θα παραμείνει αυτόνομη. Επίσης αναφέρθηκε στο μελλοντικό παιχνίδι της εταιρείας, το οποίο μάλλον θα είναι ένα Shooter σχεδιασμένο με την Frostbite.
O Zampella τόνισε ότι: "Αυτή η ομάδα είναι μία ομάδα για Shooter. Οι πιθανότητες δείχνουν ότι θα κυμανθούμε ανάμεσα σε αυτές τις γραμμές." Επίσης, δήλωσε πως αν και υπάρχουν μερικές καλές ιδέες αυτή τη στιγμή, η ομάδα δεν έχει κατασταλάξει κάπου. Επιπλέον, επισήμανε ότι η DICE LA είναι μία ομάδα Frostbite λέγοντας τα εξής: "Πρέπει να διαλέξεις τη σωστή μηχανή για να φτιάξεις το παιχνίδι που θέλεις. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η Frostbite επειδή με αυτήν αισθάνονται πιο οικεία και αυτήν γνωρίζουν… Ωστόσο αν αποφασίζαμε να κάναμε κάτι που μία άλλη μηχανή θα είχε περισσότερο νόημα θα μπορούσε και αυτή να είναι μία επιλογή."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.492 seconds
Notification