Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Riftbreaker

13 Mar 2019 15:46 - 13 Mar 2019 15:49 #224038 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Πρόσφατα ανακοινώθηκε νέος τίτλος για το PlayStation 4 και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Ονομαζόμενος The Riftbreaker, συνδυάζει βασικούς μηχανισμούς building με hack and slash action σε ένα τοπίο sci-fi. Βασικός χαρακτήρας είναι η Ashley S. Nowak, η τιμητική Riftbreaker που ταξιδεύει σε άγνωστους πλανήτες για να δημιουργήσει ένα τοπίο που θα επιτρέπει τον ανθρώπινο αποικισμό. Χρησιμοποιώντας το mech suit της, του οποίου το όνομα είναι Mr Riggs, θα ανιχνεύσετε υλικά για να κάνετε upgrades, ενώ προστατεύετε την βάση σας από εξωγήινα πλάσματα.
Σε ένα Blog του PlayStation, ο συνιδρυτής της EXOR Studios, Pawel Lekki περιγράφει κάτι που ακούγεται σαν στοιχεία tower defence:" Τα πλάσματα της Galatea δεν θα χαρούν με την παρέμβαση σας στο περιβάλλον τους. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα επιτεθούν στην βάση σας όσο επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να τα πολεμήσετε όλα μόνοι. Θα μπορέσετε να κατασκευάσετε defense towers, τοίχους και παγίδες που θα τα κρατήσει εκτός της περιμέτρου σας."
Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 09:48 #251520 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Riftbreaker
The Riftbreaker Ανακοινώθηκε για το Xbox Game Pass. 

 Το Riftbreaker, όπως  ανακοινώθηκε στο Xbox Wire , θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Games Pass. Ειδικότερα, το Riftbreaker είναι μια μίξη Survival, Action-RPG και base-builder. Οι παίκτες θα αναλαμβάνουν τον ρόλο της Captain Ashley Nowak, μέλος της ελίτ ομάδας με όνομα Riftbreaker. Η Ashley Nowak θα ταξιδέψει στον μακρινό πλανήτη Galatea 38, όπου θα πρέπει να προετοιμάσει το έδαφος για τους ανθρώπους. Φυσικά θα έχει την mecha στολή της για να την βοηθήσει.

 Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα δωρεάν demo του για τα PC με τίτλο “The Riftbreaker: Prologue”.  Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

 Το Riftbreaker θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification