Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo Switch OLED: Γενική συζήτηση

02 Aug 2021 15:56 #254107 by Stathis Moose Stathopoulos

Αποκαλύφθηκε, μαζί με τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Nintendo ανακοίνωσε το νέο Nintendo Switch OLED.



Η νέα κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας έρχεται στις 8 Οκτωβρίου, στην τιμή των 350 δολαρίων. Θα διαθέτει enhanced audio και την δυνατότητα να κάνετε dock για υποστήριξη 1080p, ενώ έχει και θύρα ethernet για ενσύματη σύνδεση.

Εμφανισιακά το Switch OLED μοιάζει αρκετά με το αρχικό Nintendo Switch. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η οθόνη του, καθώς πλέον είναι OLED, κάτι που σημαίνει πολύ καλύτερη εμφάνιση και ανταπόκριση. Η κονσόλα έχει 64GB αποθηκευτικό χώρο, καλύτερο audio, νέο dock design και επιτέλους θύρα Ethernet για να παίζετε online, χωρίς να έχετε...τις κλασικές Wi-Fi αποσυνδέσεις του Switch.

Δυστυχώς, το Switch OLED δεν έχει 4K ανάλυση, ακόμα κι όταν βρίσκεται στη βάση του. Η οθόνη έχει ανάλυση 720p και στη βάση θα έχετε 1080p. Επίσης, δεν υπάρχει καλύτερη RAM, CPU ή κάρτα γραφικών από το αρχικό μοντέλο. Η αρχική φήμη ανέφερε ένα Switch Pro με 4K ανάλυση. Άραγε η Nintendo δεν σκοπεύει ποτέ να βγάλει κάτι τέτοιο; Για να δούμε. Προς το παρόν πάντως, δεδομένων των ίδιων specs, οι κάτοχοί του μάλλον δεν θα μπορούν να τρέξουν στην κονσόλα τους τα περισσότερα games ένατης γενιάς που τρέχουν σε PS5 και Xbox Series X.

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, το Switch OLED θα έχει τα ίδια ακριβώς JoyCon με το αρχικό Switch.

Κάνε προπαραγγελία το Switch OLED στη λευκή έκδοση ή την κλασική έκδοση από το GWShop στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 19:39 #254162 by Ερμής Δερβίσης
Η Nintendo ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία παρασκευής γλυκισμάτων, Edible Arrangements
Με σκοπό την δημιουργία δώρων με θέμα το Mario Kart.

Η Nintendo ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία παρασκευής γλυκισμάτων, Edible Arrangements, με σκοπό την δημιουργία καλαθιών με θέμα το Mario Kart.

Τα διάφορα πακέτα έχουν αρκετή ποικιλία όπως το Rainbow Road, το οποίο θα έχει για παράδειγμα φέτες ανανά σε σχήμα νομισμάτων ή αστεριών. Το Cookie & Fruit Power Up Birthday Bundle θα αποτελεί δώρο γενεθλίων και θα περιέχει φρούτα βουτηγμένα σε ζαχαρένια υλικά, αστέρια από ανανά, μπισκοτένια sandwiches και ένα μπαλόνι Mario. Το Flower Cup Fruitflowers bundle θα αποτελεί ρομαντικό δώρο και θα περιέχει φρούτα τα οποία θα έχουν διάφορα σχήματα από τη σειρά Mario και θα είναι βουτηγμένα στη σοκολάτα, καθώς επίσης και ένα μπουκέτα από φρούτα-λουλούδια.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2021 21:45 #254195 by Ερμής Δερβίσης

Επιτραπέζιο The Game of Life: Super Mario Edition
Οι κανόνες είναι αρκετά διαφορετικοί από του κανονικού.


Η Nintendo ανακοίνωσε το επιτραπέζιο The Game of Life: Super Mario Edition.

Θα μπορείτε να παίξετε από δύο ως τέσσερις παίκτες και θα ταξιδέψετε στο Mushroom Kingdom ως Mario, Luigi, Peach και Joshi.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει το ίδιο wheel spin mechanic με το κανονικό The Game of Life. Οι κανόνες όμως είναι διαφορετικοί και αντί να βρείτε δουλειά, να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά, θα πρέπει να μαζέψετε αρκετά αστέρια και να αντιμετωπίσετε τον Bowser ως το τελευταίο boss. Οι παίκτες θα ανταγωνίζονται σε διάφορα mini games όπως Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί για να κερδίζουν νομίσματα για να μπορέσουν να αγοράσουν τα αστέρια. Με τα αστέρια έχουν ένα ακόμη spin όταν αντιμετωπίζουν τον Bowser. Οι παίκτες θα πρέπει να μαζέψουν συνολικά 12 πόντους για να τον νικήσουν.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 16:41 #254410 by Stathis Moose Stathopoulos
YouTuber ισχυρίζεται ότι κατάφερε να φτιάξει το stick drift στα Joy-Con του Switch



Έβαλε ένα...χαρτάκι!

Ο YouTuber Victorstk ισχυρίζεται ότι κατάφερε να φτιάξει μόνιμα το πρόβλημα με το stick drift στα Joy-Con του Nintendo Switch.

Τα gamepads τα τελευταία χρόνια υποφέρουν από το πρόβλημα του stick-drift, ενώ ορισμένοι gamers έχουν καταφύγει και σε μηνύσεις για το θέμα αυτό. Ο παρακάτω YouTuber πάντως αναλύει πως προκύπτει το πρόβλημα με το drift και πως θα το λύσετε.

Στο 06:30 θα εκπλαγείτε με το πως έλυσε το πρόβλημα.





Διαβάστε περισσότερα για το Nintendo Switch OLED.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 16:53 #254425 by Stathis Moose Stathopoulos
Η τιμή της Nintendo έπεσε κατά 5% μετά την ανακοίνωση του Nintendo Switch OLED



Οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες.

Μετά την ανακοίνωση του Nintendo Switch OLED, η μετοχή της Nintendo σημείωσε πτώση κατά 5%.

Από 66.760 γιεν (513 ευρώ) που είχε την Τρίτη 6 Ιουλίου, ημέρα της ανακοίνωσης, έφτασε πλέον στα 62.500 γιεν (480 ευρώ), μείωση της τάξεως άνω του 5%. Οι αντιδράσεις από τους gamers στο Internet είναι ανάμεικτες, καθώς ορισμένοι είναι ικανοποιημένοι από τα νέα χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη και η θύρα ethernet, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, όπως 4K ανάλυση ή έστω καλύτερο hardware εσωτερικά.

[img]images/stories/consoles/nintendo-switch-oled-stock-price.jpg[/img]

Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί η αγορά στις πωλήσεις του Switch OLED. Πάντως, το αρχικό Switch ήταν πρώτο σε πωλήσεις στην Αμερική έναντι των άλλων κονσολών, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες εκμεταλλεύεται την έλλειψη PS5 και Xbox Series X/S.

Κάνε προπαραγγελία το Switch OLED στη λευκή έκδοση ή την κλασική έκδοση από το GWShop στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:24 #255517 by Stathis Moose Stathopoulos
Update σχετικά με την διαθεσιμότητα του Nintendo Switch OLED στην Ελλάδα

Δύο μήνες μετά την αρχική μας ανακοίνωση για το Nintendo Switch OLED, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα αποθέματα της νέας κονσόλας της Nintendo έχουν εξαντληθεί από τον Αύγουστο.
Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα υπάρξουν νέες μονάδες, ωστόσο καλό θα είναι να έχετε το νου σας, τόσο στο GameWorld, όσο και στα social media του GWShop στο Facebook και στο Instagram .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:56 #261044 by Nikos Georgopoulos
Nintendo: "Δεν θα κάνουμε διαρκώς εξαγορές όπως η Microsoft και η Sony"




Θέλουμε εταιρείες που θα έχουν το "DNA" της Nintendo.

Η Nintendo δεν ενδιαφέρεται να κυνηγήσει τις Microsoft και Sony στις εξαγορές που κάνουν. "Τα άτομα που δεν διαθέτουν το Nintendo DNA δεν θα ήταν ένα plus στην ομάδα μας" είπε χαρακτηριστικά η Ιαπωνική εταιρεία.

Ο Shuntaro Furukawa, διευθύνων σύμβουλος της Nintendo δήλωσε στους επενδυτές της εταιρείας του:"Το brand μας βασίστηκε σε προϊόντα που δημιουργήθηκαν με αφοσίωση από τους εργαζόμενούς μας και το να έχουμε στον όμιλό μας έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που δεν διαθέτουν το DNA της Nintendo δεν θα ήταν πλεονέκτημα για την εταιρεία".

Η Nintendo έχει αγοράσει στο παρελθόν εταιρείες, αλλά είναι κάτι που κάνει σπάνια, σε αντίθεση με τις Microsoft και Sony.



Σήμερα το πρωί, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο ορόσημο στις πωλήσεις του Nintendo Switch, το οποίο έφτασε τις 103 εκατομμύρια μονάδες. Ξεπέρασε ακόμα και το Wii. Η κονσόλα βρίσκεται ακόμα στη μέση της διάρκειας ζωής της.

Η πιο πρόσφατη εξαγορά της Nintendo ήταν η Next Level Games από τον Καναδά. Την αγόρασε τον Ιανουάριο του 2021. Έχει αναπτύξει το Luigi's Mansion 3.

Μέσα στον Ιανουάριο, η Sony αγόρασε την Bungie για 3,6 δις δολάρια και η Microsoft την Activision Blizzard για 69 δις δολάρια. Ενάμιση χρόνο πριν, η Microsoft είχε αγοράσει την Bethesda (και ολη την Zenimax) για 7,5 δις δολάρια.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 14:39 #261059 by Απόστολος Μητσακούλης
Σταθερη αξια η Nintendo. Να βγαζει φορητες κονσολες, εκει το εχει: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 17:52 #261061 by Aνέστης Αδαμίδης
Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα Switch. Θα δω τι θα γίνει στα οικονομικά μου, μετά θα αποφασίσω. Ποιο λέτε να πάρω; Λογικά το OLED;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:26 #261758 by Nikos Georgopoulos
Η Nintendo έκανε και αυτή την πρώτη της εξαγορά για το 2022




Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης που είχε ως ιδέα...ο Mario να πηδάει ψηλότερα!

Η Nintendo αγόρασε την SRD, μια εταιρεία ανάπτυξης με την οποία συνεργάζεται εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.

Η SRD Co είχε στο παρελθόν την ιδέα ότι ο Mario θα μπορούσε να πηδάει ψηλότερα στο αρχικό Super Mario Bros. Πρόσφατα η εταιρεία εργάστηκε για το Game Builder Garage, στο Ring Fit Adventure και για το 1-2 Switch. Η Nintendo απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 1979.

Η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι με την εξαγορά αυτή θα υπάρξει καλύτερη διαχείριση, αλλά και διάθεση μπάτζετ στην εταιρεία ανάπτυξης για να διευκολυνθεί για τα επόμενα games. Θυμίζουμε ότι η Nintendo αγόρασε το 2021 την Next Level Games, η οποία αναπτύσσει τα Mario Strikers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification