Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS5: Γενική συζήτηση

17 Jan 2022 03:37 #260269 by Nikos Georgopoulos
Ίσως πρόκειται για bug



Ο Tom Warren, αρχισυντάκτης του The Verge, δήλωσε ότι η λειτουργία αυτή μπορεί να αποτελεί bug, κάνοντας re-tweet ένα post του Ryan Biniecki.


Before this spreads like wild fire, a few things to point out:

- This visual bug has happened many times over the years.
- It's pulling the price from when PS Now let you pay to rent games individually.
- Prince of Persia games used to be on PS Now, so no - they're not new. t.co/z4SMaOQGiE

— Ryan Biniecki (@MysticRyan) January 16, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2022 14:54 #260274 by Sotiris Greece
Η Sony κάποια στιγμή θα βγει και θα το ξεκαθαρίσει για το τι θα γίνει με το backwards compatibility δεν νομίζω να το αφήσει έτσι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2022 18:51 #260280 by Απόστολος Μητσακούλης
Βασικά σε ps3 υπήρχαν παιχνίδια του ps2 στο store τα οποία τα αγόραζες χωρίς να μπορείς να βάλεις δισκάκι του ps2 και να παίξεις απ'ευθειας, οπότε και να βγούν παιχνίδια ps3 σε ps5 κονσόλα μέσο store δν σημαίνει αυτόματα ότι θα έχουμε full backwards compatibility. Περιμένουμε και βλέπουμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2022 11:32 #260307 by Sotiris Greece
Η Sony άνοιξε τις εγγραφές και στην Ευρώπη. Πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες τα στοιχεία λένε μέχρι στιγμής για Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο όσο για την Ελλάδα παραμένει άγνωστο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2022 22:12 #260314 by Απόστολος Μητσακούλης
Το PS5 πρέπει να βγάλει πολύ δυνατά exclusive αν θέλει να πουλάει πλέον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jan 2022 00:53 #260324 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Είναι αναπόφευκτο να θέλει και η Sony να φτιάξει Game Pass"




Ο Phil Spencer έξω από τα δόντια.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, έκανε δηλώσεις σχετικά με το Spartacus, το φημολογούμενο Game Pass της Sony. Σύμφωνα με φήμες, η Sony ετοιμάζει συνδρομητική υπηρεσία ανάλογη με το Xbox Game Pass στις κονσόλες PlayStation.

Ο Spencer εξήγησε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που υπεισέρχονται σε μια υπηρεσία όπως το Game Pass, όπως το backwards compatibility και η ύπαρξη ταυτόχρονων εκδόσεων τόσο σε PC όσο και σε κονσόλα. Τονίζει ότι οι πελάτες θα πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίζουν πώς και πού θέλουν να παίξουν τα games τους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οπότε όταν ακούω άλλους να κάνουν πράγματα όπως το Game Pass ή να έρχονται στα PC, είναι λογικό για μένα γιατί νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή απάντηση».

Δεν βλέπει την προσπάθεια της Sony για συνδρομή στο Game Pass ως οποιοδήποτε είδος επικύρωσης σε όσα λέει, αλλά απλώς ως αναπόφευκτο γεγονός: «Μου αρέσει γιατί τροφοδοτεί την ενέργειά μας με τα επόμενα πράγματα που πρέπει να εργαστούμε καθώς συνεχίζουμε με όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν. Επειδή πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργούμε υπέροχα games, να τα φτιάχνουμε για PC, για κονσόλα, για Cloud υπηρεσίες και να τα κάνουμε διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα με συνδρομή. Και αναμένω ότι αυτό θα κάνει ο ανταγωνιστής μας.»

Η Sony πρόσφατα απέσυρε τις κάρτες PlayStation Now από retailers, τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι η πρωτοβουλία του Game Pass "Spartacus" θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το branding του PS Now φέρεται να καταργείται σταδιακά, καθώς θα συγχωνευτεί με το PlayStation Plus όταν έρθει το Spartacus.

Διαβάστε περισσότερα για τα όσα έγιναν πριν μερικές ώρες με τις αναφορές τιμών σε PS3 games στο PS Store του PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jan 2022 00:54 #260328 by Nikos Georgopoulos
Προσκλήσεις σε όλη την Ευρώπη



Πλέον, η Sony άνοιξε την λίστα χωρών, καθώς επιτρέπει σε όλη την Ευρώπη να κάνει...αίτηση για να αγοράσει PS5. Η αίτηση γίνεται μέσω του site PlayStation.com, αφού πρώτα κάνετε login με τον λογαριασμό σας.
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε την αίτησή σας .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jan 2022 09:12 #260443 by Nikos Georgopoulos
Δείτε τα στατιστικά σας στο PS5 για το 2021




Με ένα νέο software της Sony.

Η Sony κυκλοφόρησε το ετήσιο εργαλείο αναφορών PlayStation Wrap-Up που επιτρέπει στους κατόχους της κονσόλας να βλέπουν χρήσιμα στατιστικά για την περασμένη χρονιά στα games τους, συμπεριλαμβανομένων το πόσες φορές έπαιξαν κάθε παιχνίδι, τα trophies που έχουν κερδίσει και άλλα αξιόπιστα στατιστικά.

Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το site για να συλλέξετε τη δική σας αναφορά. Εκτός από τα προσωπικά στατιστικά, η σελίδα σάς επιτρέπει να βλέπετε συλλογικά στατιστικά για ολόκληρη την κοινότητα του PlayStation σε όλο τον κόσμο. Σας λέει π.χ. το πιο δημοφιλές όπλο στο Returnal, πόσοι άνθρωποι γνώρισαν ένα boss στο Ratchet & Clank: Rift Apart κ.ο.κ.

Η αναφορά Wrap-Up είναι διαθέσιμη έως τις 20 Φεβρουαρίου και ισχύει τόσο για το PS4 όσο και για το PS5. Πρέπει να έχετε περάσει τουλάχιστον 10 ώρες σε PS4 ή PS5 μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31 Δεκεμβρίου 2021 για να δείτε τα στατιστικά σας. Επιπλέον, οι χρήστες του PS5 που επέλεξαν να μην μοιράζονται "Πλήρη δεδομένα" από τις ρυθμίσεις συστήματος ενδέχεται να μην μπορούν να δουν τα ετήσια στατιστικά τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2022 23:05 #260509 by Nikos Georgopoulos
Sony: "Δεν έχει σχέση το PS5"



Η Sony έκανε νέα δήλωση σχετικά με την επέκταση παραγωγής του PS4 λόγω των ελλείψεων του PS5. Σε συνέντευξη στο Ιαπωνικό NLab δήλωσε ότι: "Η κατασκευή των κονσολών PS4 θα συνέχιζε ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από την κατασκευή κονσολών PS5".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2022 23:43 #260681 by Nikos Georgopoulos
Το χαρακτηριστικό είναι πλέον διαθέσιμο σε κάποιες χώρες



Η δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των screenshots και των videos σας από το PS5 στο PS App είναι πλέον διαθέσιμη σε κάποιες χώρες.
Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα προστεθεί με update στο PS App, πράγμα που έχει ήδη γίνει στην Αμερική. Μόλις γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας, η αντίστοιχη ρύθμιση θα εμφανιστεί στο PS App.  


This a thing now omg! #PS5Share #ps5 #Playstation #PsShare pic.twitter.com/QOX1J7bLhE

— Gaming-Interactive-Photos (@GamingIntPhoto1) January 25, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.