Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Δοκίμασε να κατεβάσεις δοκιμαστικά κάποιο demo παιχνίδι που είναι free και αν σε κάνει και εκεί το ίδιο πιθανόν να είναι κάποιο πρόβλημα σύνδεσης. Δοκίμασα να κατεβάσω και εγώ κάποιο demo και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα. Αν είναι wireless η σύνδεση δοκίμασε σε ethernet.
Παιδιά προχθές έψαχνα τη συλλογή με παιχνίδια του PSOne / PS2 στο store αλλά έτσι όπως το έχουνε κάνει πλέον δε μπορώ να τη βρω.. Μήπως δεν υπάρχει πια ή είναι κάπου κρυμμένη???
Υπάρχουν και για το PS1 & το PS2 μπαίνεις στο Playstation Store μετά πηγαίνεις
- Games
- Collections
- Classics
και εκεί θα βρεις π.χ. Crash Bandicoot, Driver κλπ. Τώρα αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο επιλέγεις το search και ψάχνεις το game που θέλεις.
Έψαχνα προχθές και από το PS3 και από το PS4 αλλά δεν εμφάνιζε όλα τα games που είχε παλιά. Συγκεκριμένα ήθελα το Crash Bandicoot 3 αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Έχω αγοράσει στο παρελθόν games όπως Tomb Raider και Metal Gear και τα είχα βρει εύκολα. τώρα που το αλλάξανε έχω χαθεί Θα ψάξω πάλι απόψε να δω
Τα έχει σίγουρα έχουν κάνει κάποιες συγχωνεύσεις και γι' αυτό έχει γίνει λίγο αυτό το μπέρδεμα πάντως και με το search του playstation store μόνο τον τίτλο αν γράψεις θα στα εμφανίσει όλα όσα υπάρχουν διαθέσιμα.