Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ελληνικά gaming sites και πολιτική

24 Jul 2018 16:07 #215878 by Nikos Georgopoulos

aims wrote: Koροιδευαμε καποιον τυπο που την περιοδο του δημοψηφισματος εγραφε ανοιχτα υπερ του ΝΑΙ και τελικα καποιοι αποδειχθηκαν πιο συριζα και απο τον τσιπρα..
Τετοιο γλυψιμο ρε παιδια?Τετοια προπαγανδα?
Για ολα λενε πως φταιει ο "κακος κοσμος" και οχι η κυβερνηση..Σε gaming εκπομπες τωρα...
Και το παιζουν και αντιφα αριστεροι παναθεμα τους(και πιο παλια πασοκια)!
Και το αστειο ειναι πως ο ενας αξ αυτων,ηταν πιο δεξιος κ απο τον καραμανλη τοτε που ... τα ελεγε δημοσια αλλα κυβερνουσε η ΝΔ!!
Λες και τα ξεχναμε!Οτι ναναι...

Ο χειρότερος είναι αυτός που έγλειφε βαρώνους δεξιούς που έκαναν βασιλική εμφάνιση στα inspot ότι θα του φτιάξει και PC για το Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά ναι και ο δημοψηφισματάκιας σπάει κάθε ρεκόρ. Κυκλοφορεί μάλιστα στην πιάτσα ότι κλείνει και συμφωνίες για να παίρνει χώρους σε events επειδή έχει άκρες στο κόμμα από την μαμά.

aims wrote: 53 νεκροι εχθες,καηκε η μιση αττικη και οι αλλοι εκαναν εκπομπη για games με χαχα,γελακια,αστειακια..
53 νεκροι!
Οταν εγινε η τραγωδια στη Μανδρα Αττικης,ειχαν κανει παλι το ιδιο και ο "επικεφαλης" ειχε θυμωσει με τις παρατηρησεις στο youtube(που του εγραφαν οτι ειναι ασεβεια το να γελας τετοια ημερα κ να κανεις εκπομπη για games χωρις την παραμικρη αναφορα κ μαλιστα με γελακια κ αστειακια)..Και μαλιστα σε επομενη εκπομπη ελεγαν με στομφο οτι "κανενας δεν ξερει τι νιωθουν"..Νιωθεις ασχημα κ λυπη αλλα γελατε ρε?την ωρα που ολη η Ελλαδα θρηνει και βλεπει τον ολεθρο?
Κανενας σεβασμος στους νεκρους,κανενας σεβασμος στις τραγωδιες..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Και μιλαμε για τα ιδια ατομα που περιλυποι ξεκινουσαν τις gaming εκπομπες τους επειδη πχ "εριξε χαλαζι στην κοζανη".. Απιστευτα πραγματα. Γυριστε τους την πλατη!τοσο απλα!!!!ΟΛΟΙ!

Αν κατάλαβα καλά είναι το γνωστό μέσο που κάνει εκπομπές Δευτέρα, ε? Χμμμ.
Είναι ακριβώς το ίδιο που μετά το συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας το πέρασε στο ντούκου λες και ήταν κυβερνητικό? Αυτό που έγραψες πιο πάνω? Δεν τους παρακολουθώ καθόλου απλά μου κάνει εντύπωση αυτή η "λατρεία". Μην έχει να κάνει με καμιά επιδότηση και για αυτους ένα πράμα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2018 16:23 - 25 Jul 2018 15:45 #215879 by Βασίλης
Geonick φιλε φυσικα κ γιαυτους λεω!
οχι μονο δεν ειχαν πει κατι για το ονομα της μακεδονιας αλλα καποιος τυπος που πλεον δεν κανει εκπομπες και το παιζει δηθεν αριστερος(ενω εχει δηλωσει ξεκαθαρα πως ηταν μελος της πασπ οταν ηταν φοιτητης)εχει μιλησει ξεκαθαρα υπερ του να δοθει το ονομα στους σλαβους γειτονες κ εχει παρει κ αλλες παρομοιες θεσεις που δηθεν παρουσιαζονται απο αυτους ως προοδευτικες αλλα μονο αυτο δεν ειναι...
Και οχι μονο αυτο αλλα καθε ανθελληνικη πραξη,την θεωρουν "σωστη" και την σιγονταρουν ενω καθε επιχειρημα υπερ της Ελλαδας το απαξιωνουν ως "φασιστικο" κ εχουν ενα υφακι περιεργο μολις το ακουν.....
Και ολα αυτα σε υποτιθεμενες εκπομπες για το gaming..
Πλεον φυσικα δεν ασχολουνται με πολιτικη,γιατι δεν τους παιρνει!
Και δεν θελουν να πουν κατι εναντιον της κυβερνησης διοτι οι τυποι ειναι ξεκαθαρα υπερ της κυβερνησης..
Οταν κυβερνουσαν αλλοι,αφιερωναν ακομα κ 45 λεπτα για τα "δεινα του τοπου που εφερε η κυβερνηση"..
Εκαναν κατι αναλυσεις επι αναλυσεων για το ποσο "κακοι κυβερνουν",για το ποσο ρατσιστες ειμαστε σαν λαος(πχ ρατσιστες με τους προσφυγες),και το ποσο προοδευτικοι ειναι αυτοι οι τυποι σε αντιθεση με εμας την πλειοψηφια κλπ..
Εδω την αλλη φορα το επαιζαν θλιμμενοι και λυπημενοι επειδη εριξε χαλαζι στη μακεδονια και "χαλασε τη σοδεια των αγροτων"..
Και δωστου κριτικη στους παντες και τα παντα και δωστου να δειχνουν με το δαχτυλο τις κυβερνησεις!
Λες και εριχνε το χαλαζι ο Σαμαρας ή ο Παπαδημουλης ξερω εγω...
Απο οταν ηρθε ο Τσιπρας,ως δια μαγειας "ολα εγιναν τελεια",οι τραγωδιες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(δεν κανουν καμια αναφορα κ γελανε κ κανουν αστεια τις ωρες του ολεθρου) !
Αλλα χεστηκαμε,δεν περιμεναμε ενημερωση απο ΑΥΤΟΥΣ(ειδικα απο αυτους) αλλα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ το να επαναλαμβανουν τα γελακια κ τα αστειακια μετα απο καθε εθνικη τραγωδια!
Και να κανουν εκπομπες χωρις καμια αναφορα στις τραγωδιες ενω για χρονια εκαναν αναφορες για "προσφυγες στο αιγαιο και την κακη κυβερνηση που δεν βοηθαει"..
Για χροοοοονια τα ελεγαν αυτα και το επαιζαν τιμητες των παντων και εδειχναν με το δαχτυλο!!!
Σε εκπομπη για gaming!
Και τωρα γελακια κ αστειακια την ωρα που εχουμε νεκρους!
Την πρωτη φορα το εκαναν ενω ειχαμε νεκρους στη Μανδρα Αττικης!
Τωρα ειναι η δευτερη φορα!

Και την πρωτη φορα που το εκαναν (οταν στην επομενη "εκπομπη" απαντησαν σε σχολιαστες που στο Youtube τους εκραζαν για αυτη την σταση τους),βγηκαν στην συγκεκριμενη εκπομπη με ενα στυλακι "κανενας δεν ξερει αν λυπομαστε απο μεσα μας" και "κανενας δεν θα μας πει τι θα κανουμε"...
Και μαζευονται εκει 3-4 ατομα που το παιζουν σοβαροι(αναθεμα τη σοβαροτητα,εχει χασει την εννοια της) και με στομφο συνεχιζουν την προκλητικη απαξιωση των τραγωδιων και επιμενουν πως εχουν δικιο(δεν ζητανε καν συγνωμη γιαυτο που εκαναν) στο να γελανε ενω υπαρχουν ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ και ολη η Ελλαδα θρηνει...
Και ειδικα ο επικεφαλης κανει οτι "θυμωνει" με τις παρατηρησεις που του κανουν οσοι τον ακουνε, οτι δηλαδη ΟΦΕΙΛΕ να κανει μια αναφορα εστω κ να ειναι τουλαχιστον σοβαρος στις εκπομπες και χωρις χαζογελακια κ αστειακια ενω ολοκληρη Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ!
Και νευριαζει οταν του τα γραφουν λες κ ειναι κανας αλανθαστος φωστηρας της ανθρωποτητας και εχει ενα στυλακι "δεν θα μας πουν τι θα κανουμε"...
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ????
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
Απιστευτο θρασος,βραζω πολυ με τους τυπους!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jul 2018 16:33 #215892 by A
Χωρίς να ξέρω για ποιους μιλάτε το βρισκω υποκριτικό να χασκογελάς και μετά να θρηνείς....γιατί πολύ απλά είναι αδύνατο.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jul 2018 16:38 #215893 by Βασίλης

efane wrote: Χωρίς να ξέρω για ποιους μιλάτε το βρισκω υποκριτικό να χασκογελάς και μετά να θρηνείς....γιατί πολύ απλά είναι αδύνατο.

γενικα η υποκρισια ειναι ενα δυνατο χαρακτηριστικο του νεοελληνα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2018 14:12 #215916 by Σπύρος Τζανετάτος
Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και μέρες αλλά είπα να παρέμβω.

Μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν σχολίασε ότι γνωστός μαιντανός του youtube που εχει και το παρατσουκλι "Η ταναπου των likes και των shares" (γιατι παρακαλαει σε καθε post του και τα παιδακια δημοτικου και γυμνασιου τρεχουνε) θα κανει ακουσον-ακουσον LIVESTREAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!

Βρε καρ*γκι*ζη, βρε γαμ****ε, έχουν ανακοινώσει όλα τα sites στην Ελλάδα "Καταθέστε χρήματα στους λογαριασμους υπουργειου οικονομικων, ερυθρου σταυρου, ραφηνας κλπ" κι εσύ ανακοινωνεις live για να τα καταθεσουμε σε σενα?ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ LIKES ΚΑΙ SHARES?

Μιλαμε για ΤΟΝ μαλακα ετσι?Και για να μην παρεξηγηθω ειναι τελειως διαφορετικο να δινονται εσοδα απο ποδοσφαιρικο αγωνα ή θεατρικες παραστασεις οι οποιες ηταν ΗΔΗ προγραμματισμενες να γινουν και τελειως διαφορετικο να κανεις live για τους πληγέντες! Για να κανει share το army σου το live και να παρεις δημοσιοτητα και να αυξησεις τους συνδρομητες. Ρε αντε και...τραβα απο εδω. Εκμεταλλευεται ακομα και τους πεθαμενους. Ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει το ελληνικο youtube το σιχαμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2018 14:20 - 26 Jul 2018 15:09 #215917 by Βασίλης
Φιλε Jaded γιαυτον δεν εχω παρει θεση γιατι οντως ειναι λιγο "καπως" η κινηση αυτη αλλα δεν γνωριζω την προθεση του..
Μπορει οντως να το κανει με καλη προθεση και θελω να ειμαι καλοπιστος..
Οσο και αν δεν τον συμπαθω και αν τον εκραξα σε τοσα και τοσα,τωρα δε μπορω να πω κατι γιατι η προθεση του μπορει οντως να ειναι αγνη..

ΑΛΛΑ δε μπορω να συγχωρεσω με τιποτα τον "αρχηγο" του αλλου σαιτ που λεμε, που ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ενω εχουμε τοσους νεκρους!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ 74 ΝΕΚΡΟΙ !!
Δεν ειναι οτι η τραγωδια εγινε την επομενη ημερα..
Εκεινη την ημερα ηταν οι τραγωδιες!
Απο το πρωι καιγοντουσαν ολα κ κλαιγαμε τοσους νεκρους!!!
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΗΝΟΥΜΕ!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΛΙΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ(προσφυγακι) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και αναλυση επι μια ολοκληρη ωρα!!!!


Και να θες να πεις πως εκαναν πολιτικη και κοινωνικη αναλυση(προπαγανδα ηταν) επειδη λυπηθηκαν για το παιδακι,πως γινεται ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ(δεν τις ανεβαλαν οπως εκαναν ολοι),ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!???
ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΩΝ 70s ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΤΙ για την Ελλαδα..
Επιλεκτικα ευαισθητοι!
Προπαγανδα και δηθεν δακρυα για το προσφυγακι ΑΛΛΑ γελια κ αστεια ενω ειχαμε τοσους νεκρους!

Ξερω οτι θα βγει σε επομενες εκπομπες με υφακι κ θα λεει "κανενας δεν ξερει τι νιωθουμε" και "πριν την εκπομπη τα ειπαμε εμεις οι 3 και τα σχολιασαμε και και και" ΑΛΛΑ η φαιδροτητα της πραξης δεν σβηνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Προσωπικα ΒΡΑΖΩ τοσο πολυ με αυτον τον ανθρωπο,οσο βραζω κ με οσους ευθυνονται για αυτη την καταστροφη..
Και το ιδιο βραζω και με οσες/ους ανεβαζαν στα κοιν.δικτυα κωλους και φωτο απο παραλιες ενω ειχαμε τοσους νεκρους..

ΜΑΚΑΡΙ να υπαρχει θεος κ μακαρι να τα βλεπει ολα αυτα!
τιποτα αλλο!


Υ.Γ. Με ενοχλει τοσο η σταση τους,γιατι οπως οι περισσοτεροι ελληνες gamers,τους ακουγα απο τις πρωτες εκπομπες τους!Χροοονια πριν!
Ολοι τους ακουγαμε γιατι ηταν σε μια "νεκρη" ημερα..
Και οποιος τους ακουγε,θα γνωριζει οτι οσο ηταν εκει ο "φιλοβασιλικος" η πολιτικη τους σταση ηταν τελειως διαφορετικη(χωρις βεβαια να κανουν για πολυ ωρα εμμεσες πολιτικες συζητησεις..Αυτες αρχισαν κ τις εκαναν για πολυ ωρα αφου εφυγε ο "φιλοβασιλικος" κ αφου εγινε νο2 καποιος αλλος εκει μεσα..Και απο δεξια γραμμη,το γυρισαν στην ψευτοαριστερη)..
Τους στηριζαμε,τους δικαιολογουσαμε ακομα κ στα λαθη τους,τους στηριξαμε ακομα κ οταν ο "φιλοβασιλικος" τους κρεμασε και ολοι τους χλευαζαν(τους εβριζαν ολοι επειδη δεν του παραχωρησαν χρονο για να αποχαιρετησει) αλλα ενταξει,πλεον οι ανθρωποι εχουν καταντησει αηδια..
Απανθρωποι,τελος!

Υ.Γ.1 φυσικα θα πουν οτι τους βριζουν "ακραιοι" κλπ.
Αντιγραφουν σε όλα τους κυβερνώντες..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2018 22:37 #215931 by Σπύρος Τζανετάτος
Φυσικά και το κάνει από την μία για να βοηθήσει και από την άλλη για να γίνει ξανά η ταναπού των likes και των shares! Οπως κανει παντα αλλωστε.

Αν ενδιαφερόταν να βοηθήσει ας εκανε κοινοποιηση τους λογαριασμους οπως κανει ο κόσμος στο Facebook. Τώρα θελει απλα να κερδισει ακολουθους γιατι πονταρει στο οτι την ωρα του live θα το κανει κοινοποιηση ολη η αυλη του και θα τον μαθει περισσοτερος κοσμος! Απλα τα πραγματα. Για αυτον δεν ειναι τιποτα να ανοιξει μια καμερα και να δειξει στο βιντεο "Να τους εκανα την καταθεση".Αλλα το θεμα ειναι οτι κερδιζει προβολη εκμεταλλευομενος νεκρο κοσμο.Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα τι διαφορα εχει να καταθεσει στους κρατικους λογαριασμους η των γιατρων απο το να του τα βαλει ενω θα παιζει?Ενα και το αυτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification