Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sony: Γενική Συζήτηση

25 Apr 2022 18:38 #263588 by Nikos Georgopoulos
Στέλεχος του PlayStation αρνείται τις φήμεςΟι πρόσφατες φήμες για την εξαγορά της FromSoftware από τη Sony, δημιουργήθηκαν μεταξύ άλλων από την δημοσίευση της Shawne Benson, Πρόεδρο του Third Party Portfolio του PlayStation, η οποία είχε ανεβάζει μία φωτογραφία με ένα άγαλμα της Malenia, ενός από τα γνωστότερα και δυσκολότερα bosses του Elden Ring.


Just showing my new work bestie around campus. pic.twitter.com/rv03rij3ae

— Shawne Benson (@shawnethegirl) April 22, 2022

Η ίδια δήλωσε αργότερα ότι με την φωτογραφία ήθελε απλώς να δείξει την αγάπη της για το Elden Ring και τη χαρά που επέστρεψε στο γραφείο μετά από αρκετό καιρό, λόγω της πανδημίας. Επιπλέον δήλωσε ότι η αρμοδιότητες της ίδιας και της ομάδας της αφορούν μόνο τις third-party συνεργασίες της Sony και όχι εξαγορές. Η συγκεκριμένη αρμοδιότητα αφορά μία εντελώς διαφορετική ομάδα σύμφωνα με την ίδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2022 12:15 #264210 by Nikos Georgopoulos
Εργαζόμενοι της Sony εξαγριώνονται για email του CEO τους που υποστηρίζει την διαφορετικότητα στην έκτρωση
Στο ίδιο email αναφέρθηκε και για...το πάρτι γενεθλίων που έκανε στις γάτες του.

Οι εργαζόμενοι της Sony φαίνονται ενοχλημένοι για ένα email του Jim Ryan, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, ο οποίος είπε στους εργαζόμενούς του να «σεβαστούν τις διαφορές απόψεων» στο θέμα της έκτρωσης, ενώ μέσα στο email φέρεται να ασχολήθηκε εκτενώς με...τα γενέθλια που κάνει στις δύο γάτες του.

Σύμφωνα με το Bloomberg , το email ξεκινά με την αντιμετώπιση των τρεχόντων γεγονότων, όπως η πρόσφατη διαρροή ενός προσχέδιου όπου αναγράφεται η άποψη του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που σηματοδοτεί την πρόθεση να ανατραπεί η υπόθεση Roe vs. Wade, μια υπόθεση ορόσημο που νομιμοποίησε ομοσπονδιακά τις αμβλώσεις. Ο Ryan δεν έλαβε θέση για το θέμα στο email, αντίθετα έγραψε ότι η Sony και οι υπάλληλοί της είναι «πολυπρόσωποι και διαφορετικοί, έχοντας πολλές διαφορετικές απόψεις».

«Οφείλουμε ο ένας στον άλλον και στους εκατομμύρια χρήστες του PlayStation να σεβόμαστε τις διαφορές απόψεων μεταξύ όλων στις εσωτερικές και εξωτερικές κοινότητες μας. Ο σεβασμός δεν ισοδυναμεί με συμφωνία. Αλλά είναι θεμελιώδες για το ποιοι είμαστε ως εταιρεία και ως μια πολύτιμη παγκόσμια επωνυμία.», έγραψε ο Ryan. "

Ο Ράιαν συνέχισε γράφοντας πέντε παραγράφους σχετικά με κάτι «που θα εμπνεύσει όλους να προσέχουν να έχουν ισορροπία που μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το άγχος από αβέβαια παγκόσμια γεγονότα:» τις γάτες του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος περιέγραψε το πρώτο πάρτι γενεθλίων των δύο γατών του -συμπεριέλαβε και τις τούρτες τους- και την επιθυμία του να αποκτήσει έναν σκύλο μια μέρα.

Σε εσωτερικές συζητήσεις που παρακολούθησε το Bloomberg, τα μέλη του προσωπικού του PlayStation εξέφρασαν θυμό για τον τόνο του email, γράφοντας ότι ένιωθαν ότι ο Ryan είχε ευτελίσει τα δικαιώματά τους. Ένας υπάλληλος φέρεται να δήλωσε ότι «ποτέ πριν δεν ήταν τόσο θυμωμένος για τα γενέθλια μιας γάτας».

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τις εταιρείες να αποφεύγουν να κάνουν πολιτικές δηλώσεις - ειδικά αυτές που αφορούν την άμβλωση - η προσπάθεια του Ryan να χαλαρώσει τους υπαλλήλους με τις ιστορίες με γάτες μπορεί να είναι η πρώτη. 

Θυμίζουμε ότι η Bungie, η οποία θα γίνει φέτος θυγατρική της Sony και επίσημα, χαρακτήρισε την δικαστική απόφαση για τις εκτρώσεις «άμεση επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2022 11:14 #264290 by Nikos Georgopoulos
Η Sony απαγόρευσε στην Insomniac Games να κάνει δημόσιες δηλώσεις για το δικαίωμα στην έκτρωση
H εταιρεία ωστόσο σχεδιάζει να δωρίσει 50.000 δολάρια.

Η Insomniac "πάλεψε σκληρά και δεν κέρδισε" τη διαφωνία με τη Sony για να υποστηρίξει δημοσίως τα δικαιώματα στην άμβλωση.

H εταιρεία ανάπτυξης του Spider-Man, Insomniac, σχεδιάζει να δωρίσει 50.000 δολάρια στο Women's Reproductive Rights Assistance Project (WRRAP), τα οποία θα καλύψει η μητρική εταιρεία Sony, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Washington Post. Η πρωτοβουλία αυτή κοινοποιήθηκε στους υπαλλήλους της Insomniac μέσω ενός εμπιστευτικού email σε όλη την εταιρεία από τον πρόεδρο της Insomniac Ted Price.

Η Insomniac κάνει αυτή τη δωρεά και ενώ εξετάζει μια πρωτοβουλία για να προσφέρει οικονομική βοήθεια σε υπαλλήλους που πρέπει να ταξιδέψουν εκτός πολιτείας για να έχουν πρόσβαση σε νόμιμες υπηρεσίες άμβλωσης, η Sony έχει απαγορεύσει στις εταιρείες της να κάνουν δημόσιες δηλώσεις σχετικά με τα δικαιώματα των αμβλώσεων. Ο πρόεδρος της PlayStation, Jim Ryan, δέχθηκε πυρά τις τελευταίες ημέρες επειδή κάλεσε τους υπαλλήλους να "σέβονται τις διαφορετικές απόψεις" όσον αφορά την ανατροπή των δικαιωμάτων των γυναικών από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ σε ένα email σε όλη την εταιρεία, το οποίο στη συνέχεια στράφηκε στο να μιλήσει για τις γάτες του.

Οι εργαζόμενοι της Insomniac είχαν ζητήσει από την ηγεσία της εταιρείας να προβεί σε μια δημόσια δήλωση παρόμοια με αυτές της Double Fine ή της Bungie και η εταιρεία είχε στείλει ένα έγγραφο "σχεδόν 60 σελίδων" στην ηγεσία του PlayStation για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των εργαζομένων σχετικά με την πρόσβαση στην άμβλωση και τη δημόσια στάση της εταιρείας. Ο Ted Price δήλωσε: "[η Sony Interactive Entertainment] δεν θα εγκρίνει ΚΑΜΙΑ δήλωση από οποιοδήποτε στούντιο σχετικά με το θέμα των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων. Αγωνιστήκαμε σκληρά γι' αυτό και δεν κερδίσαμε. Πιθανότατα θα είχαμε επίσης σοβαρούς περιορισμούς από το να κάνουμε σημαντικές εργασίες που αφορούν το κοινό στο μέλλον".

Αυτός ο περιορισμός για τις εταιρείες της Sony είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων δεδομένου ότι μια από τις πιο εμφανείς δηλώσεις για τα δικαιώματα των αμβλώσεων από τον κόσμο του gaming προήλθε από την Bungie, η οποία αγοράστηκε πρόσφατα από τη Sony για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι το 2023, και πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν η συγκεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης θα ήταν σε θέση να πάρει τη θέση που πήρε αν ήταν ήδη θυγατρική της Sony, ακόμη και με τη μεγαλύτερη σχετική αυτονομία που του υποσχέθηκαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2022 22:22 #264328 by Nikos Georgopoulos
Η Bungie δήλωσε ότι η εξαγορά από τη Sony δεν θα φιμώσει τις πολιτικές απόψεις της
Ο CEO το επιβεβαίωσε.

Όταν ερωτήθηκε από τον γνωστό YouTuber Skill Up , ο οποίος είναι μεγάλος fan των Destiny, για το αν η εξαγορά της από τη Sony θα φιμώνει τις πολιτικές της απόψεις η Bungie απάντησε ότι αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ο community manager της, dmg04, δήλωσε: "Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε η Bungie. Ποτέ δεν θα υπάρξει κάποιο φίμωτρο τόσο μεγάλο που θα μας σταματήσει από το να υπερασπιζόμαστε ότι είναι σωστό. Θα αποδειχτεί με τον χρόνο αλλά θα συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την κουλτούρα μας κάθε χρόνο. Υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο με το ταλέντο που έχουμε και το πάθος που φέρνουν (όχι μόνο στο να φτιάχνουν games αλλά στο να βελτιώνουν την βιομηχανία)." 


I admit, I’m just a CM in the grand scheme, but I’m confident in the following:

We are, and will continue to be, Bungie.

There will never be a “muzzle” big enough to stop us from standing up for what’s right.

— dmg04 (@A_dmg04) May 17, 2022

Ο dmg04 τόνισε ότι είναι απλώς ένας community manager και δεν είναι σε θέση να καθορίζει πολιτικές για την Bungie. Οι δηλώσεις του όμως επιβεβαιώθηκαν από τον Pete Parsons, διευθύνοντα σύμβουλο της Bungie, ο οποίος έκανε retweet την ανάρτηση του dmg04 και απάντησε "Ναι".


Yes.

— pete parsons (@pparsons) May 17, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2022 21:31 #265592 by Nikos Georgopoulos
PlayStation Stars: Πρόγραμμα επιβράβευσης από την Sony
Θα λαμβάνετε rewards ολοκληρώνοντας συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Η Sony ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες του PlayStation, το οποίο θα ονομάζεται PlayStation Stars.

Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2022. Θα λαμβάνετε επιβραβεύσεις ολοκληρώνοντας συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μία από αυτές ονομάζεται Monthly Check-In, κατά την οποία απλά χρειάζεται να παίξετε ένα οποιοδήποτε video game για να πάρετε το βραβείο σας. Άλλες δραστηριότητες απαιτούν να κερδίσετε ορισμένα τουρνουά, να λάβετε συγκεκριμένα trophies, ή και να είστε ο πρώτος παίκτης που θα λάβει το platinum trophy σε ένα video game στην δική σας ώρα ζώνης.

Όλα τα μέλη του PlayStation Stars θα μπορούν να λάβουν loyalty points. Θα μπορείτε να τους ξοδέψετε σε μία λίστα, που ενδέχεται να περιλαμβάνει PSN wallet funds και συγκεκριμένα προϊόντα στο PlayStation Store. Οι συνδρομητές του PlayStation Plus που συμμετέχουν στο PlayStation Stars θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν πόντους από τις αγορές τους στο PlayStation Store.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης "digital collectible" επιβραβεύσεις. Θα περιέχουν φιγούρες εμβληματικών χαρακτήρων από video games και άλλου είδους μέσα, καθώς και αντικείμενα που θα σχετίζονται με την ιστορία της Sony. Ένα νέο collectible θα είναι πάντα διαθέσιμο για να το διεκδικήσετε, ενώ υπάρχουν φήμες πως μερικά θα είναι ultra-rare. Η Sony δήλωσε πως “θα είναι μόνο η αρχή”, καθώς το πρόγραμμα θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Γίνονται ακόμα κάποιες δοκιμές προτού η υπηρεσία κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες χώρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2022 11:58 #265674 by Nikos Georgopoulos
Η Sony σταματάει την απευθείας εξυπηρέτηση πελατών του PlayStation μέσω του Twitter
Θα κατευθύνει τον κόσμο στο επίσημο site της.

Η Sony ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός AskPlayStation στο Twitter θα εγκατασταθεί από την 1η Αυγούστου.

Ο εν λόγω λογαριασμός ήταν μία μέθοδος άμεσης επικοινωνίας του τεχνικού τμήματος με τους χρήστες του PlayStation για θέματα τεχνικής και λειτουργικής υποστήριξης. Ο λόγος που η Sony σταματάει τη συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι ξεκάθαρος αλλά πιθανότατα θα έχει να κάνει με το τεράστιο μέγεθος του κοινού του PlayStation. Πλέον αν έχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα πρέπει να μπαίνετε στο αντίστοιχο site της Sony. 


Starting August 1st, 1-to-1 PlayStation Support via Twitter will no longer be available. To connect w/ PlayStation Support, visit t.co/XrvlucY4jr For support articles & self-help resources, visit t.co/RfTB4Wzxlp For support videos, visit t.co/9dKMRCgkY2

— Ask PlayStation (@AskPlayStation) July 18, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2022 23:50 #266072 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Η Sony ετοιμάζει τον δικό της launcher για PC games
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man Remastered για PC, μέσα στα αρχεία του βρέθηκαν αναφορές για ένα PlayStation PC launcher.

Παρότι η Sony δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση είναι αρκετά πιθανό να λειτουργήσει όπως η Blizzard και η Bethesda, που προσέφεραν τα games τους σε δικά τους launchers ή όπως η Ubisoft με το Ubisoft Connect όπου υπάρχει ξεχωριστό user profile όταν τα ξεκινάτε σε Steam ή Epic Games Store. Προς το παρόν οι τίτλοι της Sony έρχονται σε PC μερικά χρόνια μετά την κυκλοφορία του σε κονσόλες. Ως τώρα οι κυκλοφορίες των τίτλων της Sony έχουν ως εξής:

Horizon Zero Dawn Complete Edition (7 Αυγούστου, 2020)
Days Gone (18 Μάιου, 2021)
Predator: Hunting Grounds (29 Απριλίου, 2021)
God of War (14 Ιανουαρίου, 2022)
Marvel's Spider-Man Remastered (12 Αυγούστου, 2022)

Σύντομα αναμένονται επίσης τα Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Uncharted: Legacy of Thieves Collection και The Last of Us: Part I. Το άνοιγμα ενός δικού της launcher θα επιτρέπει στη Sony να έχει περισσότερα κέρδη από λιγότερες πωλήσεις καθώς δεν θα χρειάζεται να πληρώνει την προμήθεια 30% του Steam και το 12% του Epic Games Store. Ο γνωστός leaker Nick Baker είχε μιλήσει στο XboxEra Podcast για τον launcher του PlayStation τον Φεβρουάριο του 2022 και είχε δηλώσει ότι ενδέχεται να υπάρχει cross-buy μεταξύ των εκδόσεων για PC και κονσόλες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:30 #266151 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Η Sony ετοιμάζει τον δικό της launcher για PC games
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man Remastered για PC, μέσα στα αρχεία του βρέθηκαν αναφορές για ένα PlayStation PC launcher.

Παρότι η Sony δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση είναι αρκετά πιθανό να λειτουργήσει όπως η Blizzard και η Bethesda, που προσέφεραν τα games τους σε δικά τους launchers ή όπως η Ubisoft με το Ubisoft Connect όπου υπάρχει ξεχωριστό user profile όταν τα ξεκινάτε σε Steam ή Epic Games Store. Προς το παρόν οι τίτλοι της Sony έρχονται σε PC μερικά χρόνια μετά την κυκλοφορία του σε κονσόλες. Ως τώρα οι κυκλοφορίες των τίτλων της Sony έχουν ως εξής:

Horizon Zero Dawn Complete Edition (7 Αυγούστου, 2020)
Days Gone (18 Μάιου, 2021)
Predator: Hunting Grounds (29 Απριλίου, 2021)
God of War (14 Ιανουαρίου, 2022)
Marvel's Spider-Man Remastered (12 Αυγούστου, 2022)

Σύντομα αναμένονται επίσης τα Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Uncharted: Legacy of Thieves Collection και The Last of Us: Part I. Το άνοιγμα ενός δικού της launcher θα επιτρέπει στη Sony να έχει περισσότερα κέρδη από λιγότερες πωλήσεις καθώς δεν θα χρειάζεται να πληρώνει την προμήθεια 30% του Steam και το 12% του Epic Games Store. Ο γνωστός leaker Nick Baker είχε μιλήσει στο XboxEra Podcast για τον launcher του PlayStation τον Φεβρουάριο του 2022 και είχε δηλώσει ότι ενδέχεται να υπάρχει cross-buy μεταξύ των εκδόσεων για PC και κονσόλες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:42 #266207 by Nikos Georgopoulos
Η Sony δέχθηκε μήνυση 5 δισεκατομμυρίων λιρών επειδή «έκλεψε τους gamers στο PlayStation Store»
Κάθε gamer θα δικαιούται από 67 μέχρι 562 λίρες Αγγλίας.

Ο πρώην διευθυντής της Which UK, Alex Neill, κατέθεσε μήνυση 5 δις λιρών κατά της Sony, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Αγγλίας την προηγούμενη εβδομάδα. Ισχυρίζεται ότι το αίτημα της Sony για κράτηση 30% σε κάθε πώληση σε ψηφιακά games και in-game συναλλαγές, παραβιάζει τον νόμο περί ανταγωνισμού.

Η Sony κατηγορείται για κατάχρηση ισχύος στην αγορά επιβάλλοντας αθέμιτους όρους και προϋποθέσεις στους developers και τους publishers , αναγκάζοντας τις τιμές να αυξηθούν για τους καταναλωτές, αναφέρει το Sky News.

Η νομική ενέργεια αναφέρει ότι οι καταναλωτές έχουν υπερχρεωθεί έως και 5 δισεκατομμύρια λίρες. Οποιοσδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αγοράσει περιεχόμενο στο κατάστημα από τις 19 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα, περιλαμβάνεται στην αξίωση και δικαιούται ενδεχομένως αποζημίωση - λέγεται ότι είναι εννέα εκατομμύρια άνθρωποι.

Αυτό θα έθετε τις εκτιμώμενες ζημίες ανά ενάγοντα μεταξύ 67 και 562 λιρών Αγγλίας, εξαιρουμένων των τόκων. Το κέρδος 30% για την Sony είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο, εναρμονισμένο με άλλες εταιρείες παιχνιδιών όπως η Microsoft, το Steam και το App Store. Δεν είναι σαφές γιατί ακριβώς η Sony είναι ο μοναδικός στόχος αυτού του ισχυρισμού.

Ο Alex Neill δήλωσε: «Τέλος τα παιχνίδια για το Sony PlayStation. Με αυτήν τη νομική ενέργεια υπερασπίζομαι τα εκατομμύρια των Βρετανών που χρεώθηκαν άθελά τους. Πιστεύουμε ότι η Sony έκανε κατάχρηση της θέσης της και έκλεψε τους πελάτες της. Το gaming είναι πλέον η μεγαλύτερη βιομηχανία ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπροστά από την τηλεόραση, το βίντεο και τη μουσική και πολλοί ευάλωτοι άνθρωποι βασίζονται στο gaming για το community και τη σύνδεση με άλλα άτομα. Οι ενέργειες της Sony κοστίζουν σε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, ιδιαίτερα όταν εμείς «Βρισκόμαστε στη μέση μιας κρίσης κόστους ζωής και το πορτοφόλι του καταναλωτή δέχεται πιέσεις όσο ποτέ άλλοτε».

Το site PlayStation You Owe Us έχει δημιουργηθεί για την εκστρατεία κατά της Sony. «Είναι μια δύσκολη υπόθεση», δήλωσε ο Richard Hoeg, παρουσιαστής του νομικού podcast της βιομηχανίας των games "Virtual Legality". "Πρώτον, έχετε το ζήτημα ότι κάθε μεμονωμένη συναλλαγή πραγματοποιήθηκε οικειοθελώς στις τιμές που προσφέρθηκαν. Δεύτερον, ότι οι τιμές αντικατόπτριζαν σε μεγάλο βαθμό τις τιμές σε ολόκληρο τον κλάδο εκείνη την εποχή. Τρίτον, ότι η ενδιάμεση τιμολόγηση (η μείωση κατά 30%) αντικατοπτρίστηκε επίσης από άλλους συμμετέχοντες στην αγορά εκείνη την εποχή.

"Τέταρτον, ότι παρόλο που το επιχείρημα του 30 τοις εκατό αντικατοπτρίζει το επιχείρημα της Epic στη δίκη Epic εναντίον Apple, υπάρχει μεγάλη ανάλυση σε αυτή την περίπτωση που προσπαθεί να διαχωρίσει τις αγορές των κονσολών. Πέμπτον, ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι μια αλλαγή στη μείωση κατά 30% θα επηρέαζε στην πραγματικότητα τις τιμές που βρίσκουν οι καταναλωτές."Τώρα από την άλλη πλευρά, η πολιτική της ψηφιακής τιμολόγησης είναι σε μεγάλο βαθμό ένα θέμα που έχει αποδειχθεί ότι ενδιαφέρει τους νομοθέτες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης. Επομένως, μπορεί σε αυτό το περιβάλλον τα πράγματα να είναι πιο ανοιχτά για επανεξέταση ».

Μια παρόμοια υπόθεση στις ΗΠΑ απορρίφθηκε πρόσφατα, όπου η Sony κατηγορήθηκε για ενέργειες κατά του ανταγωνισμού στο PlayStation Store της, όπως αναφέρει το Bloomberg .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:02 #266394 by Nikos Georgopoulos
Playstation Mobile Division
Ιδρύθηκε από την Sony που ετοιμάζει mobile games.

Το PlayStation έχει πλέον τμήμα για mobile games, καθώς εξαγόρασε την Savage Game Studios που εργάζεται ήδη σε ένα AAA Action game για κινητά.

Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα δούμε περισσότερα PlayStation games για κινητά. Οι συνιδρυτές της Savage έχουν πρώην στελέχη από τις Zynga, Rovio, ακόμα και από την Insomniac.

H PlayStation ανακοίνωσε επίσης ότι η Savage Game Studios εντάσσεται στο νεοσύστατο PlayStation Studios Mobile Division, κάτι που σημαίνει σίγουρα ότι η εταιρεία θέλει να κατευθυνθεί στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Το νεοσύστατο τμήμα "θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάπτυξη των κονσολών και θα επικεντρωθεί σε καινοτόμες εμπειρίες βασισμένες σε νέες και υπάρχοντες σειρές του PlayStation" λέει η ανακοίνωση του PlayStation Blog post.

Η Savage Game Studios εργάζεται ήδη σε ένα triple-A Action game live as service. Το PlayStation συνέκρινε επίσης τα σχέδιά των mobile games με τα PC ports , λέγοντας ότι «οι προσπάθειές του για gaming για κινητά θα είναι εξίσου σημαντικές".

Εξηγώντας γιατί η Savage Game Studios αποφάσισε να ενταχθεί στο PlayStation, ο συνιδρυτής Michail Katkoff είπε: «Κάναμε αυτήν τη συμφωνία επειδή πιστεύουμε ότι η ηγεσία των PlayStation Studios σέβεται το όραμά μας για το πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και να πετύχουμε, και επειδή και αυτοί δεν φοβούνται να λάβουν πιθανότητες. Όλα αυτά, συν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πιθανόν τα PlayStation games, άρα θα έχουμε υποστήριξη από την Ιαπωνική εταιρεία".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification