Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Vanguard

18 May 2022 10:43 #264305 by Nikos Georgopoulos
Νέα δωρεάν περίοδος



Το Call of Duty: Vanguard θα είναι δωρεάν ως προς το multiplayer mode του το διάστημα 18-24 Μαϊου (24/7 και ώρα 19:00).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2022 20:29 #265100 by Nikos Georgopoulos
Το νέο σύστημα anti-cheat του Call of Duty θα παίρνει τα όπλα από τους cheaters




Τα bans και τα νέα μέτρα συνεχίζονται.

Οι cheaters είναι η κλασική μάστιγα τα τελευταία χρόνια για το Call of Duty. Σε ένα νέο blog post για το Ricochet anti-cheat , τα νέα μέτρα αντιμετώπισης των cheaters έχουν τουλάχιστον πλάκα! Πλέον, τα όπλα θα αφαιρούνται από τους cheaters.

Μέχρι τώρα το Ricochet anti-cheat εστίασε στο να λύσει θέματα εξαπάτησης για το Cloaking, το Damage Shield και διάφορους ακόμη τομείς. Το Damage Shield, η πρώτη σημαντική τεχνική μετριασμού του Richochet, λειτουργεί ουσιαστικά ενεργοποιώντας τη λειτουργία God Mode για όλους τους νόμιμους παίκτες όταν εντοπιστεί ένας cheater. Το Cloaking, εν τω μεταξύ, καθιστά αδύνατο για τους cheaters που έχουν εντοπιστεί να δουν αντιπάλους και σφαίρες ή ακόμα και να ακούσουν ήχους.

Τα δύο αυτά συστήματα κατά της απάτης θα συνεχίσουν να λειτουργούν στο Call of Duty: Vanguard και στο Warzone όπως πριν, αλλά τώρα θα προστεθούν στο πρόσφατα ανακοινωθέν Disarm. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τους cheaters να σκοτώνουν και λειτουργεί, απλώς...αφαιρώντας τα όπλα (δεν τους αφήνει ούτε τις γροθιές) για να τους αποτρέψει από το να βλάψουν τους νόμιμους παίκτες. Όπως εξηγεί η ομάδα anti-cheat του Ricochet: «Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι cheaters στο παιχνίδι για να αναλύσουμε τα δεδομένα τους, ενώ δεν θα μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία ενός νόμιμου παίκτη».

Μέχρι τώρα πάνω από 180.000 παίκτες στο Call of Duty έχουν δεχθεί bans, αλλά όσο υπάρχει το free-to-play Call of Duty: Warzone, οι cheaters -κυρίως εκεί- ζουν και βασιλεύουν.

Διαβάστε ακόμη σχετικά με τον Νο.2 παίκτη στα ranks του Call of Duty που πιάστηκε να κάνει cheating.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2022 12:17 #265107 by ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
φιλες το ξερω οτι θα σε ρωτησω κατι ασχετο.εδωσα 74 eyro να το παρω και ειναι κλειδωμενο...εχω κανει οτι λενε και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω.....το πηρα απο τα public. Μπορω να παω και να τους κανω παραπόνα η δεν φταινε σε κατι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2022 19:48 #265110 by Μάνος Γρυπάρης
Τι θα πει "ειναι κλειδωμένο" ? Αν βάλεις το δισκακι πρεπει να γινει εγκατασταση και να μπορεις να παιξεις.

Παιζει να σου εριξε η Activision ban στο λογαριασμό σου για hacking? και σε τι format το πηρες και δεν παιζει? Σε αλλα PC/κονσολες φιλων δοκιμασες να δεις αν παιζει ?

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2022 13:15 #265184 by ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ CAMPAIN κλειδωμενο..αν πληκτρολογισεις στο google εχει γινει θεμα σε πολλους.σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου...
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:37 #265519 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του Call of Duty: Vanguard κατόρθωσε να φτάσει στο 10ο Prestige χωρίς να κάνει ούτε ένα kill




Έπαιζε το objective και κατέστρεφε killstreaks.

Σε ένα παιχνίδι όπως το Call of Duty , δύσκολα βρίσκεις συμπαίκτες που παίζουν το παιχνίδι σωστά αντί να κυνηγάνε τα kills στο multiplayer.

Ωστόσο, ένας παίκτης στο Call Of Duty: Vanguard αποφάσισε να κάνει level up παίζοντας μόνο τα objectives, και κατάφερε να φτάσει στο 10ο prestige χωρίς να πυροβολήσει ούτε μία σφαίρα. Δείχνοντας τα stats του στο Reddit, ο χρήστης Pilgore1 αποκάλυψε πως κατάφερε να έχει έναν λογαριασμό χωρίς το παραμικρό kill στο multiplayer του Vanguard. Το σύντομο βίντεο δείχνει πως έκανε level up και έφτασε στο 10 prestige, ένα κατόρθωμα που του πήρε 3 ημέρες, 9 ώρες, και 5 λεπτά in-game χρόνου μέσα σε 673 matches.



Όταν ένας Redditor τον ρώτησε πως το κατόρθωσε ο Pilgore απάντησε “παίζοντας το objective και καταστρέφοντας τα killstreaks.” Αυτό το στυλ παιχνιδιού μπορεί να ακούγεται βαρετό σε πολλούς, μα ο Pilgore1 αποδεικνύει πως το να είσαι ειρηνιστής δεν σημαίνει πως θα χάνεις κάθε σου match. Στο account του βρίσκει κανείς ένα αξιέπαινο 2.35 win ratio με 458 νίκες και μόλις 195 ήττες χωρίς να χύσει ούτε μία σταγόνα αίματος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2022 18:09 #265710 by Nikos Georgopoulos
Νέα δωρεάν περίοδος μαζί με το Zombies mode



Το Call of Duty: Vanguard θα είναι δωρεάν ως προς το multiplayer mode του, μαζί με το Zombies mode, το διάστημα 20-26 Ιουλίου.
Θα μπορέσετε έτσι να δοκιμάσετε το νέο χάρτη USS Texas 1945, το Blueprint Gun Game, το νέο Shi No Numa Zombies map κ.α.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2023 11:17 #270161 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty games στο Steam

[img][/img]


Τρία ακόμη games σε έκπτωση 50%.

Στα PC η Activision Blizzard χρησιμοποιεί την δική της πλατφόρμα, το Battle.net, ωστόσο πλέον έφερε κι άλλα Call of Duty games στο Steam.

Τα Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops Cold War και Call of Duty: Vanguard είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Valve και έχουν έκπτωση 50% (δηλαδή 30€) μέχρι και τις 23 Μαρτίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jun 2023 19:15 #271864 by Nikos Georgopoulos
Οι κάτοχοι PlayStation ξόδεψαν 1,5 δις δολάρια για το Call of Duty το 2021




15,9 δις μαζί με κονσόλες, hardware και συνδρομές.

Τα First-Person Shooters παίζονται κυρίως στα PC, λόγω της ακρίβειας mouse-keyboard σε σχέση με το gamepad. Ωστόσο, ένα έγγραφο που κατατέθηκε στην Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ εν όψει της έγκρισης ή μη εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft, δείχνει μια πολύ μεγάλη συμμετοχή από τους κατόχους PlayStation.

Πάνω από 14 εκατομμύρια χρήστες ξόδεψαν το 30% του χρόνου τους στο PlayStation παίζοντας Call of Duty το 2021. Πάνω από 6 εκατομμύρια ξόδεψαν ακόμη περισσότερο από το 70% του χρόνου τους στο Call of Duty στο ίδιο έτος.

Περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες του PlayStation δεν έπαιξαν τίποτα άλλο εκτός από το Call of Duty (το 2021) - ξοδεύοντας το 100% του χρόνου τους στο FPS!

Οι περισσότεροι παίκτες του Call of Duty, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, φέρεται να περνούσαν πάνω από το 70% του χρόνου τους παίζοντας Call of Duty, κατά μέσο όρο 296 ώρες μόνο στο franchise.

Σύμφωνα με τα αρχεία, το Call of Duty έδωσε περισσότερα από 800 εκατομμύρια για το PlayStation το 2021, μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν λαμβάνεται υπόψη το παγκόσμιο κοινό, το ποσοστό αυτό εκτινάσσεται στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ξεχωριστά από το ίδιο το παιχνίδι, οι δαπάνες των παικτών του Call of Duty για αξεσουάρ, hardware, συνδρομές, games και "υπηρεσίες PlayStation" ανήλθαν σε 15,9 δισεκατομμύρια.

Η φετινή premium κυκλοφορία του Call of Duty θα είναι η τελευταία στο πλαίσιο της τρέχουσας σύμβασης μεταξύ της Activision Blizzard και της Sony, η οποία λήγει το 2023 και θα πρέπει να ανανεωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification