Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οδηγός επίλυσης προβλήματος αποσύνδεσης ασύρματου χειριστηρίου Xbox One

More
07 Feb 2015 21:38 - 07 Feb 2015 21:48 #156460 by snikefriend
snikefriend created the topic: Οδηγός επίλυσης προβλήματος αποσύνδεσης ασύρματου χειριστηρίου Xbox One
Καλησπέρα, όπως αρκετοί γνωρίζουν υπάρχει ένα αρκετά σοβαρό θέμα με τα χειριστήρια του Xbox One τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πολλές φορές χωρίς λόγο αποσυνδέονται από την κονσόλα. Το άρθρο αυτό θα βοηθήσει όσους έχουν αυτό το θέμα να προσπαθήσουν να το επιλύσουν και να βρουν τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασής τους.

Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όσους έχουν δοκιμάσει τα σχετικά άρθρα υποστήριξης του Xbox.com ( άρθρο 1 , άρθρο 2 , άρθρο 3 ) και έχουν την ενημέρωση του Φεβρουαρίου αλλά εξακολουθούν να έχουν το πρόβλημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η λύση αυτή δεν είναι επίσημη και έχει προέλθει μετά από έρευνες χρηστών (συμπεριλαμβανομένου και εμού) στα forum του Xbox.com. Δεν φέρω καμία ευθύνη αν δεν δουλέψει σε εσάς ή αν προκληθεί ζημιά στο χειριστήριο από κάποιο Update της Microsoft.

ΒΗΜΑ 1: Αναγνώριση του ζητήματος

Επειδή οι κονσόλες Xbox One μαστίζονται από 2 μεγάλα διαφορετικά είδη αποσυνδέσεων θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε ποιο από τα 2 αντιμετωπίζετε. Η διάγνωση είναι πολύ εύκολη. Θα πρέπει απλά να τοποθετήσετε το χειριστήριό σας πίσω από κάποιο εμπόδιο όπως πχ το χέρι σας, το πόδι σας, το σώμα σας ή να το απομακρύνετε από την κονσόλα έχοντας πάντα υπόψιν ότι θα πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή της κονσόλας με το χειριστήριο. Αν σε οποιοδήποτε από αυτά τα τεστ το χειριστήριο αποσυνδεθεί και δεν επανασυνδεθεί, τότε υπάρχει δυσλειτουργία στο υλικό Xbox One και θα πρέπει να στείλετε την κονσόλα για επισκευή . Αν δεν αποσυνδεθεί, αλλά παρόλα αυτά αποσυνδέεται χωρίς λόγο και επανασυνδέεται, τότε ακολουθήστε το βήμα 2.

ΒΗΜΑ 2 Τώρα ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. -Καθαρίστε την cache (Κρατήστε πατημένο το κουμπί Xbox στην κονσόλα σας για 10 δευτερόλεπτα)
  2. -Ανοίξτε την κονσόλα και διαγράψτε το προφίλ σας (Οι πληροφορίες σας δε θα χαθούν αφού το ξανακατεβάσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τους κωδικούς του αντίστοιχου email σας). Για να το διαγράψετε πατήστε Settings-->Remove accounts.
  3. -Κλείστε και ξανανοίξτε την κονσόλα σας.
  4. -Κατεβάστε και πάλι το προφίλ σας.

Αυτό ήταν! Τώρα δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα αποσύνδεσης.
Last Edit: 07 Feb 2015 21:48 by snikefriend.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.481 seconds
Notification