Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνής επικαιρότητα

12 Feb 2018 22:10 #212459 by Angel
Επίθεση hackers σε κυβερνητικά sites στην Μ. Βρετανία


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, hackers έκαναν επίθεση σε κυβερνητικό site της Μεγάλης Βρετανίας προκειμένου να κάνουν cryptocurrency mining. Συγκεκριμένα, οι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα pc που μπήκαν στο συγκεκριμένο site, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τους πόρους των χρηστών για να κάνουν mining. Η κυβέρνηση της χώρας αναγκάστηκε να "ρίξει" το site έτσι ώστε να μην μπουν άλλοι χρήστες, ως μια προσπάθεια να σταματήσει την δράση των hackers.

Σύμφωνα με τον Scott Helme ο οποίος ερεύνησε το θέμα της ασφάλειας των χρηστών και την δράση των hackers, πέρα από τα κυβερνητικά sites, άλλες 4.000 ιστοσελίδες έπεσαν θύματα και μαζί και οι χρήστες τους. Έπειτα από ψάξιμο, βρέθηκε ότι οι hackers είχαν χρησιμοποιήσει ένα Plug-in με την ονομασία Browsealoud, το οποίο βοηθάει άτομα με προβλήματα στην όραση για να χρησιμοποιήσουν το PC. Η Texthelp, δημιουργός του Plug-in, επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο γεγονός δηλώνοντας πως η εφαρμογή έπεσε όντως θύμα hacking επί τέσσερις ώρες προκειμένου να γίνει cryptocurrency mining.

Σύμφωνα με τις αρχές, το νόμισμα που ήθελαν οι hackers να κάνουν mine ήταν το Monero, το οποίο αν και δεν είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως το Bitcoin ή το Ethereum, συνεχίζει και ανεβαίνει με σταθερούς ρυθμούς. Επίσης το Monero δεν μπορεί να γίνει trace, κάτι που το κάνει ακόμα πιο βολικό για hackers.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2018 11:30 #212522 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
ΗΠΑ: Μακελειό με 17 νεκρούς από επίθεση ενόπλου σε λύκειο στη Φλόριντα


Ένας 19χρονος, πρώην μαθητής του Marjory Stoneman Douglas HS, στην πόλη Πάρκλαντ, στην Πολιτεία της Φλόριντας, άνοιξε πυρ την Τετάρτη (14/2) μέσα στο σχολείο με αποτέλεσμα τουλάχιστον 17 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι να τραυματιστούν, δήλωσε ο σερίφης Σκοτ Ίσραελ.

Ο δράστης, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, κοντά στο Κοράλ Σπρινγκς.


Αυτή είναι η 18η επίθεση ενόπλου μέσα σε σχολείο από την αρχή του 2018 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο νεαρός διέπραξε την επίθεση λίγη ώρα πριν τελειώσει το τελευταίο μάθημα, στις 14:30 (τοπική ώρα).

Αρχικά, ο λυκειάρχης Ρόμπερτ Ράνσι, είπε πως τη σφαγή πιθανότατα διέπραξε πρώην σπουδαστής του σχολείου.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι εισήχθησαν σε νοσοκομεία με τραύματα «διάφορων βαθμών σοβαρότητας», σύμφωνα με τον σερίφη Ίσραελ. Αρκετοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί, που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο νεαρός χρησιμοποίησε ημιαυτόματο όπλο, ακούγονται σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που προφανώς μαγνητοσκοπήθηκε μέσα σε μια τάξη του λυκείου και μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Οι μαθητές εικονίζονται τρομοκρατημένοι κάτω από τα θρανία τους, απόλυτα σιωπηλοί, καθώς ακούν τους πυροβολισμούς.

«Δεν είχαμε λάβει καμιά προειδοποίηση, (δεν είχαμε) καμία ένδειξη», ανέφερε ο λυκειάρχης Ράνσι. «Εξ όσων γνωρίζουμε δεν είχε διατυπωθεί καμιά απειλή».

Το λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας είχε 3.000 μαθητές το 2014.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «ενημερώθηκε» για την επίθεση· «παρακολουθούμε την κατάσταση», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Κανένα παιδί, κανένας δάσκαλος και κανένας άλλος δεν θα έπρεπε να νιώθει πως δεν είναι ασφαλής μέσα σε οποιοδήποτε αμερικανικό σχολείο», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2018 18:33 #213058 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχοντας καταγωγή από τη Συρία, θα ήθελα έστω κι εδώ να αναφέρω πόσο πικραμένος είμαι με ότι συμβαίνει εκεί κάτω. Να ξέρετε όλοι ότι ο Άσαντ είναι οκ και ότι βλέπετε στις ειδήσεις είναι προπαγάνδα. Εύχομαι να λήξουν οι αιματοχυσίες και κάποια στιγμή να καταφέρω να πάω και να δω όλους τους συγγενείς μου.

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis, Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2018 16:21 #213090 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς τα media είναι όλα και πάντα κατευθυνόμενα για συμφέροντα και έτσι γίνεται και με το θέμα της Συρίας. Ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο. Εύχομαι οι άνθρωποι σου να είναι καλά και να μην κινδυνέψουν.
The following user(s) said Thank You: Constantinos Patouchas (Foniko_Karoto)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2018 23:59 - 23 May 2018 00:38 #215133 by Constantinos Patouchas (Foniko_Karoto)
Ο χάρτης με τους πιο μορφωμένους Ευρωπαίους και η θέση της Ελλάδας



Πηγή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2018 12:36 #215138 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κάπου διάβασα μια έρευνα ότι το χαμηλό εισόδημα μειώνει/κρατάει χαμηλά το νοητικό επίπεδο. Περίεργο αν ισχύει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2018 04:21 #215467 by Aristotelis Barkas
Τι περιλαμβάνει η συμφωνία Τραμπ και Κιμ μετά τη σύνοδο στην Σιγκαπούρη
Μεγάλη αισιοδοξία Τραμπ για «νέα εποχή» στην Κορέα.




Σε σειρά σημαντικών δεσμεύσεων και παραχωρήσεων προέβησαν Ηνωμένες Πολιτείες και Βόρεια Κορέα κατά την ιστορικής σημασίας σύνοδο του Ντόναλντ Τραμπ με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ-ουν, όπως προκύπτει από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος στην Σιγκαπούρη.

Στην κοινή δήλωση που υπέγραψαν οι δύο ηγέτες ο κ. Κιμ δεσμεύεται να εργαστεί για την «πλήρη αποπυρηνικοποίηση» της Κορεατικής Χερσονήσου. Το έγγραφο δεν έχει νομικά δεσμευτική χροιά και ο Βορράς έχει επανειλημμένα παραβιάσει υποσχέσεις σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμά του, όμως ο κ. Τραμπ εξέφρασε μεγάλη αισιοδοξία πως η Πιονγιάνγκ αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα.

Υπογράμμισε μάλιστα πως στην σύνοδο συζητήθηκε και η διαδικασία επιβεβαίωσης της αποπυρηνικοποίησης, λέγοντας πως πολυμελή αμερικανικά και πολυεθνικά κλιμάκια εμπειρογνωμόνων θα μεταβούν μελλοντικά στον Βορρά ώστε να ελέγξουν την συμμόρφωση του καθεστώτος Κιμ. Ξεκαθάρισε παράλληλα πως οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν ούτε στο ελάχιστο τις δικές τους πολεμικές δυνατότητες.

Επιπλέον, όπως είπε ο κ. Τραμπ, ο πρόεδρος Κιμ υποσχέθηκε πως ο Βορράς θα κλείσει κέντρο όπου δοκιμάζονταν κινητήρες βορειοκορεατικών πυραύλων – παραχώρηση που έγινε, όπως είπε, μετά την υπογραφή της δήλωσης.

Ως αντάλλαγμα, στην κοινή δήλωση οι ΗΠΑ δεσμεύονται να παράσχουν «εγγυήσεις ασφαλείας» στην Β. Κορέα.

Παράλληλα ο κ. Τραμπ προανήγγειλε ότι η Ουάσιγκτον θα αναστείλει τα παιχνίδια πολέμου που διεξάγει τακτικά με την Νότια Κορέα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο «θα εξοικονομήσουμε τεράστια χρηματικά ποσά», είπε, ενώ παραδέχτηκε ότι οι ασκήσεις είναι «πολύ προκλητικές» για την Πιονγκγιάνγκ.

Ο κ. Τραμπ πάντως αποσαφήνισε ότι έως ότου να ικανοποιηθούν οι αξιώσεις της Ουάσιγκτον για πυρηνικό αφοπλισμό οι εμπορικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Βόρεια Κορέα θα παραμείνουν σε ισχύ, δίχως αναστολή ή αποκλιμάκωση.

Έγινε μια «ειλικρινής, ευθεία και παραγωγική» συζήτηση, είπε.

Η Αμερική διαθέτει περίπου 30.000 ένστολους στο έδαφος του Νότου. Ο κ. Τραμπ είπε πως η απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων «δεν είναι μέρος της εξίσωσης» για την ώρα, αν και μελλοντικά θα ήθελε να επαναπατρίσει τις εν λόγω δυνάμεις.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πομπέο, και ανώτερων βορειοκορεατών αξιωματούχων. Ο κ. Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον, όταν έλθει η κατάλληλη ώρα, να προσκαλέσει τον κ. Κιμ στον Λευκό Οίκο, ενώ είπε πως θα ήθελε κάποτε να επισκεφτεί την Πιονγκγιάνγκ.

Στην κοινή δήλωση, οι δύο ηγέτες υπόσχονται επίσης να εγκαθιδρύσουν διμερείς σχέσεις που θα συνάδουν με την επιθυμία των δύο λαών τους για «ειρήνη και ευημερία», ενώ διαμηνύουν πως θα εργαστούν από κοινού για την οικοδόμηση σταθερής και μακρόπνοης ειρήνης στην Κορεατική Χερσόνησο.

Το τέταρτο και τελευταίο σημείο προβλέπει πως οι δύο χώρες συμφωνούν να εντοπίσουν και να επαναπατρίσουν τα λείψανα των πεσόντων τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2018 17:42 - 18 Jun 2018 17:04 #215473 by Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

costasP wrote: Ο χάρτης με τους πιο μορφωμένους Ευρωπαίους και η θέση της Ελλάδας



Πηγή


Οι πιο πολλοι Γερμανοι δεν εχουν απολυτηριο λυκειου... Σταματανε μετα απο 9 χρονια το σχολειο και πανε σε τεχνικα λυκεια 3 χρονια με πρακτικη που τους πληρωνουν τον πρωτο χρονο 600-800€/το μηνα, τον δευτερο χρονο 900€/το μηνα και τον τριτο χρονο 1300€/το μηνα.
Το ονομαζουν Ausbildung / εκπαίδευση (στο τομεα που θελουν να ασχοληθουν)
Αν μαθαινει για παραδειγμα καποιος ηλεκτρολογος παει σε τεχνικο λυκειο οπου εχει 3-4 μηνες καθαρα μαθημα και τους υπολοιπους στην εταιρια που θα τους απορροφησει.
Το προβλημα ειναι οτι δεν σπουδαζουν σε πανεπιστημια διοτι τα κρατικα ιδρυματα στοιχιζουν.. ετσι το νοητικο επιπεδο εχει πεσει σε αγροτικες περιοχες σε πολυ περιεργα wtf επιπεδα.....

Στις πολεις του κρατιδιου της βορειας Ρηνανιας-Βεστφαλιας μονο αυτοι που μπορουν να στηλουν τα παιδια τους σε σχολες μετα το Γερμανικο απολυτηριο λυκειου / Abitur κρατανε καπως λιγο τη χωρα, αν δεν ανεβαιναν εδω πανω κατα τις δεκαετιες του 1950 εως 1970 Ιταλοι, Τουρκοι, Ισπανοι και Ελληνες θα κανανε οι Γερμανοι παρεα νοητικα με αγελαδες.
Το Γερμανικο ονειρο της καλης ζωης αποτελειται πλεον απο την ζηλεια τους προς τους Σουηδους που εχουν πιο καλους μισθους, τις συνηθειες που τους εφεραν οι Αμερικανοι (κοψιμο γρασιδιου, grill με λουκανικα και αλλα) και την λανθασμενη εντυπωση οτι οι πολιτικοι τους δεν ειναι διεφθαρμενοι (που ειναι χειροτεροι απο τους δικους μας στην Ελληνικη βουλη).

Ενα μεγαλο ποσοστο λεει "Γιατι να παω να δουλεψω ή να σπουδασω; Το κρατος που κραταει φορους τους μισθους στο περιπου 45% θα φροντισει να παρω τα λεφτα του ταμειου ανεργιας" το λεγομενο Hartz IV με 400€ το μηνα εις βαρος αλλων που ζουνε στη Γερμανια ..Και το φαινομενο ανεργιας εγινε χειροτερο απο τοτε που επεσε το τοιχος του Βερολινου.
Καθε ομοσπονδιακο κρατιδιο εδω πανω εχει το δικο του απολυτηριο λυκειου / Abitur, ετσι κανει ο καθενας οτι του καπνισει εφοσον δεν παρανομει... Γιατι να σπουδασει αν παει στην πληρωμενη Ausbildung / εκπαίδευση σαν 17χρονος;;; Απλα κανει τον χαζο και τα αρπαζει μεχρι να τον βολεψουν.. Δεν κοιταζει κανεις αν εμαθε καπου Γεωγραφια ή στα μαθηματικα.. αρκει να ειναι οι πελατες ευχαριστημενοι.

Τοσο χαλια νοητικα διχασμενοι δεν ειμασταν ποτε οι εμεις Ελληνες.

dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2018 00:39 #215766 by Μάνος Γρυπάρης


Ταϊλάνδη σπήλαιο: Ολοκληρώθηκε το «θαύμα» της διάσωσης -Σώοι οι 13 εγκλωβισμένοι
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, κι έπειτα από τρία στάδια, η μαραθώνια επιχείρηση διάσωσης των 12 αγοριών και του προπονητή τους, που είχαν εγκλωβιστεί από τις 23 Ιουνίου σε μια δαιδαλώδη σπηλιά στη βόρεια Ταϊλάνδη. Τελευταίος βγήκε από τη σπηλιά ο προπονητής, με τη βοήθεια των δυτών, οι οποίοι κατάφεραν παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχε η συγκεκριμένη επιχείρηση, να την φέρουν σε πέρας. Μέσα στο σπήλαιο παραμένουν τρεις δύτες κι ένας γιατρός.

Η επιχείρηση ξεκίνησε την Κυριακή, με το τρίτο σκέλος της να ολοκληρώνεται την Τρίτη. Κάθε μέρα, μια ομάδα έμπειρων δυτών έμπαινε μέσα στους πλημμυρισμένους λαβυρίνθους της σπηλιάς και οδηγούσε με ασφάλεια έξω απ' αυτήν ένα ένα τα παιδιά.

Την Κυριακή διασώθηκαν τέσσερα παιδιά, άλλα τόσα βγήκαν εκτός σπηλιάς τη Δευτέρα και την Τρίτη ολοκληρώθηκε η επιχείρηση με τη διάσωση των τελευταίων τεσσάρων παιδιών και του προπονητή τους.

Έξω από το σπήλαιο, ήταν συγκεντρωμένοι οι γονείς και των 12 παιδιών, που είχαν συμφωνήσει, σε μια πρωτοφανή κίνηση αλληλοσυμπαράστασης, να μην αποχωρήσουν αν δεν βεβαιωθούν ότι όλα τα αγόρια θα επιστρέψουν ασφαλή στα σπίτια τους.

Η διεθνής αποστολή διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης αλλά και ξένοι ειδικοί, μπήκαν σήμερα για τρίτη μέρα στον λαβύρινθο των πλημμυρισμένων σπηλαίων για να απεγκλωβίσουν τα εναπομείναντα παιδιά και τον προπονητή τους, κι έπειτα από πολύωρες προσπάθειες τα κατάφεραν.

Τα παιδιά και ο προπονητής θα οδηγηθούν στο νοσοκομείο της περιοχής, ενώ τα 8 που βγήκαν πρώτα από τη σπηλιά είναι καλά στην υγεία τους, τόσο από σωματική όσο και από ψυχολογική άποψη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Τζεσάντα Τσοκενταμρονγκσούκ, στέλεχος του υπουργείου Υγείας.

Ένα δεύτερο στέλεχος του υπουργείου, ωστόσο, τόνισε πως οι εξετάσεις αίματος στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν πως όλα έχουν συμπτώματα μόλυνσης, υποβάλλονται σε εξετάσεις και επετράπη μεν στους γονείς τους να τα επισκεφθούν, αλλά όχι να έλθουν σε άμεση επαφή μαζί τους.
Σύμφωνα με το δεύτερο στέλεχος του υπουργείου Υγείας, «όλα τα παιδιά» θα μείνουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση προληπτικά, μία εβδομάδα.

Ο εφιάλτης για οκτώ από τα 12 παιδιά, που εγκλωβίστηκαν μαζί με τον προπονητή τους, σε έναν λαβύρινθο σπηλαίων στη βόρεια Ταϊλάνδη, τελείωσε και πλέον οι διασωθέντες, βρίσκονται ασφαλείς σε νοσοκομείο της περιοχής.

Τα οκτώ παιδιά που σώθηκαν πρώτα, νοσηλεύονται σε μια απομονωμένη πτέρυγα, μέχρι να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια μόλυνση βακτηριακής φύσεως, όμως είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι σημείωσαν πως δεν έχουν πυρετό, αλλά έχουν αρκετή διάθεση για κουβέντα.

asasΠηγή: Reuters

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τα υποβάλλει σε μια σειρά από εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν αν κάποια από τα παιδιά έχουν μολυνθεί από βακτήρια που υπάρχουν στο περιβάλλον των σπηλαίων και μπορούν να είναι μεταδοτικά.

Ο μεγαλύτερος φόβος των γιατρών είναι τα παιδιά να έχουν προσβληθεί από την λεγόμενη "νόσο των σπηλαίων", που προκαλείται από την εισπνοή σπόρων μύκητα, που υπάρχει στις εκκρίσεις των νυχτερίδων, που ζουν μέσα σε σπηλιές. Τα συμπτώματά της είναι πυρετός και βήχας, ενώ κάποιες φορές μπορεί να επηρεάσει και το αναπνευστικό σύστημα.

Πληροφορίες του CNN αναφέρουν πως ένα από τα παιδιά έχει λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ ένα άλλο είχε χαμηλούς καρδιακούς παλμούς, όμως η κατάσταση και των δύο βελτιώνεται. Και τα οκτώ φορούν γυαλιά ηλίου, προκειμένου να προστατευθούν τα μάτια τους, δεδομένου του ότι πέρασαν πολλές μέρες σε βαθύ σκοτάδι.

Τα τέσσερα αγόρια που διασώθηκαν πρώτα την Κυριακή, είχαν την ευκαιρία να δουν ξανά τους γονείς τους, που τα επισκέφθηκαν για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά τους, ωστόσο να έχουν τη δυνατότητα να τα αγκαλιάσουν και να τα φιλήσουν. Η συνάντησή τους, έπειτα από τις 15μέρες αγωνίας, έγινε με ένα τζάμι να τους χωρίζει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2018 07:38 #215776 by Nikos Georgopoulos
Θυσιάστηκε για τα παιδιά: Νεκρός ένας από τους διασώστες στην Ταϊλάνδη
Χωρίς τέλος το θρίλερ στο πλημμυρισμένο σπήλαιο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας από τους διασώστες στο πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, όπου παραμένουν εγκλωβισμένα τα 12 παιδιά και ο προπονητής ποδοσφαίρου.

Ο Σαμάρν Πουνάν, πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, έχασε τις αισθήσεις του αφού είχε ολοκληρώσει την επιχείρηση για την τοποθέτηση φιαλών οξυγόνου κατά μήκος μιας πιθανής οδού διαφυγής.

Η είδηση προκάλεσε σοκ, εντείνοντας την αγωνία των γονέων για την τύχη των παιδιών τους. Το θλιβερό συμβάν φανερώνει τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν προκειμένου αυτή η απίστευτη περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος.

Tα παιδιά και ο προπονητής τους παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 18 μέρες σε ένα δαιδαλώδες σπήλαιο, μεγάλο τμήμα του οποίου έχει πλημμυρίσει από τις βροχές της περιόδου των μουσώνων. Εκτιμάται πως το σημείο που βρίσκονται, απέχει από την είσοδο του σπηλαίου σχεδόν 4 χλμ.

«Αφού παρέδωσε το οξυγόνο, στον δρόμο της επιστροφής δεν είχε πλέον αρκετό οξυγόνο και έχασε τις αισθήσεις του. Συνάδελφός του δύτης προσπάθησε να τον βοηθήσει και τον έφερε πίσω» ανάφερε αξιωματούχος του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification