Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Vanguard

21 Oct 2021 13:47 #256549 by Γιώργος Σκένδρος
Δύο πολεμικοί φωτορεπόρτερ τράβηξαν φωτογραφίες στο Call of Duty: Vanguard για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Οι Alex Potter και Sebastiano Piccolomini, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί σε πραγματικές εμπόλεμες ζώνες στο Αφγανιστάν, τη Συρία, το Ιράκ και την Ιορδανία, συνεργάστηκαν με την Activision για να τραβήξουν φωτογραφίες μέσα στο Call Of Duty: Vanguard από τα πεδία μάχης του. Οι Potter και Piccolmini χρησιμοποίησαν μια ειδική εικονική κάμερα για να μπουν μέσα στον κόσμο του Vanguard και να τραβήξουν φωτογραφίες, οι οποίες θα πωληθούν και τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.
 

 Οι φωτογράφοι είχαν να καταγράψουν σπουδαία στοιχεία, καθώς η Vanguard χρησιμοποίησε ένα σύστημα που ονομάζεται "φωτογραμμετρία", το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για "φωτορεαλιστικές" εικόνες ανθρώπων, τόπων και αντικειμένων. Ο Alex Potter δήλωσε: "Αυτές ήταν καταστάσεις που θα απαθανάτιζα κανονικά" και ο Sebastiano Piccolmini πρόσθεσε: "Εντυπωσιάστηκα με το πόσο κινητικό και καθηλωτικό ήταν όλο αυτό. Ως φωτογράφοι, έτσι μοιάζουν οι συγκρούσεις". Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από την Bleecker Trading από σήμερα, 21 Οκτωβρίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Call of Duty Endowment της Activision, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει στην τοποθέτηση βετεράνων του στρατού σε θέσεις εργασίας.Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 5 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:32 #256571 by Stathis Moose Stathopoulos
Το τρέιλερ για το Zombies mode διέρρευσε κατά λάθος

Το τρέιλερ για το Zombies mode του Call of Duty: Vanguard διέρρευσε νωρίς μέσω μιας διαφήμισης στο YouTube, δίνοντας στους fans μια πρώτη ματιά πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του.
Όπως και με το teaser που κυκλοφόρησε προηγουμένως, στο βίντεο ακούγεται ένα remix της Billie Eilish και συγκεκριμένα του "Bury a Friend". Το βίντεο παρουσιάζει στρατιώτες που πολεμούν ενάντια σε ορδές από Zombies. Το βίντεο τελειώνει με την επιγραφή: "Ένα νέο κεφάλαιο πολέμου πρόκειται να ξεκινήσει".





Το Zombies mode του Vanguard δεν αναπτύσσεται από την Sledgehammer αλλά από την Treyarch. Το Zombies mode στο Vanguard θα λειτουργήσει ως prequel του Zombies mode του Black Ops Cold War. Ως εκ τούτου, θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν. Όπως ήταν αναμενόμενο, θα υπάρξουν περισσότερα Zombies που θα αποκαλυφθούν καθώς το επόμενο κεφάλαιο της τρέχουσας ιστορίας των Zombies συνεχίζεται μέσω του Vanguard. Το Zombies mode του Vanguard θα έχει κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με το βασικό παιχνίδι, αλλά δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:45 #256613 by Stathis Moose Stathopoulos
Μουσικό βίντεο από τους developers

Οι developers του Call of Duty: Vanguard δημιούργησαν το παρακάτω μουσικό βίντεο. Προέρχεται από τον Jack White και το κομμάτι λέγεται Taking me back.




Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 5 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 10:45 #256801 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision έστησε promo φάρσα με τα zombies του Call of Duty: Vanguard στο Λονδίνο Τρομάζει κόσμο!
 Για τις ανάγκες προώθησης του Call of Duty: Vanguard, η Activision δημιούργησε ένα σκηνικό για promotion, όπου έχει στήσει τα κεφάλια από πέντε ζόμπι.

 Ο κόσμος περνάει για να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους και τα ζόμπι περιστρέφουν τα κεφάλια τους, κάνουν γκριμάτσες, βγάζουν ήχους και...φτύνουν υγρά ή ακόμα και κόκκινο υγρό που μοιάζει με αίμα! Τα ζόμπι ελέγχονται και όσοι τα ελέγχουν θέλουν να κάνουν φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς. Το αποτέλεσμα είναι μία...επική τρομάρα!

 Επίσης, η Activision περνάει το μήνυμά της, ότι είναι προτιμότερο να σκοτώνει κάποιος nazi zombies. Δείτε το σχετικό βίντεο.



 Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 11:16 #256808 by Giorgos Tsolaridis
Το μέγεθος του Call of Duty: Vanguard θα είναι αρκετά μικρότερο από προηγούμενους τίτλους στα PC, PS5 και Xbox Series X Μέχρι και 50%, σύμφωνα με την Activision.

 Η Activision ανακοίνωσε ότι το μέγεθος του Call of Duty: Vanguard θα είναι αρκετά μικρότερο από προηγούμενους τίτλους της σειράς Call of Duty, οι οποίοι είχαν υπέρογκα μεγέθη.

  Συγκεκριμένα σε δήλωσή της στο Twitter , η Activision δήλωσε ότι το Call of Duty: Vanguard θα χρησιμοποιεί μία on-demand  texture  streaming τεχνολογία, η οποία θα μειώσει το μέγεθός του στα PC και στις κονσόλες της τωρινής γενιάς, ως και 50%. Παρόλα αυτά η Activision δεν ανέφερε συγκεκριμένα ποιο θα είναι το μέγεθος του Call of Duty: Vanguard, οπότε αναμένεται να δούμε πόσο σημαντική θα είναι αυτή η αλλαγή. 

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 13:54 #256947 by Γιώργος Σκένδρος
Αλλαγές στα perks έρχονται στο Call of Duty: Vanguard.Το Call of Duty: Vanguard απέχει μόλις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του και ένα blog post της 1ης Νοεμβρίου από την Treyarch δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία Zombies, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στο εμβληματικό σύστημα perk. Oι developers αποκαλύπτουν ότι ο χάρτης Der Anfang του Vanguard δεν θα κυκλοφορήσει με μια κύρια αποστολή easter egg της ιστορίας.Περισσότερα abilities Dark Aether
Tέσσερις Dark Aether οντότητες αποκαλύφθηκαν για το λανσάρισμα του Vanguard. Αυτές οι οντότητες μοιράζονται τις μοναδικές τους ικανότητες με τους playable operators μέσω της χρήσης αρχαίων artifacts. Η νέα δημοσίευση στο blog επιβεβαιώνει ότι επιπλέον abilities θα έφταναν μετά την κυκλοφορία, αλλά δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.Κατά το λανσάρισμα θα υπάρχουν τέσσερις επιλογές artifacts:
Dragon of Saraxis: Αναπαράγει ένα αιθερικό εκρηκτικό, προκαλώντας τεράστια ζημιά στους εχθρούς που το πυροδοτούν
Mask of Bellekar: Κρύβει τον παίκτη με Dark Aether, αποκρύπτοντας την παρουσία του από τους εχθρούς για 5 δευτερόλεπτα.
Sword of Inviktor: Σπινθηροβολεί ένα δαχτυλίδι αιθερικής φλόγας που αυξάνει τη ζημιά για οποιονδήποτε βρίσκεται εντός της ακτίνας του για 15 δευτερόλεπτα.
Horn of Norticus: Καλεί μια ψυχρή δίνη, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς με την αρχική έκρηξη και επιβραδύνοντας όσους εισέρχονται.

Νέες αφηγηματικές φωνές
Εκτός από τα οφέλη του παιχνιδιού από τη χρήση των τεχνουργημάτων Dark Aether, αυτές οι οντότητες Dark Aether θα προσθέσουν στο διάλογο που θα βιώσετε στο Der Anfang. Η αφήγηση θα καθοδηγείται κυρίως από τη φωνή του δαιμονολόγου Gabriel Krafft, ο οποίος σας καθοδηγεί  στους στόχους του χάρτη, του Oberführer Von List, του Kortifex the Deathless, οι άλλες οντότητες του Dark Aether θα παρέχουν τα δικά τους μοναδικά σχόλια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Λεπτομέρειες για το Altar Of Covenants
Το νεότερο χαρακτηριστικό των Zombies της Treyarch, το Altar of Covenants, παρέχει μια ποικιλία τυχαίων αναβαθμίσεων. Αυτές οι αναβαθμίσεις αγοράζονται με το αντικείμενο Sacrificial Heart, το οποίο σας απονέμεται  κάθε φορά που ολοκληρώνετε έναν από τους στόχους του χάρτη. Τρία Covenants είναι διαθέσιμα κάθε φορά και η επιλογή τους τυχαίνει μετά από κάθε ολοκληρωμένο στόχο. 11 μοναδικές αναβαθμίσεις Covenant θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του τίτλου για συνολικά 32 αναβαθμίσεις προς εξερεύνηση.

Το αρχικό σετ αναβαθμίσεων περιλαμβάνει:
Bloodlust: Οι επιθέσεις με κοντινή απόσταση προκαλούν περισσότερη ζημιά και θεραπεύουν τον παίκτη.
Resurrectionist: Αναζωογόνηση συμμάχων γρηγορότερα
Brain Rot: Πιθανότητα μετατροπής των εχθρών σε συμμάχους
Cryofreeze: Πιθανότητα να επιβραδύνει τους εχθρούς
Death Blow: Κρίσιμα kills επιστρέφουν σφαίρες στον γεμιστήρα
Ammo Gremlin: Τα αποθηκευμένα όπλα γεμίζουν αυτόματα πυρομαχικά από το απόθεμα.
Dead Accurate: Διαδοχικά χτυπήματα στον ίδιο εχθρό προκαλούν μεγαλύτερo damage
Splatterfest: Οι εχθροί που σκοτώνονται από εκρήξεις μπορεί να εκραγούν.
Unholy Ground: Περισσότερο damage όσο είστε ακίνητοι
Cull the Weak: Περισσότερο damage σε επιβραδυνόμενους ή ακινητοποιημένους εχθρούς.
Mother Lode: Πιθανότητα να διατηρήσετε τον εξοπλισμό μετά τη χρήση του

Σημαντικές αλλαγές Perk
Η Treyarch αποκάλυψε σημαντικές αλλαγές στο σύστημα perk των Zombies για το Vanguard. Νέες περιοχές του χάρτη θα είναι διαθέσιμες καθώς ολοκληρώνετε στόχους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στα perk fountains του χάρτη. Το βασικό perk είναι δωρεάν για απόκτηση. Το Call of Duty: Vanguard διαθέτει αναβαθμίσιμες βαθμίδες για να κάνει τα perks πιο ισχυρά. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που είδαν οι παίκτες στο Black Ops Cold War, αλλά οι βαθμίδες θα αναβαθμίζονται στο παιχνίδι αγοράζοντας με Essence points σε κάθε αγώνα, ενώ τα perks του Cold War χρειάστηκε να αναβαθμιστούν μόνο μία φορά χρησιμοποιώντας ένα νόμισμα από κρυστάλλους Aetherium που κερδίζονται από τις ανταμοιβές των αγώνων. Ένας παίκτης μόλις ενεργοποιήσει τη δωρεάν έκδοση tier 1 ενός perk, θα πρέπει να πληρώσει 2.500 Essence για το tier 2, στη συνέχεια 5.000 για το tier 3 και 7.500 για το tier 4. Κάθε αναβάθμιση θα αυξάνει ένα συγκεκριμένο βασικό στατιστικό, με τις υψηλότερες βαθμίδες να παρέχουν μεγαλύτερες ενισχύσεις.Αυτές είναι οι πέντε πηγές perk που έχουν επιβεβαιωθεί για το Der Anfang:Fiendish Fortitude: Αυξάνει το health
Diabolical Damage: Διαβολική ζημιά: Αυξάνει τo critical damage
Venomous Vigor: Ενισχύει την ταχύτητα αναγέννησης health
Δαιμονική φρενίτιδα: Ενισχύει την ταχύτητα regeneration
Aethereal Haste: Ενισχύει την ταχύτητα κίνησης

Τα perks του βασικού επιπέδου που έχουν αποκτηθεί θα τα διατηρήσετε ακόμα και αν πέσετε.H λειτουργία Zombies προκαλεί την απώλεια όλων των perks όταν πέσετε, αλλά δεδομένου ότι η πρώτη βαθμίδα είναι δωρεάν, οι παίκτες θα μπορούν να τα διατηρήσουν αφού αναζωογονηθούν. Oι επιπλέον αγορασμένες βαθμίδες αναβάθμισης των perk θα αφαιρεθούν και θα πρέπει να επαναγοραστούν.Αλλαγές στο Pack-a-Punch
Οι παίκτες μπορούν ακόμα να αναβαθμίσουν τα όπλα στο μηχάνημα Pack-a-Punch, ωστόσο το αρχικό κόστος αναβάθμισης θα αυξηθεί με την κυκλοφορία του Der Anfang. Το προηγούμενο κόστος των 5.000 πόντων για το πρώτο επίπεδο Pack-a-Punch αντικαθιστάται πλέον από 7.500 πόντους για την πρώτη αναβάθμιση, στη συνέχεια 15.000 για τη δεύτερη και 30.000 για την τελική αναβάθμιση. Οι βαθμίδες των όπλων ορίζονται τώρα από το επίπεδο Pack-a-Punch, το οποίο επισημαίνεται με τέσσερα χρώματα.Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 5 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:01 #256968 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Vanguard: Season One Η Activision ανακοίνωσε τα σχέδιά της.

  Η Activision ανακοίνωσε , μεταξύ άλλων, τα σχέδιά της για την Season One του Call of Duty: Vanguard.

 Με την έναρξή της η Season 1 θα φέρει νέους χάρτες, νέο battle pass, δύο δωρεάν όπλα και περισσότερο περιεχόμενο και challenges στο Zombies Mode. Η εισαγωγή του Call of Duty: Vanguard στο Warzone θα γίνει με την προσθήκη του τροπικού χάρτη Caldera. Όσοι έχετε αγοράσει το Call of Duty: Vanguard θα έχετε πρόσβαση στον Caldera στο Warzone 24 ώρες πριν από την κυκλοφορία του, ενώ ο μικρότερος χάρτης Rebirth Island θα είναι διαθέσιμος για τους υπόλοιπους.
 Το Warzone Pacific θα φέρει και ένα νέο mode στο Call of Duty: Warzone με την ονομασία Vanguard Royale, το οποίο εισάγει αεροπλάνα και θα μπορείτε να κάνετε εναέριες μάχες. Αργότερα στην Season 1 θα έρθει το Plunder mode στο οποίο θα παλεύετε για τα περισσότερα χρήματα. Τα δύο πρώτα δωρεάν όπλα του Call of Duty Vanguard που θα έρθουν στο Warzone μέσω του Season 6 Battle Pass, είναι τα STG 44 και Μ1 Garand.

 Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:54 #256983 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Vanguard: Οι παίκτες του PlayStation θα κερδίζουν περισσότερο XP Θα έχουν και δύο επιπλέον  loadouts .

 Η Sledgehammer Games ανακοίνωσε τα bonus που θα λάβουν οι χρήστες του PlayStation στο Call of Duty: Vanguard και είναι αρκετά.

  Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός blog στο PlayStation Blog και αναφέρει ότι οι χρήστες του PlayStation θα έχουν μηνιαία double XP events, επιπλέον custom loadout slots και θα κάνουν skip πέντε tier με το Battle Pass bundle. Ακόμα, όσοι παίζουν σε PlayStation θα λαμβάνουν νέο Combat Pack για κάθε νέα σεζόν (μόνο συνδρομητές του PS Plus), καθώς και +25% XP στα όπλα όταν παίζουν με φίλους τους. Η Activision έχει κάνει συνεργασία με την Sony και έτσι οι χρήστες του PlayStation θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο του Call of Duty: Vanguard πριν κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες κονσόλες και τα PC.  Ένα πρόσφατο τρέιλερ του Call of Duty: Vanguard έδειξε ότι το αποκλειστικό περιεχόμενο για τους χρήστες του PlayStation δεν θα κυκλοφορήσει στα PC και Xbox για τουλάχιστον ένα χρόνο. Για χρόνια, η Microsoft συνεργαζόταν με την Activision για τέτοια αποκλειστικά bonus στο Call of Duty, μέχρι που μπήκε και η Sony στο παιχνίδι και από το Black Ops III το 2015 συνεργάζεται με την Activision αποκλειστικά.

 Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 5 Νοεμβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 22:37 #257000 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Vanguard: Οι απαιτήσεις στα PC Τρέχει στα περισσότερα PC. Η τελευταία ανακοίνωση της Activision απευθύνεται σε όσους θέλουν να ελέγξουν αν το PC τους μπορεί να τρέξει το Call of Duty: Vanguard. 
 Απαιτήσεις για το PC Call Of Duty: Vanguard

 Eλάχιστες απαιτήσεις:

 Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit (τελευταία ενημέρωση)
Επεξεργαστής: Intel Core i3-4340 ή AMD FX-6300.
Μνήμη: 8 GB RAM
Γραφικά: Radeon RX 470 ή NVIDIA GeForce GTX 960 ή AMD Radeon RX 470
Μνήμη βίντεο: 2 GB
Αποθήκευση: (Μόνο για πολλούς παίκτες και ζόμπι)
Hi-Rez Assets Cache: Μέχρι 32 GB


 Προτεινόμενες απαιτήσεις:



Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit (τελευταία ενημέρωση) ή Windows 11 64-bit (τελευταία ενημέρωση)
Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500K ή AMD Ryzen 5 1600X
Μνήμη: 12 GB RAM
Γραφικά: Radeon RX 580 ή NVIDIA GeForce GTX 1060 ή AMD Radeon RX 580
Μνήμη βίντεο: 4 GB
Αποθήκευση: GB κατά το λανσάρισμα
Hi-Rez Assets Cache: GB

 Competitive Απαιτήσεις:

Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit (τελευταία ενημέρωση) ή Windows 11 64-bit (τελευταία ενημέρωση)
Επεξεργαστής: Intel Core i7-8700K ή AMD Ryzen 7 1800X
Μνήμη: 16 GB RAM
Γραφικά: RTX 3060 Ti ή AMD Radeon RX 5700XT
Μνήμη βίντεο: 8 GB
Αποθήκευση: GB στο λανσάρισμα
Hi-Rez Assets Cache: Μέχρι 32 GB


 Ultra 4K Απαιτήσεις:


Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit (τελευταία ενημέρωση) ή Windows 11 64-bit (τελευταία ενημέρωση)
Επεξεργαστής: Intel Core i9-9900K ή AMD Ryzen 9 3900X
Μνήμη: 16 GB RAM
Γραφικά: NVIDIA GeForce RTX 3080 ή AMD Radeon RX 6800 XT
Μνήμη βίντεο: 10 GB
Αποθήκευση: GB κατά την κυκλοφορία
Hi-Rez Assets Cache: ΜΒ: Μέχρι 64 GB

 Όσοι επιθυμούν να τρέξουν το Call of Duty: Vanguard με γραφικά υψηλής ποιότητας ή σε ανταγωνιστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, θα χρειαστούν ένα PC υψηλής ισχύος, οι συνιστώμενες προδιαγραφές του τίτλου είναι αρκετά λογικές για το PC. Η NVIDIA GeForce GTX 1060, σύμφωνα με την τελευταία  έρευνα υλικού του Steam , η είναι η πιο δημοφιλής κάρτα γραφικών για τους χρήστες του Steam.

 Το Call of Duty: Vanguard παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον για τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο, καθώς προέρχεται από ένα franchise που είναι διαβόητο για τα τεράστια μεγέθη αρχείων. Το πλήρες παιχνίδι θα απαιτήσει μόνο 61 GB κατά την κυκλοφορία, ή όσοι έχουν περιορισμένο χώρο μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο τα Zombies και το Multiplayer με μικρότερη απαίτηση 36 GB. Μπορείτε επίσης να επιλέξουν να ενεργοποιήσετε την Hi-Rez Assets Cache, η οποία περιγράφεται ως "προαιρετικός χώρος στο δίσκο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ροή στοιχείων υψηλής ανάλυσης".

 Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 5 Νοεμβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 11:01 #257173 by Stathis Moose Stathopoulos
Το τρέιλερ για το Zombies mode διέρρευσε κατά λάθος

Το τρέιλερ για το Zombies mode του Call of Duty: Vanguard διέρρευσε νωρίς μέσω μιας διαφήμισης στο YouTube, δίνοντας στους fans μια πρώτη ματιά πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του.
Όπως και με το teaser που κυκλοφόρησε προηγουμένως, στο βίντεο ακούγεται ένα remix της Billie Eilish και συγκεκριμένα του "Bury a Friend". Το βίντεο παρουσιάζει στρατιώτες που πολεμούν ενάντια σε ορδές από Zombies. Το βίντεο τελειώνει με την επιγραφή: "Ένα νέο κεφάλαιο πολέμου πρόκειται να ξεκινήσει".





Το Zombies mode του Vanguard δεν αναπτύσσεται από την Sledgehammer αλλά από την Treyarch. Το Zombies mode στο Vanguard θα λειτουργήσει ως prequel του Zombies mode του Black Ops Cold War. Ως εκ τούτου, θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν. Όπως ήταν αναμενόμενο, θα υπάρξουν περισσότερα Zombies που θα αποκαλυφθούν καθώς το επόμενο κεφάλαιο της τρέχουσας ιστορίας των Zombies συνεχίζεται μέσω του Vanguard. Το Zombies mode του Vanguard θα έχει κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με το βασικό παιχνίδι, αλλά δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification