Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

USB 4

More
06 Mar 2019 16:31 - 06 Mar 2019 20:42 #223859 by EpelMaist
EpelMaist created the topic: USB 4
Έρχεται το USB 4Η άφιξη ενός USB ως πρότυπο συνεχής παρουσίας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν στο PC. Αν και πιο πρόσφατα, οι αναβαθμίσεις στα specs και οι δύσκολες προσπάθειες επανασχεδιασμού πήραν κάτι φοβερό και το έκαναν απογοητευτικό. Αυτό μπορεί να αλλάξει όταν φτάσει το USB4.
To USB4 υπόσχεται να φέρει νόημα σε ότι έγινε ένα ανόητο χάος από specs, χαρακτηριστικά και τύπους σύνδεσης. Η ομάδα προώθησης του USB, οι υπεύθυνοι για τον προσδιορισμό του USB, ανακοίνωσαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του USB4 σε μορφή προσχέδιου, με ελπίδες για την ολοκλήρωση του μέσα στους επόμενους μήνες.
Οπότε, τι ακριβώς κάνει το USB4 πολλά υποσχόμενο; Θα διπλασιάσει και πάλι την ταχύτητα του USB, από 20Gbps που πρόσφατα είδαμε στο USB 3.2 Gen 2x2, σε 40Gbps μέσω μιας λειτουργίας δύο λωρίδων σε πιστοποιημένα καλώδια.

Πέρα από την αύξηση ταχύτητας, το USB4 παρατάει τον συνδετήρα Type-A που κυριαρχεί το τοπίο και ολόψυχα καλωσορίζει τον Type-C, ο οποίος είναι ένας μικρότερος και αναστρεπτός συνδετήρας. Το USB4 είναι πρότυπο ταχύτητας και σύνδεσης.

Το USB4 επίσης ενσωματώνει το Thunderbolt 3. Αυτό είναι σημαντικό γιατί όπως είναι τα πράγματα, δεν είναι πάντα ξεκάθαρο αν ένα μια θήρα USB-C είναι επίσης θήρα Thunderbolt. Η Intel σχεδίασε το Thunderbolt το 2011 και με την πάροδο του χρόνου λειτούργησε μαζί με το USB-C.
Όσο για το Thunderbolt 3, η Intel έκανε το spec διαθέσιμο χωρίς δικαιώματα και η ομάδα προώθησης του USB θα το εισάγει στο USB4. Οπότε, όλες οι συσκευές και οι θήρες USB4 θα υποστηρίζουν τις συσκευές Thunderbolt.
Η σύγκλιση στα υποκείμενα πρωτόκολλα του Thunderbolt και του USB θα αυξήσουν την συμβατότητα ανάμεσα στα Type-C USB βασισμένα προϊόντα, απλοποιώντας τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέουν τις συσκευές τους. Είπε η Intel.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται μπερδεμένα, αλλά είναι έτσι λόγω της παρούσης κατάστασης. Η ανακοίνωση του USB4 είναι σαν να χτυπάς το κουμπί της επανεκκίνησης στο USB. Υπάρχει μόνο ένας συνδετήρας (Type-C), υποστηρίζει Thunderbolt και υπάρχει μόνο μια εκδοχή σε αντίθεση με το Gen 1, Gen 2 και Gen 2x2.
Attachments:
Last Edit: 06 Mar 2019 20:42 by akiszax.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2019 23:04 #223863 by Astro
Astro replied the topic: USB 4
Καλό αυτο αλλά μέχρι να βγει σε ευρεία κυκλοφορία θα χρειαστεί πολύ χρόνο.
The following user(s) said Thank You: EpelMaist

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: PokemonParouakiszax
Time to create page: 0.560 seconds
Notification