Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS Vita: Νέες ειδήσεις

27 Dec 2021 18:46 #259213 by Stathis Moose Stathopoulos
Το PS Vita έκλεισε 10 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του στην Ιαπωνία
Στις υπόλοιπες χώρες ήρθε λίγους μήνες μετά.

Το PS Vita έκλεισε 10 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του στην Ιαπωνία, στις 17 Δεκεμβρίου του 2011.

Στις υπόλοιπες η φορητή κονσόλα της Sony ήρθε τον Φεβρουάριο του 2012. Το PS Vita ήρθε στην αγορά ως διάδοχος του PSP και ενώ είχε αρκετές πρωτοποριακές ιδέες, τελικά δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε η Sony από το κοινό. Ένα παράδειγμα είναι η OLED οθόνη, πράγμα που μόλις φέτος πρόσθεσε η Nintendo στο Switch.Μερικοί τίτλοι του PS Vita που ξεχώρισαν είναι τα Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Killzone Mercenary, ενώ υπήρξαν και αρκετοί μικρότερης κλίμακας τίτλοι όπως τα Hotline Miami, Rogue Legacy και Papers, Please. Πρόσφατα η Sony ήθελε να κλείσει το PS Store του PS Vita καθώς και του PSP, όμως μετά από πολλά παράπονα από τον κόσμο δεν το έκανε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2022 23:44 #261478 by Nikos Georgopoulos
[UPDATE: 15/2/22Το PS Vita της Sony έκλεισε 10 χρόνια ζωής. Κυκλοφόρησε στις 15 Φεβρουαρίου 2012 στην Αμερική και μία εβδομάδα αργότερα στην Ευρώπη.
Είχε 512MB RAM, τσιπ γραφικών 128MB κι επεξεργαστή Quad-core ARM Cortex-A9 MPCore. Διέθετε OLED touchscreen, capacitive touchpad και controls εφάμιλλα αυτών ενός χειριστηρίου PlayStation (με δύο analog sticks), με πολύ καλή ποιότητα και ανταπόκριση χειρισμού. Διέθετε μάλιστα και πολύ καλά games, όπως τα Uncharted: Golden Abyss, Rayman Origins, Gravity Rush και Wipeout 2048.Δυστυχώς η συσκευή δεν πούλησε όσο θα ήθελε η Sony. Υπολογίζεται ότι πουλήθηκαν 4 εκατομμύρια φορητές κονσόλες μέχρι το τέλος του 2012, ενώ αναλυτές κάνουν λόγο για 6 εκατομμύρια PS Vita μέχρι το τέλος του 2013.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification