Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

02 May 2020 20:58 #233623 by Giorgos Tsolaridis
Microsoft: Αύξηση στους συνδρομητές των υπηρεσιών, πτώση στις πωλήσεις κονσολών
To Xbox Live έχει φτάσει σχεδόν τους 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαία.


H Microsoft δεν αναφέρει πλέον τις πωλήσεις κονσολών, όμως στην τελευταία οικονομική αναφορά της για τα έσοδα του πρώτου οικονομικού τετάρτου του 2020, που έληξε στις 31 Μαρτίου, η εταιρεία δημοσίευσε μια σειρά από στατιστικά για τις συνδρομητικές της υπηρεσίες όπως το Xbox Live και το Xbox Game Pass.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2020 21:01 #233624 by Giorgos Tsolaridis
Xbox: "Δεν προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την πανδημία του κορωνοϊού προς όφελός μας"
Ο Phil Spencer ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της εταιρείας.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Business Insider, αναφέρει ότι η εταιρεία προσπαθεί να αποφύγει την εκμετάλλευση της πανδημίας προς όφελός της και ότι αντιθέτως, αντί να επικεντρώνεται στην αλλαγή των επιχειρησιακών της μοντέλων για την αύξηση των κερδών, στοχεύει στην διαχείριση της αύξησης του αριθμού των παικτών και την διατήρηση των live υπηρεσιών σε ομαλή λειτουργία.

Ο Phil Spencer δήλωσε για το εν λόγω ζήτημα: "Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην εκμεταλλευτούμε την κατάσταση προς όφελος μας. Δεν επιχειρούμε να αναπτύξουμε ή να εφαρμόσουμε κάποια νέα επιχειρηματική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Προσπαθούμε απλά να κρατήσουμε online τις υπηρεσίες μας, να διασφαλίσουμε την ευχάριστη λειτουργία των video games και να φυλάξουμε το δίκτυο μας παρέχοντας ασφάλεια. Είμαστε παρόντες σε μία κατάσταση ανάγκης. Είμαι περήφανος που μπορούμε να παρέχουμε τέτοιου είδους δραστηριότητες στον κόσμο. Κανείς δε θα ευχόταν να βρεθούμε σε αυτή τη θέση με αυτόν τον τρόπο βέβαια. Το έχουμε συζητήσει αυτό. Είναι σα να λέμε "πως αισθάνεσαι που η βιομηχανία των video games ευδοκιμεί ενώ όλος ο πλανήτης πονάει;"

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2020 21:32 #233631 by Giorgos Tsolaridis
Microsoft: "Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στην ώρα του, ίσως όχι και τα games μας"
Λόγω του κορωνοϊού.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, δήλωσε ότι η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την κονσόλα Xbox Series X και τα νέα games στην ώρα τους.

Ο Spencer δήλωσε ότι η νέα κονσόλα της Αμερικάνικης εταιρείας θα έρθει κανονικά τα Χριστούγεννα, καθώς η ομάδα του κατάφερε να παρακάμψει τις όποιες καθυστερήσεις υπήρξαν στην παράδοση του hardware για την κατασκευή της κονσόλα.

Τα games ίσως καθυστερήσουν
Σχετικά με τα game development, τα games που ετοιμάζει η Microsoft ίσως καθυστερήσουν, διότι στην προκειμένη περίπτωση οι developers εργάζονται από το σπίτι και αυτό, σύμφωνα με τον Spencer, ίσως επηρεάσει την απόδοσή τους, ειδικά στα games που θέλουν μεγάλο χρονικό διάστημα για να αναπτυχθούν, "καθώς εκεί έχουμε εκατοντάδες άτομα που πρέπει να επικοινωνήσουν, να φτιάξουν τα γραφικά και να αποφασίσουν για το δημιουργικό κομμάτι. Πάντως με όσα γίνονται μαθαίνουμε κάθε μέρα. Η ασφάλεια των εργαζόμενών μας είναι ότι πιο σημαντικό.", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Spencer κατέληξε στο ότι στόχος της Microsoft είναι η ταυτόχρονη κυκλοφορία του Xbox Series X σε όλες τις χώρες. Μένει βέβαια να δούμε τι θα συμβεί με το Halo Infinite και αν θα προλάβει να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο μαζί με το Xbox Series X.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2020 22:00 #233641 by Giorgos Tsolaridis
Η παρουσίαση των games του Xbox Series X
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία. Το Valhalla στη λίστα.

Η παρουσίαση των games του Xbox Series X θα γίνει στις 7 Μαϊου. Ανάμεσα στα νέα games θα είναι και το Assassin's Creed Valhalla, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft Nordic.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2020 23:11 #233655 by Axilleas Loizidis
Xbox Controller
Ότι έγινε και στη Nintendo για τα JoyCons του Switch.

Ο Donald McFadden, κάτοχος Xbox One, άσκησε αγωγή στη Microsoft για το stick drift (ολίσθηση στα analog sticks) του Xbox One controller, καθώς -όπως αναφέρει- οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν για να επισκευάσουν τα χειριστήριά τους μετά την λήξη των 90 ημερών εγγύησης που υπάρχει, καθώς "το πρόβλημα μπορεί να προκύψει 3-4 μήνες μετά."

Η αγωγή κατατέθηκε στις 28 Απριλίου και σε αυτή αναφέρεται ότι η ολίσθηση μπορεί να υπάρξει ακόμα κι αν τα analog sticks είναι ακίνητα. Το πρόβλημα (σύμφωνα με την κατηγορία) αφορά ένα "σχεδιαστικό ελάττωμα που αφορά το εξάρτημα του ποτενσιόμετρου το οποίο έρχεται σε επαφή με ένα ανθεκτικό υλικό το οποίο εφάπτεται σε μια καμπύλη τροχιά κι έτσι προκύπτει η ανεπιθύμητη κίνηση του αναλογικού μοχλού. Μετά από πολλά παράπονα, η Microsoft αρνείται συστηματικά να επισκευάσει τους αναλογικούς μοχλούς χωρίς χρέωση".

Για το θέμα αυτό υπάρχουν δημοσιεύσεις στο Reddit και βίντεο στο YouTube, όπου χρήστες προσπαθούν να λύσουν το θέμα μόνοι τους, ακόμα και βάζοντας εξαρτήματα που αγοράζουν από online shops, στη θέση των παλιών. Αντίστοιχη αγωγή έχει ασκηθεί και προς την Nintendo για τα Joycon controllers του Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2020 22:48 #233679 by Axilleas Loizidis
Το Call of Duty: Warzone θα κυκλοφορήσει σε PS5 και Xbox Series X
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του narrative director.



Η Activision κάνει ένα διάλειμμα από τις ετήσιες κυκλοφορίες Call of Duty με το Warzone.

Το Call of Duty: Warzone είναι το πρώτο βήμα της εκδότριας εταιρίας Activision. Είναι το πρώτο game της σειράς που είναι free-to-play και είναι το πρώτο που υποστηρίζεται διαρκώς όπως τα “κύρια” games της σειράς. Η Activision γνωστοποίησε τις προθέσεις της σχετικά με το Warzone. Το Warzone στέκεται δίπλα στα κύρια games της σειράς, όμως ξεχωρίζει από το όνομά του, αφού δεν ταιριάζει με κάποιο της σειράς. Το σχέδιο είναι να το κρατήσουν όσο πιο ενδιαφέρον γίνεται, όμως δεν υπάρχει ακριβές πλάνο για το πως αυτό θα πραγματοποιηθεί.

“Περιπλανιόμαστε σε αχαρτογράφητη περιοχή. Το Call of Duty έχει διατηρήσει τον ρυθμό του για πολλά χρόνια και το Warzone μας έκανε να ξανασκεφτούμε τον τρόπο που κυκλοφορούμε καινούργιο περιεχόμενο και το πως το ενσωματώνουμε. Το Warzone ξεπερνά την γραμμή που ενώνει όλες τις υπο-σειρές της σειράς Call of Duty. Περιμένω να δω πως θα είναι όταν οι διάφορες υπο-σειρές θα έρχονται και θα φεύγουν, ενώ το Warzone θα παραμένει σταθερό,” δήλωσε ο narrative director της Infinity Ward, Taylor Kurosaki.

Αφού η Activision έχει δεσμευτεί στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του Warzone, δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα PS5 και Xbox Series X θα υποστηρίζουν το Call of Duty: Warzone. “Το σχέδιό μας είναι να κρατήσουμε το Warzone στο προσκήνιο για αρκετό καιρό, άρα με το που θα κυκλοφορήσουν οι καινούργιες κονσόλες, είμαι σίγουρος ότι θα τις υποστηρίξουμε,” πρόσθεσε ο Kurosaki.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2020 22:40 #233733 by Axilleas Loizidis
Η Microsoft ετοιμάζεται για την παρουσίαση των games που θα δούμε στο Xbox Series X, συμπεριλαμβανομένου και του Assassin's Creed Valhalla, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο teaser για το επερχόμενο επεισόδιο Xbox Inside στις 7 Μαΐου στο οποίο ενδεχομένως να αποκαλύπτει το boot up της νέας κονσόλας. Πρόκειται για βίντεο 15 δευτερολέπτων και συμπεριλαμβάνει ένα animation και έναν ήχο που δεν έχουμε ακούσει ξανά.



Υπάρχει επίσης η αναγραφή "New Xbox Sound" όπως και το "Boot up new episode of Inside Xbox", τα οποία παραπέμπουν στο ενδεχόμενο να βλέπουμε και να ακούμε την αρχική οθόνη της νέας κονσόλας της Microsoft. To επόμενο επεισόδιο Xbox Inside θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαίου και ώρα 6 μ.μ. με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι θα αποκαλυφθούνε gameplay τρέιλερ από τους επερχόμενους τίτλους της Xbox Games Studio. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιεί μηνιαία streams για να ενημερώνει, τα οποία ονόμασε Xbox 20/20.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 May 2020 23:31 #233768 by Βάσια Κούκια
Η παρουσίαση Inside Xbox θα διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα



Η πρώτη Xbox 20/20 που θα αφορά την παρουσίαση Inside Xbox θα διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα. Ο υπεύθυνος του marketing της Xbox Aaron Greenberg επιβεβαίωσε τη διάρκεια του προγράμματος στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Microsoft θα παρουσιάσει gameplay βίντεο από games εξωτερικών συνεργατών στο Xbox Series X. Ένα από αυτά θα είναι και το Assassin’s Creed Valhalla της Ubisoft που αποτελεί και τον μοναδικό επιβεβαιωμένο τίτλο της Inside Xbox μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση κάνοντας κλικ εδώ: tiny.cc/5gvjoz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2020 22:15 #233830 by Axilleas Loizidis
Xbox Inside: Live παρουσίαση των games του Xbox Series X



Τον Ιούλιο η Microsoft θα διοργανώσει μία ακόμα Xbox 20/20 που θα εστιάσει περισσότερο στα games από την Xbox Game Studios. Σε αυτή την παρουσίαση θα δημοσιευθούν πληροφορίες σχετικά με τα games πάνω στα οποία δουλεύουν όλες οι εταιρείες ανάπτυξης της Microsoft παγκοσμίως και ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν και μερικά καινούρια games. Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε ότι και τα 15 εσωτερικά στούντιό της δουλεύουν αυτή τη στιγμή πάνω σε games για το Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2020 23:08 #233835 by Βάσια Κούκια
H Microsoft σχολιάζει τον νέο SSD, το Quick Resume, το νέο dashboard και τον αποθηκευτικό χώρο του Xbox Series X.

Το Xbox Series X φαίνεται πως θα έχει μία ποικιλία σε χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και θα μετατρέπουν τη γενικότερη εμπειρία του gaming από αυτή που προσφέρουν οι τωρινές κονσόλες. Η νέα κονσόλα της Microsoft θα διαθέτει έναν πάρα πολύ γρήγορο SSD, έναν γρηγορότερο CPU και δυνατότερο graphic processor.

Ο υπεύθυνος για την σχεδίαση του προγράμματος της Xbox Jason Ronald μίλησε σήμερα κατά τη διάρκεια του Inside Xbox για τους λόγους που η αρχιτεκτονική Velocity για το Xbox Series X και η προηγμένη τεχνολογία του SSD του θα αποτελέσουν καινοτομία στον τομέα των games. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: "Ο συγκεκριμένος SSD ξεκλειδώνει τεράστιες ευκαιρίες και πρόκειται να αποτελέσει μία καινούρια περιοχή για καινοτομίες." Στη συνέχεια, ο Ronald εξήγησε ότι έπρεπε να σκεφτούν από την αρχή την I/O (input- output) αρχιτεκτονική και υποδομή, δηλαδή το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά η κονσόλα θα επεξεργάζεται δεδομένα και θα πραγματοποιεί εργασίες μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων του. Για αυτό το λόγο και η αρχιτεκτονική Velocity αποτελεί το θεμέλιο για τις δυνατότητες του Xbox Series X.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση κάνοντας κλικ εδώ: tiny.cc/xf4loz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification