Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo: Γενική συζήτηση

24 Oct 2009 00:25 #63125 by Kwnstantina
οι εξελίξεις της τεχνολογίας είναι ταχύτατες τελικά
ωραίο το wii hd αν και το ερώτημα είναι: τη στιγμή που θα συμπέσει με την κυκλοφορία του natal ποιό άραγε από τα δύο θα αναδειχτεί πιο αξιόπιστο??γιατί περίπου το νέο wii θα προσφέρει την ίδια τεχνολογία με το natal δηλαδή αισθητήρα κίνησης και κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις...
ποντάρω στο wii λόγω των υψηλών πωλήσεων που έχει 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του...
αν και το natal είναι πιο...πολυσυζητημένο
είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά ποιός θα είναι ο νικητής
οι πωλήσεις θα τον κρίνουν!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2010 13:31 #75030 by Μπάμπης Χαραλάμπους


Μετά το Nintendo 3Ds, η Nintendo εισάγει τα 3D games και στις οικιακές κονσόλες της.

Ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata, δήλωσε ότι η εταιρεία του κάποια στιγμή στο μέλλον θα δημιουργήσει μία 3D οικιακή κονσόλα. Στην παρούσα φάση, ο Iwata δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή περίοδο, μιας και οι 3D τηλεοράσεις δεν έχουν ακόμη διαδοθεί αρκετά. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, όταν θα δει ότι όντως ο αριθμός των 3D τηλεοράσεων στα νοικοκυριά είναι μεγάλος, τότε σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα προχωρήσει τις διαδικασίες.

Στον αντίποδα, η Sony είναι η πρώτη εταιρεία που κάνει το μεγάλο βήμα με τα πρώτα 3D games στο Playstation 3. Στην περίπτωση της Sony όμως, απαιτούνται και τα ανάλογα 3D γυαλιά τα οποία κοστολογούνται αυτή τη στιγμή πάνω από 100 ευρώ.

Όλα αυτά γίνονται για τον εξής απλό λόγο. Η πολιτική της Nintendo στο θέμα του 3D αναμένεται να είναι ανάλογη με το Nintendo 3Ds. Δηλαδή ο παίκτης να μην χρησιμοποιεί 3D γυαλιά. Μπορεί λοιπόν οι fans της Nintendo να αργήσουν να δουν 3D Games, αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσουν την αγορά των 3D γυαλιών, κάτι που είναι πιο βολικό και φυσικά ανέξοδο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2010 01:59 #75635 by Στέφανος Τρίγγας
Το Nintento 3DS εντάξει πάει στο διάστημα (όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει νέο Metal Gear) αλλά το Wii σε 3D πως θα είναι? Και λογικά θα χρειάζετε και τηλεόραση 3D γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο τούμπανο κονσόλα ώστε να είναι 3D με τις όχι 3D τηλεοράσης, και ας μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για Wii.
Εγώ πιστεύω θα είναι μία όχι και τόσο καλή ιδέα να κατασκευαστή, μακάρι να κάνω λάθος φυσικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2010 20:29 #82574 by tunerakos
δεν είναι και κακή η ιδέα αλλά και πάλι όπως λέει και ο φίλος απο πάνω άμα χρειάζεται και 3d τηλεόραση για να παίξει δεν νομίζω να είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να τα σκάσουν για μια τέτοια τηλεόραση..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2010 08:01 #82595 by rafor
Συμφωνω με τον ThunderHawk.Δεν ειναι μονο η 3d τηλεοραση.Εαν και το wii συνολικα εχει κανει ρεκορ πωλησεων, οι περισσοτεροι θα εχουν ανακλυψει οτι το wii ειναι μπακαφολα...Δεν βγαινουν οι αξιολογοι τιτλοι, συν οτι το online ,δεν ειναι καθολου αναπτυγμενο και μετα απο 1-2 μηνες ολα τα games στο online ειναι άδεια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2011 16:55 #90892 by Μάνος Γρυπάρης
GDC 2011: Συνέντευξη τύπου της Nintendo



Για το 3DS, ο Satoru Iwata ανακοίνωσε Super Mario και Netflix, ενώ επιβεβαίωσε την καταγραφή 3D βίντεο.

Η Nintendo έχει φέτος την τιμητική της στην Game Developers Conference 2011, κυρίως λόγω της κυκλοφορίας του Nintendo 3DS. Η νέα φορητή της κονσόλα έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τις 26 Φεβρουαρίου καταγράφοντας 400.000 πωλήσεις μέχρι στιγμής, ενώ στις 26 Μαρτίου αναμένεται και στη χώρα μας. Στα πλαίσια αυτού του γεγονότος, η συνέντευξη τύπου της Nintendo δεν θα μπορούσε παρά να παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον.

Τι είδαμε
Την press conference παρουσίασαν ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata και ο ομόλογός του στην Nintendo of America, Reggie Fils-Aime. Ο Iwata ξεκίνησε αναφέροντας ορισμένα στατιστικά στοιχεία. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως η Nintendo πραγματοποιεί πολλές έρευνες στον χώρο του gaming. Σε έρευνα στην Αμερική, εξέτασε 5.000 άτομα ηλικίας 6-74 τον Νοέμβριο του 2007 και βρήκε ότι το 45% από αυτούς έπαιζαν games. Τον Οκτώβριο του 2010 η έρευνα διεξήχθη πάλι σε 5.000 άτομα ίδιας ηλικίας και τότε έδειξε ότι το ποσοστό είχε ανέβει σε 62%. Αυτό αφήνει σίγουρα υποσχέσεις για το μέλλον.



O Iwata δήλωσε επίσης ότι κατά την άποψή του, τα κορυφαία franchises στον χώρο των games είναι τα εξής: 1)Mario, 2)Pokemon, 3)Tetris και 4)Sims. Στη συνέχεια έδωσε για λίγα λεπτά την σκυτάλη στον Reggie Fils-Aime, ο οποίος αναφέρθηκε για το DSiWare shop. Σε αυτό θα προστεθούν σύντομα games από τις κονσόλες Game Boy, Game Boy Color, Game Gear και TurboGrafx-16. Αυτό σίγουρα θα χαροποιήσει πολύ τους οπαδούς των παλιών games.

Το 3DS απόλαυσε κολακευτικά σχόλια απ’ τους εκπροσώπους της Nintendo, με τον Iwata να αναφέρει ότι αυτό το καλοκαίρι η κονσόλα θα συνεργαστεί με την υπηρεσία Netflix, η οποία ως γνωστόν παρέχει internet video streaming. Συν τις άλλοις, ο πρόεδρος της Ιαπωνικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το 3DS θα μπορεί κάποια στιγμή να καταγράφει και 3D βίντεο!

[youtube:233ag2cq]
[/youtube:233ag2cq]

Super Mario 3DS
Η πρώτη μεγάλη αποκάλυψη από τον Satoru Iwata έγινε με την επίσημη ανακοίνωση του Super Mario για το 3DS. Αυτό ήταν άλλωστε κάτι που είχε επιβεβαιώσει εδώ και καιρό, ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Shigeru Miyamoto. Ο Iwata τόνισε πως την ανάπτυξή του στην Nintendo έχει ήδη αναλάβει η προγραμματιστική εταιρεία που έχει δημιουργήσει την σειρά Super Mario Galaxy. Ακόμη, το logo του Super Mario έχει μία ουρά κάτω δεξιά, για την οποία ο πρόεδρος της nintendo ανέφερε ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Άραγε ο Mario θα μπορεί να πετάει όπως στο Super Mario Bros. 3; Ας περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη και σίγουρα θα μας λυθούν οι απορίες, προφανώς μέσω κάποιου τρέιλερ.

Zelda
Στη συνέχεια, έγινε αναφορά για την σειρά Zelda και συγκεκριμένα για το The Legend of Zelda: Skyward Sword, που αναμένεται φέτος να είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους για το Wii. Ακόμη, με αφορμή την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Ocarina of time 3D, η Nintendo γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της σειράς Zelda. Πέρυσι ήταν ο Mario, αλλά φέτος όπως όλα δείχνουν θα είναι η σειρά του Link να…ανοίξει σαμπάνιες. Για αυτό το γεγονός λοιπόν, η Nintendo ετοιμάζει εκπλήξεις και κάτι μου λέει ότι ίσως δούμε και συλλεκτική έκδοση της σειράς Zelda, όπως η αντίστοιχη συλλεκτική έκδοση για τα 25 χρόνια του Mario.



Εντυπώσεις
Ήταν μία συνέντευξη τύπου που κράτησε ακριβώς μία ώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση η Nintendo κέρδισε το χειροκρότημα, κυρίως γιατί οι εκπροσωποί της ήταν περιεκτικοί, ενημερώνοντάς μας για σημαντικές ειδήσεις. Το μόνο που μένει πλέον, είναι να καλωσορίσουμε το 3DS στις 26 Μαρτίου, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε πλέον τα τελικά μας συμπεράσματα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2011 18:41 #94138 by Κωνσταντίνος Μήτκος
Έχει πολύ δρόμο ακόμη να το 3D. Περιμένουμε και με υπομονή από τώρα μαζεύουμε λεφτά για να μπορέσυμε να ξεγελάσουμε καλύτερα τα μάτια μας. Ολόγραμμα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2011 13:11 #96869 by Μάνος Γρυπάρης


Κατακόρυφη βουτιά κατά 21% έκαναν από χθες οι μετοχές της Nintendo! Αιτία ήταν η ανακοίνωση για μείωση τιμής του 3DS.

Χθες αργά το απόγευμα όμως, υπήρξε μια βελτίωση και τελικά οι μετοχές στο χρηματιστήριο έκλεισαν με πτώση κατά 12% (δεν ξέρουμε στην πορεία αν τα ίδια τα στελέχη της εταιρείας αγόρασαν μετοχές για να ηρεμήσουν την κατάσταση).

Σήμερα θα δείξει πως θα κυλίσει το πράγμα. Προφανώς η μείωση τιμής του 3DS προκάλεσε ταραχή, καθώς τα λιγότερα κομμάτια από το αναμενόμενο που πουλήθηκαν έχουν ανησυχήσει την Nintendo, αρα και τους επενδυτές της.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2011 20:40 #96888 by Άγγελος Φασούλης
Το 21% δεν είναι αστείο νούμερο, είναι τεράστια πτώση για εταιρία σαν την Nintendo. Βέβαια εγώ με την ανακοίνωση της μείωσης τιμής του 3DS περίμενα άνοδο. Είναι αρκετά ανησυχητικό να βλέπεις τέτοια πτώση σε μία τόσο μεγάλη εταιρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2011 09:36 #96904 by Kostas Milonas
Οταν ο CEO της Nintendo λεει οτι ριχνει τις αποδοχες του 50% και σε αλλα στελεχη μεταξυ 20-30% καταλαβαινουμε οτι το εχουν παρει πολυ σοβαρα εκει το θεμα της μη αναμενομενης αποδοσης του 3DS.

Πηγη

=========
Off-topic
Βεβαια αυτα ειναι τα καλα των ιδιωτικων εταιριων και γενικοτερα των σοβαρων οργανισμων, οταν εισαι ομως κ*λοχανειο η Ελλας οχι μονο δεν ριχνεις τους μισθους εκεινων που ειναι υπευθυνοι αλλα ψηφιζεις και μια αυξησουλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι ](*,)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification