Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Homefront: The Revolution

10 Mar 2017 23:08 #194994 by Divine Raiden
Trial και PS4 Patch

H εταιρεία ανάπτυξης Dambuster Studios ανακοίνωσε την free trial έκδοση του Homefront: The Revolution σε PS4 και Xbox One. Η δοκιμαστική έκδοση θα περιλαμβάνει το πρώτο chapter του παιχνιδιού και υποστήριξη Co-op (Resistance Mode).

Επίσης εγκαταστάθηκε patch για το PS4 Pro, το οποίο κάνει το παιχνίδι render σε 1440p και upscale σε 4K. Τα frames έχουν βελτιωθεί, ενώ προστέθηκε υποστήριξη HDR. Όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια του Beyond The Walls, του τελευταίου DLC του παιχνιδιού που κυκλοφορεί με κόστος 13 ευρώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: DoUzOs

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Dec 2017 11:17 #209535 by Shikabane_Hime7
Free trial για τα Homefront: The Revolution και H1Z1


Τα Homefront: The Revolution και H1Z1 είναι προσωρινά διαθέσιμα για δωρεάν δοκιμή μέσω του Steam.

Το πρώτο είναι ένα FPS που εστιάζει σε μια ιστορία όπου η Βόρεια Κορέα έχει κατακτήσει τις Η.Π.Α. Εσείς καλείστε να αγωνιστείτε και να νικήσετε τους Βορειοκορεάτες. Από την άλλη έχουμε το H1Z1, ένα survival game τύπου Battle Royale.

Και τα δύο games θα είναι διαθέσιμα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής ενώ θα βρίσκονται και σε έκπτωση για το ίδιο χρονικό διάστημα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε το Homefront: The Revolution στη τιμή των 7,5 ευρώ (από 30 ευρώ) και το H1Z1 στην τιμή των 5 ευρώ (από 20 ευρώ).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 13:47 #249268 by BigGreekGamer
Το TimeSplitters 2 είναι fully playable σε 4Κ ανάλυση στο Homefront: The Revolution


Βρέθηκε ο κωδικός που το ξεκλειδώνει.Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας προγραμματιστής του Homefront: The Revolution αποκάλυψε πως ολόκληρο το TimeSplitters 2 είναι playable μέσω ενός Arcade του παιχνιδιού.Ο κωδικός που ξεκλειδώνει ολόκληρο το TimeSplitters 2, όπως είχε δηλώσει και ο Matt, είχε χαθεί ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Ο Matt είχε δηλώσει ότι είχε μοιραστεί τον κωδικό αυτόν με έναν φίλο του. Αυτός ο φίλος του είναι ο επικεφαλής προγραμματιστής του Xbox, Spencer Perreault, ο οποίος ήρθε και έσωσε την ημέρα. Ο Perreault δημοσίευσε τον χαμένο κωδικό στο Twitter και μπορείτε να τον δείτε κάνοντας κλικ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας άλλος παίκτης, ο Fanoto, έκανε reverse-engineer το Arcade που βρισκόταν στο Homefront: The Revolution και δημοσίευσε αρκετούς κωδικούς που ξεκλειδώνουν ακόμα περισσότερα πράγματα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification