Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Razer: Γενική Συζήτηση

10 Mar 2021 11:47 - 10 Mar 2021 11:49 #247539 by BigGreekGamer
Γυαλιά Razer Anzu
Smart glasses με blue light protection.Η Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Anzu, τα οποία είναι τα πρώτα smart glasses που κατασκευάζει. Τα Anzu έρχονται σε δύο εκδοχές: Η μία παρέχει προστασία από μπλε δεσμίδες ακτινοβολίας από τις οθόνες και η άλλη προστατεύσει από τις UVA/UVB ακτίνες του ήλιου. Σε κάθε ζευγάρια θα υπάρχουν επίσης και ηχεία, μικρόφωνο και πλήκτρα αφής, χωρίς όμως RGB φωτισμό. Τα πλήκτρα αφής βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του σκελετού και μπορείτε μέσω αυτών να πατάτε Play, Pause, Skip και να ενεργοποιείτε το Smartphone Assistant. Τα Anzu συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth.
File Attachment:


Δείτε τα στο παρακάτω βίντεο μετά γύρω στα 52 λεπτά:


Σύμφωνα με την Razer η μπαταρία τους θα κρατάει πέντε ώρες και θα φορτίζουν μέσω USB. Οι φακοί θα μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα ώστε να χρησιμοποιείτε τα γυαλιά σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους ενώ τα Anzu είναι και αδιάβροχα μέχρι IPX4.Τα Razer Anzu θα κοστίζουν 210 ευρώ και  μπορείτε να τα βρείτε εδώ .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 09:40 - 28 Mar 2021 01:04 #248231 by BigGreekGamer
Razer Blackwidow V3 Review και διαγωνισμός.
Αυτή την περίοδο σας έχουμε αρκετές παρουσιάσεις για την Razer. Θα ξεκινήσουμε με την σειρά Razer Blackwidow V3, στην οποία συναντάμε τα τρία παρακάτω πληκτρολόγια.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Razer Blackwidow V3 Pro
Τύπος: Aσύρματο
Τύπος Σύνδεσης: USB ή Bluetooth
Τύπος Πληκτρολογίου: Full size
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Μηχανικό Πληκτρολόγιο
Τύπος Πλήκτρων: Razer Green Switch
Τιμή:  225 ευρώ

Το Blackwidow V3 Pro διαθέτει ανώτερο wrist rest για να ξεκουράζονται άνετα οι καρποί σας και volume control. Η βασικότερη διαφορά του σε σχέση με τα άλλα δύο είναι ότι λειτουργεί και ασύρματα. Υπάρχουν επίσης επιλογές κατανάλωσης ενέργειας.

Razer Blackwidow V3
Τύπος: Ενσύρματο
Τύπος Σύνδεσης: USB
Τύπος Πληκτρολογίου: Full size
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Μηχανικό Πληκτρολόγιο
Τύπος Πλήκτρων: Razer Green Switch
Τιμή:  135 ευρώ

Η πάνω πλευρά του πληκτρολογίου είναι μεταλλική και η κάτω πλαστική. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με πράσινα και μία με κίτρινα switches. Η διαφορά τους έχει να κάνει με το πόσο βάθος μπορούν να πατηθούν (1,9cm για τα πράσινα και 1,2cm για τα κίτρινα). Τα πράσινα έχουν επίσης περισσότερο clicky ήχο από τα κίτρινα. Η Razer έχει μηχανικά switches με ένα στρώμα τοίχου που βοηθάει στην καλύτερη σταθερότητα του πληκτρολογίου. Η έκδοση με τα κίτρινα switches έχει dampers (αποσβεστήρες ήχου) που κάνουν τα πλήκτρα πιο αθόρυβα. Επίσης, ο φωτισμός κάτω από το κάθε πλήκτρο διαχέεται περισσότερο.
Το Blackwidow V3 έχει επίσης ροδέλα, media buttons και wrist rest για να ξεκουράζετε τους καρπούς σας. 

Razer Blackwidow V3 tenkeyless
Τύπος: Ενσύρματο
Τύπος Σύνδεσης: USB
Τύπος Πληκτρολογίου: TenKeyLess (TKL)
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Μηχανικό Πληκτρολόγιο
Τύπος Πλήκτρων: Razer Green Switch
Τιμή:  94 ευρώ

Το εν λόγω μοντέλο έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Blackwidow V3, αλλά δεν διαθέτει wrist rest, numpad και media buttons. Το βάρος του είναι μόλις ενάμιση κιλό.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την χρήση των Razer Blackwidow V3 θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση του Synapse, μιας και παρουσιάζεται double click σε ορισμένες (ευτυχώς ελάχιστες) περιπτώσεις.
Το Razer Blackwidow V3 θα το δώσουμε σε διαγωνισμό για τους 80.000 subscribers μας στο YouTube. Ακολουθήστε τις οδηγίες εντός του βίντεο.

Θετικά:
- Υψηλή ποιότητα κατασκευής
- Το Blackwidow V3 Pro είναι ασύρματο
- Η ανταπόκριση και το  customization  τους
- Τα αναπαυτικό wrist rest του V3 Pro

Αρνητικά:
- Η τιμή του Blackwidow V3 Pro είναι πολύ υψηλή
- Το double click που παρουσιάζεται ανά διαστήματα (ευτυχώς λύνεται με το Synapse).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 14:54 - 24 Mar 2021 14:55 #248338 by BigGreekGamer
Razer Raiju Mobile review

 Το απόλυτο χειριστήριο για PC και...για κινητά;
Το Razer Raiju Mobile είναι η πρόταση της Razer όσον αφορά σε ένα ειδικό controller για PC και κινητά.
Μετά από εκτενείς δοκιμές μείναμε ικανοποιημένη από την συνδεσιμότητα στα PC, ωστόσο στις φορητές συσκευές η εμπειρία δεν μας ικανοποίησε.

Χαρακτηριστικά:
- Tilt έως και 60 βαθμών
- Razer Mecha-Tactile Action Buttons
- Προηγμένο  customization
- Καλώδια: USB Type-C το USB, USB Type-C το microUSB
- Τιμή: Γύρω στα 100 ευρώ.

Το Razer Raiju Mobile συνδέεται με USB ή Bluetooth. Έχει δύο καλώδια, ένα μακρύ για σύνδεση με PC και ένα ελάχιστων εκατοστών για σύνδεση με το κινητό.
Το Raiju Mobile έχει στο πίσω μέρος του μία αποσπώμενη ρύθμιση, όπου τοποθετείτε το κινητό σας για να παίξετε. Το αρχικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να μπει το κινητό ακριβώς στη μέση και προκειμένου να μην εφάπτεται στο shut down button, αναγκαστικά θα το έχετε λίγο στο πλάι.


Η αίσθηση στα analog sticks και το d-pad είναι εξαιρετική και εφάμιλλη των Xbox controllers. Κάποιοι βέβαια μας είπατε ότι υπάρχει stick drift σε έναν αναλογικό μοχλό, άρα αυτό ίσως ισχύει ακόμη σε ορισμένα χειριστήρια.

Παρότι η ανταπόκριση είναι άριστη στους αναλογικούς και τα face buttons, εντούτοις στα κινητά τα περισσότερα games δεν αναγνωρίζονται και παρουσιάζουν πρόβλημα, είτε στην κίνηση, είτε στα face buttons, τα οποία παρότι είναι λεπτά έχουν γρήγορη επαναφορά. Στα PC ναι μεν τρέχουν τα περισσότερα games με την χρήση Big Picture mode, αλλά στα κινητά υπάρχει θέμα καθώς καταφέραμε να παίξουμε μόνο τα Rayman Adventures, Pokemon και King of Fighters. Η συμβατότητα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερη.

Τα κουμπιά M1 και M2 στο πάνω μέρος είναι μια θετική προσθήκη (στέκονται δίπλα στα shoulder L1, L2 και trigger buttons L2, R2). Τα M3 και M4 στο κάτω μέρος δεν είναι τόσο πρακτικά και προσωπικά τα απενεργοποίησα.

Το Razer Raiju Mobile είναι ένα από τα χειριστήρια που με έχουν ικανοποιήσει στα PC περισσότερο από ποτέ.

Θετικά:
- Γρήγορη επαναφορά στα face buttons
- Πλήθος κουμπιών και customizations

Αρνητικά:
- Ασυμβατότητα με τα περισσότερα mobile games

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 23:20 #248419 by Geotsak
Η Razer ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κατασκευάσει την μάσκα τύπου N95 που παρουσίασε στην CES 2021 τον Ιανουάριο.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή ή το πότε θα βγει η μάσκα στην αγορά που μέχρι στιγμής έχει την ονομασία Project Hazel, αλλά ο CEO της Razer Min-Liang Tan επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει σε μία πρόσφατη συνέντευξή του. Ο Tan είπε στο Yahoo Finance πως “Σκεφτόμασταν, αυτή είναι μία ιδέα για ένα project που θα είναι επίκαιρο όταν οι εμβολιασμοί και όλα τα υπόλοιπα θα έχουν προχωρήσει. Θα το κάνουμε πραγματικότητα και να κυκλοφορήσουμε την έξυπνη μάσκα”. Ο Tan ανέφερε πως οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει, αλλά οι άνθρωποι πρέπει ακόμα να είναι προσεκτικοί και να φοράνε μάσκα καθώς όταν ταξιδεύουν ίσως να πηγαίνουν σε μέρη όπου δεν έχει εμβολιαστεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, αλλά και επειδή το εμβόλιο δεν προσφέρει 100% προστασία και κατέληξε στο ότι “θα φοράμε όλοι μας μάσκες, δυστυχώς, για πολύ καιρό ακόμα”.
Η μάσκα Project Hazel περιέχει επαναφορτιζόμενους εξαεριστήρες και φίλτρα Smart Pod τα οποία θα μπλοκάρουν το 95% των εναέριων σωματιδίων καθώς και μία ασύρματη επαναφορτιζόμενη θήκη που περιέχει έναν αποστειρωτή UV. Η μάσκα είναι φτιαγμένη από αδιάβροχο πλαστικό που αντέχει στις γρατζουνιές, και περιλαμβάνει μία αεροστεγή σφραγίδα με δυνατότητες ψύξης. Η μάσκα είναι διαφανής ώστε να επιτρέπει στους υπόλοιπους να βλέπουν τις εκφράσεις αυτού που φοράει την μάσκα και για να βοηθάει όσους χρειάζονται να διαβάζουν τα χείλια. Επιπλέον, η Project Hazel έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να δυναμώνει την φωνή καθώς και ένα low-light mode. Τέλος, έχει φυσικά φωτισμό RGB.

Όταν η Razer ανακοίνωσε αρχικά την Project Hazel είπε πως θα περάσει από “αυστηρές δοκιμές και feedback από τους χρήστες έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι ακολουθεί τις προδιαγραφές ασφαλείας και ότι προσφέρει την μέγιστη δυνατή άνεση και χρηστικότητα”. Η Razer οφείλει να ακολουθήσει τις προδιαγραφές κυβερνητικών οργανώσεων όπως της Food and Drug Administration των ΗΠΑ, η οποία είναι υπεύθηνη για τις μάσκες N95. Η Razer φτιάχνει προϊόντα που στοχεύουν στους high-end gamers με λαπτοπς, gaming καρέκλες και accessories όπως πληκτρολόγια. Η εταιρεία είχε πέρυσι έσοδα που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 01:05 - 28 Mar 2021 01:06 #248464 by BigGreekGamer
Επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι Razer Straw
File Attachment:
Θα κοστίζει 20 δολάρια.
Η Razer ανακοίνωσε το Razer Straw.
Ένα επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο πωλείται μέσα σε θήκη.

Το Razer Straw είναι  διαθέσιμο από τώρα για προπαραγγελία στα 20 δολάρια  και είναι το πιο ακριβό καλαμάκι που έχει φτιαχτεί (μπορεί ακόμα και σε σχέση με μία...πίτα καλαμάκι!). Το Razer Reusable Straw είναι αναδιπλώμενο και έχει φτιαχτεί από ανοξείδωτο ατσάλι. Αγοράζοντάς το θα λάβετε και μία θήκη σιλικόνης και τηλεσκοπική βούρτσα καθαρισμού. Η θήκη μεταφοράς έχει ακόμη δύο ξεχωριστά σημεία, ένα για το καλαμάκι και ένα για την βούρτσα. Το Razer Reusable Straw κατασκευάστηκε στα πλαίσια της πράσινης πρωτοβουλίας της εταιρείας (Go Green with Razer), η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας με μια σειρά πρωτοβουλιών. Αυτές περιλαμβάνουν γνωστοποιήσεις σχετικά με την επίδραση του άνθρακα έως το 2022, την ανακύκλωση των προϊόντων Razer μέχρι το 2025 και την χρήση ανακυκλωμένων ή / και ανακυκλώσιμων υλικών σε όλα τα προϊόντα έως το 2030.


Θυμίζουμε ότι η Razer ετοιμάζει και μία μάσκα N95, ειδικά για τον κορωνοϊό, την οποία παρουσίασε στη φετινή CES.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 13:45 #248626 by Hermez
Νέα σειρά ρούχων από την Razer φτιαγμένα από 88% ανακυκλωμένο πλαστικό.
 


Η Razer ανακοίνωσε την νέα σειρά ρούχων που θα κυκλοφορήσει τα οποία είναι φτιαγμένα από 88% ανακυκλωμένο πλαστικό.Με την συγκεκριμένη σειρά, η Razer έχει σκοπό να τονίσει ότι κάθε χρόνο βρίσκονται στους ωκεανούς 8 εκατομμύρια πλαστικού. Η Razer έχει δεσμευτεί ότι για κάθε ρούχο που θα πωλείται από την συγκεκριμένη σειρά, θα βοηθάει στην αφαίρεση ενός κιλού πλαστικού από τις θάλασσες. Ο συνολικός αριθμός των ρούχων είναι 1.337, οπότε αν πουληθούν όλα, τότε θα μαζευτούν 2.2 τόνοι πλαστικού από τις θάλασσες.  

Τα ρούχα είναι τα εξής: Ζακέτα με κουκούλα αξίας 149.99 δολαρίων, t-shirt αξίας 89.99, αμάνικό αξίας 69.99, σορτς 79.99 και καπέλο 49.99. Το σχέδιο που έχουν επάνω τους είναι βασισμένο στον Ιαπωνικό πίνακα The Great Wave και δείχνει ένα κύμα γεμάτο πλαστικά απόβλητα. Η  συγκεκριμένη συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Απριλίου  και τα μεγέθη θα κυμαίνονται από Small μέχρι XXL.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 11:19 - 05 Apr 2021 11:20 #248872 by BigGreekGamer
Διαγωνισμός Razer Blackwidow V3: Ο νικητής

Κερδίζει το νέο πληκτρολόγιο της Razer!
Ο διαγωνισμός για το νέο Razer Blackwidow V3 ολοκληρώθηκε.

Ο τυχερός νικητής:
Βασίλης Συνοδινός (YouTube: Basilis Synodinos) 

Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στον νικητή!
Ο νικητής θα πρέπει να στείλει email στο games [ατ] gameworld.gr για την παραλαβή του δώρου του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 13:34 #249843 by BigGreekGamer
Χαρτί τουαλέτας Razer Οικολογικό, από μπαμπού, στα πλαίσια της Earth Day.

 Η Razer ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει  οικολογικό χαρτί τουαλέτας για gamers .

 Μετά από τα καλαμάκια, τις παγοθήκες και ένα σωρό άλλα εξαρτήματα, η Razer επεκτείνεται και στην κατασκευή χαρτιού. Κάποτε ορισμένοι από εσάς το αναφέρατε για πλάκα ("Θα βγάλουν μέχρι και χαρτί τουαλέτας"), τώρα όμως θα γίνει πραγματικότητα.

 Η Razer σε συνεργασία με την The Nurturing Co, εταιρεία που χρησιμοποιεί χαρτί τουαλέτας χωρίς πλαστικό (από μπαμπού), ετοιμάζει το δικό της χαρτί τουαλέτας. Επένδυσε 50 εκατομμύρια δολάρια που αποτελεί ποσό επένδυσης για "πράσινα προϊόντα", κοινώς οικολογικά. Η Razer θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το οικολογικό χαρτί τουαλέτας, φτιαγμένο από μπαμπού, στα γραφεία της στην Ασία και στην The Nurturing Co. Ισχυρίζεται ότι μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων μπορεί να γλιτώσει πάνω από 30.000 λίτρα νερού τον χρόνο, αν χρησιμοποιεί το οικολογικό της χαρτί.

 Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα φτάσει το οικολογικό χαρτί και στην Ευρώπη.

 Συν τις άλλοις, η Razer έχει σώσει 207.670 δέντρα μέχρι σήμερα με την καμπάνια Sneki Snek, ενώ βοηθάει και στον καθαρισμό των Ωκεανών. Επίσης, έχει ένα δεκαετές οικολογικό πλάνο ώστε να χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι το 2025 και αντίστοιχα μέχρι το 2030 για όλα της τα προϊόντα, τα οποία θα αποτελούνται πλέον από ανακυκλώσιμα υλικά. Τέλος, θα επενδύσει και σε startup προϊόντα που εστιάζουν στις ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 21:55 #250040 by Hermez

Τσίχλα Razer Respawn
Χωρίς ζάχαρη, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις.


Η Razer ανακοίνωσε την σειρά τσιχλών Respawn, η οποίες γίνονται σε συνεργασία με την 5 Gum και έρχονται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, ενώ δεν περιέχουν ζαχαρη.

Οι τσίχλες περιέχουν εκχύλισμα βιταμινών Β και πράσινου τσαγιού. Οι τρείς γεύσεις που είναι διαθέσιμες είναι μέντα, καρπούζι και ρόδι και κρατάνε αρκετή ώρα κάθε φορά.

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2021 13:29 - 05 May 2021 13:32 #250400 by BigGreekGamer
Η Razer φτιάχνει δική της RGB μάσκα που έχει και μικρόφωνο Διαγωνισμός με δώρο ένα DeathAdder V2.

  Η Razer ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι ξεκίνησε ένα διαγωνισμό στον οποίο μπορούσατε να λάβετε μέρος χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο του Instagram που δείχνει ότι φοράτε τις συγκεκριμένες μάσκες.
Οι τρεις νικητές του διαγωνισμού έχουν ανακοινωθεί καθώς ο διαγωνισμός έληξε στις 30 Απριλίου, κέρδισαν από ένα ποντίκι DeathAdder V2.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification