Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Δημητριακά Age of Empires

26 Oct 2021 19:13 #256759 by Κώστας Δαλακλίδης


Η ομάδα Xbox ANZ αποκάλυψε την επόμενη μοναδική της δημιουργία και είναι τα δημητριακά με θέμα το Age of Empires που σηματοδοτούν την κυκλοφορία του Age of Empires IV αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Τα δημητριακά λέγονται WOLOL'Os. Η δημιουργία αυτή αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο τα CD των Age of Empire ερχόντουσαν μέσα στα κουτιά δημητριακών πριν από δεκαετίες. Για κάποιους η πρώτη επαφή με το Age of Empires προήλθε από τέτοιου τύπου προωθήσεις.

Η Microsoft δήλωσε: "Με το όνομα του δημητριακού που προέρχεται από την κραυγή μάχης του ιερέα στην πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού, το WOLOL'Os είναι ένα πραγματικό και εντελώς βρώσιμο δημητριακό. Για να σας βοηθήσει να χτίσετε δυνατά και υγιή στρατηγικά μυαλά, αυτό το δημητριακό δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, αλλά και ένας σίγουρος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας”.

Τα δημητριακά WOLOL'Os δεν είναι ακόμα διαθέσιμα για αγορά, αλλά η Xbox ANZ προσφέρει μερικά κουτιά δημητριακών μέσω ενός δώρου στη σελίδα της Xbox ANZ στο Facebook, ωστόσο πρέπει να είστε κάτοικος Αυστραλίας ή Νέας Ζηλανδίας για να κερδίσετε. Το πακέτο συνοδεύεται όχι μόνο από τα δημητριακά, αλλά και από μια 12μηνη συνδρομή Xbox Game Pass και ένα CD με το soundtrack του Age of Empires II.

Επικεφαλής της Xbox ANZ δήλωσε: "Γνωρίζουμε πόσο δημοφιλής ήταν αυτή η προώθηση, γι' αυτό σκεφτήκαμε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά μια κομβική στιγμή για πολλούς παίκτες. Η λήψη ενός CD σε κουτί δημητριακών τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν η πρώτη στιγμή gaming για πολλούς και θα ξεκινούσε ένα πάθος ζωής , λοιπόν, με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Age of Empires IV, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διασκεδάσουμε λίγο με αυτή την αναδρομή. Το Age of Empires IV είναι ένα λαμπρό παιχνίδι και ανυπομονούμε να αρχίσουν οι fans να παίζουν και να αναπτύσσουν τους πολιτισμούς τους".

Αυτή δεν είναι η πρώτη μη παραδοσιακή προώθηση μάρκετινγκ από την Xbox ANZ. Ήταν αυτοί που έφτιαξαν ένα πραγματικό δέντρο μπονσάι για να προωθήσουν το Ori and the Will of the Wisps. Επιπλέον, δημιούργησαν μια βαλίτσα με ενσωματωμένο ένα Xbox Series S και οθόνη για ταξίδια.

Το Age of Empires θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Παντελάκης Ευάγγελος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2021 21:13 #256761 by Παντελάκης Ευάγγελος
Τα δημητριακά τα θέλω σλούρπ αλλά όχι το παιχνίδι.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification