Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Warzone

21 Nov 2022 00:41 #267657 by Nikos Georgopoulos
Στο Call of Duty Warzone 2, ορισμένοι παίκτες εμφανίζονται ως...αόρατοι!




Άραγε πρόκειται για bug ή για cheat;

Το Call of Duty: Warzone 2 κυκλοφόρησε και μαζί ήρθαν διάφορα bugs. Τώρα, μια σειρά από βίντεο που ανέβηκαν στο Reddit, το Twitter και άλλα social media, δείχνουν είτε ένα σοβαρό bug, είτε ένα cheat. Ορισμένοι αντίπαλοι εμφανίζονται ως...αόρατοι.

Το γεγονός δείχνει να είναι τυχαίο και μάλιστα οι παίκτες που γίνονται αόρατοι, μπορούν να...ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το invisibility όποτε θέλουν. Οι developers δεν έχουν καταγράψει το bug στο επίσημο Trello board.


?INVISIBLE PLAYERS!? pic.twitter.com/bS1zabafEq

— XSET SuperEv (@SuperEvan__) November 20, 2022

Οι παίκτες αντιμετωπίζουν μια σειρά ζητημάτων, από το crash ενώ συνδέονται, το να μην μπορούν να κάνουν download το παιχνίδι και το να τους ζητείται να...αγοράσουν το Call of Duty: Modern Warfare 2.

Μένει να δούμε αν το invisibility οφείλεται σε cheat ή σε bug. Συν τις άλλοις, στις κονσόλες Xbox το matchmaking δεν δουλεύει αν οι παίκτες φτιάξουν party με τρία ή περισσότερα άτομα. Καλά πάει κι αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2022 03:34 - 27 Nov 2022 10:24 #267669 by Πάρης Κλούφης
 

 Έχω αναλάβει το review του call of duty:Warzone II. 

 Μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις ,φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ το κομμάτι του gameplay και του ήχου,o καινούργιος χάρτης Al Mazrah από loot είναι αρκετά γενναιόδωρος αν και αρκετά μεγάλος ,έχει περισσότερα πράγματα να εξερευνήσεις ,η κάθε περιοχή στο χάρτη έχει άλλα σημεία ενδιαφέροντος από ότι σε άλλα ,υπάρχουν αντικείμενα που σχετίζονται με το που βρίσκονται (πχ. Στα μαγαζιά σφαίρες ,στις ταμιακές χρήματα ,στα ντουλάπια bandagies), από οχήματα έχουμε τα κλασικά ελικόπτερα ,γουρούνες ,αμάξια, φορτηγά με την επιπλέον προσθήκη ότι τελειώνουν από καύσιμα.

Έχουν γίνει γενναίες αλλαγές ,καθώς και το gulag είναι πλέον αγώνες 2vs2,με σκοπό να συνεργαστείς όχι μόνο με την ομάδα σου αλλά και με τον αντίπαλο για να ξαναβγείς στον χάρτη. Δυστυχώς το 3p br με άφησε απογοητευμένο μιας που παίζεται με κάμερα 3ου προσώπου η οποία είναι ένα απίστευτα καλό glitch για να δεις τον αντίπαλο σου που κρύβεται.

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι το φρενήρες battle royale της activision βελτιώθηκε σε αρκετό βαθμό σε σχέση με το προηγούμενο.

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2022 12:04 #267686 by Nikos Georgopoulos
Οι παίκτες του Call of Duty: Warzone 2.0 χρησιμοποιούν το Bomb Drone και σκοτώνουν ολόκληρες ομάδες




Καθώς και τους εαυτούς τους, αν δεν είναι προσεκτικοί.

Οι παίκτες του Call of Duty: Warzone 2.0 χρησιμοποιούν το Bomb Drone και σκοτώνουν ολόκληρες ομάδες, ενώ αν δεν είναι προσεκτικοί πεθαίνουν και οι ίδιοι.

Το Bomb Drone είναι ένα σχετικά σπάνιο field upgrade, το οποίο βρίσκετε σε boxes και supply packages στο Al Mazrah. Μόλις το βρείτε μπορείτε να το πιλοτάρετε μέχρι να βρείτε κάποιον εχθρό και μόλις το πάτε κοντά του σκάει σαν βόμβα. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και στο Modern Warfare II. Ο χρήστης του Reddit Itzburst δήλωσε ότι μία φορά πήγε το drone σε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων εξολοθρεύοντάς τους όλους, ενώ ο Adreas_Vamsty έδειξε τι γίνεται αν δεν θα χρησιμοποιείτε με υπομονή.

Το Bomb Drone όμως μπορεί να εντοπιστεί από τους αντίπαλους παίκτες καθώς κάνει θόρυβο, αλλά τους έρχεται και ειδοποίηση ότι μία βόμβα βρίσκεται κοντά τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2022 09:45 #267695 by Nikos Georgopoulos
Παίκτες του Warzone 2 μετατρέπουν τα φορτηγά σε υποβρύχια




Αναπνέουν όσοι ώρα θέλουν κάτω από το νερό!

Ένα bug που ανακαλύφθηκε από παίκτες φαίνεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να...εξερευνήσετε την θάλασσα.

Τα bugs στο Call of Duty Warzone 2 συνεχίζονται και πλέον μια νέα ανακάλυψη από έναν παίκτη του επέτρεψε να κάνει τα φορτηγά...υποβρύχια! Ο Redditor Possibility47 ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο όπως βλέπετε οδηγάτε κανονικά το φορτηγό σας μέσα στη θάλασσα, σαν να μην τρέχει τίποτα. Το νερό δεν επηρεάζει καθόλου την κίνηση του φορτηγού και μπορείτε να βρείτε...από την άλλη πλευρά της εκάστοτε λίμνης! Επίσης, αναπνέετε κάτω από το νερό όση ώρα θέλετε, αρκεί να βρίσκεστε μέσα στο φορτηγό!

Ένα οποιοδήποτε φορτηγό θα έπρεπε να χαλάσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το που βρεθεί μέσα στη θάλασσα.

Θα έχουμε να δούμε σίγουρα πολλά bugs στο Call of Duty: Warzone 2. Τα δύο πιο πρόσφατα, που αφορούν και το Call of Duty: Modern Warfare 2 είναι το superman bug, με το οποίο πετάτε και το G-Walk bug, στο οποίο περπατάτε ταχύτατα και ταυτόχρονα σαν γορίλλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:07 #267723 by Nikos Georgopoulos
Το πρόσφατο patch του Call of Duty: Warzone 2.0 απενεργοποίησε τα Armor Piercing πυρομαχικά




Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα ο λόγος.

Με το πρόσφατο patch του Call of Duty: Warzone 2.0, η Raven Software απενεργοποίησε τα armor piercing πυρομαχικά.

Συγκεκριμένα στα patch notes αναφέρεται ότι για το Armor Piercing Ammunition αφαιρέθηκε το έξτρα damage, προς όσους αντιπάλους έχουν armor. Το εν λόγω ammo μπορεί όμως ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να κάνει περισσότερο damage στα οχήματα. Ένας χρήστης του Reddit δήλωσε ότι πρέπει να το αλλάξουν σε Vehicle Piercing Ammunition, ενώ ένας άλλος ότι το όνομα είναι πλέον παραπλανητικό.

Η Raven Software πιθανότατα έκανε αυτή την αλλαγή ώστε να διατηρηθεί η υψηλή πρόκληση ενάντια στους A.I. εχθρούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Nov 2022 10:40 - 28 Nov 2022 21:57 #267744 by Πάρης Κλούφης
Παίζω εδώ και μέρες το Call of Duty: Warzone 2.0 και ετοιμάζω το review. Σε γενικές γραμμές η εμπειρία μου με το παιχνίδι ήταν θετική, με το μόνο αρνητικό που μπορεί να την χαλάσει να είναι τα πιθανά crashes που μπορεί να εμφανιστούν στους παίκτες. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2022 11:24 #267778 by Nikos Georgopoulos
Bug στο Call of Duty σας επέτρεπε να βγάλετε απεριόριστα χρήματα και XP




Με την πώληση όπλων.

Τα bugs δεν σταματούν στο Call of Duty και τις τελευταίες μέρες οι developers της Activision προσπαθούσαν να λύσουν ένα πολύ σοβαρό bug, με το οποίο οι παίκτες μπορούσαν να πουλήσουν όπλα στους Buy Stations του παιχνιδιού για να λάβουν απεριόριστα XP και χρήματα.

Το exploit έχει διορθωθεί πλέον στο Call of Duty: Modern Warfare 2, αλλά οι gamers έχουν απογοητευτεί από την καθυστέρηση στην ανταπόκριση των developers, σε πολλά ακόμη bugs και exploits που υπάρχουν από την κυκλοφορία του Call of Duty: Warzone 2 μέχρι σήμερα. Αρκετοί διαμαρτύρονται για τα bugs στο πολυσύχναστο DMZ mode.


The infinite money and Weapon XP glitch is still working in Warzone 2 and DMZ, was able to max out 3 weapons in one match using this new method.

You need to deposit your money into white dumpsters called Dead Drops.

Hope this helps you with your grind!

RT to help a friend! pic.twitter.com/jgL0ahZYli

— ModernWarzone 2.0 (@ModernWarzone) November 27, 2022

Το πρόβλημα με τα άπειρα χρήματα και το Weapon XP εξακολουθεί να λειτουργεί στο Call of Duty: Warzone 2 και συγκεκριμένα στο DMZ mode, όπως αναφέρουν κάποιοι παίκτες, αφού κάποιοι gamers κάνουν max out 3 όπλα σε ένα ματς με την παραπάνω μέθοδο. Κάποιοι αναφέρουν broken spawns και στο Team Deathmatch mode, αλλά και broken αποστολές και θέματα στο user interface. Το γρήγορο levelling στο όπλο θα μειώσει και την συνολική αντοχή του παιχνιδιού, όπως αναφέρουν κάποιοι.

Δείτε τις ιπτάμενες βάρκες στο Call of Duty: Warzone 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:05 #267817 by Nikos Georgopoulos
Το Call of Duty: Warzone επέστρεψε



Το Call of Duty: Warzone επέστρεψε σήμερα (και όχι χθες 28/11 που το περίμεναν κάποιοι) και πλέον φέρει την ονομασία Caldera. Περιέχει μόνο το Caldera map. Τα διαθέσιμα modes είναι τα Battle Royale quads και solos.
Το in-game store ξηλώθηκε, αν και τελικά έχετε ακόμα πρόσβαση στις αγορές που κάνατε και τα unlocks που είχατε. Τα Call of Duty Points μπορούν να μεταφερούν από το πρώτο Warzone στο Warzone 2 και τέλος στο Caldera μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και την πρόοδο σας που είχατε σε Modern Warfare 2019, το αρχικό Warzone, το Black Ops Cold War και το Vanguard. Όχι όμως και στα άλλα Call of Duty.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες ήδη διαμαρτύρονται στα social media για την "πετσοκομμένη" αυτή εμπειρία. Δημοφιλή maps όπως το Rebirth Island και το Fortune's Keep δεν είναι πλέον διαθέσιμα, μιας και η Activision θέλει να παίξουμε...με το ζόρι το Call of Duty: Warzone 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Dec 2022 20:15 - 06 Jan 2023 02:21 #267931 by Πάρης Κλούφης
Διαβάστε το review




Το ολοκαίνουργο αυτό battle royale εντυπωσιάζει στο τεχνικό τομέα καθώς τα γραφικά του είναι αρκετά ρεαλιστικά, δίνοντας μια ιδιαιτερότητα στο περιβάλλον που μαζί με τον ιδιαίτερο ήχο και το εξαιρετικό gameplay συνθέτουν μία πολύ ολοκληρωμένη εμπειρία για τον παίκτη. Φέρει μεγάλες αλλαγές από τον προκάτοχό του καθώς έχει γίνει προσπάθεια να αλλαχτεί ο χειρισμός των όπλων και της κίνησης του παίκτη αποτελώντας ένα απολαυστικό σύνολο.  Όμως τα τεχνικά προβλήματα στον τίτλο της activision δεν έλειπαν δυστυχώς από την πρώτη μέρα αφού τα bugs και οι αποσυνδέσεις ήταν σε μεγάλο βαθμό πίσω από κάθε γωνία, αφήνοντας μια αρνητική αίσθηση στο κοινό που ακολουθεί την σειρά Call Of Duty και ιδιαίτερα το Warzone. 
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2023 19:25 #268983 by Μάνος Γρυπάρης
Το Call of Duty: Warzone 2 συνεχίζει ακάθεκτο με τα bans του. Μέχρι τώρα έχουμε δει αόρατους παίκτες, glitches στα γραφικά και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τώρα οι παίκτες παραπονιούνται για bans, όταν...φτάσουν έναν αριθμό από kills!

 Ορισμένοι top pro streamers ανεβάζουν βίντεο στα οποία απ' ότι φαίνεται τρώνε disconnect όταν φτάσουν στο 10ο kill τους σε ένα match και δέχονται shadowban! Δηλαδή πλέον το προφίλ τους και τα μηνύματά τους δεν εμφανίζονται σε άλλους. Μήπως το παιχνίδι τους περνάει...για cheaters;

 

There’s a bug in Warzone 2 where if you get 10 kills you get disconnected and shadowbanned LOL pic.twitter.com/L4OtXpxZct — Jake Lucky (@JakeSucky) January 4, 2023



Τελικά τα shadowbans επιβλέπονται από developer της Activision για πιθανή αναίρεση, ωστόσο η ζημιά στον εκάστοτε αγώνα όπου συμμετείχαν οι παίκτες έχει ήδη γίνει, συν την αναβολή. Κάποιοι αναφέρουν αναμονή 5 ημερών μέχρι ο λογαριασμούς τους να επανέλθει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification