Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sony: Γενική Συζήτηση

24 Feb 2021 11:21 - 24 Feb 2021 11:23 #246761 by Giorgos Tsolaridis
Η Sony δεν επιτρέπει τον διαμελισμό ανθρωπίνων άκρων στα video games Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.
Σύμφωνα με  αναφορές , η Sony λογοκρίνει τις βίαιες απεικονίσεις στα video games. Ο βαθμός της βίας στα video games είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα εδώ και καιρό και πολλοί υποστηρίζουν ότι τα video games θα έπρεπε να είναι λιγότερο βίαια ώστε να απευθύνονται σε μεγαλύτερο κοινό. Παρόλα αυτά, αρκετές εταιρίες ανάπτυξης έχουν συμπεριλάβει έντονες απεικονίσεις βίας στα games τους.Σύμφωνα με μια αναφορά, η Sony ζητάει από τις εταιρίες ανάπτυξης να αφαιρέσουν τις βίαιες απεικονίσεις από τα video games. Ο πρόεδρος και CEO της ιαπωνικής Cyberconnect2, Hiroshi Matsuyama, δηλώνει ότι η Sony τους υποχρέωσε να κάνουν αλλαγές στη σειρά Naruto Ultimate. Ένας από τους χαρακτήρες στο παιχνίδι, ο Minato Namikaze, στο original δεν είχε χέρι, ωστόσο στην τελική έκδοση είχε χέρι.

Ο Matsuyama στην συνέχεια αναφέρει ότι ο λόγος που στην τελική έκδοση ο Minato είχε χέρι ήταν διότι η Sony Interactive Entertainment δεν επέτρεπε χαρακτήρες που έχουν ανθρώπινη εμφάνιση να μην έχουν άκρα. Στο video game, ο Minato πρακτικά δεν είναι άνθρωπος, αφού είχε αναστηθεί. Ωστόσο, επειδή η εμφάνιση του ήταν ανθρώπινη, η απουσία άκρου δεν επιτρεπόταν. Το περίεργο είναι ότι η SIE είχε επιτρέψει την απώλεια άκρων στο Dragon Ball Z Kakarot, όπως επισημαίνει ο Matsuyama. Ειδικότερα, η σκηνή στην οποία το χέρι του Nappa διαμελίστηκε υπήρχε στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Η στάση αυτή της Sony είναι ιδιαίτερα περίεργη, αναλογιζόμενοι πως μερικά από τα games της έχουν αρκετά έντονο το “σκοτεινό” στοιχείο. Για παράδειγμα, το The Last of Us 2 είχε αρκετές gory στιγμές, όμως παρόλα αυτά δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2021 14:53 #246779 by Blood Prince
Αυτό το διαπίστωσα παίζοντας Resident Evil 2 Remake στο PS4. 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2021 17:49 #247025 by Απόστολος Μητσακούλης
Στη σκηνή που ακρωτιριάστηκε ο Tien απο τον Nappa, το έδιξε πολύ έξυπνα τότε. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 16:08 - 02 Mar 2021 16:11 #247126 by Giorgos Tsolaridis
Η Sony οδηγεί την Japan Studio προς κλείσιμο Αποτέλεσε την παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξής της.Η Sony αποφάσισε να οδηγήσει σε σταδιακό κλείσιμο την Japan Studio, την παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξής της.

Η Sony Japan Studio, που ιδρύθηκε το 1993 και ανέπτυξε μεταξύ άλλων τα  Ape Escape Knack  και  Gravity Rush , δεν ανανέωσε τα συμβόλαια για τους περισσότερους develoeprs της, όσον αφορά το επόμενο οικονομικό έτος της Sony, το οποίο ξεκινάει την 1η Απριλίου.Μετά τις απολύσεις των developers, τα μόνα τμήματα που θα μείνουν, θα είναι αυτό του localization (σ.σ. μεταφραστικό) και το εμπορικό. Η εταιρεία ανάπτυξης Asobi Team, η οποία έφτιαχνε τα games με τον Astro Bot, θα συνεχίσει να υφίσταται εντός της Sony, αλλά ως ξεχωριστή εταιρεία ανάπτυξης. Οι developers που απέμειναν χωρίς δουλειά από την Japan Studio, θα συνεχίσουν στην Asobi, ενώ άλλοι θα ενταχθούν στην Bokeh, μια νεοσύστατη εταιρεία από τον director του Gravity Rush, Keiichiro Toyama.

Το κλείσιμο της Japan Studio ήταν καθαρά για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων, μιας και η εταιρεία δεν ήταν κερδοφόρα τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα η ισχύς της υπηρεσίας PlayStation Now έχει μεταφερθεί στα κεντρικά της Sony στην Αμερική. Πάντως, η Sony Japan έχει βοηθήσει ως συνδημιουργός και σε πολλά ακόμη σημαντικά games, όπως τα  The Last Guardian , Everybody's Golf και  Bloodborne .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 11:07 - 03 Mar 2021 11:09 #247199 by Giorgos Tsolaridis
Το PSN αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας
Η Sony δήλωσε ότι εργάζεται για να επαναφέρει τις υπηρεσίες.Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές χρηστών, το PlayStation Network έχει προβλήματα με τις υπηρεσίες του εδώ και κάποιες ημέρες. Το πρόβλημα δεν φαίνεται να επηρεάζει μεγάλη μερίδα των παικτών, όμως στο επίσημο site του  PSN στην σελίδα Service Status  φαίνεται ότι η Sony αναφέρει τα προβλήματα στον τομέα του "gaming και social".Στην σελίδα γράφει: "Μπορεί να έχετε δυσκολία στην εκκίνηση των games, των εφαρμογών ή άλλων υπηρεσιών. Εργαζόμαστε ώστε να λύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας."
Σύμφωνα με το αρχείο δραστηριότητας, τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 26 Φεβρουαρίου και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.
File Attachment:
File Attachment:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 09:46 - 10 Mar 2021 09:49 #247515 by Giorgos Tsolaridis
Η Sony θα συνεργαστεί με τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την υποστήριξη του Black community Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού των εργαζομένων.Η Sony ανακοίνωσε μια σειρά συνεργασιών με τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν ως απώτερο στόχο την "βελτίωση της πρόσβασης στην τεχνολογία και το gaming industry για το Black community".
Οι εταιρείες αυτές, όπως ανακοινώθηκαν  σε ένα δημοσίευμα στο site της Sony , είναι οι Black Girls CODE, Black In Gaming, Gameheads και The Hidden Genius Project. Η Sony δεν έχει διευκρινίσει πως θα βοηθήσει τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, ωστόσο δέσμευσε ένα εκατομμύριο δολάρια τον Ιούνιο του 2020, με τα οποία είχε ανακοινώσει ότι θα "τερματίσει την συστηματική ανισότητα που υπάρχει", σε συνέχεια των γεγονότων δολοφονίας του George Flyod από αστυνομικό της Minneapolis.

Καθεμία από τις τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις έχει τον ίδιο στόχο. Την αύξηση του αριθμού των μαύρων εργαζομένων στις αγορές του gaming και της τεχνολογίας. Η Black Girls CODE έχει επίσης στόχο στο να εντάξει στη βιομηχανία κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών που ανήκουν στο Black community. Σύμφωνα με έρευνα της  Pew Research , στην Αμερική, οι λευκοί έφηβοι παίζουνgames σε ποσοστό 71%, ενώ οι μαύροι σε ποσοστό 83%.Πέρα από την Sony, με αφορμή τα γεγονότα του #BlackLivesMatter, η Microsoft και η Nintendo έχουν επίσης βοηθήσει με δωρεές αντίστοιχες ΜΚΟ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 12:21 #247550 by Giorgos Tsolaridis
PlayStation Store Sales Charts: Φεβρουάριος 2021  Τα FIFA 21 και GTA 5 βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των charts.Ο Φεβρουάριος του 2021 είναι παρελθόν και το FIFA 21 βρέθηκε στην πρώτη θέση των charts για τις πωλήσεις της έκδοσης για PS5, τόσο στην Ευρώπη αλλά και την Αμερική. Την πρώτη θέση της κατάταξης έχει και στα charts πωλήσεων για το PS4 στην Ευρώπη, με το Grand Theft Auto, να βρίσκεται στην αντίστοιχη πρώτη θέση στα charts της Αμερικής.Το Hitman 3, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία στις ψηφιακές πωλήσεις, βρέθηκε στην όγδοη θέση στα charts της Αμερικής και έβδομο στην κατάταξη της Ευρώπης. Στην λίστα έχουν προστεθεί και τα Nioh 2 Remastered στην 11η θέση στην Αμερική και 16η θέση στην Ευρώπη και το Wererwolf: The Apocalypse - Earthblood στην 13η θέση στην Αμερική και στην 15η θέση στη κατάταξη της Ευρώπης.
File Attachment:
Οι επιδόσεις των PS5 exclusives ήταν επίσης ικανοποιητικές στον τομέα των ψηφιακών πωλήσεων, με το Marvel's Spider-Man: Miles Morales να βρίσκεται στην τρίτη θέση σε Αμερική και Ευρώπη ενώ το Demon's Souls βρέθηκε στην 10η και την 8η θέση αντίστοιχα. Στην κατάταξη του PS4, φαίνεται πως υπάρχει μία προτίμηση στα Minecraft και Call of Duty: Black Ops Cold War.To Call of Duty: Warzone βρίσκεται στην κορυφή τόσο στο PS5 αλλά και το PS4 στην κατηγορία των free-to-play, ενώ ακολουθούν τα Fortnite και Rocket League. Τέλος το Beat Saber συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων για PlayStation VR, με τα Job Simulator και SUPERHOT VR να ακολουθούν. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 14:55 - 10 Mar 2021 14:56 #247591 by Giorgos Tsolaridis
Βιετναμέζος εγκατέστησε PS5 στο οικογενειακό του σπίτι και προσποιήθηκε ότι είναι Wi-Fi router
Η οικογένεια κατάλαβε το ψέμα μετά από ανάρτησή του στο Facebook.Ένας άνδρας κατάφερε να βάλει στο οικογενειακό του σπίτι μία κονσόλα PS5 παριστάνοντας ότι πρόκειται για Wi-Fi router.
Η αγορά μίας κονσόλας νέας γενιάς δεν είναι εύκολη αυτή την περίοδο, ούτε και φθηνή. Αν θέλετε να αγοράσετε την ακριβή έκδοση του PS5 θα χρειαστεί να δαπανήσετε περίπου 500 ευρώ ή και ακόμα περισσότερα σε περίπτωση που το αγοράσετε από scalpers. Αν αναλογιστούμε ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού δυσκολεύεται με την οικονομική διαχείριση λόγω της πανδημίας του Covid-19, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενδεχομένως να μην δουν με θετική ματιά την αγορά ενός PS5 αυτή την περίοδο.
File Attachment:


Αυτό πιθανότατα σκέφτηκε και ο Le Gia Hung  από το Vietnam ο οποίος ζει με την οικογένειά του. Για να αποφύγει τις ανεπιθύμητες ερωτήσεις για την νέα του κονσόλα, προσποιήθηκε ότι εγκατέστησε ένα νέο Wi-Fi router στο σαλόνι του σπιτιού. Ο Gia Hung κάλυψε μέχρι και το λογότυπο του PS5 με ένα αυτοκόλλητο Wi-Fi ώστε να φαίνεται πιο πειστικό. Ο Βιετναμέζος άνδρας αργότερα  ανήρτησε στο Facebook τις εξής δηλώσεις : "Παρόλο που η νέα συσκευή Wi-Fi είναι λίγο μεγάλη, δεν υπάρχει πρόβλημα."Μετά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, όπως ήταν λογικό η οικογένειά του ανακάλυψε το ψέμα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2021 22:55 #247713 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Sony Interactive Entertainment Japan ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει livestream στις 21 Μαρτίου σχετικά με δύο επερχόμενα games της για PS5: Το Final Fantasy VII Remake Intergrade και το Resident Evil Village.

Η εταιρία δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα προβληθεί στο livestream, το οποίο θα λάβει χώρα στο επίσημο YouTube κανάλι της εταιρίας. Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει μία ώρα και διαφημίζεται ως ένα “talk show που θα σας κάνει να θέλετε να παίξετε” με τίτλο “PLAY! PLAY! PLAY!”. Η έναρξη του livestream θα είναι στη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος. Η παρουσίαση θα χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο με τον producer του Final Fantasy VII Remake Intergrade Yoshinori Kitase και το δεύτερο με τον game director Morimasa Sato για το Resident Evil Village. Στο talk show θα βρίσκονται επίσης τα μοντέλα Hatsune Matsushima και Takuya Nakamura, καθώς και η τηλεπερσόνα Kayo Satoh.
Το Final Fantasy VII Remake Intergrade είναι μία εμπλουτισμένη έκδοση του Final Fantasy VII Remake με βελτιώσεις όπως το μεγαλύτερο frame rate. Η Yuffie Kisaragi πρωταγωνιστεί σε ένα ολοκαινούριο story arc. Το Final Fantasy VII Remake Intergrade αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PS5.

Το Resident Evil Village θα είναι το καινούριο video game της σειράς Resident Evil και αποτελεί ένα άμεσο sequel του Resident Evil 7: Biohazard. Ένας από τους εχθρούς του παιχνιδιού, ένα ψηλό θηλυκό βαμπίρ με το όνομα Alcina Dimitrescu έχει προκαλέσει αίσθηση στους χρήστες του διαδικτύου. Το Resident Evil Village αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 14:26 - 24 Mar 2021 14:27 #248323 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Τα ψηφιακά καταστήματα των PS3, PSP και PS Vita θα κλείσουν οριστικά το καλοκαίρι Δε θα μπορείτε να αγοράζετε games από τις συσκευές σας.

Σύμφωνα με φήμες, η Sony ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά τα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation 3, PlayStation Portable και PlayStation Vita από τον Ιούλιο.

Το ρεπορτάζ  του TheGamer  αναφέρει μια επαληθευμένη πηγή που είναι εξοικειωμένη με την κατάσταση, στις 2 Ιουλίου θα κλείσουν οριστικά τα καταστήματά των PSP και PS3, ενώ το κατάστημα του PS Vita θα κλείσει στις 27 Αυγούστου. Μέχρι να κλείσει, το κατάστημα του PSP θα είναι ενεργό για πάνω από 16 χρόνια, με τα καταστήματα PlayStation 3 και Vita να φτάνουν στα 15 και δέκα χρόνια αντίστοιχα.

Η σημερινή αναφορά δεν είναι εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη, φυσικά, δεδομένου ότι τα PlayStation 3, PSP και Vita games εξαφανίστηκαν από το PlayStation Store τον περασμένο Οκτώβριο μετά από έναν επανασχεδιασμό. Ωστόσο, με αυτή την αλλαγή δεν θα είναι πλέον δυνατή η αγορά ψηφιακών αντιγράφων games ή  DLC  για τα PlayStation 3, PSP και PS Vita απευθείας από την εφαρμογή καταστήματος μιας συσκευής.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πώς η κίνηση αυτή μπορεί να επηρεάσει τα παιχνίδια που αγοράστηκαν πριν από το κλείσιμο του καταστήματος. Πιθανώς οι παίκτες θα εξακολουθήσουν να μπορούν να πραγματοποιήσουν εκ νέου λήψη των αγορών τους όπως απαιτείται, αλλά περισσότερα θα αποκαλυφθούν στην επίσημη ανακοίνωση της Sony, που αναμένεται στα τέλη Μαρτίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification