Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Counter-Strike: Global Offensive

10 Oct 2017 14:26 #206643 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Valve θα κάνει rework την πασίγνωστη Dust 2


H εικονική πίστα του Counter Strike, Dust 2, επανέρχεται ανανεωμένη και θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή.

Η Valve αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να αφαιρέσει την αγαπημένη πολλών Dust 2 από την competitive σκηνή του CS:GO και την αντικατέστησε με την πίστα Inferno την οποία άλλαξε ριζικά. Έκτοτε οι fans περίμεναν πως και πως την επαναφορά της κάτι το οποίο φαίνεται να πλησιάζει.

Όπως και η Inferno, η Dust 2 θα επανέρθει ανανεωμένη και με νέο σχεδιασμό. Αν και η πίστα θα είναι ''σύντομα'' σύμφωνα με τα λεγόμενα της Valve διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή η επιστροφή της στην competitive σκηνή ίσως αργήσει λίγο αν αναλογιστούμε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την πρώτη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι αλλαγές μπορεί να συμβούν σε αυτή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Nov 2017 21:13 #208402 by Angel
Trust Factor: Η Valve ελέγχει πλήρως το προφίλ σας αν έχετε το CS GO


Η Valve έχει εγκαταστήσει το Trust Factor, μία κρυφή μεταβλητή που μέσω του matchmaking εμφανίζει το κατά πόσο είστε αξιόπιστος χρήστης του Steam. Πρόσφατα περάστηκε και ένα update στο Counter-strike: Global Offensive με το οποίο παρακολουθεί αν κλέβετε και σε άλλα games του Steam, πέρα από το CS GO.

Το γεγονός αυτό αποκαλύφθηκε στο παρακάτω blog post. Η Valve απέφυγε επίσης να αναφέρει ποιες άλλες δραστηριότητες του προφίλ σας στο Steam βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Το νέο update του CS GO ελέγχει πόσο χρόνο παίζετε το παιχνίδι, πόσο συχνά σας κάνουν report για cheats, πόσες ώρες αφιερώσατε παίζοντας άλλα games στο Steam κτλ. Ακόμη, η Valve δεν σκοπεύει να μας αποκαλύψει τι αξιολόγηση έχει στον καθέναν από εμάς στο Trust Factor, απλά για να μην μας..."αγχώσει" όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα. Μάλλον κάποιοι θα "αγχωθούν" μια και καλή.

Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερα στοιχεία καταγράφονται από την Valve για το τι κάνετε και έτσι αποφασίζεται το αν χρησιμοποιείτε νόμιμες ή παράνομες μεθόδους.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Nov 2017 09:32 #208413 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νωρίς το θυμήθηκαν να κάνουν κάτι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Dec 2017 17:45 #210160 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Battle Royale Mode και για το Counter-Strike: Global Offensive


Φαίνεται πως τελευταία το νέο trend στο gaming είναι το Battle Royale genre.

Το PUBG έκανε την αρχή για την νέα μόδα και άλλοι τίτλοι ακολούθησαν. Το CS: GO αποτελεί ένα από τα διασημότερα online FPS και δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της μόδας. Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι Valve News Network, βλέπουμε στοιχεία για το Survival Mode του Counter-Strike: Global Offensive και πολύ πιθανόν να έχουμε mode σε στυλ Battle Royale.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο mode.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2018 22:16 #212137 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο δημιουργός του Counter Strike συνελήφθη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου


Ο Jess Cliffe, ένας από τους δημιουργούς του Counter-Strike, συνελήφθη για σεξουαλική εκμετάλλευση σε βάρος ενός ανήλικου παιδιού.

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Valve το 2003 βρίσκεται υπό κράτηση κατόπιν ισχυρισμών που υποστηρίζουν πως εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ένα ανήλικο παιδί. Ένας εργαζόμενος στη Valve πήρε το λόγο για το συμβάν και ανέφερε: “Ακόμα μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Αναφορές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα κακούργημα. Εμείς από τη μεριά μας τον αποκλείσαμε από τις αρμοδιότητές το στην εταιρεία έως ότου μάθουμε περισσότερα”.

Η αστυνομία ακόμα εξετάζει την περίπτωσή του, που αν αποδείξει ότι είναι ένοχος σίγουρα η ποινή σε βάρος του θα είναι τεράστια. Μπορεί να μην γνωρίζετε τον Jess Cliffe ονομαστικά, αλλά όσοι έχετε το πρώτο Counter-Strike θα έχετε ακούσει την φωνή του κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη το χαρακτηριστικό “Counter-Terrorists Win!”. Ο ίδιος έχει επίσης εργαστεί στην ανάπτυξη των Half-Life 2, Team Fortress 2, Left 4 Dead 2 και Portal 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2018 22:28 #212141 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Skin του CS:GO πουλήθηκε για σχεδόν 49.000 ευρώ


Ένας πλούσιος φίλος των esports επένδυσε σε σε ένα ακριβότατο ψηφιακό ενθύμιο.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα σημειώθηκε μια από τις πιο ακριβές συναλλαγές στην ιστορία του Counter-Strike: Global Offensive. Στο site ψηφιακών αγοραπωλησιών OPSkins, ο ευκατάστατος οπαδός αγόρασε ένα skin για sniper rifle στην τιμή των 48,913.58 ευρώ.

Το skin είναι το Dragon Lore, το πιο σπάνιο drop από την σειρά loot crates “Cobblestone Packages” τα οποία συναντώνται κατά την διάρκεια των τουρνουά Major, τα οποία σπονσοράρει η Valve και ο σκοπός αυτών των loot crates είναι να ενθαρρύνουν και να ανταμείβουν την σταθερή απόδοση των ομάδων στο παιχνίδι. Το συγκεκριμένο έπεσε κατά την διάρκεια του Krakow Major και η αξία αυτών των crates κυμαίνεται στα 30 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2018 14:33 #212327 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πλήρωνε ανήλικη για σεξ 300 δολάρια την ώρα και μαγνητοσκόπησε παρά την θέλησή της

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση του Jess Cliffe, έγραψαν στην δικογραφία τους ότι ο κατηγορούμενος πλήρωσε μια ανήλικη το 2017 για να κάνει σεξ μαζί της. Επίσης, σε μία από τις περιπτύξεις τους, μαγνητοσκόπησε την συνουσία τους σε βίντεο, κάτι που έγινε παρά την θέλησή της.

Ο Jess Cliffe, δημιουργός του Counter-Strike και η ανήλικη, η οποία σήμερα είναι πλέον 16, γνωρίστηκαν από το site SeekingArrangement.com. Η ίδια δήλωσε στην αστυνομία ότι μιλούσε μαζί του μέσω Snapchat και γενικά μέσω μηνυμάτων στο κινητό. Η ανήλικη ομολόγησε ότι γνωρίστηκε με τον Cliffe για να κάνει σεξ μαζί του και να εισπράξει χρήματα τουλάχιστον τρεις φορές. Πληρωνόταν 300 δολάρια την ώρα. Την τρίτη φορά που συνευρέθηκαν ο Cliffe μαγνητοσκόπησε το συμβάν χωρίς την συγκατάθεσή της.0

Σύμφωνα με το ArsTechnica, η αντίστοιχη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αμερικής έψαξε τα logs του λογαριασμού του Cliffe στο SeekingArrangement.com για να ταυτοποιήσει ότι επρόκειτο για τον ίδιο. Η δικογραφία που σχηματίστηκε ορίζει το ποσό ποινής στα 150.000 δολάρια, ενώ αρχικά οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει την ποινή των 250.000 δολαρίων. Ο δικηγόρος του Cliffe, Zachary Wagnild, δήλωσε ότι ο Cliffe δεν γνώριζε την ηλικία της νεαρής κοπέλας και δεν έψαχνε για ανήλικες μέσω του site γνωριμιών. Ο Cliffe δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Η Valve προς το παρόν έχει διακόψει προσωρινά την συνεργασία της με τον δημιουργό του Counter-Strike, μέχρι να γνωστοποιηθεί ακριβώς τι συνέβη και να βγει η τελική απόφαση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2018 22:08 #212972 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Το πρόσφατο σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από τον δημιουργό του CS με κάνει να αναρωτιέμαι αν εκεί στην Valve έχουν ιδέα τι τους γίνεται και ποιοι εξουσιάζουν στην εταιρεία...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2018 19:35 #213338 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Mod του CS:GO σας επιτρέπει να χτίζετε όπως στο Fortnite


Ένα mod για το Counter-Strike: Global Offensive επιτρέπει στους παίκτες να χτίζουν ακριβώς όπως στο Fortnite, ενώ προσθέτει και Battle Royale mode.

Το νέο αυτό mod δημιουργήθηκε από τον Kinsi55, που όχι μόνο κατάφερε να φέρει το Battle Royale genre στο CS:GO αλλά το εμπλούτισε και με την δυνατότητα να μπορούν οι παίκτες να χτίζουν υψώματα και κτήρια με ξύλα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Fortnite.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2018 15:31 #214518 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Γυναίκες gamers καταπολεμούν το bullying στο CS:GO
Μία ομάδα φανατικών γυναικών gamers κυνηγούν και αντιμετωπίζουν τους bullies του CS:GO.

Στις 12 Απριλίου δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα γυναικών gamers που αυτοαποκαλούνται “Bully Hunter” με στόχο την παροχή υπηρεσιών στα θύματα bullying μέσω του CS:GO, αναζητώντας τους ενόχους και κατατροπώνοντας τους στο ίδιο τους το παιχνίδι. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: “Ο χρόνος της παρενόχλησης στο CS:GO τελείωσε. Μία ομάδα από gamers, brands και οργανισμούς ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εργαλείο, που δεν υπάρχει άλλο στο είδος του, με το οποίο συνδέονται τα θύματα της in-game παρενόχλησης με gamers που διατίθενται να βοηθήσουν και ονομάζονται Bully Hunter. Η ομάδα αυτή αποτελείται από γυναίκες vigilantes και elite gamers που συνεργάζονται για να δώσουν τέλος στην σεξουαλική παρενόχληση και την λεκτική βία μέσα από το δημοφιλές παιχνίδι CS:GO”.

Η καμπάνια αυτή προωθείται και από γνστούς streamers όπως η ZombiUnicorn, ενώ έχει την υποστήριξη εταιρειών όπως οι SteelSeries, Vertagear, CyberPowerPC αλλά και του Διεθνούς Οργανισμού Γυναικών. Τα μέλη του οργανισμού επέλεξαν να παραμείνουν ανώνυμα. Ένας εκπρόσωπός τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο οι Bully Hunters θα δουλεύουν: “ Οι Bully Hunters είναι έτοιμοι για να προσφέρουν αντίποινα και να θέσουν μέτρα για την καταπολέμηση αυτού. Δεν θα ερνθαρρύνουν περαιτέρω την παρενόχληση ή την λεκτική βία, αντιθέτως θα αντιμετωπίσουν μόνο τους παίκτες που παρενοχλούν μέσω του παιχνιδιού, εξαλείφοντάς τους από το παιχνίδι χρησιμοποιώντας μόνο τις ικανότητες και το ταλέντο τους. Επιπλέον θα υπάρχει ένα σύστημα βαθμολόγησης που θα επιτρέπει τόσο στους Hunters όσο και στα θύματα να αξιολογούν τις εμπειρίες τους”.
Οι Bully Hunters, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ισχυρίζονται πως περισσότερες από 21 εκατομμύρια γυναίκες gamers έχουν καταθέσει αναφορά για in-game παρενόχληση, συμπεριλαμβανομένων απειλών βίας και θανάτου. Το σύστημα φυσικά προορίζεται για το CS:GO ωστόσο δεν αποκλείεται να επεκτείνουν την εμβέλειά τους σε περίπτωση που έχει επιτυχία. Δέχονται αιτήσεις για να εντάξουν ακόμα περισσότερα άτομα στην ομάδα τους. Στο κομμάτι των αιτήσεων αναφέρουν: “Για να γίνετε Bully Hunters, θα ελεγχθούν τα στατιστικά σας ως gamers ώστε να εξακριβωθεί το αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους ενόχους και υψηλό επίπεδο”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification