Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο video game από την Certain Affinity

03 Feb 2021 21:56 #245708 by Γιάννης Παπαργυρίου
Η Certain Affinity, ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης που είχαν ιδρύσει βετεράνοι της Bungie κι είχε εργαστεί υποστηρικτικά στα Halo και Call of Duty, ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει δικό της video game.

Η εταιρεία έχει έδρα το Austin του Texas κι έκανε την σχετική ανακοίνωση με ανάρτηση στο blog της αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει μοιραστεί κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία επ’ αυτού.

“Αν είμαστε ενθουσιασμένοι να ασχοληθούμε με ένα είδος και ύφος games που πάντα αγαπούσαμε; Δεν υπάρχουν λόγια πόσο πολύ! Αν είναι τιμή μας να φέρουμε αυτό το παιχνίδι στην αγορά; Απερίγραπτα! Αν υπάρχουν άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την νέα μας περιπέτεια; Περισσότερες απ’ όσες μπορούμε να πούμε! Και το εννοούμε κυριολεκτικά: οι πληροφορίες για αυτό το νέο παιχνίδι είναι ακόμη ΠΟΛΥ κρυφές. Το μόνο που μπορούμε να πούμε προς το παρόν είναι ότι αυτό το φιλόδοξο νέο πρότζεκτ είναι η αποκορύφωση των σκοπών μας να επεκτείνουμε σταθερά και με υγιή τρόπο την ομάδα μας με άτομα παγκόσμιας κλάσης για να δημιουργήσουμε ένα νέο δικό μας πρωτότυπο παιχνίδι” αναφέρει η εταιρεία.

Η Certain Affinity έχει ήδη περισσότερους από 250 υπαλλήλους στα γραφεία της στο Texas και στο Toronto, αλλά έχει σκοπό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η εταιρεία έχει αγγελίες για διάφορες θέσεις στην ιστοσελίδα της, τόσο για το νέο video game της όσο και για τα άλλα πρότζεκτ που συν-αναπτύσσει για AAA games άλλων εταιρειών.

“Χτίζαμε αυτό το πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε συμφωνία για να ηγηθούμε της ανάπτυξης του πιο φιλόδοξου παιχνιδιού μας μέχρι σήμερα. Πρόκειται για το δημιουργικό μας όραμα να ηγηθούμε και η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα παθιασμένη για αυτό” είπε σε δήλωσή του ο συν-ιδρυτής της Certain Affinity, Max Hoberman.

Ο Hoberman υπήρξε προηγουμένως επικεφαλής του multiplayer και online κομματιού της σειράς Halo όσο εργαζόταν στην Bungie. Ο ίδιος και άλλοι developers έφυγαν από την Bungie το 2006 προκειμένου να ιδρύσουν την Certain Affinity. Αν και η εταιρεία είναι γνωστή κυρίως για όσα έχει αναπτύξει σε συνεργασία με άλλες, έχει αναπτύξει και δικά της games στο παρελθόν, όπως το Age of Booty το 2008 και το Crimson Alliance το 2011.

Τα πιο γνωστά συνεργατικά πρότζεκτ της εταιρείας περιλαμβάνουν το Doom του 2016, το Halo: The Master Chief Collection, το Call of Duty: Modern Warfare Remastered, το Left 4 Dead, το Call of Duty: Black Ops και το Halo 4 μεταξύ άλλων, ενώ το 20% των μετοχών της ανήκει στην Leyou, η οποία πρόσφατα αγοράστηκε από την Κινεζική Tencent.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jan 2022 12:47 #260804 by Nikos Georgopoulos
op στο στυλ των Monster HunterΟ νέος τίτλος της Certain Affinity χρηματοδοτείται από τη Microsoft και θα είναι Co-op στο στυλ των Monster Hunter.
Την ανακοίνωση έκανε ο Jeff Grub δηλώνοντας: Η Microsoft δουλεύει με την Certain Affinity σε ένα τίτλο στο στυλ των Monster Hunter. H Microsoft θέλει να μεγαλώσει την ποικιλία των games που βάζει στο Game Pass και αυτό είναι τρανταχτό παράδειγμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2022 11:32 #264390 by Nikos Georgopoulos
Η Certain Affinity θα βοηθάει χρηματικά τους εργαζόμενούς της που αλλάζουν τόπους κατοικίας λόγω των νόμων κατά των trans ατόμων και των εκτρώσεων
Σύμφωνα με τον CEO της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Certain Affinity, Max Hoberman, δήλωσε ότι η Αμερικανική εταιρεία θα βοηθάει χρηματικά τους εργαζόμενούς της που αλλάζουν τόπους κατοικίας λόγω των νόμων κατά των trans ατόμων και των εκτρώσεων.

Ο Hoberman ίδρυσε την Certain Affinity το 2006 όταν αποχώρησε από τη Bungie και από τότε η εταιρεία είχε υποστηρικτικούς ρόλους στα Halo Infinite, Doom και Left 4 Dead, ενώ πλέον το προσωπικό της ξεπερνάει τους 250 υπαλλήλους. Η Certain Affinity έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Austin του Texas, ένα παράρτημα στο Toronto του Καναδά και εργαζομένους που δουλεύουν από απόσταση. Το Texas έχει αρκετά αυστηρούς νόμους, οι οποίοι έχουν αφαιρέσει αρκετά δικαιώματα στις εκτρώσεις, ενώ όσον αφορά τους trans ανθρώπους, οι αλλαγές φύλου σε παιδιά θεωρείται κακοποίηση.

Tweet

Ο Hoberman δήλωσε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Twitter: Ως επίδειξη των αξιών της εταιρίας μας, σας δίνω την εξής υπόσχεση. Αν η πολιτεία που μένετε σας δυσκολεύει την πρόσβαση σε φαρμακευτικές ανάγκες και αυτό δυσκολεύει την παραμονή σας και της οικογένειάς σας εκεί, τότε θα σας καλύψουμε τα εγκριμένα, καταγεγραμμένα και λογικά κόστη μετακίνησης σε κάποια άλλη πολιτεία στην οποία έχουμε έδρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification