Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

28 Jan 2021 03:17 #245292 by Sotiris
Είχα ανεβάσει 4Κ πιο πάνω σε screenshots με την μόνη διαφορά ότι το παρακάτω είναι σε μορφή βίντεο στα 1080p. Είναι απλό τεστ από το performance του pc μου και τίποτα παραπάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 14:02 #248928 by BigGreekGamer
Οδηγός αγοράς: 10+1 κάρτες γραφικών για κάθε μπάτζετ Οι καλύτερες προτάσεις με τις υπάρχουσες συνθήκες.Τα γραφικά είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του κάθε υπολογιστή, ενίοτε ενσωματωμένα στον επεξεργαστή (APU) και άλλοτε μεμονωμένα με τη χρήση μίας ή και παραπάνω κάρτας γραφικών (GPU). Σε αυτή τη λίστα θα ρίξουμε μια ματιά σε 10 πολύ καλές λύσεις, ξεκινώντας από αυτές για τους χρήστες όχι μεγάλων απαιτήσεων και συνεχίζοντας με τους πιο απαιτητικούς.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να επισημάνουμε πως σε αυτή τη λίστα δεν λάβαμε υπόψη μας το περιθώριο για overclocking της κάθε κάρτας, καθώς αυτό είναι κάτι το οποίο διαφέρει από δείγμα σε δείγμα.

Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε αναλυτικά όλη την λίστα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 09:43 #249459 by BigGreekGamer
Κάρτες γραφικών: Η χρήση των bots για αγορές αυξήθηκε κατά 788% Στα τέλη του 2020.
 Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 η χρήση των bots για αγορές καρτών γραφικών αυξήθηκε κατά 788%, σύμφωνα με την εταιρεία ηλεκτρονικής ασφάλειας Imperva.

 Σύμφωνα με την αναφορά της Imperva, η αύξηση αυτή ξεκίνησε με την κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X, όπου κυκλοφόρησαν επίσης και οι κάρτες γραφικών RTX 30 της Nvidia και RX 6000 της AMD. Ο υπεύθυνος της Imperva, Edward Roberts δήλωσε: "Τα τελευταία οκτώ χρόνια τα bots έχουν γεμίσει το internet και γίνονται όλο και πιο προηγμένα όσο περνάει ο καιρός. Μέσα στην προηγούμενη χρονιά, εν μέσω πανδημίας, τα bots ξεκίνησαν να πηγαίνουν και σε νέες αγορές και οι συνέπειες είναι αισθητές και στους καθημερινούς καταναλωτές".

 Οι περισσότερες σελίδες που πέφτουν θύματα των bots είναι από την Αμερική και στην δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κίνα αντίστοιχα. Τα bots δημιουργούνται συνήθως στην ίδια χώρα με την σελίδα που στοχεύουν. Για τις κάρτες γραφικών, τα bots χρησιμοποιούνται από scalpers, ώστε μετά να μεταπωληθούν σε αρκετά υψηλότερη τιμή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification