Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Αυτοκίνητα Tesla

03 Jan 2021 04:16 #243965 by Giorgos Tsolaridis
Τα αυτοκίνητα Tesla παίζουν το τραγούδι Toss a coin to your Witcher στα εξωτερικά ηχεία τους
Με το νέο software update του Model Y.


Ένα software update των αυτοκινήτων Tesla σας επιτρέπει πλέον να παίξετε το μουσικό κομμάτι “Toss a Coin to Your Witcher” στα εξωτερικά ηχεία του!

Η λειτουργία αυτή παρουσιάστηκε μέσω Twitter στο Tesla Model Y. Πέραν αυτού, θυμίζουμε ότι τα αυτοκίνητα Tesla είναι γνωστά στους gamers, αφού παίζουν διάφορα μουσικά κομμάτια από games, όπως τα κλασικά της Atari ή ακόμα και το Stardew Valley. Το Tesla Model Y είναι διαθέσιμο για αγορά στην Αμερική, την Κίνα και ορισμένες χώρες της Ευρώπης.

Το τραγούδι "Toss a Coin to your Witcher" που παίζει προέρχεται από την σειρά The Witcher του Netflix (συγκεκριμένα από τον Dandelion). Το Model Y έχει ένα software update, με το χαρακτηριστικό boombox, μέσω του οποίου ενεργοποιείται ένα εξωτερικό ηχείο του αυτοκινήτου. Υπάρχουν τραγούδια τα οποία είναι ήδη φορτωμένα στο αυτοκίνητο Tesla κι είναι διαθέσιμα από ένα dropdown menu και ένα από αυτά είναι και το "Toss a Coin".


Για την ιστορία, το Tesla Model Y έχει μέγιστη ταχύτητα τα 217χλμ. και κάνει την απόσταση 0-60 μέτρα σε 4.8 δευτερόλεπτα. Έχει Dual Motor All-Wheel Drive και Autopilot, κοινώς οδηγάει στον αυτόματο πιλότο, λειτουργία για την οποία η ομώνυμη σειρά αυτοκινήτων είναι ήδη γνωστή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2021 10:37 #245365 by Giorgos Tsolaridis
Το νέο Tesla Model S τρέχει games με ισχύ όσο ένα PS5
Διαθέτει προεγκατεστημένα games.


Το νέο Tesla Model S τρέχει games και έχει ισχύ όσο ένα PS5.

Το Model S της Tesla είναι ένα sports car που δουλεύει με ηλεκτρισμό, ενώ με το Tesla Arcade που διαθέτει τρέχει games με κάρτα γραφικών 10 Teraflops. Το PS5 έχει 10.84 Teraflops και το Xbox Series X 12 Teraflops.


Το αυτοκίνητο κοστίζει 80.000 λίρες (90.000 ευρώ) στη βασική του έκδοση, επομένως αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να έχει. Μέσα στο όχημα θα βρείτε προεγκατεστημένα τα The Witcher 3, Stardew Valley και άλλα games, ενώ ο Elon Musk δήλωσε ότι το Tesla Model S θα τρέχει το Cyberpunk 2077.

Το Tesla Model S θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Ελπίζουμε όσοι το αγοράσουν να μην παίζουν games την ώρα που θα οδηγάνε (βασικά μπορεί και να το κάνουν, αφού τα Tesla έχουν αυτόματη οδήγηση).

Ο Elon Musk ανέβασε την μετοχή της CD Projekt Red
Το tweet του Elon Musk , ιδιοκτήτη της Tela, ανέβασε την μετοχή της CD Projekt Red. Φτάνει τα 96χλμ σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα, ενώ η δήλωση του Musk ότι το αυτοκίνητο θα τρέχει και το Cyberpunk 2077 κι ότι "η αισθητική του είναι απίστευτη", απογείωσε κατά 19% την μετοχή της Πολωνικής εταιρείας ανάπτυξης.


Το tweet του Elon Musk ανέβασε την μετοχή της CD Projekt Red μέσα σε λίγες ώρες. Σημείωση αύξηση κατά 40% για τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Η αύξηση είναι έξι φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο αύξησης μετοχής το τελευταίο τρίμηνο (σ.σ. είχε πέσει στο μισό της τιμής που είχε πριν το λανσάρισμα). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Claire Elise (Grimes) Boucher, σύντροφος του Elon Musk, παίζει ως voice actor στο παιχνίδι, έχοντας τον ρόλο της διασημότητας Lizzy Wizzy, ενώ συνεισφέρει και στη μουσική του παιχνιδιού.

The esthetics of Cyberpunk are incredible btw. The interior design is?.

— Elon Musk (@elonmusk) January 28, 2021

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2021 21:21 #245941 by Γιάννης Παπαργυρίου
Η Tesla αγόρασε Bitcoin αξίας 1.5 δισεκατομμυρίου δολαρίων
Η εταιρεία του Elon Musk θα το δέχεται μελλοντικά ως πληρωμή.


H Tesla, εταιρεία αυτοκινήτων που ανήκει στον Elon Musk, αγόρασε bitcoin αξίας 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στέλνοντας την αξία του πέραν των 43.000 δολαρίων με αυτή της την επένδυση, ενώ ανακοίνωσε ότι θα δέχεται στο μέλλον το εν λόγω κρυπτονόμισμα ως μορφή πληρωμής.

H Tesla προχώρησε σήμερα στην σχετική αποκάλυψη στα πλαίσια κατάθεσης εγγράφων στην Επιτροπή Εξασφαλίσεων και Συναλλάγματος (Securities and Exchange Commission ή SEC). Η εταιρεία ανέφερε ότι πήρε την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της τον Ιανουάριο του 2021 ώστε “να διευρύνει περεταίρω” τις επενδυτικές στρατηγικές της ώστε να συμπεριλάβει νέες μορφές συναλλάγματος, μεταξύ των οποίων και το bitcoin.

“Ως μέρος της πολιτικής, η οποία εγκρίθηκε ως οφείλει από την Ελεγκτική Επιτροπή του Διοικητικού μας Συμβουλίου, μπορούμε να επενδύσουμε ένα μέρος αυτών των χρημάτων σε διάφορα εναλλακτικά και εφεδρικά περιουσιακά στοιχεία, μεταξύ των οποίων ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, ράβδους χρυσού, funds που έχουν ενταχθεί σε χρηματιστήρια χρυσού και άλλα περιουσιακά στοιχεία όπως προσδιορίζονται στο μέλλον. Για το λόγο αυτό, επενδύσαμε το ποσό του 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε bitcoin στα πλαίσια αυτής της πολιτικής και μπορούμε να αποκτήσουμε και να παρακρατήσουμε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία από καιρού εις καιρόν είτε μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, αναμένουμε ότι θα ξεκινήσουμε να δεχόμαστε το bitcoin ως μορφή πληρωμών για τα προϊόντα μας στο κοντινό μέλλον, σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους και αρχικά σε περιορισμένη βάση, το οποίο μπορεί να ρευστοποιούμε ή όχι κατά την ολοκλήρωση της σχετικής συναλλαγής” ανέφερε η Tesla.

Η εταιρεία αναγνώρισε στο έγγραφο ότι η αξία “ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων” όπως το bitcoin είναι ιδιαίτερα ασταθής και συνοδεύεται από τα αντίστοιχα ρίσκα και αβεβαιότητες. Η Tesla δήλωσε επίσης ότι η κατάσταση είναι ακόμα σαν την Άγρια Δύση όσον αφορά το bitcoin και τους κανόνες, τους νόμους και τις ρυθμίσεις που το περιβάλλουν.

“Η έκταση κατά την οποία οι νόμοι περί εξασφαλίσεων ή άλλες ρυθμίσεις έχουν ή μπορεί να έχουν εφαρμογή στο μέλλον επί τέτοιων περιουσιακών στοιχείων είναι αβέβαιη και μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Εάν έχουμε στην κατοχή μας ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και οι αξίες τους μειωθούν σε σχέση με τις τιμές στις οποίες τα αποκτήσαμε, η οικονομική μας κατάσταση μπορεί να ζημιωθεί” ομολόγησε η Tesla.

Η εταιρεία επίσης σημείωσε ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν κεντρικοί εκδότες ή εποπτεύουσες αρχές για το bitcoin, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ασφάλειας και άλλες κακόβουλες ενέργειες που θα μπορούσαν στη συνέχεια να διακινδυνεύσουν την θέση της Tesla σε σχέση με το bitcoin.

Παρά την αβεβαιότητα, ο Elon Musk έχει υποστηρίξει ανοιχτά το bitcoin πολλές φορές στο παρελθόν και τώρα αυτός ο ενθουσιασμός γίνεται ακόμη πιο απτός. Η επένδυση της Tesla σε bitcoin οδήγησε επίσης τις τιμές του σε νέα επίπεδα ρεκόρ, στον απόηχο μάλιστα των εξελίξεων στο χρηματιστήριο που αφορούν την μετοχή του GameStop.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 11:14 #252033 by Giorgos Tsolaridis
Το νέο Tesla Model S τρέχει games με ισχύ όσο ένα PS5 Έχει επεξεργαστή της AMD.


Το νέο Tesla S διαθέτει PC που παίζει games. Η AMD,  ανακοίνωσε  στην έκθεση Computex 2021, ότι το PC αυτό έχει επεξεργαστή AMD Ryzen και 10 Teraflops (όσο δηλαδή και ένα PS5 όπως έχουμε ήδη προαναφέρει), άρα τρέχει άνετα τα Cyberpunk 2077 και The Witcher 3. Το The Verge  αναφέρει  ότι μάλλον χρησιμοποιείται η Radeon 6600M GPU.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 11:15 #252034 by Blood Prince
Δεν ξέρω τι σχέση έχει η είδηση με την τηλεοπτική σειρά του netflix αλλά τέσπα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 11:29 #252038 by Giorgos Tsolaridis
Ο τίτλος του forum topic είναι λάθος. Το πρώτο άρθρο είχε γραφτεί στο topic με την σειρά του Witcher και το μεταφέραμε εδώ και υπάρχει ένα θέμα σε αυτό το οποίο θα φτιαχτεί κάποια στιγμή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2021 11:16 #252190 by Μάνος Γρυπάρης
Διορθώθηκε. Το έχουμε ξαναπεί από τον Μάιο. Οι προγραμματιστές που φτιάχνουν την εφαρμογή Kunena Forum με το νέο update την έχουν γεμίσει bugs που τους τα έχουμε πει εδώ και μήνες και δεν τα έχουν φτιάξει.

Ένα από αυτά είναι ότι όταν διαχωρίζουμε ένα topic και ανοίγουμε καινούργιο, το καινούργιο topic κρατάει το παλιό όνομα. Και αυτό έχει γίνει αναδρομικά σε όλα τα παλιά topics. Όταν βλέπετε λάθος τίτλο απλά απαντήστε "Να διορθωθεί ο τίτλος, αφορά το τάδε" και θα τον διορθώσουμε από την mysql βάση.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2021 21:08 #252413 by Giorgos Tsolaridis
Ο Elon Musk δείχνει το Tesla Model S να παίζει Cyberpunk 2077 Στο ενσωματωμένο PC του cockpit.

 Ο επιχειρηματίας Elon Musk παρουσίασε το νέο Tesla Model S, σε μια παρουσίαση η οποία είχε μία...γεύση από games.

 Ο Musk έδειξε το Cyberpunk 2077 στην οθόνη του Model S, το οποίο φημολογούνταν εδώ και αρκετό καιρό. Το παιχνίδι παίζεται live την ώρα της παρουσίασης από κάποιον στο κάθισμα του συνοδηγού και μάλιστα στα 60 fps.

 Δείτε το παρακάτω βίντεο στο 24:24.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:19 #258341 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Αμερικανική κυβέρνηση θέλει να μάθει γιατί οι οδηγοί Tesla προτείνεται να παίζουν games κατά την οδήγηση




Δεν είχε πάρει είδηση τι γίνεται εδώ κι ένα χρόνο.

To Tesla Model S έχει ένα Gaming PC, το οποίο παίζει μέχρι και Cyberpunk 2077. Το PC και τα games είναι διαθέσιμα από οποιοδήποτε κάθισμα, μέσω wireless controller.

Η New York Times έγραψε σε άρθρο της ότι μπορείτε να παίξετε ορισμένα games στο Tesla dashboard screen ενώ το αυτοκίνητό σας κινείται. Τα games που αναφέρθηκαν είναι τα Sky Force Reloaded, The Battle of Polytopia: Moonrise και η Πασιέντζα. 

Η δυνατότητα του να οδηγάτε και να παίζετε ταυτόχρονα είχε περάσει απαρατήρητη εδώ και ένα χρόνο. Η Εθνική αρχή Κίνησης Αυτοκινητοδρόμων της Αμερικής, είδε το άρθρο των New York Times και δήλωσε ότι εξετάζει την κατάσταση, λέγοντας πως: "Η Αρχή απαγορεύει τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να πουλάνε οχήματα με προβλήματα σχεδιασμού, τα οποία θέτουν ρίσκα που αφορούν την ασφάλεια.



Δεν αποκλείεται η πρόσβαση στα games αυτά ενώ το Tesla Model S κινείται, να είναι όντως ένα πρόβλημα λογισμικού. Τα games θα έπρεπε να παίζονται ενώ το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο. Πάντως, όταν ανοίγετε την Πασιέντζα (Solitaire) τότε βλέπετε το μήνυμα "Το να παίζετε ενώ το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση είναι μόνο για επιβάτες". Το θέμα είναι ότι αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Μια μεγάλη οθόνη αποσπάει την προσοχή πολύ καλύτερα από ένα κινητό ή ένα GPS. Συν τις άλλοις, τις περισσότερες φορές οι οδηγοί των Tesla τα οδηγάνε οι ίδιοι και δεν τα βάζουν στην αυτόματη οδήγηση. Τέλος, 24 πολιτείες της Αμερικής απαγορεύουν στους οδηγούς την χρήση κινητών κατά την οδήγηση.

Η απόσπαση προσοχής κατά την οδήγηση είχε οδηγήσει στο θάνατο 3.100 Αμερικανούς το 2019. Πάντως, η Tesla δεν έχει πάρει θέση δημόσια για το ζήτημα.

Δείτε τον Elon Musk να παρουσιάζει το Tesla Model S να παίζει Cyberpunk 2077.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:55 #259259 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα Tesla δεν θα επιτρέπουν πλέον games ενώ κινούνται



Μετά από έρευνα της Αμερικανικής κυβέρνησης, δόθηκε εντολή στην εταιρεία Tesla να μην μπορούν τα αυτοκίνητα Tesla Model S να παίξουν games, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση.
Το χαρακτηριστικό Passenger Play, υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν από άλλους επιβάτες του αυτοκινήτου, προκειμένου να παίξουν games όταν το αυτοκίνητο Tesla κινείται. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του οδηγού. Συν τις άλλοις, η Tesla μπορεί να θεωρούσε ότι όταν ο οδηγός ενεργοποιούσε την αυτόματη οδήγηση, ότι θα μπορούσε να παίξει και ο ίδιος και να μην προσέχει τον δρόμο. Όπως και να 'χει, πλέον το χαρακτηριστικό αυτό, το οποίο ξεκίνησε πριν ένα χρόνο (τον Δεκέμβριο του 2020) θα διακόπτει την λειτουργία του παιχνιδιού όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Άλλωστε, όπως θα δείτε και στο βίντεο του CNN στα δεξιά, όταν έγινε review σε αυτοκίνητο Tesla, ο αυτόματος οδηγός είχε πολλά προβλήματα και αν δεν υπήρχε χειροκίνητη παρέμβαση του οδηγού, θα υπήρχαν τρακαρίσματα.

Η Tesla θα ανεβάσει ένα software update, με το οποίο όλα τα αυτοκίνητα Tesla στον κόσμο (ακόμα κι αυτά που έχουν ήδη πουληθεί) δεν θα επιτρέπουν το gaming όταν τα αυτοκίνητα κινούνται.

Δείτε τον Elon Musk να παρουσιάζει το Tesla Model S να παίζει Cyberpunk 2077.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification