Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Τι laptop να αγοράσω?

13 Nov 2020 19:22 - 13 Nov 2020 19:24 #241119 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Ο υπολογιστής που έχω δε σηκώνει games για κανένα λόγο...κι όταν λέω δε σηκώνει, εννοώ το πιο ελαφρύ χαζό game σκαλώνει εντελώς...Δεν μπορείς να παίξεις! Κατα τ'άλλα κολλάει λιγάκι και γενικά, αλλά παλέψιμα.
Θέλω να τον παραχωρήσω στη μαμά μου γιατί αυτόν τον πήρα για να κάνω κάποια βασικά πράγματα επειδή τότε μου κάηκε το λάπτοπ, είχα 250 ευρώ, πήρα έναν ίσα για τα βασικά και προσπαθώ να μαζέψω να πάρω ένα δυνατό.
Από κονσόλες έχω ό,τι χρειάζομαι και μέσα σε όλες είναι και το Ps4. Αλλά έχω κάποια παιχνίδια τα οποία είναι για PC και θέλω να τα παίζω, όπως επίσης και κάποια που θα αποκτήσω. Στο PC δε θα παίζω συνέχεια, αλλά θέλω τα παιχνίδια που επιλέγω, να έχω την δυνατότητα να τα παίζω και να τα ευχαριστιέμαι.
Τώρα το budget μου δεν είναι πολύ υψηλό, οπότε θέλω την καλύτερη δυνατή πρόταση, ώστε να νιώθω ασφαλής με την επιλογή μου ότι ο υπολογιστής που επέλεξα θα αντέξει και θα τραβάει για ένα καλό χρονικό διάστημα. Να μην αλλάξω σε 2 χρόνια ας πούμε.


Εγώ αγόρασα το Laptop Lenοvo G50 70 τον Οκτώβριο 2015 με 460 € και λειτουργεί ακόμα,5 χρόνια μετά.

Εχω παίξει παιχνίδια όπως Dead Space 3,Battlefield Hardline,Dark Souls 2 Scholar of the first sin,Skyrim,Tomb Raider 2013,Call of Duty Black Ops 2,Call of Duty Ghosts,Resident Evil Revelations,Life is Strange κλπ

Μιλάμε πάρα πολλά παιχνίδια για την τιμή του, οπότε με 500 € βρίσκεις ένα καλό που να παίζει παιχνίδια απλά κοίταξε να μην πάρεις Intel HD όπως εγώ αλλά Nvidia.

Κάπως δύσκολο βέβαια να παίζεις παιχνίδια που δεν τρέχει το PS4 εκτός εαν σε ενδιαφέρει πχ το Halo που είναι XBOX exclusive.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification