Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sony: Γενική Συζήτηση

02 Nov 2021 17:38 #256951 by Κώστας Δαλακλίδης
Η Sony στέλνει περισσότερα PS5 για να προλάβει την ζήτηση των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, η Sony σχεδίασε πτήσεις για τη μεταφορά χιλιάδων PS5 για να ανταποκριθεί στη ζήτηση των Χριστουγέννων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο δυσκολεύεται η Sony να φέρει την νέα κονσόλα στα χέρια των gamers.

Η πηγή της The Sun είχε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι σκέφτεται η Sony με αυτές τις κινήσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Έχει ξεκινήσει μια εκπληκτική επιχείρηση για την έλευση των PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν τα Χριστούγεννα. Η Sony θέλει απλώς να κρατά τους fans ευχαριστημένους, και αυτό είναι ένα άνευ προηγουμένου air-lift. Το αεροπλάνο 747 μετά τον παροπλισμό από την British Airways μεταφέρει τεράστιο όγκο φορτίου ως φορτηγό αεροσκάφος. Κάθε αεροπλάνο μπορεί να φέρει 100 τόνους εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια παίκτες θα χαμογελούν αυτά τα Χριστούγεννα”.Η δημοτικότητα των κονσόλων της νέας γενιάς σε συνδυασμό με την τρέχουσα έλλειψη τσιπ σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα νέο PlayStation ή Xbox ακόμα και με νέες εισροές αποθεμάτων. Υπάρχει η επιθυμία να κατασκευαστούν τα PS5 πιο γρήγορα σε σχέση με τα PS4, αλλά η έλλειψη συνεχίζει να δυσκολεύει την ικανοποίηση αυτής της επιθυμίας. Το PS5 συνεχίζει να είναι σε έλλειψη σε όλα τα καταστήματα λιανικής. 

Ακόμα κι έτσι, το PS5 έχει πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια μονάδες από την κυκλοφορία του, ένας εντυπωσιακός αριθμός για μια κονσόλα που πολλοί ακόμα δεν μπορούν να έχουν στα χέρια τους. Ο χρόνος θα δείξει εάν η Sony μπορεί να καλύψει τελικά τη ζήτηση των Χριστουγέννων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2021 01:12 #257657 by Sotiris
Αν έχετε ένα από τα παρακάτω μοντέλα της Sony έχει βγει νέα ενημέρωση που προσθέτει λειτουργίες στο PS5 και το VRR.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:52 #257829 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Sony ελαττώνει την παραγωγή του PS5
Λόγω ελλείψεων των ημιαγωγών.

Σύμφωνα με το Bloomberg , Η Sony αρχικά είχε στόχο να έχει κυκλοφορήσει 16 εκατομμύρια PS5, μέχρι τον Μάρτιο,  τελικά όμως μείωσε το νούμερο στα 15 εκατομμύρια.

Έτσι θα δυσκολευτεί να πιάσει τον στόχο που είχε ο οποίος ήταν να έχουν πουληθεί 14.8 εκατομμύρια PS5 μέχρι τον Μάρτιο. Σε συνάντηση με τους επενδυτές της, η Sony δήλωσε ότι η παραγωγή έγινε δυσκολότερη πρόσφατα και λόγω αυτού, οι πωλήσεις στο τελευταίο τρίμηνο ήταν λιγότερες από το αναμενόμενο.

<youtube>bscEjJx_MbI</youtube>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:54 #257842 by Stathis Moose Stathopoulos
Ιαπωνικό μέσο δήλωσε ότι οι fans του PlayStation αρχίζουν να στρέφονται προς τα PC
Προτιμούν να παίζουν τα games τους στα PC.

Για δεκαετίες, το PlayStation ήταν η πλατφόρμα στην οποία κυκλοφορούσαν τα περισσότερα Ιαπωνικά games. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι εγχώριες πωλήσεις λογισμικού στα PS4 και PS5 έχουν φθίνουσα κατεύθυνση και με τις ελλείψεις των PS5, ένας ανώνυμος προϊστάμενος δήλωσε ότι οι fans της Sony αρχίζουν να προτιμούν τα PC.

Η ανώνυμη πηγή δήλωσε στο Bloomberg τα εξής: “Οι παίκτες που προηγουμένως αγόραζαν τις εκδόσεις των games για PlayStation, τώρα σιγά σιγά προτιμούν τις εκδόσεις των PC.” Δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος που συμβαίνει αυτό, όμως με σειρές όπως η Yakuza, που για χρόνια ήταν αποκλειστικές σε κονσόλες της Sony, να κυκλοφορούν πλέον για PC και να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εκεί, αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη. Οι Ιάπωνες fans της Sony δηλώνουν δυσαρεστημένοι τα τελευταία χρόνια με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η Sony, ιδιαίτερα όταν αποφάσισε να κλείσει το θρυλικό Japan Studio. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό βλέπουμε αρκετά first-party games του PlayStation να κυκλοφορούν για PC και αυτό ίσως να υποδεικνύει την κατεύθυνση που ακολουθεί της Sony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:41 #258007 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Sony κατοχύρωσε πατέντα νέου χειριστηρίου για κινητά
Αποκάλυψε τα σχέδια της για το mobile gaming. 

Ο τομέας της Ιαπωνίας της Sony κατοχύρωσε μία νέα πατέντα ενός χειριστηρίου για κινητά.

Στην περιγραφή της πατέντας αναγράφεται ότι θα υπάρχει ένα αριστερό κομμάτι και ένα δεξί κομμάτι τα οποία θα πιάνουν τα χέρια του χρήστη, ενώ θα γίνεται να γύρει όλη της συσκευή. Τα χειριστήρια των PS5 και PS4 είναι ήδη συμβατά με τα κινητά, μέσω Bluetooth.

Πρόσφατα η Sony έβαλε αγγελία για τη θέση εργασίας Head of Mobile, PlayStation Studios SIE, η οποία αναφέρει τα σχέδια της Ιαπωνικής εταιρείας να μεταφέρει επιτυχημένα τις γνωστές σειρές του PlayStation στα κινητά. Ο πρόεδρος του PlayStation, Jim Ryan το επιβεβαίωσε δηλώνοντας: "Σκεφτόμαστε το πως οι παίκτες απολαμβάνουν το περιεχόμενό μας και είχαμε ήδη μία μικρή επιτυχία στις δομικές μας με apps για κινητά, ώστε να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους παίκτες. Τα κινητά είναι ένας τομέας που εξερευνούμε ώστε να φτάσουμε τους εκατομμύρια χρήστες, πέρα από τις πλατφόρμες μας. Το PlayStation έχει ένα τεράστιο κατάλογο από ποικίλες first-party σειρές, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν στο mobile gaming και να ταιριάξουν καλά με τα ΑΑΑ games μας. Εξερευνούμε την αγορά των κινητών με κάποιες υπέροχες σειρές του PlayStation, οπότε μείνετε συντονισμένοι".

<youtube>KAvwl27SnvA</youtube>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:03 #258091 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο αντιπρόεδρος του Playstation απολύθηκε, συνελήφθη για παιδοφιλία
Η σύλληψή του κατεγράφη σε βίντεο.

Η Sony απέλυσε τον Αντιπρόεδρο του τμήματος μηχανικής του PlayStation Network, George Cacioppo, μετά τις αποκαλύψεις καναλιού στο Youtube, το οποίο ξεσκεπάζει παιδόφιλους. 

Το βίντεο απαθανατίζει τον Cacioppo, φορώντας ένα μπλουζάκι "PS5", μπροστά από το σπίτι του το βράδυ, προφανώς έτοιμος να συναντήσει το άτομο που τον πλησιάζει. Όταν ένας φακός στρέφεται στο πρόσωπό του, επιστρέφει γρήγορα στο σπίτι του. Μια περιγραφή στο βίντεο υποστηρίζει ότι ο Cacioppo, ο οποίος είναι 64 ετών, περίμενε να συναντήσει έναν δεκαπεντάχρονο (το κανάλι έφτιαξε ψεύτικο προφίλ ως δόλωμα) για σεξ αφού αντάλλαξαν μηνύματα στην εφαρμογή matching Grindr. Ο Cacioppo χρησιμοποίησε την εφαρμογή με το όνομα "Jeff", στο οποίο αρχικά ακούγεται να απαντά στο βίντεο.

<youtube>14INdlFIe-k</youtube>

To livestream μεταδόθηκε στο ερασιτεχνικό κανάλι People v. Preds στο YouTube την περασμένη Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου. Tο CNET χθες ανέφερε ότι ο Cacioppo είχε πλέον απολυθεί. Ο Cacioppo είχε εργαστεί στο PlayStation για περισσότερα από οκτώ χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2013. Πριν από αυτό, είχε παρόμοιες θέσεις σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Adobe. Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε: "Είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση και ο εν λόγω υπάλληλος έχει απολυθεί". Ο Cacioppo δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 05:09 #258117 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Sony παρουσίασε 4Κ OLED μικροοθόνη για virtual reality
Yψηλή ανάλυση σε μικροσκοπικές διαστάσεις.

Η Sony παρουσίασε μια μικροοθόνη OLED 4K, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά headset εικονικής πραγματικότητας.

Το πρωτότυπο hardware έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της εσωτερικής Ημέρας Τεχνολογίας του οργανισμού και παρουσιάστηκε από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Sony και όχι, πρέπει να τονιστεί, της Sony Interactive Entertainment. Στο βίντεο, οι μηχανικοί Yasuka Ishihara και Kei Kimura εξηγούν ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τον τρόπο που εργάζονται οι άνθρωποι, αλλά το VR μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσουν μια σειρά από εμπόδια.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι, επί του παρόντος, εμπορικό προϊόν – και δεν σχετίζεται με τα PSVR headset επόμενης γενιάς του οργανισμού, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα τρέχουν σε ανάλυση 4000x2040. Ωστόσο, οι μικροοθόνες 4K είναι απίστευτα συναρπαστικές, καθώς συσκευάζουν έναν τεράστιο αριθμό pixel σε ένα μικρό χώρο, υποσχόμενες βελτιωμένη οπτική ευκρίνεια και καθυστέρηση λιγότερο από 0,01 δευτερόλεπτα – όλα εξωφρενικά εντυπωσιακά πράγματα.

<youtube>QkJJA0PCOxI</youtube>

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, η ανάλυση είναι σημαντική όταν πρόκειται για εικονική πραγματικότητα, επειδή βοηθά στην ενίσχυση της αίσθησης παρουσίας που νιώθετε όταν παρατηρείτε τον χώρο γύρω σας. Στο βίντεο, οι μηχανικοί εξηγούν ότι είναι πλέον δυνατό να δείτε μικρές λεπτομέρειες, όπως οι αριθμοί στο καντράν του ταμπλό ενός αυτοκινήτου. Είναι σαφές ότι αυτή η τεχνολογία δεν είναι εμπορικά έτοιμη αυτή τη στιγμή, αλλά είναι μια από αυτές που πρέπει να στοχεύσουν στο μέλλον - ίσως στα PSVR headset μεθεπόμενης γενιάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jan 2022 20:53 #259778 by Sotiris
H Sony αποκάλυψε τη νέα τηλεόραση από τη σειρά BRAVIA XR για το 2022. Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερα.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2022 18:53 #260397 by Nikos Georgopoulos
Η τιμή της μετοχής της Sony έπεσε κατά 13% μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft
Οι μετοχές άλλων publishers όπως οι Square Enix και Capcom ανέβηκαν κατά 5%.

Η τιμή της μετοχής της Sony έπεσε κατά 13% μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Η συγκεκριμένη πτώση είναι η μεγαλύτερη της Ιαπωνικής εταιρείας από το 2008, όπου η Sony είχε αναγκαστεί να ανακαλέσει 100.000 ελαττωματικές μπαταρίες για laptops. Σύμφωνα με τα The Financial Times και Bloomberg η συγκεκριμένη πτώση ανέρχεται περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά οι μετοχές διάφορων Ιαπωνικών publishers, όπως οι Square Enix, Capcom και Konami, ανέβηκαν κατά 5% και της Ubisoft κατά 11%. Αυτό οφείλεται επειδή, σύμφωνα με αρκετό κόσμο, οι συγκεκριμένοι publishers αποτελούν τους επόμενους πιθανούς στόχους της Microsoft.Το ποσό των 68.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έδωσε η Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard υπολογίστηκε με βάση τα 95 δολάρια ανά μετοχή, δηλαδή περίπου 45% περισσότερα από την τιμή της μετοχής της Activision Blizzard πριν την ανακοίνωση. Το 2023 όπου υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία οι μέτοχοι της Activision Blizzard θα λάβουν μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει και ο διευθύνων σύμβουλος Bobby Kotick.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2022 15:52 #260570 by Nikos Georgopoulos
Αρκετός κόσμος νόμιζε ότι η Sony θα ανακοίνωνε backwards compatibility για τα PS1, PS2 και PS3
Τελικά ήταν ένα νέο διαφημιστικό spot για το PlayStation Japan.

Αρκετός κόσμος νόμιζε ότι η Sony θα ανακοίνωνε backwards compatibility για τα PS1, PS2 και PS3, όμως τελικά ήταν απλώς ένα νέο διαφημιστικό για το PlayStation Japan.

Η εικασίες του κόσμου ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός στο Twitter του PlayStation Japan ανέβασε μία δημοσίευση που έδειχνε τους αριθμούς 1,2 και 3, για μία ανακοίνωση που θα γινόταν στις 23 Ιανουαρίου. 


#米津玄師 x #PlayStation

米津玄師さんが、
PlayStation®の新CMに出演決定。

1・2・3は、PlayStationの合言葉。
1月23日に、起動。 #PlayHasNoLimits pic.twitter.com/AuRK01ZYJ3

— プレイステーション公式 (@PlayStation_jp) January 22, 2022

Τελικά επρόκειτο για ένα νέο διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ιάπωνας τραγουδιστής Kenshi Yonezu και οι αριθμοί είναι απλώς στοίχοι του τραγουδιού που ακούγεται.

Δείτε το διαφημιστικό:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification