Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνής επικαιρότητα

21 Jun 2020 13:54 #235759 by Aristotelis Barkas


Τα έργα του Τραμπ για τους πιο δύσπιστους. Εκτός του ότι ήταν ο πρώτος και μοναδικός που έφτυσε κατάμουτρα τα συγκεκριμένα σατανικά media αποκαλώντας τους fake news, ας δούμε και τι άλλο έκανε:
Του Βαγγελη Θεοδωρουλακη.
1) Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία (την μεγαλύτερη, για μένα, απειλή μιας κοινωνίας) και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά
2) Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών.
3) Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν'αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)
4) Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.
5) Αντιστέκεται στην "πράσινη παραμύθα" και στο αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής" των πολυεθνικών
6) στην πρόσφατη "πανδημία" που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος:
α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε "ασφαλές" μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
ε) Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό.
η) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της "πανδημίας" (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές,cabal)
7) Διέταξε με Προεδρικό διάταγμα ν'ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
(Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες)
8)χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.
9)Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.
10)Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους "εξαφανίζουν" από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Παρ'όλα αυτά κάποιοι από σας τον λέτε ακόμα φασίστα.Μάλιστα...
11. ο Τραμπ δεν υπέγραψε το "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές" (όπως μου θύμισε φίλος στα σχόλια, που έχει υπογράψει ο Τσίπρας και εφαρμόζει ο Κούλης

Καταλαβαίνω απόλυτα την αδυναμία κάποιων να σκεφτούν "out of the box", να κρίνουν οι ίδιοι κι όχι να τρώνε μασημένη τροφή που τους ταϊζουν οι Πορτοσάλτε και τα ΣΚΑΙ αυτού του κόσμου. Άστε τις ιδεοληψίες σας στην άκρη και δείτε κατάματα την αλήθεια. Δεν δέχομαι μετά από δεκαετή ληστεία που γίνεται μπροστά στα μάτια μας κι εδώ στην πατρίδα μας, να συνεχίζετε να πιστεύετε τα καθάρματα, τους γερμανοτσολιάδες και τους δωσίλογους οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να γίνουμε παράδειγμα προς αποφυγή ακόμα και σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.....

Του Βαγγελη Θεοδωρουλακη.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2020 18:54 #235964 by Βάσια Κούκια
To Internet Archive κινδυνεύει μετά από μεγάλη μήνυση εναντίον του

Νωρίτερα αυτό το μήνα το Ars Technica δήλωσε μία τεράστια μήνυση κατά του Internet Archive και του National Emergency Library που είναι μία προσωρινή πρωτοβουλία που μετέτρεψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ηλεκτρονικά βιβλία δωρεάν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Internet Archive είναι το μοναδικό διαδικτυακό αρχείο στον κόσμο και σπίτι των Wayback Machine, Open Library, Political TV Ad Archive και άλλων σπανίων αναμνηστικών.
Οι διάδικοι είναι οι μεγάλοι εκδότες βιβλίων Hachette, HarperCollins, Wiley και Penguin Random House, οι οποίοι και κατέθεσαν ένα δικαστικό προηγούμενο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις πολύτιμες συλλογές του Internet Archive από παρωχημένο software. Αν και η ιστοσελίδα αποφάσισε να σταματήσει τον απεριόριστο δανεισμό του National Emergency Library, η μήνυση εξακολουθεί να απειλεί δεκαετίες δουλειάς, όπου καταγράφονται τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής.
Επιπλέον, το Internet Archive στεγάζει γύρω στα 15.000 games για PC και περισσότερα από 6.900 MS-DOS games, συμπεριλαμβανομένων emulators τόσο για games που αποτελούν σημείο αναφοράς, όσο και για άγνωστα indie projects, κάποια εκ των οποίων θα νομίζετε σίγουρα ότι είχαν χαθεί για πάντα. Πολλά από αυτά τα games δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και είχαν αρχικά μπει στον κατάλογο και στη συνέχεια διατηρήθηκαν με τη βοήθεια των δωρητών, των χορηγών, των ανθρώπων που ασχολούνταν με το gaming για χόμπι και του προσωπικού του Internet Archive.
Ένας ιστορικός του Internet Archive, ο Jason Scott είχε δηλώσει για την ιστοσελίδα τα εξής: "Ανοίξαμε τις πόρτες μας σε όλα τα software περίπου 20 χρόνια πριν… ξεκίνησε με πράγματα όπως PC shareware και απλά σετ προγραμμάτων. Με προσέλαβαν το 2011 και ξεκινήσαμε λέγοντας «Στείλτε τα μας όλα. Στείλτε μας κάθε μορφή software, συμπεριλαμβανομένων των κονσόλων και των χειροποίητων αντικειμένων και κάθε σύστημα υπολογιστή που βρίσκεται κάτω από τον ήλιο.» Δεν μπορείτε απλά να κοιτάξετε τη φωτογραφία από κάτι και να καταλάβετε πως προγραμματίστηκε. Έτσι θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι διαθέσιμα όσα περισσότερα από αυτά μπορούσαμε. Προσθέσαμε το emulation για να μπορείτε να το παίξετε μέσα στον browse έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δοκιμάσουν περισσότερα κομμάτια software."
To Internet Archive έχει μερικά αξιοπρόσεκτα τεχνουργήματα συμπεριλαμβανομένων σπάνιων games όπως το Muppetville του Apple II και το Ιαπωνικό παιχνίδι Labyrinth του 1988. Μπορείτε να παίξετε emulations ¨όπως το Neuromancer του 1988, το Qbert, ένα δημοφιλές fan mod από το Dune 2 και το Tongue of the Fatman, ένα από τα πιο περίεργα και σπάνια Fighting games που δημιουργήθηκε ποτέ.
Οι εκδότες των βιβλίων πάντως αποκάλεσαν το National Emergency Library "εσκεμμένη ψηφιακή πειρατεία σε ένα βιομηχανικό επίπεδο".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 01:40 #237860 by Giorgos Tsolaridis
ΗΠΑ: Μαχαίρι στο όχημα του Τζέικομπ Μπλέικ που πυροβολήθηκε πισώπλατα από αστυνομικό

Οι ερευνητές που εξετάζουν το περιστατικό πυροβολισμών από λευκό αστυνομικό εναντίον του μαύρου Τζέικομπ Μπλέικ, ο οποίος είναι πλέον παράλυτος από τη μέση και κάτω, στην Κενόσα του Ουισκόνσιν, ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ένα μαχαίρι στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει διαδηλώσεις και ταραχές στην πόλη, εμπρησμούς και βανδαλισμούς, ενώ ένα άλλο περιστατικό με πυροβολισμούς την Τρίτη προκάλεσε τον θάνατο άλλων δύο ανθρώπων στην Κενόσα, μια πόλη περίπου 100.000 κατοίκων στη λίμνη Μίσιγκαν.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης του Ουισκόνσιν ανακοίνωσε τις πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό της Κυριακής. Ο γενικός εισαγγελέας Τζος Κολ δήλωσε ότι ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του Μπλέικ, ενώ πρόσθεσε ότι και το ίδιο το θύμα «παραδέχθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι».
Ο δικηγόρος του 29χρονου απάντησε με ανακοίνωσή του ότι ο πελάτης του δεν αποτέλεσε απειλή για την αστυνομία και αμφισβήτησε ότι είχε στην κατοχή του μαχαίρι.


Ο Κολ δεν περιέγραψε το εν λόγω μαχαίρι ούτε εξήγησε αν είχε κάποια σχέση με τον λόγο για τον οποίο ο αστυνομικός Ράστεν Σέσκι πυροβόλησε τον Μπλέικ επτά φορές πισώπλατα.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει τις αισθήσεις του, όμως σύμφωνα με τους δικηγόρους του θα χρειαστεί «ένα θαύμα» για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Ο Κολ παρουσίασε και τα γεγονότα που προηγήθηκαν των πυροβολισμών εναντίον του Μπλέικ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη στο σπίτι μίας γυναίκας η οποία κατήγγειλε ότι βρισκόταν στο σπίτι της ο φίλος της, ο οποίος «δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί». Η διεύθυνση που έδωσε στην αστυνομία η γυναίκα είναι αυτή της μνηστής του Μπλέικ, της Λακίσα Μπούκερ.

Στη διάρκεια του συμβάντος, ο Κολ εξήγησε ότι η αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει τον 29χρονο χρησιμοποιώντας τέιζερ σε μια προσπάθεια να τον ακινητοποιήσει.

Όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας, ο Μπλέικ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το όχημά του, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και έσκυψε μέσα. Τότε ο Σέσκι, αφού τράβηξε την μπλούζα του Μπλέικ, τον πυροβόλησε επτά φορές πισώπλατα.

Ο Κολ επεσήμανε ότι κανένας άλλος αστυνομικός δεν πυροβόλησε, ενώ όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπλέικ, ο Μπεν Κραμπ, εξέδωσε ανακοίνωση αργά χθες, Τετάρτη, στην οποία αναφέρει ότι ο πελάτης του «δεν προκάλεσε την αστυνομία» και «απλώς ήθελε να απομακρύνει τα παιδιά του από μια εκρηκτική κατάσταση».«Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του μαχαίρι και δεν απείλησε με κανένα τρόπο τους αστυνομικούς», τόνισε.

Τρεις από τους γιους του Μπλέικ –ηλικίας 3, 5 και 8 ετών—βρίσκονταν μέσα στο όχημα την ώρα του περιστατικού και είδαν τους αστυνομικούς να πυροβολούν τον πατέρα τους, υπογράμμισε ο Κραμπ. Ο Μπλέικ έχει έξι παιδιά.


Δείτε άλλο ένα σχετικό βίντεο με την υπόθεση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 20:12 #237955 by Aνέστης Αδαμίδης
Κάπου είδα ότι ο Τζέικομπ είχε ένα μαχαίρι το οποίο επεδείκνυε στους αστυνομικούς και έλεγε ότι είχε και όπλο στο αμάξι. Κι ενώ εκείνοι του έλεγαν να μην κουνηθεί και να σηκώσει τα χέρια του, εκείνος δεν υπάκουε στις εντολές κι έτσι έφτασαν στο σημείο που έφτασαν. Δεν ξέρω, μπερδεμένη ιστορία, μακάρι να βρεθεί η άκρη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 20:17 #237957 by Giorgos Tsolaridis

Κάπου είδα ότι ο Τζέικομπ είχε ένα μαχαίρι το οποίο επεδείκνυε στους αστυνομικούς και έλεγε ότι είχε και όπλο στο αμάξι. Κι ενώ εκείνοι του έλεγαν να μην κουνηθεί και να σηκώσει τα χέρια του, εκείνος δεν υπάκουε στις εντολές κι έτσι έφτασαν στο σημείο που έφτασαν. Δεν ξέρω, μπερδεμένη ιστορία, μακάρι να βρεθεί η άκρη.

Ακριβώς αυτό. Και εγώ είχα την ίδια άποψη. Αποκλείεται να μην είχε κάποιο όπλο στο αυτοκίνητο για να κάνει τον αστυνομικό να τον πυροβολήσει 7 φορές.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Aug 2020 14:23 #237977 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα μάθουμε μόνο αν δοθούν στη δημοσιότητα τα βίντεο από τις body-cams των αστυνομικών. Αλλιώς όλα τα άλλα είναι εικασίες και λόγοι για να συνεχίζεται η κόντρα για το χρώμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2021 05:02 #244221 by Giorgos Tsolaridis
«Η πρώτη απόπειρα πραξικοπήματος στην ιστορία των ΗΠΑ»

Σύσσωμος ο συστημικός αμερικανικός Τύπος έκανε λόγο για απόπειρα πραξικοπήματος εκ μέρους του απερχόμενου προέδρου, εκτίμηση που υιοθέτησε άλλωστε και ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ανταμ Κίτσινγκερ, ο οποίος χαρακτήρισε δειλία εκ μέρους του Τραμπ τη συμβουλή προς τους οπαδούς του να είναι ειρηνικοί. Είχε προηγηθεί άλλωστε η προτροπή του να διαδηλώσουν προς το Καπιτώλιο και να διαμαρτυρηθούν για την ψηφοφορία. Νουθεσίες για αυτοσυγκράτηση δέχθηκε η Ουάσιγκτον από διάφορες απροσδόκητες πλευρές, ακόμη και από την…Τουρκία, η οποία ζήτησε να πρυτανεύσει η μετριοπάθεια, η κοινή λογική για να ξεπεραστεί η εγχώρια πολιτική κρίση.

«Μετά σπό τέσσερα χρόνια στο θώκο του, ο Τραμπ ποδοπάτησε τις πολιτικές νόρμες, επιτέθηκε στους δημοκρατικούς θεσμούς, επιχείρησε να απαξιώσει κυβερνητικές υπηρεσίες, προώθησε αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας και παραπέμφθηκε από την Βουλή», σημείωσε στη δική του ανάλυση στην εφημερίδα Wasgington Post, o Ντέιβιντ Νακαμούρα. Αφότου ηττήθηκε στις εκλογές του Νοεμβρίου οι επικριτές του Τραμπ προειδοποιούσαν για την προσπάθειά του να αμφισβτήσει το αποτέλεσμα φέρνοντας ένα νέο επίπεδο κινδύνου: «την πρώτη απόπειρα πραξικοπήματος στην αμερικανική ιστορία με στόχο την παράνομη διατήρηση της εξουσίας», συμπλήρωσε. «Μετά από 1448 μέρες μαχών χαρακωμάτων με φίλους και αντιπάλους, 1448 μέρες εκρήξεων στο Twitter και σοκαριστικής διακυβέρνησης, 1448 ημερών απόλυτης κυριαρχίας στην εθνική συζήτηση και την αναδιάταξη της πραγματικότητας για να ταιριάζει στις δικές του ανάγκες, ο πρόεδρος Τραμπ έφτασε μπροστά στη στιγμή της αλήθειας. Και το μόνο που του απέμεινε είναι να φωνάζει», έγραψε σε ανάλυσή του στους New York Times, o αρθρογράφος Πίτερ Μπέικερ.

Πέρα από τον προοδευτικό Τύπο της χώρας πάντως, ακόμη και το άλλοτε φίλα προσκείμενο Fox News καυτηρίαζε τις επαίσχυντες σκηνές στο κτίριο του Καπιτωλίου και προέβαλε τις δηλώσεις αποδοκιμασίας εκ μέρους του Ρεπουμπλικανού ηγέτη της Γερουσίας, Μιτς Μακόνελ ότι «οι ισχυρισμοί Τραμπ για τις εκλογές περιλαμβάνουν σαρωτικές θεωρίες συνωμοσίας». Η συντηρητική Wall Street Journal σημείωσε πως τα επεισόδια αποδεικνύουν τον διχασμό στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2021 05:06 #244222 by Giorgos Tsolaridis
Χάος στις ΗΠΑ: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο Καπιτώλιο - Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Ουάσινγκτον
Το Καπιτώλιο είναι ξανά ασφαλές, καθώς οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι χώροι εκκενώθηκαν από τους διαδηλωτές. Επίσης ανακοινώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές και γερουσιαστές φυγαδεύτηκαν και είναι ασφαλείς. Μέλη της Εθνοφρουράς της Ουάσινγκτον και από τις γειτονικές πολιτείες της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ κινητοποιούνται σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της τάξης στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα υπό το πρίσμα της εξέγερσης διαδηλωτών, υποστηρικτών του προέδρου Τραμπ που εισέβαλαν νωρίτερα στο Καπιτώλιο για να εμποδίσουν την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές.

Το Καπιτώλιο είναι ξανά ασφαλές, καθώς οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι χώροι εκκενώθηκαν από τους διαδηλωτές. Επίσης ανακοινώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές και γερουσιαστές φυγαδεύτηκαν και είναι ασφαλείς. 
Η ανάπτυξη των ένοπλων ενισχύσεων ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο, καθώς και από τον Δημοκρατικό κυβερνήτη της Βιρτζίνια, Ραλφ Νόρθαμ και τον κυβερνήτη του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι η Εθνοφρουρά της Ουάσινγκτον με 1.100 μέλη της κλήθηκε να υποστηρίξει την επιβολή του νόμου.

Σε ισχύ αυτή την ώρα απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Ουάσινγκτον, την οποία διέταξε νωρίτερα η δήμαρχος Μιούριελ Μπάουζερ μέσω Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 13 συλλήψεις ενώ έχουν τραυματιστεί αστυνομικοί και έχουν κατασχεθεί τέσσερα όπλα. Σύμφωνα με τις αρχές, κανείς από τους συλληφθέντες δεν διαμένει στη Ουάσινγκτον. Οι διαδηλωτές κατέστρεψαν εξοπλισμό τηλεοπτικών συνεργείων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2021 19:36 - 01 Mar 2021 19:38 #247069 by Giorgos Tsolaridis
Στην φυλακή ο Σαρκοζί για διαφθορά και δωροδοκία

Ένοχος κρίθηκε την Δευτέρα 1/3, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί για τις κατηγορίες διαφθοράς και δωροδοκίας που αντιμετώπιζε, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Για τα δύο χρόνια της ποινής έλαβε αναστολή και παράλληλα διατηρεί το δικαίωμα της έφεσης, που πρέπει να το ασκήσει εντός δεκαημέρου.
Η πρόταση των δικαστών ήταν καταδίκη τεσσάρων ετών για τον 66χρονο Σαρκοζί, εκ των οποίων εκτιτέα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο. Ο ίδιος ο Σαρκοζί, που είναι ο δεύτερος πρόεδρος της Γαλλίας που καταδικάζεται για διαφθορά μετά τον Ζακ Σιράκ δήλωσε στο δικαστήριο ότι «ποτέ. Ποτέ δεν έκανα κατάχρηση της επιρροής μου, φερόμενης ή πραγματικής»
Να σημειωθεί ότι ο Σαρκοζί, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας από το 2007 έως το 2012, παρόλο που έχει αποσυρθεί από την πολιτική εξακολουθεί να έχει επιρροή στους Συντηρητικούς.
Δείτε το σχετικό Tweet.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 23:02 #247813 by Παντελάκης Ευάγγελος
Με αφορμή την απαράδεκτη αστυνομική βία στην Ελλάδα, δείτε και στην Τσεχία τι γίνεται.Κάποιοι άθλιοι αστυνομικοί, προσπαθούν να συλλάβουν έναν πατέρα μπροστά στο παιδί του σαν να είναι εγκληματίας επειδή δεν φορούσε μάσκα.


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification