Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lego: Γενική συζήτηση

22 Oct 2021 13:34 #256575 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα LEGO σετ Zelda, Metroid, Animal Crossing και Among Us δεν θα κυκλοφορήσουνΑπορρίφθηκαν από την εταιρεία.

Η Lego απέρριψε τα σετ Zelda, Metroid, Animal Crossing και Among Us, μέσω του site Lego Ideas.

Τα συγκεκριμένα σετ εξετάζονταν για αρκετό καιρό και συγκεκριμένα η ύπαρξή τους είχε επιβεβαιωθεί τον Ιανουάριο. Όσοι λαμβάνουν την απόφαση στη Lego, τα απέρριψαν μέσω του προγράμματος Lego Ideas , όπου οι fans της εταιρείας σχεδιάζουν πιθανά σετ Lego και τα τοποθετούν για δημόσια ψηφοφορία. Όσα λαμβάνουν αρκετές ψήφους προκρίνονται και βγαίνουν στην αγορά.

Τα τέσσερα gaming sets απορρίφθηκαν καθώς υπήρχαν συνολικά 50 σετ. Στο διαγωνισμό μπήκαν μεταξύ άλλων το Hyrule Castle της σειράς Zelda, το Gunship της Samus Aran από το Metroid και ρέπλικα ενός χάρτη από το Among Us. 

Το 2012 η Lego είχε απορρίψει άλλο ένα σετ από το The Legend of Zelda.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:50 #261014 by Nikos Georgopoulos
Gamer έφτιαξε χάρτη του The Legend of Zelda με τουβλάκια LEGO
Χρησιμοποίησε 25.000 τουβλάκια!

Ένας gamer έφτιαξε τον χάρτη Hyrule του The Legend of Zelda του NES με τουβλάκια LEGO.

Ο Ian Roosma ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη δημιουργία και όλες τις λεπτομέρειές της. Ο χάρτης LEGO είναι εξαιρετικά λεπτομερής, αποτελούμενος από 25.000 τουβλάκια LEGO, 779 δέντρα και 493 εχθρούς. Ο χάρτης έχει ύψος 76 εκατοστά και πλάτος 2,18 μέτρα.Ο Roosma δήλωσε για το δημιούργημά του: «Έψαχνα για κάτι που είχε προσωπικό νόημα για μένα. Το Zelda στο NES είναι ιδιαίτερα νοσταλγικό για μένα γιατί ήταν η αρχή των open world games. Ο developer απλώς αφήνει τον παίκτη κάπου και εσείς αποφασίζετε πού θέλετε να πάτε και τι θέλετε να κάνετε, είναι το καλύτερο είδος παιχνιδιού.»

Ο Roosma είπε επίσης ότι το πρωτότυπο Zelda του NES ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε ποτέ. Ο δημιουργός χρησιμοποίησε έναν site που ονομάζεται Bricklink για να συλλέξει όλα τα κομμάτια που χρειαζόταν. Αποτελεί ένα site ανεξάρτητων πωλητών για τουβλάκια που επέτρεψε στον Roosma να πάρει όλα τα κομμάτια που χρειαζόταν. Και προφανώς όλα αυτά απέδωσαν, καθώς το ολοκληρωμένο έργο είναι απίστευτα εντυπωσιακό.

Οι λάτρεις των LEGO μπορούν πραγματικά να κάνουν μεγάλα πράγματα με τα έργα τους. Ένας fan έφτιαξε εκδόσεις LEGO του PS5 και του Xbox Series X και τις υπέβαλε και ως Ιδέες LEGO, οπότε αν είμαστε τυχεροί θα μετατραπούν σε αληθινά σετ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Mar 2023 22:49 - 22 May 2023 20:46 #270301 by Nikos Georgopoulos
YouTuber έφτιαξε ένα Game Boy Advance SP με τουβλάκια LEGO
Παίζει τα games κανονικά

Ο Miguel που έχει το κανάλι Retro Stash Repairs στο YouTube, έφτιαξε ένα Game Boy Advance SP με τουβλάκια Lego.

Η φορητή αυτή κονσόλα είναι λειτουργική, γι' αυτό και έδειξε σε βίντεο το Super Mario World: Super Mario Advance 2. Όσοι είστε fans τόσο της Nintendo, όσο και των Lego, σίγουρα θα συμπαθήσετε αυτή την κατασκευή.Στο βίντεο, ο YouTuber δείχνει την διαδικασία με την οποία έφτιαξε την κονσόλα. Δεν ένωσε, αλλά κόλλησε μεμονωμένα λεπτά τουβλάκια Lego, αλλιώς η κονσόλα θα έβγαινε πιο ογκώδης. Ήθελε άλλωστε να χρησιμοποιήσει τα αρχικά trigger buttons L και R.

Υπάρχουν μερικά μικρά ελαττώματα με τη δημιουργία αυτή. Πρώτον, υπάρχει ένα αξιοσημείωτο κενό όταν προσπαθεί να κλείσει το Game Boy. Η οθόνη μπορεί επίσης να πέσει λόγω της στήριξής της με τουβλάκια Lego. Όπως και να 'χει μπράβο του για την προσπάθεια και κρίμα που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2023 19:57 #271181 by Nikos Georgopoulos
Lego Pac-Man Arcade
Με 2.651 κομμάτια!

Η Lego ανακοίνωσε ένα Lego Pac-Man Arcade, το οποίο θα φτιάξετε αποκλειστικά με τουβλάκια Lego!

Βέβαια θα σας πάρει κάποιο διάστημα να το καταφέρετε, μιας και το arcade αυτό αποτελείται από...2.651 κομμάτια! Έχει έναν μοχλό και κουμπιά και είναι φωτιζόμενο. Προσοχή μετά την συναρμολόγηση να μην...σας πέσει!

Η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική για Arcade, στα 270 δολάρια. Αν η Lego κυκλοφορούσε Arcade αποτελούμενα από τουβλάκια και είχαν μέσα χιλιάδες games και τα πουλούσε σε τόσο χαμηλές τιμές, τότε σίγουρα θα είχε μεγάλη απήχηση. Εκτός κι αν...υπάρχει τρόπος να "πειράξουμε" το συγκεκριμένο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το μεγαλύτερο Arcade στον κόσμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification