Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Playstation 2: Γενική συζήτηση/Απορίες

08 Jan 2015 17:46 - 08 Jan 2015 17:49 #155358 by warmup
Η αγαπημένη μου κονσόλα! Αμέτρητοι τίτλοι και σε συνδυασμό με το Backwards Compatibility με τα παιχνίδια του PS1 πραγματικά έχει έναν τεράστιο κατάλογο τίτλων. Εγώ ακόμα έχω τις κονσόλες μου μια fat και μια slim και δουλεύουν άψογα, και φυσικά ακόμα παίζω στο PS2 κάποια παιχνιδάκια κυρίως κάποια που δεν είχα τελειώσει παλιά η ανακάλυψα τώρα.
Πριν ένα μήνα είχα βρει προσφορά τα Maximo & Maximo vs Army of zin και τα αγόρασα! Καταπληκτικά action/platform και τα 2 για όσους δεν τα έχουν τσεκάρει.

Επίσης τώρα είναι μια πάρα πολύ καλή εποχή να κτίσεις μια καλή συλλογή από PS2 τίτλους μιας και τους βρίσκεις σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Τώρα με το πιο παιχνίδι είχα κολλήσει η λίστα είναι μεγάλη....

Επίσης αξίζει η αγορά ενός component καλωδίου για το PS2, πραγματικά κάνει την διαφορά!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jul 2020 18:16 #236187 by Sotiris
Κάψα που είχα ρίξει :P

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2021 19:01 #244836 by BigGreekGamer
YouTuber έφτιαξε ένα διάφανο PS2
Το εσωτερικό της κονσόλας είναι ευδιάκριτο.


Στις παλαιότερες γενιές κονσολών, οι εταιρείες ανάπτυξης είχαν την συνήθεια να κατασκευάζουν διάφανες εκδόσεις των τεχνολογιών τους. Για παράδειγμα πολλοί θα θυμάστε τα διάφανα controllers, των οποίων το πλαστικό σας επέτρεπε να ρίξετε μία ματιά στο εσωτερικό του χειριστηρίου. Η Sony επανέφερε την συγκεκριμένη αισθητική με το PlayStation 4 dark blue 500 million edition PS4 Pro, αν και το εφέ ήταν αρκετά διακριτικό. Στην είδηση μας ένας YouTuber δημιούργησε ένα διάφανο PS2 το οποίο διαφέρει αρκετά από τα "διάφανα" εξαρτήματα που έχουμε δει προηγουμένως.


Το κανάλι The Q ανέβασε ένα YouTube βίντεο παρουσιάζοντας ένα εξ ολοκλήρου διάφανο PS2, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα στο εσωτερικό της κονσόλας. Η διαδικασία ξεκίνησε με ένα κλασικό μαύρο PS2, αφαιρώντας τα πλαστικά του και τοποθετώντας τις διάφανες επιφάνειες ενώ στο τέλος οι δημιουργοί χαράξανε το λογότυπο του PS2 στο επάνω μέρος της κονσόλας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 13:51 - 24 Mar 2021 13:52 #248310 by BigGreekGamer
Ομάδα διαφύλαξης games διέθεσε περισσότερα από 700 PS2 prototypes και demos Που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ επίσημα.
Μία ομάδα διαφύλαξης games διέθεσε περισσότερα από 700 PS2 prototypes και demos.Το  Project Deluge  περιλαμβάνει 752 PS2 prototypes η demos που αναπτύχθηκαν για την κονσόλα της Sony αλλά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ επίσημα. Το The Hidden Palace και το Internet Archive συνεργάστηκαν προκειμένου να συγκεντρώσουν τα αρχεία, να τα κατατάξουν και να τα ανεβάσουν, με το συνολικό μέγεθος των δεδομένων να ανέρχεται στα 860GB.Τα αρχεία δόθηκαν στο The Hidden Palace από ένα μόνον άτομο, έναν ανώνυμο δωρητή που, σύμφωνα με την ανακοίνωση: “όχι μόνο ανέλαβε ολομόναχο το έργο του να κρατήσει back up από όλα όσα είχε στην κατοχή του, αλλά ήταν τόσο ευγενικό ώστε να μας επιτρέψει να το δούμε και να διασώσουμε κάθε κομμάτι της συλλογής του χωρίς καμία δέσμευση.”

Η κυκλοφορία του κώδικα σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει και να παίξει τα εν λόγω prototypes και demos, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και διάσωση της ιστορίας ενός μέρους του gaming. Η πλειοψηφία των games της συλλογής έχουν γίνει master σε φορητά μέσα όπως CD-R και DVD-R, τα οποία φθείρονται με το πέρασμα του χρόνου. Προέρχονται από previews, reviews, localization prototypes, tech demos και debug builds.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά είναι ένα prototype του Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex για την Ε3, ένα prototype του Shadow of the Colossus επίσης για την Ε3, prototypes του God Hand και του Dino Stalker, καθώς επίσης builds του Dragon's Lair 3D, του Final Fantasy 10-2 και του Legacy of Kain: Soul Reaver 2. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά σε δράση στο παρακάτω βίντεο, ένα εξάωρο livestream που έκανε το The Hidden Palace.Σύμφωνα με το The Hidden Palace, θα ακολουθήσουν περισσότερα games στο μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification