Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS5: Γενική συζήτηση

09 Dec 2021 04:07 #257911 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα χειριστήρια PS5 Dualsense πλέον υποστηρίζουν Remote Play για Android
Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Android 12.

Το PS5 Dualsense υποστηρίζει Remote Play για Android 12 μέσω μιας νέας ενημέρωσης με βελτιώσεις.

 Η εφαρμογή PlayStation Remote Play για το Android 12, σχεδόν έξι μήνες αφότου προστέθηκε για το iOS, αναβαθμίζεται για να προσθέσει υποστήριξη για το χειριστήριο DualSense του PS5. Η νέα ενημέρωση προσθέτει επίσης μια σειρά από βελτιώσεις όσον αφορά τη συμβατότητα με το χειριστήριο DualShock 4 του PS4, αλλά μόνο για τους χρήστες της νεότερης έκδοσης του Android. Η νέα ενημέρωση θα διευκολύνει πολύ τους κατόχους του PS5 να χρησιμοποιούν την κονσόλα τους με το Remote Play, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες του PlayStation να χρησιμοποιούν την κονσόλα τους εξ αποστάσεως μέσω μιας κινητής συσκευής ή ενός υπολογιστή. Το Remote Play για Android έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για το touchpad του DualShock 4, τον αισθητήρα κίνησης, το rumble και την ένδειξη μπαταρίας.


New PS Remote Play update for Android 12 users enables pairing with a DualSense wireless controller, and new DualShock 4 features including touchpad, motion sensor, rumble and battery indicator: t.co/4fpa77Ggi5

Live now globally! pic.twitter.com/kmTCVTpjqt

— PlayStation (@PlayStation) November 16, 2021

Το χειριστήριο PS4 εξακολουθεί να είναι συμβατό με τις εκδόσεις Android 10 και 11 της εφαρμογής ωστόσο μόνο η έκδοση Android 12 περιλαμβάνει τα νέα χαρακτηριστικά. Το Android 12 κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα, με την εξάπλωση να συνεχίζεται ακόμα, ανάλογα με το είδος της συσκευής που διαθέτετε. Η ενημέρωση ενδέχεται να μην είναι ακόμη διαθέσιμη για όλες τις συσκευές Android. Μια προηγούμενη ενημέρωση για το Remote Play στα κινητά πρόσθεσε τη δυνατότητα να παίζετε games μέσω σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, καθώς και να παίζετε μέσω WiFi, οπότε οι χρήστες του PlayStation έχουν τώρα περισσότερες επιλογές από ποτέ για να παίζουν τα games τους όπου και αν βρίσκονται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:26 #257945 by Stathis Moose Stathopoulos
Η πατέντα των faceplates του PS5 βγήκε στη δημοσιότητα
Πιθανότατα θα έρθουν σε διάφορα χρώματα και skins.

Η πατέντα των faceplates του PS5 από τη Sony βγήκε στη δημοσιότητα και έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2021.

Η ημερομηνία που έγινε η πατέντα, που είναι ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του PS5, δείχνει να υπονοεί ότι η Sony θα αρχίσει να εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο προϊόν και θα ξεκινήσει να διαθέτει τα faceplates σε διάφορα χρώματα και skins. Προς το παρόν όμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο.

<youtube>CaAY-jAjm0w</youtube>

Διάφορες εταιρείες έχουν επιχειρήσει να κυκλοφορήσουν τα δικά τους faceplates, όμως έχουν αντιμετωπιστεί νομικά από τη Sony, ακόμα και πριν κατοχυρώσει την δική της πατέντα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:29 #257956 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο Mark Cerny, σχεδιαστής του PS5, δήλωσε ότι βρισκόμαστε στην "τρίτη εποχή" της ιστορίας του gaming
Η ευρεία υιοθέτηση του ray tracing είναι τόσο σημαντική όσο και η μετάβαση από τα pixels στα polygons.

Ο επικεφαλής αρχιτέκτονας συστήματος του PS5, Mark Cerny, λέει ότι βρισκόμαστε στην "τρίτη εποχή" της ιστορίας του gaming.

O Mark Cerny αναλύει τη διαδικασία δημιουργίας της απίστευτα δημοφιλούς (και ισχυρής) κονσόλας σε ένα βίντεο από το site Wired . Ο Cerny αναδεικνύει την ευρεία υιοθέτηση του ray tracing ως εξίσου σημαντική αλλαγή με τη μετάβαση από τα 2D γραφικά με pixel στα 3D πολυγωνικά γραφικά τη δεκαετία του 1990. O developer μιλάει για τα άλλα σημαντικά στοιχεία του PS5: τον SSD, τη GPU, τη CPU, την ενσωματωμένη IO, τον ασύρματο ελεγκτή DualSense και άλλα. H διαδικασία σχεδιασμού για κάθε νέα κονσόλα ξεκινά με brainstorming. Mια λίστα με τις ιδέες που οι αρχιτέκτονες υλικού ήθελαν να συμπεριλάβουν στην προηγούμενη κονσόλα, αλλά δεν μπορούσαν, συμπληρώνεται στην αρχή.

Μια δεύτερη λίστα έρχεται στην συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει "όλα τα πράγματα που θα ήθελε να δει η κοινότητα ανάπτυξης παιχνιδιών". ΟTim Sweeney της Epic ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της συμπερίληψης ενός SSD στο PS5, μια απόφαση που είχε ως αποτέλεσμα πολλά games να διαθέτουν φόρτωση που διαρκεί μόλις δευτερόλεπτα. O developer σημειώνει ότι το Integrated IO της κονσόλας έχει ως αποτέλεσμα μικρότερα μεγέθη αρχείων για τα games του PS5 σε σχέση με τα αντίστοιχα του PS4. Το Subnautica, το οποίο απαιτούσε 14 GB στο PS4, απαιτεί μόλις 4 GB στο PS5.

<youtube>cJkx-OLgLzo</youtube>

O Mark Cerny δήλωσε: "Αν κοιτάξετε την 50ετή ιστορία των παιχνιδιών, χωρίζεται αρκετά καθαρά σε δύο εποχές. Η πρώτη εποχή - Pac Man, Sonic the Hedgehog - είναι games που είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από επίπεδα στοιχεία. Η δεύτερη εποχή -- Crash Bandicoot, Uncharted -- αυτά είναι games χτισμένα από τρισδιάστατα τρίγωνα με εφέ πάνω τους. Χάρη στην ανίχνευση ακτίνων, μπαίνουμε τώρα σε μια τρίτη εποχή, και τα οπτικά έχουν τη δυνατότητα να είναι σαν τίποτα που δεν έχουμε δει ποτέ πριν. To ray tracing είναι μια ριζικά διαφορετική τεχνολογία- είναι καθαρός υπολογισμός. Υπάρχει μια βάση δεδομένων στη μνήμη RAM που περιέχει μια περιγραφή του κόσμου του βιντεοπαιχνιδιού, κυρίως τρίγωνα και κουτιά. Και στη συνέχεια υπάρχει υποστήριξη στο υλικό της GPU για να δούμε αν μια γραμμή τέμνει αυτή τη γεωμετρία. Αν το υλικό είναι αρκετά γρήγορο, αυτό ξεκλειδώνει νέες προσεγγίσεις για το φωτισμό, τις σκιές και τις αντανακλάσεις. Η συμμετοχή της κοινότητας ανάπτυξης παιχνιδιών στη διαδικασία ανάπτυξης υλικού είναι κάτι που είναι αρκετά πρόσφατο, ιστορικά μιλώντας. Με την πάροδο των ετών, αυτός ήταν ένας διάλογος που, προσωπικά, ως developer, ήθελα πραγματικά να κάνω. Ψάχνω για τους developers που με δυσκολεύουν περισσότερο και αυτούς που έχουν πραγματικά ισχυρή άποψη για το τι είναι αυτό που χρειάζονται για να φτιάξουν το παιχνίδι που ονειρεύονται. Αυτές είναι απλά σκληρές συναντήσεις. Αλλά είναι καλό να τις έχεις γιατί στο τέλος της ημέρας φτιάχνεις μια πιο δυνατή κονσόλα".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:30 #257961 by Stathis Moose Stathopoulos
Μια ομάδα από fans του PS3 κάνει emulation τους servers του
Μπορείτε να παίξετε online Killzone 2 και MotorStorm.

Το PlayStation 3 είχε αρκετά καλά games και τα περισσότερα από αυτά είχαν ενεργό multiplayer community. Είτε ήταν το Killzone 2, είτε ήταν το MotorStorm, οι παίκτες έπαιζαν μαζί πιο συχνά.

Ωστόσο, η Sony πριν χρόνια αποφάσισε να κλείσει τους servers της για το PS3, καθώς μετέβαινε σε νεότερες γενιές κονσολών. Όμως, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο σε μερικούς fans, οι οποίοι δημιούργησαν τα δικά τους servers για τα αγαπημένα τους games. Μια ομάδα ατόμων με όνομα PSONE (PlayStation Online Network Emulated) έκανε reverse engineering τα online πρωτόκολλα του PlayStation 3 και έστησε τα δικά της servers, ώστε οι gamers να μπορούν να απολαύσουν ξανά κάποια παλαιότερα games online.

Το εν λόγω project δεν έχει τελειώσει, όμως υπάρχουν κάποια games που υποστηρίζει σε αυτή την φάση, όπως τα MotorStorm, Killzone 2 και Warhawk. Ακόμα, η PSONE σκοπεύει να επαναφέρει τα SOCOM Confrontation, Resistance: Fall of Man, Wipeout HD και το PlayStation Home. Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του project, μιας και είναι μια εθελοντική προσπάθεια που δεν συσχετίζεται καθόλου με την Sony.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως να συνδεθείτε στα εν λόγω servers με το PS3 σας .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:38 #257995 by Stathis Moose Stathopoulos
Ιάπωνας διανομέας συνελήφθη επειδή μεταπωλούσε κονσόλες αντί να τις παραδώσει σε πελάτες
Είχε βγάλει συνολικά 26.000 δολάρια.

Ιάπωνας μεταφορέας συνελήφθη επειδή μεταπουλούσε κονσόλες αντί να τις παραδώσει σε πελάτες

Συνολικά ο συγκεκριμένος μεταφορέας είχε καταφέρει να πουλήσει περίπου 200 PS5, Switch και games για αυτά, των οποίων η συνολική αξία ήταν 56.000 δολάρια και ο ίδιος είχε κέρδος 26.000 δολάρια. Η δουλειά που είχε ήταν να τις παραδώσει στους πελάτες που τις είχαν αγοράσει , όμως αντί για αυτό τις πουλούσε σε μαγαζιά στην περιοχή Akihabara του Tokyo.

<youtube>bscEjJx_MbI</youtube>

Αφού έβγαζε τα χρήματα πήγαινε σε internet café, τα οποία στην Ιαπωνία έχουν διαθέσιμα κρεβάτια για να κοιμηθεί κάποιος. Πλέον έχει ομολογήσει στις κατηγορίες και δήλωσε: "Το έκανα επειδή είχα οικονομικά προβλήματα. Πόνταρα σχεδόν όλα τα χρήματα στον ιππόδρομο".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:51 #258045 by Stathis Moose Stathopoulos
Νομοθέτες των ΗΠΑ ανακοινώνουν νομοσχέδιο για την απαγόρευση του bot scalping αγαθών υψηλής ζήτησης
Το Stopping Grinch Bots Act πήρε το όνομα του από τον χαρακτήρα που έκλεψε τα Χριστούγεννα.

 Οι πολιτικοί στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ένα νέο νομοσχέδιο το οποίο επιδιώκει να περιορίσει το scalping παιχνιδιών και αγαθών υψηλής ζήτησης.

Το νομοσχέδιο ονομάστηκε Stopping Grinch Bots Act, από το όνομα του χαρακτήρα του Dr. Seuss που έκλεψε τα Χριστούγεννα. Το νομοσχέδιο, το οποίο στοχεύει συγκεκριμένα στους scalpers που χρησιμοποιούν bots για να αρπάζουν διαδικτυακά αποθέματα ειδών με μεγάλη ζήτηση προκειμένου να τα μεταπωλούν σε σημαντικά υψηλότερες τιμές, δεν περιορίζει την εστίασή του στη βιομηχανία των games, αλλά σίγουρα θα καλύπτει είδη όπως οι κονσόλες και οι κάρτες γραφικών - και οι δύο έχουν πληγεί ιδιαίτερα από το scalping ως αποτέλεσμα των προβλημάτων της αλυσίδας εφοδιασμού που επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

To δελτίο τύπου του νομοσχεδίου αναφέρει: "Αυτοί οι μεταπωλητές χρησιμοποιούν bots για να παρακάμψουν τα μέτρα ασφαλείας και να χειραγωγήσουν τα συστήματα διαδικτυακών πωλήσεων για να αγοράσουν παιχνίδια με αποτέλεσμα ορισμένα παιχνίδια να είναι σχεδόν αδύνατο να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή στα καταστήματα σε τιμές λιανικής πώλησης, επιδεινώνοντας τις ελλείψεις που προκαλούνται από τις καταπονημένες αλυσίδες εφοδιασμού. Σε μια εποχή που οι οικογένειες θα έπρεπε να είναι σε θέση να περνούν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα ψηφιακά 'Grinch bots' αναγκάζουν τους Αμερικανούς να ψάχνουν τους διαδικτυακούς ιστότοπους με την ελπίδα να βρουν ένα προσιτό δώρο ή να πληρώνουν υπέρογκες τιμές για ένα μόνο παιχνίδι. Αυτά τα bots δεν πιέζουν μόνο τους καταναλωτές, αλλά δημιουργούν πρόβλημα για τις μικρές επιχειρήσεις, τους τοπικούς λιανοπωλητές και άλλους επιχειρηματίες που προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι έχουν τα καλύτερα είδη σε απόθεμα για τους πελάτες τους".

Το νομοσχέδιο έχει προταθεί από τον εκπρόσωπο Paul Tonko, τον γερουσιαστή Richard Blumenthal, τον ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας Charles E. Schumer και τον γερουσιαστή Ben Ray Luján και έχει ως στόχο να "δημιουργήσει πιο ισότιμους όρους ανταγωνισμού, ώστε όλοι να έχουν δίκαιες ευκαιρίες να αγοράζουν δημοφιλή προϊόντα σε λογικές τιμές όταν ψωνίζουν στο διαδίκτυο".

To Better Online Ticket Sales Act - BOTS Act, που υπογράφηκε ως νόμος το 2016, απαγορεύει επίσης τη χρήση αυτοματοποιημένων bots για την απόκτηση εισιτηρίων για δημόσιες εκδηλώσεις και καθιστά παράνομη την πώληση αυτών των εισιτηρίων από τους λαθρεμπόρους. Οι συντάκτες της προτεινόμενης νομοθεσίας - η οποία υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Καταναλωτών της Αμερικής και την Εθνική Ένωση Καταναλωτών - λένε ότι θα εφαρμόσει παρόμοιους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται στον νόμο BOTS Act για την απαγόρευση των bots που παρακάμπτουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουν τα sites λιανικής πώλησης στο διαδίκτυο.

Οι Tonko, Blumenthal και Schumer εισήγαγαν αρχικά τη νομοθεσία το 2019, αλλά η πρόοδός της σταμάτησε στις επιτροπές του Κογκρέσου. Οι νομοθέτες ελπίζουν σαφώς ότι οι αυξημένες ελλείψεις αποθεμάτων που προκύπτουν από τα τρέχοντα παγκόσμια ζητήματα της αλυσίδας εφοδιασμού θα βοηθήσουν να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη αυτή τη φορά.

Oι ιστορίες των scalpers και των ομάδων scalping στην Αγγλία έχουν προσελκύσει ομοίως την οργή των βουλευτών.  Ορισμένοι πολιτικοί, τον περασμένο Δεκέμβριο, κατέθεσαν στο βρετανικό κοινοβούλιο πρόταση για την πρόωρη κατάργηση της μεταπώλησης κονσολών και εξαρτημάτων PC που είναι σημαντικά υπερτιμημένα - παρόμοια με την υφιστάμενη νομοθεσία για τη δευτερογενή πώληση εισιτηρίων - ενώ πρότειναν επίσης να καταστεί παράνομη η μεταπώληση αγαθών που αγοράζονται από bots. Αυτή η πρόταση έχει μέχρι στιγμής εξασφαλίσει την διακομματική υποστήριξη 35 βουλευτών, αν και, ίσως κρίσιμο, κανένας βουλευτής των Συντηρητικών δεν έχει ακόμη υπογράψει την πρόταση.

O βουλευτής του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας Ντάγκλας Τσάπμαν εισήγαγε τον Φεβρουάριο στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Gaming Hardware (Automated Purchase and Resale) - που αποσκοπεί στην απαγόρευση της αυτοματοποιημένης αγοράς και μεταπώλησης κονσολών παιχνιδιών και εξαρτημάτων για PC.  Το Υπουργείο Επιχειρήσεων, Ενέργειας και Βιομηχανικής Στρατηγικής της βρετανικής κυβέρνησης απάντησε επίσης σε μια αίτηση που υπέγραψαν 15.500 άτομα, ζητώντας αλλαγή του νόμου για την αντιμετώπιση της εξάντλησης κονσολών. Το υπουργείο δήλωσε ότι συζητούσε το θέμα της μαζικής αγοράς ειδών υψηλής ζήτησης, όπως κάρτες γραφικών και κονσόλες παιχνιδιών, μέσω αυτοματοποιημένων bots, με εμπορικές ενώσεις όπως η Ukie.

Η κυβερνητική δήλωση αναφέρει: "Καταλαβαίνουμε ότι εξετάζουν επί του παρόντος περαιτέρω μέτρα που μπορούν να λάβουν για να αποτρέψουν αυτές τις συμπεριφορές και συνεργάζονται με τους λιανοπωλητές τους για να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών που αγοράζουν τα προϊόντα τους". H Ukie δήλωσε ότι μπορεί μόνο να συστήσει στους καταναλωτές προς το παρόν να παραμείνουν υπομονετικοί να αρνηθούν να αγοράσουν από scalpers και να αγοράσουν από έναν έμπιστο πωλητή λιανικής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:53 #258050 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Sony στέλνει προσκλήσεις για μια ευκαιρία να αγοράσετε το PS5
Με περιορισμό σε μία κονσόλα ανά καταναλωτή.

Με το λανσάρισμα του καταστήματος PlayStation Direct στην Ευρώπη τον Νοέμβριο, η Sony άφησε να εννοηθεί ότι θα πουλάει PS5 στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Μέχρι στιγμής, οι χρήστες του PlayStation στην Αγγλία έχουν λάβει κάποια email-προσκλήσεις από την Sony, τα οποία τους δίνουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα PS5. Τα emails αυτά έχουν ένα ξεχωριστό link το οποίο ανακατευθύνει τους παραλήπτες σε μια σελίδα που μπορούν να αγοράσουν το PS5. Σύμφωνα με τα emails, οι παραλήπτες έχουν επιλεγεί με βάση προηγούμενα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες στο PlayStation. Στο FAQ του site αναφέρεται ότι οι χρήστες που επιλέχθηκαν μπορούν να αγοράσουν μάξιμουμ ένα PS5, τρία άσπρα, δύο κόκκινο και δύο μαύρα DualSense, ένα media remote, ένα μαύρο και ένα άσπρο Pulse 3D headset, μια βάση φόρτισης και μια HD camera.

Οι παραλήπτες των εν λόγω emails θα χρειαστούν να κάνουν login στο PSN ID τους, κάτι που θα εμποδίσει τους scalpers από το να χρησιμοποιήσουν bots για να αγοράσουν όλο το stock και κάτι που θα σας εμποδίσει από το να μοιραστείτε το link σας με κάποιον άλλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:54 #258057 by Stathis Moose Stathopoulos
19χρονος Αμερικανός προσπάθησε να πουλήσει το PS5 του στο Τέξας και δέχθηκε σφαίρα
Ο δράστης εξαφανίστηκε.

Ένας 19χρονος από το Harris County του Texas προσπάθησε να πουλήσει μία κονσόλα PlayStation 5 σε έναν άγνωστο.

Ένα χρόνο μετά και οι κονσόλες ένατης γενιάς είναι ακόμη δυσεύρετες. Ο 19χρονος έβαλε σε αγγελία ένα PS5 και έδωσε ραντεβού με άγνωστο το μεσημέρι της Κυριακής. Ο "αγοραστής" όμως έβγαλε όπλο, πυροβόλησε τον 19χρονο και προσπάθησε να του κλέψει την κονσόλα. Τελικά δεν κατάφερε να του αποσπάσει το PS5.

Το θύμα έτρεξε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή, καθώς δεν έφερε τραύμα που να απειλεί την ζωή του. Η αστυνομία δυστυχώς δεν κατάφερε να διαμορφώσει το προφίλ του δράστη από την περιγραφή κι έτσι ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Οι ελλείψεις των ημιαγωγών θα συνεχίσουν και το 2022, κάτι που σημαίνει ότι τα αποθέματα PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και ειδικά καρτών γραφικών θα συνεχίσουν να είναι ελάχιστα. Μάλιστα οι εταιρείες αναφέρουν ότι το πρόβλημα της έλλειψης αποθεμάτων μπορεί να συνεχίσει τόσο για το μεγαλύτερο μέρος του 2022, όσο και για το 2023.

Διαβάστε ακόμη για τον Ιάπωνα διανομέα που πουλούσε κονσόλες βγάζοντας 26.000 δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:57 #258069 by Stathis Moose Stathopoulos
Αγάλματα Kratos, Aloy και Ratchet σε μορφή μπισκότου ginger
Κατασκευάστηκαν από καλλιτέχνιδα που ειδικεύεται σε τέτοια γλυπτά.

Οι ήρωες των PlayStation games Kratos, Aloy και Ratchet κατασκευάστηκαν σε μια νέα εκδοχή. Δείτε τα τρία αγάλματά τους, τα οποία είναι φτιαγμένα από μπισκότα ginger.

Το παραπάνω δημοσίευμα προέρχεται από την PlayStation Sweden, η οποία συνεργάστηκε με το κατάστημα Webhallen της χώρας, όπου φιλοξενείται η "PlayStation Gingerbread City", η οποία έχει τους τρεις ήρωες και διάφορα κτίρια, φτιαγμένα επίσης από gingerbread. Artist είναι η Caroline Eriksson, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους αγάλματα.


PlayStation Sweden and @webhallen have teamed up with artist Caroline Eriksson to create an amazing PlayStation gingerbread city! It's on display at Webhallen Medborgarplatsen in Stockholm and features some familiar faces... @Guerrilla @SonySantaMonica @insomniacgames pic.twitter.com/4UrZXoPVrY

— PlayStation Sverige (@Playstation_SE) December 2, 2021

Ελπίζουμε μόνο οι πελάτες του καταστήματος να έχουν γεμάτο στομάχι από πριν και να μην...λιγουρευτούν τους συγκεκριμένους ήρωες, καθώς σίγουρα θα μυρίζουν μπισκότο από απόσταση!

Εσείς, τους...λιγουρεύεστε; 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 21:50 #258309 by Stathis Moose Stathopoulos
God of War faceplates για το PS5Πάρτε τον Mimir μαζί σας.Αν έχετε καταφέρει να βρείτε ένα PS5 και απλά περιμένετε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του God of War: Ragnarök, τότε τα God of War faceplates για το PS5 είναι ιδανικά για να σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι την νέα κυκλοφορία. Ο χρήστης fan2fanbr δημοσίευσε στο Reddit τα δικά του faceplates για το PS5 και αν είστε fans του God of War, τότε σίγουρα θα τα θέλετε για τα Χριστούγεννα. Στην σελίδα τους στο Instagram , ο χρήστης fan2fanbr περιγράφει τον εαυτό του ως “μερικοί καλλιτέχνες από την Βραζιλία που απλά αγαπούν τα video games”. Εκτός από τα faceplates του God of War, οι καλλιτέχνες του fan2fanbr έχουν σχεδιάσει και άλλα faceplates για το PS5 με θέμα τα Red Dead Redemption 2, The Last of Us Part 2 και Resident Evil 2. Παρόλο που στην σελίδα τους δεν αναφέρεται η τιμή των faceplates, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification