Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Εφευρέσεις - Συσκευές: Γενική συζήτηση

15 Jul 2017 18:35 - 01 Feb 2023 01:07 #202001 by Παναγιώτης Πολυδεύκης


Πριν από τρία χρόνια διέρρευσαν πληροφορίες που έφεραν την Nintendo να κατασκευάζει μια συσκευή που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Την είδηση επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο του 2016 ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima. Σύμφωνα με το οικονομικό έτος του 2017 για την Ιαπωνική εταιρεία, η συσκευή βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο σένσορας ύπνου, ο οποίος μετράει τον ύπνο σας και τα επίπεδα κόπωσης. Τοποθετείται δίπλα στο κρεβάτι σας, έχει σένσορα ραδιοφωνικής συχνότητας που μετράει κινήσεις σώματος, αναπνοή και καρδιακούς παλμούς κι όλα αυτά χωρίς να αγγίζει το σώμα σας.

Η Nintendo συνεχίζει να αναπτύσσει την συσκευή αυτή. Κατά το παρελθόν είχε πράξει ανάλογα με το Wii Fit, το οποίο ωστόσο είχε και gaming χαρακτήρα μιας και έπαιζε στο Wii. Πλέον όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι το διαφορετικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2020 14:57 - 02 Feb 2020 23:30 #231216 by Βασίλης Κτενίδης
Μια αρκετά περίεργη είδηση έρχεται από τον ιατρικό κλάδο, αφού πλέον οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αιδοίο τους για να παίξουν video games, χάρη σε μια πρωτότυπη εφαρμογή συνοδευόμενη από ένα gadget. Η συσκευή ονομάζετε Perifit και είναι ένα Kegel exerciser που χρησιμοποιεί τα video games για την επίτευξη κάποιων ιατρικών στόχων.

Στο επίσημο site εξηγεί: “Το Perifit είναι ένα Kegel Exerciser που σου επιτρέπει να χειριστείς τα video games με το πυελικό έδαφος. Όταν σφίγγεται το πυελικό έδαφος το πουλί κατευθύνεται προς τα πάνω, όταν χαλαρώνει το πυελικό έδαφος το πουλί κατευθύνεται προς τα κάτω. Αυτά τα video games σχεδιάζονται από ιατρούς για την βοήθεια ενδυνάμωσης του πυελικού εδάφους. Τα αποτελέσματα του είναι τόσο καλά που περισσότεροι από 1000 γιατροί συνιστούν ήδη το Perifit για την αντιμετώπιση των διαταραχών του πυελικού εδάφους.”

Η εταιρεία υπόσχεται επίσης τη βελτίωση του ελέγχου της ουροδόχου κύστης αλλά και της σεξουαλικής ζωής. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η παρούσα έρευνα αναφέρει ότι οι αυξομειώσεις στους μύες του πυελικού έδαφος θα αλλάξουν την σεξουαλική ανταπόκριση, οδηγώντας σε αύξηση ή μύωση της ερωτικής απόλαυσης ανάλογα.”

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η εταιρεία γράφει: “Συνιστούμε 30 λεπτά προπόνησης την εβδομάδα. Μπορείτε να προπονηθείτε μια φορά για μισή ώρα ή κάθε μέρα για 5 λεπτά, εσείς αποφασίζετε.
Κοστίζει περίπου 140€ και είναι διαθέσιμο στην αγορά. Μπορείτε να δείτε το επίσημο site κάνοντας κλικ εδώ.
Η εταιρεία γράφει: “Συνιστούμε 30 λεπτά προπόνησης την εβδομάδα. Μπορείτε να προπονηθείτε μια φορά για μισή ώρα ή κάθε μέρα για 5 λεπτά, εσείς αποφασίζετε.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2020 01:33 #234476 by Giorgos Tsolaridis
Πατέντα της Nintendo δείχνει συσκευή που θα παρακολουθεί τον ύπνο σας και θα παράγει οσμές
Ελπίζουμε όχι δυσάρεστες...


Η Nintendo εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να μπει στον χώρο “βελτίωσης της καθημερινότητας” με διάφορες περιφερειακές συσκευές.

Η πιο πρόσφατη ιδέα της Nintendo είναι μια βάση για κινητά, η οποία κάθεται στο κομοδίνο σας. Η συσκευή αυτή θα μπορεί να παρακολουθεί το πόσο καλά κοιμηθήκατε και να κρίνει την απόδοσή σας, με τα αποτελέσματα να προβάλλονται στο ταβάνι σας. Ο προβολέας αυτός θα μπορεί επίσης να προβάλλει διάφορες χαλαρωτικές εικόνες, ώστε να κοιμάστε πιο εύκολα.


Ένας αισθητήρας Doppler θα ανιχνεύει την ανάσα σας, τους παλμούς και τις κινήσεις του σώματός σας, ενώ ως έξοδοι θα μπορεί να έχει μια οθόνη, ηχεία ή μια γεννήτρια οσμών. Η πατέντα για αυτή την συσκευή είχε κατοχυρωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και μοιάζει αρκετά με μια πατέντα που είχε κατοχυρωθεί το 2015 για έναν προβολέα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2021 13:45 - 01 Feb 2023 00:44 #257744 by Μάνος Γρυπάρης
Τρεις κλέφτες στην Αγγλία έκλεβαν αυτοκίνητα με μια συσκευή που μοιάζει με Game Boy

Τρεις κλέφτες αυτοκινήτων καταδικάστηκαν σε φυλάκιση από το δικαστήριο του Leeds, επειδή έκλεβαν αυτοκίνητα με μια συσκευή που έμοιαζε με Game Boy. Και οι τρεις ομολόγησαν για την ενοχή τους. Η ομάδα των τριών κλεφτών είχε καταφέρει να κλέψει πέντε Mitsubishi Outlander συνολικής αξίας 210.000 ευρώ χρησιμοποιώντας την συσκευή αυτή.Η αστυνομία του δυτικού Yorkshire εκτίμησε ότι η συσκευή που χρησιμοποιούσαν οι κλέφτες έχει αξία κάπου στα 23.900 ευρώ και μπορούσε να ξεκλειδώσει αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα. Η συσκευή αυτή λειτουργεί σαν κλειδί αυτοκινήτου, αντιγράφοντας και αναπαράγοντας τις συχνότητες που χρησιμοποιούν τα κανονικά κλειδιά των αυτοκινήτων για ξεκλειδώσουν τα οχήματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εξήγηση του πως λειτουργεί η εν λόγω συσκευή: 

@malwaretech Reply to @ancspace Rather than cloning the key they typically use an amplification + relay attack to extend the key’s range #hacking #tech #security ♬ original sound - Marcus Hutchins

 Οι Dylan Armer, Christopher Bowes και Thomas Poulson συνελήφθησαν όταν έκλεψαν ένα Mitsubishi Outlander στις 20 Ιουλίου. Οι κλέφτες “πιάστηκαν” από μια CCTV κάμερα και σύντομα οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν.Οι κλέφτες χρησιμοποιούσαν μια συσκευή που μοιάζει με Game Boy διότι κανείς δεν θα υποπτευόταν ότι μια gaming κονσόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι τέτοιο. O Armer καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών. Οι Bowes και Poulson καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2022 19:34 #265610 by Nikos Georgopoulos
Ερευνητές στην Κίνα δημιούργησαν μία συσκευή, η οποία καταλαβαίνει αν κάποιος βλέπει πορνό... από τα εγκεφαλικά του κύματα
Για να βελτιώσουν την ήδη υπάρχουσα λογοκρισία της χώρας.

Ερευνητές στην Κίνα δημιούργησαν μία συσκευή που μοιάζει με κράνος, η οποία εντοπίζει τις κινήσεις του εγκεφάλου του θεατή όταν βλέπει πορνό.

Το πορνό στην Κίνα είναι παράνομο από το 1949 οπότε υπάρχει αρκετή λογοκρισία στη χώρα. Στο internet της χώρας υπάρχουν bots, τα οποία κάνουν flag οποιαδήποτε άσεμνη εικόνα εντοπίζουν. Οι διώκτες του πορνό ή "jian huang shi", εκ των οποίων οι περισσότερες είναι γυναίκες προσφέρονται και βοηθούν στον εντοπισμό εικόνων που παραβλέπουν τα bots. Παρόλα αυτά αρκετό υλικό ξεφεύγει και γίνεται προσβάσιμο στον κόσμο της χώρας.

Για να βελτιωθεί και να αυτοματοποιηθεί η ήδη υπάρχουσα λογοκρισία, κάποιοι ερευνητές του Πανεπιστημίου Beijing Jiaotong δημιούργησαν ένα κράνος, το οποίο μπορεί να εντοπίσει πορνογραφικές εικόνες με μεγάλη ακρίβεια ή ακόμα και να αναγνωρίζει εγκεφαλικά κύματα συναισθημάτων και τυχαίων σκέψεων. Η έρευνα έγινε σε 15 straight άντρες εθελοντές ηλικιών 20-25. Η ομοφυλοφιλία είναι νόμιμη αλλά αρκετά κατακριτέα στην Κίνα.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία δούλεψε σε όλους τους εθελοντές στους οποίους παρουσιαστήκαν πορνογραφικές εικόνες. Παρόλα αυτά κάποιες φορές έβγαλε λάθος αποτελέσματα. Περίπου το 80% των αποτελεσμάτων ήταν ακριβή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2023 20:10 #268984 by Μάνος Γρυπάρης
Η startup εταιρεία Aromajoin, που προέρχεται από την Ιαπωνία, παρουσίασε στην έκθεση CES 2023 μία συσκευή οσμής με την ονομασία Aroma Shooter Wearable .

 Η συσκευή συνεργάζεται με τον AromaPlayer που είναι η «πρώτη πλατφόρμα βίντεο με άρωμα στον κόσμο» που λειτουργεί σε συνεννόηση με το Aroma Shooter, έναν διαχύτη αρωμάτων που εκτοξεύει μυρωδιές στο πρόσωπό σας για να ταιριάζει με αυτό που βλέπετε στην οθόνη. Αντί για υγρά ή αέρια, όπως ένας τυπικός διαχύτης αρώματος, το Aroma Shooter χρησιμοποιεί cartridges "στερεής κατάστασης" τα οποία σύμφωνα με την Aromajoin παρέχουν καλύτερη και μεγαλύτερη μυρωδιά. Το AromaPlayer σας επιτρέπει να φορτώσετε ένα βίντεο και να έχετε διαφορετικές μυρωδιές όποτε είναι απαραίτητο για την απόλυτη εμπειρία.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2023 14:27 #268997 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Aroma Shooter
Aroma Shooter: Συσκευή οσμής που σας επιτρέπει να..."μυρίσετε anime"
Κοστίζει 1000 δολάρια.

Η startup εταιρεία Aromajoin, που προέρχεται από την Ιαπωνία, παρουσίασε στην έκθεση CES 2023 μία συσκευή οσμής με την ονομασία Aroma Shooter Wearable .

Η συσκευή συνεργάζεται με τον AromaPlayer που είναι η «πρώτη πλατφόρμα βίντεο με άρωμα στον κόσμο» που λειτουργεί σε συνεννόηση με το Aroma Shooter, έναν διαχύτη αρωμάτων που εκτοξεύει μυρωδιές στο πρόσωπό σας για να ταιριάζει με αυτό που βλέπετε στην οθόνη. Αντί για υγρά ή αέρια, όπως ένας τυπικός διαχύτης αρώματος, το Aroma Shooter χρησιμοποιεί cartridges "στερεής κατάστασης" τα οποία σύμφωνα με την Aromajoin παρέχουν καλύτερη και μεγαλύτερη μυρωδιά. Το AromaPlayer σας επιτρέπει να φορτώσετε ένα βίντεο και να έχετε διαφορετικές μυρωδιές όποτε είναι απαραίτητο για την απόλυτη εμπειρία.Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικές μυρωδιές για να διαλέξετε, που κυμαίνονται από "καφέ" έως "ωκεανό" και κρίνοντας από το βίντεο φαίνεται ότι μπορείτε να εξοπλίσετε τουλάχιστον έξι από αυτές στη φορητή συσκευή.

Το Aroma Shooter περιέχει μέχρι και βίντεο με...anime τα οποία μπορείτε να μυρίσετε, όπως τους Cyberpunk Edgerunners. Μπορείτε να δείτε τη δοκιμαστική έκδοση του AromaPlayer αυτή τη στιγμή, αν και φυσικά μπορείτε να διαβάσετε για τις μυρωδιές μόνο, αφού χρειάζεστε και την συσκευή για να καταλάβετε την εμπειρία.. Υπάρχουν ήδη χιλιάδες βίντεο με μυρωδιές που έχουν δημιουργηθεί.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει σύντομα μια καμπάνια crowdfunding για το Aroma Shooter Wearable για VR/AR. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα Aroma Shooter 2 και έξι cartridges για 998 δολάρια απευθείας από την Aromajoin. Τα cartridges μπορούν επίσης να αγοραστούν χωριστά για 54 δολάρια το ένα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2023 11:30 - 31 Jan 2023 11:36 #269134 by Ερμής Δερβίσης
Το Mutalk είναι ένα ασύρματο μικρόφωνο που καλύπτει ολόκληρο το στόμα και σύμφωνα με τον δημιουργό του, Shiftall, "μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους από να ακούσουν την φωνή σας αλλά δυσκολεύει και τους ambient ήχους από το να μπουν στο μικρόφωνο".Σύμφωνα με την εταιρεία κρατάτε το Mutalk μπροστά από το στόμα σας σε μία συνέντευξη ή κλήση και οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ακούσουν τι λέτε. Χρησιμοποιεί μία τεχνική που ονομάζεται Helmjoltz, η οποία μπορεί να καλύπτει τον ήχο μέχρι τα 30 decibels.Το Mutalk χρησιμοποιεί ένα υδρόφιλο μαξιλαράκι, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Επιπλέον διαθέτει μία θύρα 3.5mm ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε κινητό η tablet. Πιθανότατα αυτοί που το χρειάζονται πραγματικά θα είναι όσοι συμμετέχουν σε διαδικτυακά meetings, αλλά βρίσκονται σε πολυσύχναστα μέρη. Η Shiftall τόνισε ότι η φωνή σας ίσως ακούγεται ελαφρώς αλλαγμένη προς τους άλλους.Το Mutalk θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μέσα στο 2023 με αρχικό κόστος 200 δολάρια.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2023 23:48 #269137 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Mutalk
Νέα συσκευή απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους αλλά λειτουργεί και ως… φίμωτρο
Μπορεί να απομονώσει και τη δική σας φωνή.

Το Mutalk είναι ένα ασύρματο μικρόφωνο που καλύπτει ολόκληρο το στόμα και σύμφωνα με τον δημιουργό του, Shiftall, "μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους από να ακούσουν την φωνή σας αλλά δυσκολεύει και τους ambient ήχους από το να μπουν στο μικρόφωνο".

Σύμφωνα με την εταιρεία κρατάτε το Mutalk μπροστά από το στόμα σας σε μία συνέντευξη ή κλήση και οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ακούσουν τι λέτε. Χρησιμοποιεί μία τεχνική που ονομάζεται Helmjoltz, η οποία μπορεί να καλύπτει τον ήχο μέχρι τα 30 decibels.Το Mutalk χρησιμοποιεί ένα υδρόφιλο μαξιλαράκι, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Επιπλέον διαθέτει μία θύρα 3.5mm ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε κινητό η tablet. Πιθανότατα αυτοί που το χρειάζονται πραγματικά θα είναι όσοι συμμετέχουν σε διαδικτυακά meetings, αλλά βρίσκονται σε πολυσύχναστα μέρη. Η Shiftall τόνισε ότι η φωνή σας ίσως ακούγεται ελαφρώς αλλαγμένη προς τους άλλους.

Το Mutalk θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μέσα στο 2023 με αρχικό κόστος 200 δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jan 2023 18:55 #269252 by Takis Drim
t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification