Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS5: Γενική συζήτηση

21 Jan 2022 09:12 #260443 by Nikos Georgopoulos
Δείτε τα στατιστικά σας στο PS5 για το 2021




Με ένα νέο software της Sony.

Η Sony κυκλοφόρησε το ετήσιο εργαλείο αναφορών PlayStation Wrap-Up που επιτρέπει στους κατόχους της κονσόλας να βλέπουν χρήσιμα στατιστικά για την περασμένη χρονιά στα games τους, συμπεριλαμβανομένων το πόσες φορές έπαιξαν κάθε παιχνίδι, τα trophies που έχουν κερδίσει και άλλα αξιόπιστα στατιστικά.

Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το site για να συλλέξετε τη δική σας αναφορά. Εκτός από τα προσωπικά στατιστικά, η σελίδα σάς επιτρέπει να βλέπετε συλλογικά στατιστικά για ολόκληρη την κοινότητα του PlayStation σε όλο τον κόσμο. Σας λέει π.χ. το πιο δημοφιλές όπλο στο Returnal, πόσοι άνθρωποι γνώρισαν ένα boss στο Ratchet & Clank: Rift Apart κ.ο.κ.

Η αναφορά Wrap-Up είναι διαθέσιμη έως τις 20 Φεβρουαρίου και ισχύει τόσο για το PS4 όσο και για το PS5. Πρέπει να έχετε περάσει τουλάχιστον 10 ώρες σε PS4 ή PS5 μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31 Δεκεμβρίου 2021 για να δείτε τα στατιστικά σας. Επιπλέον, οι χρήστες του PS5 που επέλεξαν να μην μοιράζονται "Πλήρη δεδομένα" από τις ρυθμίσεις συστήματος ενδέχεται να μην μπορούν να δουν τα ετήσια στατιστικά τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2022 23:05 #260509 by Nikos Georgopoulos
Sony: "Δεν έχει σχέση το PS5"



Η Sony έκανε νέα δήλωση σχετικά με την επέκταση παραγωγής του PS4 λόγω των ελλείψεων του PS5. Σε συνέντευξη στο Ιαπωνικό NLab δήλωσε ότι: "Η κατασκευή των κονσολών PS4 θα συνέχιζε ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από την κατασκευή κονσολών PS5".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2022 23:43 #260681 by Nikos Georgopoulos
Το χαρακτηριστικό είναι πλέον διαθέσιμο σε κάποιες χώρες



Η δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των screenshots και των videos σας από το PS5 στο PS App είναι πλέον διαθέσιμη σε κάποιες χώρες.
Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα προστεθεί με update στο PS App, πράγμα που έχει ήδη γίνει στην Αμερική. Μόλις γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας, η αντίστοιχη ρύθμιση θα εμφανιστεί στο PS App.  


This a thing now omg! #PS5Share #ps5 #Playstation #PsShare pic.twitter.com/QOX1J7bLhE

— Gaming-Interactive-Photos (@GamingIntPhoto1) January 25, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2022 01:28 #260713 by Nikos Georgopoulos
Αμερικανός gamer κεράτωσε την κοπέλα του κι αυτή του πέταξε το PS5 και την τηλεόραση από τον τρίτο όροφο




Συνελήφθη από την αστυνομία ενώ κρατούσε τσεκούρι.

Στην Αμερική και η σύντροφος ενός gamer ανακάλυψε ότι την κεράτωσε. Για να τον εκδικηθεί, του πέταξε πράγματα από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος όπου διέμεναν και μεταξύ αυτών ήταν μία κονσόλα PS5 και η ακριβή flat TV του.

@noraisnotavailable This is CRAZY!!! ? but ME TOO GIRL!!!!!! #GOOFF @mednight1998 ♬ original sound - Nora

Μία γειτόνισσά τους, η Nora Fitzgerald, κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο, το ανέβασε στο TikTok και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει viral. Η απατημένη κοπέλα δεν φαίνεται το βίντεο, αντιθέτως φαίνεται ο σύντροφός της. Η Nora έγραψε στο βίντεο "Μην κερατώνεις μία πόρνη από την Atlanta, θα υπάρξουν συνέπειες. Η σκύλα είναι τρελή, πετάει όλα τα πράγματα του άνδρα της".

Επίσης, η Nora δεν σταμάτησε εκεί. Κατέβηκε κάτω και κατέγραψε όλα τα πράγματα που πετάχτηκαν. Πέρα απ' το άτυχο PS5 και την τηλεόραση, βρήκε λάμπες, καθρέφτες, μαξιλάρια και ρούχα. "Ελπίζω να πήρε αυτό που του άξιζε" πρόσθεσε σε βίντεό της.

@noraisnotavailable

Um an axe? Who snitched??

♬ original sound - Nora

Στο δεύτερο βίντεο, αναφέρει ότι η αστυνομία συνέλαβε την κοπέλα ενώ κρατούσε τσεκούρι.

Στα σχόλια των βίντεο της γειτόνισσας, οι περισσότεροι παίρνουν το μέρος της γυναίκας, ωστόσο κάποιοι παίρνουν το μέρος του άνδρα, με την αιτιολογία ότι μπορούσε να τον διώξει χωρίς να σπάσει τα πράγματά του. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο σύντροφος θα έπρεπε να καλέσει την αστυνομία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jan 2022 19:16 #260821 by Blood Prince
Εμένα αν μου πέταγε το PS4 , δεν θα με πείραζε καθόλου. Θα αγόραζα ωραία και καλά PS5 και θα έπαιρνα και αποζημίωση.

 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2022 15:51 #260923 by Sotiris Greece
Για όποιον ψάχνει PS5 σήμερα ήρθε νέο κύμα στον Γερμανό εδώ .


 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2022 20:00 #261005 by Απόστολος Μητσακούλης
Πολύ υψηλές τιμές. Δν έχω δώσει ποτέ πάνω απο 500 ευρώ για κονσόλα. Τέτοια ποσά καλύτερα να επενδύουμε σε pc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:50 #261016 by Nikos Georgopoulos
17.3 εκατομμύρια μονάδες



Οι πωλήσεις του PS5 έφτασαν τις 17.3 εκατομμύρια, όμως πλέον, λόγω των ελλείψεων των ημιαγωγών, πουλάει πιο αργά από το PS4 στην αντίστοιχη περίοδο του 2015, το οποίο είχε ήδη φτάσει τις 20.2 εκατομμύρια.Συγκεκριμένα η Sony δήλωσε ότι μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2021, πουλήθηκαν 3.9 εκατομμύρια PS5. Στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι είχαν πουληθεί 4.5 εκατομμύρια. Η Sony δήλωσε όλο αυτό οφείλεται στις ελλείψεις των ημιαγωγών, πράγμα που κάνει την παραγωγή κονσολών αρκετά πιο δύσκολη. Η Ιαπωνική εταιρεία αναμένει ότι τα προβλήματα αυτά θα συνεχιστούν, όμως δήλωσε στους επενδυτές της ότι η διαφορά στα έσοδα θα καλυφθεί από μελλοντικά τρίμηνα με υψηλότερες πωλήσεις.Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους οι πωλήσεις του PS5 αναμένεται να έχουν φτάσει τις 11.5 εκατομμύρια αντί για 14.8 που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη. Το PS4 στην ίδια χρονική περίοδο πούλησε 200.000 μονάδες φτάνοντας τις 116.8 εκατομμύρια πωλήσεις. Επίσης στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 πουλήθηκαν 92.7 εκατομμύρια games για PS5 και PS4, από τα οποία το 62% ήταν σε digital μορφή. Στο PlayStation Network υπήρχαν 111 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες, οι οποίοι ξόδευαν κατά μέσο όρο 42.37 δολάρια κάθε μήνα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:51 #261022 by Nikos Georgopoulos
Η Sony θα κυκλοφορήσει 10 live service games μέχρι το 2026




Λογικά η Bungie θα εμπλακεί σε κάποια από αυτά.

Σε συνέχεια της εξαγοράς της Bungie από την Sony, η Ιαπωνική εταιρεία δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει 10 live service games μέχρι το 2026.

Ο Jim Ryan, διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, είχε ήδη δηλώσει μετά την εξαγορά ότι στόχος της εταιρείας είναι τα live service games. Μιλώντας στους επενδυτές της, η Sony είπε ότι ένας από τους λόγους που εξαγόρασε την Bungie οφείλεται στην τεχνογνωσία της και στις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει στον χώρο των live game services.

Επειδή η Bungie πέτυχε να ενσωματώσει live game services στη σειρά Destiny, έχει συσσωρεύσει πλήθος εμπειριών και τεχνολογίας στον χώρο που η Sony σκοπεύει να αξιοποιήσει.



Η εταιρεία είπε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτά τα δυνατά σημεία κατά την ανάπτυξη νέων gaming σειρών στα PlayStation Studios καθώς επεκτείνεται στον τομέα των live service games. Μέσω στενής συνεργασίας μεταξύ της Bungie και των PlayStation Studios, στοχεύει να κυκλοφορήσει αυτούς τους τίτλους μέχρι το οικονομικό έτος που λήγει στις 31 Μαρτίου 2026. Μετά την εξαγορά της Bungie, η Sony σκοπεύει επίσης να επιταχύνει την αύξηση των εσόδων από first-party games, με στόχο να υπερδιπλασιάσει το τρέχον ποσό έως το οικονομικό έτος του 2025.

Η στρατηγική σημασία αυτής της εξαγοράς δεν έγκειται μόνο στην απόκτηση της live service εμπειρίας, αλλά και στην απόκτηση της σειράς Destiny, καθώς και της σημαντικής νέας σειράς που αναπτύσσει αυτή τη στιγμή η Bungie. Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Sony σκοπεύει να αποκτήσει νέους χρήστες και να αυξήσει τη δέσμευση σε πλατφόρμες εκτός του PlayStation, κάτι που θα της επιτρέψει να προωθήσει σημαντικά τη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξής της για περαιτέρω επέκταση του οικοσυστήματος του gaming τμήματός της. 

Η ανάπτυξη των νέων σειρών σε πολλαπλές πλατφόρμες θεωρείται ως μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης για τη Sony, κάτι που αποδεικνύεται από το God of War, το Horizon Zero Dawn και άλλα games που κυκλοφόρησαν και στα PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:57 #261047 by Nikos Georgopoulos
Η Sony ετοιμάζει ταινίες και σειρές με το Destiny και άλλα games της Bungie




Θα βγουν επίσης βιβλία και κόμικς.

Η Bungie θέλει να αναπτύξει τις σειρές της εκτός gaming και η Sony φαίνεται έτοιμη να βοηθήσει.

Η Sony εξαγόρασε την Bungie, εταιρεία ανάπτυξης του Destiny, για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Bungie ζήτησε ως όρο τα games της να παραμείνουν multiplatform. Ο Hiroki Totoki, στέλεχος της Sony, δήλωσε ότι η Ιαπωνική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τις σειρές της Bungie σε πολλούς τομείς: "Η Bungie θέλει να αναπτύξει τις σειρές που έχει με πολυδιάστατο τρόπο και αυτή είναι η ελπίδα τους. Για αυτό, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Έχουμε την Sony Pictures και την Sony Music και η Bungie μπορεί να αξιοποιήσει την πλατφόρμα μας έτσι ώστε οι σειρές τους να αναπτυχθούν».

Διαβάστε για την εξαγορά της Bungie από την Sony, σε άρθρο που μόλις κάναμε update για το πως θα κατανεμηθούν τα χρήματα της εξαγοράς.

Τέλος, θυμίζουμε ότι πέρυσι η Bungie προσέλαβε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος για να κυκλοφορήσει το Destiny στην τηλεόραση, σε ταινίες, βιβλία και κόμικς.

Η Sony θα ανακοινώσει 10 live service games μέχρι το 2026.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification