Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered

03 Nov 2023 21:44 #273450 by Απόστολος Μητσακούλης
Το ότι ξεκίνησαν οι διαφημήσεις στις κονσόλες είναι πολύ κακό. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2023 10:15 #273453 by Nikos Georgopoulos
Το Call Of Duty: Modern Warfare 3 σας επιτρέπει να χαϊδέψετε τον σκύλο σας
Γλυκούλης.

Το χάιδεμα σκύλου στα video games έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια κι έτσι κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στο Call of Duty: Modern Warfare 3.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο Call of Duty: Modern Warfare 3, θα μπορείτε να δώσετε αγάπη στο σκυλάκι σας και να το χαϊδέψετε. Δείτε το σχετικό βίντεο.


You can pet the dog in the Modern Warfare 3 Campaign . #MWIII pic.twitter.com/z027EmvrgH

— CharlieIntel (@charlieINTEL) November 2, 2023

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2023 10:15 #273454 by Nikos Georgopoulos
Xbox: Η Microsoft έβαλε full screen διαφήμιση του Call of Duty: Modern Warfare 3
Με το που ανοίγετε την κονσόλα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 3, η Microsoft έβαλε μία full screen διαφήμιση του παιχνιδιού με το που ανοίγετε τις κονσόλες Xbox.

Η είδηση αυτή έχει γίνει θέμα στα social media, διότι η Microsoft...spamάρει με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι για να αυξήσει τις πωλήσεις της, μιας και έχει εξαγοράσει πλέον την Activision Blizzard.


Anyone else turn on their Xbox to find an ad for MW3? Or is it just me? pic.twitter.com/f2mAvV59bM

— JBs Gaming Clips (@JBsGamingClips) November 2, 2023

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2023 23:50 #273495 by Nikos Georgopoulos
213GB το τελικό νούμεροΤο Call of Duty: Modern Warfare 3 θα απαιτεί συνολικά 213GB αποθηκευτικού χώρου και μόνο σε SSD σκληρούς.
79GB χρειάζεται το Call of Duty HQ, το νέο launcher, το οποίο θα έχετε ήδη εγκατεστημένο αν έχετε το Modern Warfare II ή και το Warzone 2.0. Μαζί με το Campaign φτάνει τα 149GB και με το Multiplayer και το hi-rez cache φτάνει συνολικά τα 213GB.

Στις κονσόλες θα χρειάζεται μόλις 140GB.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Nov 2023 00:10 #273533 by Nikos Georgopoulos
Η Activision θα αφαιρεί τα αλεξίπτωτα από τους Call Of Duty cheaters
Αν σας πέσει στο κεφάλι...να ξέρετε ότι είναι cheater!

Η Activision θα αφαιρεί τα αλεξίπτωτα από τους cheaters στο Call of Duty: Modern Warfare 3.

Το Call of Duty: Modern Warfare III κυκλοφορεί αύριο 10 Νοεμβρίου και μαζί με το Battle Royale Warzone mode, θα περιλαμβάνει νέα μέτρα για να αποτρέψει τους cheaters. Η Activision δήλωσε ότι το Modern Warfare III θα έχει μια «δυνατότερη και ταχύτερη διαδικασία» για την καταπολέμηση των cheaters.

Αυτό θα περιλαμβάνει τη χρήση machine learning, καθώς και client και server-side συστήματα, όπως το Ricochet anti-cheat. Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα στο Warzone που ονομάζεται Splat όπου οι cheaters θα χάνουν τα αλεξίπτωτά τους και θα πέφτουν στον χάρτη μέχρι θανάτου. Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε.

Machine learning
Η Activision είπε ότι αυτό το σύστημα θα βοηθήσει στην «αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στην πρόληψη, τον εντοπισμό και την αφαίρεση των cheaters».

Χρησιμοποιώντας το machine learning, το Ricochet είναι πλέον σε θέση να βρίσκει νέες συμπεριφορές cheating και να εφαρμόζει "προκλήσεις" για να επικυρώσει την ύποπτη κακή συμπεριφορά και να συλλέγει προβληματικούς λογαριασμούς ώστε να επισημαίνονται για ενέργειες που πρέπει να ληφθούν εναντίον τους.

«Εν ολίγοις, το machine learning μας βοηθά να προβλέπουμε καλύτερα τη συμπεριφορά και να λειτουργούμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με την ομάδα μας να προσπαθεί να έχει ακρίβεια», δήλωσε η Activision. Ωστόσο, τα συστήματα μηχανικής εκμάθησης δεν δημιουργούν bans στους παίκτες - αυτό εξακολουθεί να γίνεται από moderators.

Η Activision συνέχισε λέγοντας ότι το machine learning βοηθά τις ομάδες της Activision να ελέγχουν τα matches για να αναζητήσουν κακή συμπεριφορά. Ένας υπάλληλος του Ricochet μπορεί επί του παρόντος να ελέγχει περίπου 700 βίντεο την ημέρα, αλλά για πιο περίπλοκες και εμπλεκόμενες μορφές cheating, η μηχανική μάθηση θα πρέπει να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

"Για το εργαλείο διερεύνησης επανάληψης, ένα μοντέλο μηχανικής εκμάθησης εκπαιδεύεται για να εντοπίζει ύποπτες συμπεριφορές, όπως wall cheating και δίνει αμέσως προτεραιότητα και ειδοποιεί την ομάδα να εξετάσει το ζήτημα", δήλωσε η Activision. "Ένας υπολογιστής μπορεί να ελέγχει έως και 1.000 βίντεο ανά ημέρα - ένας αριθμός που αυξάνεται εκθετικά όταν πολλοί υπολογιστές αναλαμβάνουν να λειτουργήσουν αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο έρευνας μηχανικής επαναλαβανόμενης μάθησης."

«Με το Splat, εάν ανακαλυφθεί ένας cheater, μπορεί τυχαία και για διασκέδαση, να απενεργοποιήσουμε το αλεξίπτωτό του, στέλνοντάς τον στο έδαφος», είπε η Activision.

Το σύστημα είναι αρκετά προηγμένο ώστε να αντιλαμβάνεται κακή συμπεριφορά μετά την ανάπτυξη ενός παίκτη. Το εργαλείο μπορεί να προσαρμόσει και την ταχύτητα του παίκτη. Το Splat θα ενεργοποιηθεί μόνο για παίκτες που έχουν ήδη επαληθευτεί ότι έχουν κάνει cheat. «Αν και είναι διασκεδαστικό να ενοχλείς τους cheaters, στόχος μας είναι να τους αποτρέψουμε από το να πλησιάσουν ποτέ έναν αγώνα», είπε η Activision.

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 κυκλοφορεί για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Nov 2023 00:10 #273534 by Nikos Georgopoulos
Το campaign του Call of Duty Modern Warfare 3 αναπτύχθηκε με πολλές υπερωρίες
Σε ενάμιση χρόνο.

Το Call of Duty: Modern Warfare III κυκλοφόρησε και σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg , οι developers είχαν μόλις ενάμιση χρόνο για να δημιουργήσουν το campaign, κάτι που τους δημιούργησε άγχος.

Επειδή το παιχνίδι έγινε γρήγορα, ορισμένοι προγραμματιστές έπρεπε να εργάζονται βράδια και Σαββατοκύριακα για να το προλάβουν. Επίσης πολλοί developers έκαναν παράπονα αλλά η διοίκηση δεν τους άκουγε. Παρόμοια σκηνικά είχαν γίνει και στο Call of Duty: Vanguard.

Ένα άλλο πράγμα που θύμωσε τους προγραμματιστές ήταν το πώς αναγκάστηκαν να εκτελέσουν τη δουλειά τους υπό την ηγεσία της Infinity Ward. Αυτό οδήγησε τους προγραμματιστές να περιμένουν μερικές φορές περισσότερο απ το συνηθισμένο για να κάνουν αλλαγές ή, σε ορισμένες περιπτώσεις να κάνουν ανεπιθύμητες αλλαγές με βάση αυτό που ήθελαν τα στελέχη.Η αναφορά του Bloomberg εξηγεί ότι ένας μεγάλος λόγος που δόθηκε τόσο λίγο διάστημα για το Modern Warfare III ήταν επειδή προοριζόταν να αντικαταστήσει ένα άλλο παιχνίδι Call of Duty που αναμενόταν φέτος. Το Modern Warfare III προοριζόταν αρχικά να είναι DLC, αλλά καθώς η ανάπτυξή του συνεχίστηκε, τελικά μετατράπηκε σε ένα πλήρες παιχνίδι (αυτό εξηγεί μάλλον και τα trophies).

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ένας εκπρόσωπος της Activision διέψευσε τις φήμες ότι το Modern Warfare III ήταν αρχικά DLC. Ωστόσο, μια ομάδα προγραμματιστών έχουν υποστηρίξει τον αρχικό ισχυρισμό.

Το Call of Duty: Modern Warfare III κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2023 19:36 #273571 by Απόστολος Μητσακούλης
Μάλλον για  dlc πηγαίναν και τελικά το κάναν βιαστικά βιαστικά νέο game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 00:57 #273584 by Nikos Georgopoulos
Ο ξάδερφος του The Rock, βετεράνος στρατιωτικός, είναι Operator στο Call of Duty: Modern Warfare 3
Σύμφωνα με τον The Rock!

Ο ξάδερφος του The Rock, Ben, θα συμμετασχει στο Call of Duty: Modern Warfare 3 ως Operator σε μελλοντικό DLC.

Ο Ben θα είναι διαθέσιμος στο Warrior Pack που υποστηρίζει τη φιλανθρωπική οργάνωση Call of Duty Endowment. Παίζει ως βετεράνος operator και ήταν και στην πραγματικότητα Navy SEAL στον Αμερικανικό στρατό για 16 χρόνια. Ήταν μέλος της ομάδας SEAL Six και υπηρέτησε στην Αφρική, το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Ήταν αποδέκτης πολλών τιμητικών βραβείων επειδή τραυματίστηκε στη μάχη. Είναι επίσης ο ξάδερφος του Dwayne "The Rock" Johnson.

«Υπηρέτησε το μεγάλο έθνος μας και τώρα υπηρετεί την κοινότητα των βετεράνων ως έμπνευση πίσω από το Call Of Duty Endowment Warrior Pack, το οποίο ενσωματώνει τη στρατιωτική του θητεία και την κληρονομιά μας από τη Σαμόα», είπε ο Τζόνσον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


This is my cousin, Ben, who I consider my brother - and this is incredible ?

Ben is a 16 year decorated Navy SEAL
Command member of SEAL TEAM 6
Multiple Bronze Stars
Purple Heart recipient

He served our great nation and now he serves the veteran community as the… pic.twitter.com/fX3dqZ52tM

— Dwayne Johnson (@TheRock) November 12, 2023

Το όνομα του Operator (Ben) στο Call of Duty είναι "Koa King", που σημαίνει "Πολεμιστής" στη γλώσσα της Samoa.

Το πακέτο DLC κοστίζει $10, με το 100% των καθαρών εσόδων να πηγαίνουν στο Call of Duty Endowment. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τους βετεράνους του στρατού να τοποθετηθούν σε πολιτικές θέσεις εργασίας μετά την αποχώρησή τους από την υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις υπερωρίες που δούλευαν οι developers του Call of Duty.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 00:58 #273585 by Nikos Georgopoulos
Το Call of Duty: Modern Warfare 3 έχει τα χειρότερα reviews όλων των εποχών
Μέσο όρο 5,3 από reviews και 1,6 από user score.

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 έχει τα χειρότερα reviews όλων των εποχών!

Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος στο Metacritic είναι στο 5,3/10 και το user score 1,6/10. Οι προσθήκες είναι ελάχιστες και το παιχνίδι μοιάζει περισσότερο ως DLC παρά ως νέα έκδοση! Επίσης, το campaign είναι πολύ δύσκολο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:00 #273595 by Nikos Georgopoulos
Ένα bug στο Call of Duty Modern Warfare 3 κάνει spawn κάθε παίκτη στο ίδιο σημείο
Εμφανίζεται μόνο στην πίστα Quarry.

Τα spawn στα Call of Duty στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας κάθε game πάντα αντιμετώπιζαν προβλήματα, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο ‘’διασκεδαστικά’’ όπως αυτό το bug στο Modern Warfare 3.

Κάποιος χρήστης ο οποίος είχε πρόωρη πρόσβαση στο game κάθε φορά που έκανε spawn στο multiplayer γίνονταν μέρος ενός ανεπανάληπτου μακελειού με τους άλλους παίκτες, καθώς όλοι έκαναν spawn στο ίδιο σημείο. Αυτό το bug συμβαίνει μόνο στην πίστα Quarry. Το αποτέλεσμα αυτού του bug ήταν ασταμάτητοι πυροβολισμοί καθώς και πολλά killing streaks.

Quarry is perfectly balanced
by u/ImSippinTeaInYooHood in ModernWarfareIII

Αυτό που προκαλεί το συγκεκριμένο bug στην πίστα Quarry είναι η επιλογή ενός συγκεκριμένου mode του Hardship συγκεκριμένα. Διάφοροι χρήστες απάντησαν στο post του χρήστη ImSippinTeaInYooHood και από αυτά που έγραψαν καταλαβαίνουμε ότι η χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία αυτού του bug.Βέβαια, πολλοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό το bug για να πάρουν επιπλέον XP. Σαφέστατα όμως κανείς δεν θέλει να πεθαίνει κάθε τρία λεπτά και ασταμάτητα. Πολλοί δυσανασχετούν όταν στα CoD εμφανίζονται πίστες όπως η Shipment, η Rust και η Nuketown, διότι σε αυτές τις πίστες συνήθως συναντώνται και τα περισσότερα προβλήματα.

First experience with the new game. This happened twice in one game
by u/receiptforeverything in ModernWarfareIII

Βέβαια, ευτυχώς αναμένεται σχετικά σύντομα ένα update που θα διορθώσει το συγκεκριμένο bug. Διότι αυτό είναι από τα πρώτα που διορθώνει συνήθως η εταιρία.


MW3 spawns pic.twitter.com/8Fj1jSN66g

— Nixstah (@Nixstahh) November 9, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification