Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PlayStation 5

11 Apr 2021 14:28 - 11 Apr 2021 14:34 #249181 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PlayStation 5
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί αλλά θα είχα PS5 τώρα 1000 % εάν τον Σεπτέμβριο 2018 δεν είχα αγοράσει PS4.Βέβαια μπορεί να το είχα παραγγείλει και να μην μου είχε έρθει.

Πάντως το PS5 λογικά θα αγοραστεί κάποια στιγμή. Κονσόλα είναι, δεν κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο.Εμένα μπορεί να με πωρώνει η αγορά κονσόλας πιο πολύ από την αγορά αυτοκινήτου αλλά οι τιμές δεν συγκρίνονται.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2021 15:47 #249191 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic PlayStation 5
Συμφωνώ, προ-παραγγελία απο αρχές Νοεμβρίου και ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Όπως και να έχει, θα περιμένω όσο καιρό χρειαστεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 11:17 #249354 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic PlayStation 5
Το PS5 είναι Νο. 1 σε πωλήσεις κονσόλα στη Μ. Βρετανία Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 13.5 εκατομμύρια.Το PS5 ήταν η νούμερο ένα σε πωλήσεις κονσόλα στη Μεγάλη Βρετανία για δύο συνεχόμενους μήνες.Με το restock του PS5 έχουν αρχίσει πλέον να εξυπηρετούνται πολλές προπαραγγελίες στο νησί, αλλά και αγορές από τα καταστήματα και έτσι η Sony πέρασε στην πρώτη θέση, καθώς ξεπέρασε το Xbox Series X και το Nintendo Switch.Πλέον,  το PS5 έχει περάσει στη Μ. Βρετανία σε πωλήσεις τα Wii U, PS Vita και Dreamcast . Οι εν λόγω κονσόλες δεν είχαν πουλήσει τα αναμενόμενα. Σύμφωνα με την GFK , ο Μάρτιος του 2021 ήταν ο 2ος καλύτερος μήνας του PS5 στη Μ. Βρετανία. Ξεπεράστηκε μόνο από τον Νοέμβριο που ήταν ο μήνας λανσαρίσματος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification