- Thank you received: 539
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote:
Ας κρατήσουμε μερικές επιφυλάξεις για τη γυμναστική στο σπίτι. Κατανοώ ότι όλοι θέλουμε να έχουμε μια απολλώνια κορμάρα, αλλά στο σπίτι μέσα είναι δύσκολο να βρεις τη διάθεση. Μια θα είσαι κουρασμένος, μια θα θέλεις να δεις τηλεόραση ή κάτι άλλο... Πάντα θα υπάρχουν παρεμβολές στο σπίτι.fitbill wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Η γυμναστική είναι πραγματικά κάτι πολύ ωραίο που όχι μόνο βοηθάει το σώμα σου και άρα την υγεία αλλά σου αυξάνει και τη διάθεση. Ωραία τα βίντεο γιατί η γυμναστική στο σπίτι είναι ότι πρέπει για άτομα που δεν έχουν χρόνο ή την οικονομική άνεση για γυμναστήριο.
Έτσι είναι φίλε μου, σε αυτή τη ζωή πρέπει λίγο πολύ να τα δοκιμάζεις όλα. Ακόμα και λίγη γυμναστική μέσα στο σπίτι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει .. !!!
Καλύτερα θα είναι να πάρεις τους δρόμους γύρω από το σπίτι σου, όπως βλέπω εδώ στη γειτονιά μου έναν κύριο και χαίρομαι που τον βλέπω, παρά να μείνεις μέσα. Όταν είσαι έξω, υπάρχουν λιγότερες παρεμβολές και συγκεντρώνεσαι σε αυτό που έχεις βάλει στόχο να κάνεις. Λίγο τρέξιμο, λίγες διατάσεις, άντε να κρεμαστείς σε κάνα δέντρο κλπ. Τώρα για αστικά κέντρα μη με ρωτάτε, εγώ σε ημιαστική περιοχή μένω...