Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS6: Γενική συζήτηση

24 Nov 2022 23:05 #267712 by Nikos Georgopoulos
Η Sony δεν πρόκειται να κατασκευάσει PlayStation 6 τουλάχιστον μέχρι το 2027
Σύμφωνα με έγγραφο.

Παρότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στην ένατη γενιά κονσολών και οι μεγαλύτερες εντοπίζονται στο PlayStation 5, η Sony εσωτερικά έχει αρχίσει ήδη να συζητάει για το PlayStation 6.

Η Sony δεν αναμένει ότι θα φέρει στην αγορά την επόμενη γενιά του PlayStation 6, τουλάχιστον μέχρι το 2027, σύμφωνα με ένα εμπιστευτικό έγγραφο . Το εν μέρει τροποποιημένο έγγραφο κυκλοφόρησε δημόσια σήμερα ως μέρος της συνεχιζόμενης σε βάθος αναθεώρησης της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την εξαγορά 68 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Activision Blizzard από την Microsoft. Μια συμφωνία στην οποία η Sony έχει διαφωνήσει σθεναρά.

Σε ένα απόσπασμα που συζητά το χρονικό διάστημα που το Call of Duty μπορεί να παραμείνει στο PlayStation, η Sony ισχυρίζεται ότι περίμενε να χάσει την πρόσβαση στη σειρά Call of Duty το 2027. Στη συνέχεια, η Sony δηλώνει ότι μέχρι το 2027 θα έχει "λανσάρει την επόμενη γενιά PlayStation...και τότε θα έχει χάσει πρόσβαση στο Call of Duty και άλλα games της Activision Blizzard".

Επί του παρόντος, οι πλατφόρμες PlayStation λαμβάνουν Call of Duty add-ons με αποκλειστικότητα 12 μηνών. Η είδηση εδώ από την Sony είναι ότι το PlayStation 6 δεν θα κυκλοφορήσει παρά μόνο από το 2027 και μετά. Αυτό θέτει το PS5, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τον Νοέμβριο του 2020, σε τουλάχιστον επταετή κύκλο ζωής - και ενδεχομένως μεγαλύτερο.

Στο έγγραφο, η Sony δηλώνει την ανησυχία της ότι η απώλεια του 2027 θα άφηνε το PlayStation "εξαιρετικά ευάλωτο στην αλλαγή των χρηστών (σ.σ. στην επόμενη γενιά κονσολών) και την επακόλουθη υποβάθμιση της ανταγωνιστικότητάς του". "Το PlayStation 6 το 2028;" δήλωσε ο αναλυτής Piers Harding-Rolls στο Twitter.

Για σύγκριση, το PS4 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013, επτά ακριβώς χρόνια πριν από το PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2022 16:08 #267735 by Μητσακούλης Απόστολος
Εντάξει, αν κάνει 1000 ευρώ το λιγότερο δν πηράζει, κάθομαι και στο pc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification