Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

21 Feb 2022 23:47 #261609 by Aνέστης Αδαμίδης

Κάποιες φορές σκέφτομαι, κρίμα ρε γαμώτο που ξόδεψα για αυτό ή για το άλλο κλπ και μετά βλέπω σχόλια του τύπου "Δεν κρατηθηκα και παρηγγειλα collectors edition σε μια εβδομαδα δυο collectors μια του horizon και μια του elden ring Axx φεβρουαριε"

όπου εκεί φαίνεται πόσα έξοδα πέφτουν από κάποιους και έχουμε και ΔΕΗ να πληρώσουμε που λέει ο λόγος..

Τέτοια βλέπει ο Κούλης και λέει μπορώ να πάρω και άλλα μέτρα.

"Λεφτά φυσικά και υπάρχουν " που έλεγε ο Γιωργάκης ,αλλά καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί γιατί αν άρχιζα και εγώ να παίρνω PS5, να παίρνω 4Κ τηλεοράσεις, να παίρνω συλλεκτικές Day One, να παίρνω σειρές βιβλίων πχ Wheel of Time ή Last Kingdom , θα ήθελα το ένα , θα ήθελα το άλλο, και δεν θα μου έμενε μία για να ζήσω.

Δεν λέω καλά κάνει κάποιος που του αρέσει να ξοδέψει και 1000 € σε collectors, αλλά εγώ προσωπικά αν ξεκινούσα τέτοιες σπατάλες, δεν θα σταματούσα ποτέ και όπως εύκολα φεύγουν τα λεφτά, τόσο δύσκολα έρχονται.

Φυσικά είναι και η δουλειά αλλά υπάρχει και ο παράγοντας κίνδυνος "απόλυση" και αν δεν έχεις αποταμιεύσει απολύτως τίποτα, πως θα ζήσεις χωρίς δουλειά ; 

Βέβαια ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του φυσικά.

Δεν λέω, και εγώ ένα από τα ίδια είμαι, δεν αποταμιεύω αλλά κοιτάω να είμαι πολύ προσεκτικός γιατί θα τελειώσουν και τα λίγα που έχω οπότε το να δώσω 1000 € για collectors editions, που δίνουν ορισμένοι, παραπάει. 

Το φιλοσόφισα χεχε 

Δεν έχει το ένα να κάνει με το άλλο. Αν είναι ότι κερδίζει κάποιος στη δουλειά του να το δίνει μόνο στα προς το ζην, τότε οι μισθοί θα ήταν ακόμη χαμηλότεροι από τους ήδη εξωφρενικά χαμηλούς μισθούς που υπάρχουν. Εμένα μου αρέσει να παίρνω συλλεκτικές. Αλλά το κάνω με συγκεκριμένο budget. Ας πούμε ήθελα όπως και δήποτε να πάρω μια Regalla, αλλά η Guerilla μας έδειξε το μεσαίο δάχτυλο. Ε, δεν σημαίνει ότι θα πάρω μια άλλη, επειδή το είχα στο budget.

Άλλοι παίρνουν συλλεκτικά αβέρτα. Φιγούρες, steelbook, αυτοκόλλητα, τα πάντα. Ε, αν τα έχουν, καλά κάνουν και χαίρονται το χόμπι τους. Κι εγώ να τα είχα, αυτό θα έκανα. Τώρα το χαίρομαι με μέτρο. Θυμάμαι ήθελα να πάρω κάποτε τη συλλεκτική του Katherine. Ερχόταν σε ένα κουτί πίτσας και είχε και το εσώρουχο του πρωταγωνιστή xD

Ο Γκαντεμόσαυρος δεν βλέπει αυτά και βάζει φόρους. Είναι βλάκας και βάζει φόρους. Τους οποίους ο ίδιος δεν πληρώνει. Απλά είναι μαλάκας ο άνθρωπος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2022 19:40 #261627 by Απόστολος Μητσακούλης

Κάποιες φορές σκέφτομαι, κρίμα ρε γαμώτο που ξόδεψα για αυτό ή για το άλλο κλπ και μετά βλέπω σχόλια του τύπου "Δεν κρατηθηκα και παρηγγειλα collectors edition σε μια εβδομαδα δυο collectors μια του horizon και μια του elden ring Axx φεβρουαριε"

όπου εκεί φαίνεται πόσα έξοδα πέφτουν από κάποιους και έχουμε και ΔΕΗ να πληρώσουμε που λέει ο λόγος..

Τέτοια βλέπει ο Κούλης και λέει μπορώ να πάρω και άλλα μέτρα.

"Λεφτά φυσικά και υπάρχουν " που έλεγε ο Γιωργάκης ,αλλά καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί γιατί αν άρχιζα και εγώ να παίρνω PS5, να παίρνω 4Κ τηλεοράσεις, να παίρνω συλλεκτικές Day One, να παίρνω σειρές βιβλίων πχ Wheel of Time ή Last Kingdom , θα ήθελα το ένα , θα ήθελα το άλλο, και δεν θα μου έμενε μία για να ζήσω.

Δεν λέω καλά κάνει κάποιος που του αρέσει να ξοδέψει και 1000 € σε collectors, αλλά εγώ προσωπικά αν ξεκινούσα τέτοιες σπατάλες, δεν θα σταματούσα ποτέ και όπως εύκολα φεύγουν τα λεφτά, τόσο δύσκολα έρχονται.

Φυσικά είναι και η δουλειά αλλά υπάρχει και ο παράγοντας κίνδυνος "απόλυση" και αν δεν έχεις αποταμιεύσει απολύτως τίποτα, πως θα ζήσεις χωρίς δουλειά ; 

Βέβαια ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του φυσικά.

Δεν λέω, και εγώ ένα από τα ίδια είμαι, δεν αποταμιεύω αλλά κοιτάω να είμαι πολύ προσεκτικός γιατί θα τελειώσουν και τα λίγα που έχω οπότε το να δώσω 1000 € για collectors editions, που δίνουν ορισμένοι, παραπάει. 

Το φιλοσόφισα χεχε 

Δεν έχει το ένα να κάνει με το άλλο. Αν είναι ότι κερδίζει κάποιος στη δουλειά του να το δίνει μόνο στα προς το ζην, τότε οι μισθοί θα ήταν ακόμη χαμηλότεροι από τους ήδη εξωφρενικά χαμηλούς μισθούς που υπάρχουν. Εμένα μου αρέσει να παίρνω συλλεκτικές. Αλλά το κάνω με συγκεκριμένο budget. Ας πούμε ήθελα όπως και δήποτε να πάρω μια Regalla, αλλά η Guerilla μας έδειξε το μεσαίο δάχτυλο. Ε, δεν σημαίνει ότι θα πάρω μια άλλη, επειδή το είχα στο budget.

Άλλοι παίρνουν συλλεκτικά αβέρτα. Φιγούρες, steelbook, αυτοκόλλητα, τα πάντα. Ε, αν τα έχουν, καλά κάνουν και χαίρονται το χόμπι τους. Κι εγώ να τα είχα, αυτό θα έκανα. Τώρα το χαίρομαι με μέτρο. Θυμάμαι ήθελα να πάρω κάποτε τη συλλεκτική του Katherine. Ερχόταν σε ένα κουτί πίτσας και είχε και το εσώρουχο του πρωταγωνιστή xD

Ο Γκαντεμόσαυρος δεν βλέπει αυτά και βάζει φόρους. Είναι βλάκας και βάζει φόρους. Τους οποίους ο ίδιος δεν πληρώνει. Απλά είναι μαλάκας ο άνθρωπος.
Συλλέκτικές εκδόσεις δν κυνηγάω, έχω μερικές εκδόσεις τέτοιες επιδή δούλευά και σε μαγαζί στα 2 πρώτα έτη της σχολής. Τέσπα, πέρνω συνήθως απλές εκδόσεις σε λογικές τιμές και σε ορισμένες περιπτώσεις day one όπως πχ το Village, Diablo, Kingdom Hears.

28 Feb 2022 19:26 #261707 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν θα το πιστέψετε. Έκανε ένας Ρώσος εγραφή στο κανάλι μου σήμερα. Έκανα και εγώ αντίστοιχα στο κανάλι του. Άντε, εγώ θα τα σώσω στο τέλος :P

05 Mar 2022 15:27 #261959 by Aνέστης Αδαμίδης
Μετά το eshop gwshop.gr έχουμε και νέα προσθήκη καθώς και επέκταση δραστηριοτήτων στον τομέα της εστίασης.  

Υ. Γ. : η φωτογραφία είναι θολη γιατί ήμουν στο φανάρι και την τράβηξα βιαστικά. Δεν πρόλαβε να εστιάσει ο φακός. 
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

05 Mar 2022 22:08 - 05 Mar 2022 22:09 #261974 by Blood Prince
Ο αδερφός μου έχει τελειώσει πολυτεχνείο και προγραμματίζει ένα videogame. Μπορεί μελλοντικά να έχει έσοδα από αυτό.

Εγώ που έχω σπουδάσει οικονομικά τι μπορώ να κατασκευάσω ; 

Δεν είμαι φιλόλογος αλλά έγραφα ένα διήγημα μήπως καταφέρω και το εκδόσω αλλά από την άλλη ήταν φορές που έλεγα , τι "βλακείες" κάνω τώρα ; Ίσως βγεί και πολύ καλό δεν ξέρω αλλά δεν είμαι ειδικός στον χώρο και θα το σκεφτω πολύ πρίν το στείλω για γνωμάτευση. (εφόσον το στείλω)

Έπρεπε να σπουδάσω πληροφορική, αφού είχα τα μόρια αλλά δεν πήγα. 

File Attachment:

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

06 Mar 2022 01:52 - 06 Mar 2022 02:19 #261979 by Blood Prince
Όταν ένα αγαπημένο σκυλί πεθαίνει μπορείς να φτάσεις στο σημείο να γίνεις ράκος ειδικά όταν θυμάσαι τις στιγμές που ανέβαινε στην αγκαλιά σου ή τις στιγμές που χαρούμενο σε έγλειφε στο πρόσωπο όταν έλειπες από το σπίτι και γυρνούσες ή όταν μάθαινες από γνωστούς πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου κοιμόταν στο κρεββάτι σου και σε περίμενε...δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο.

Σίγουρα όταν ο θάνατος αυτός συμβαίνει ενώ το σκυλί έχει ζήσει αρκετά χρόνια και το βλέπεις στις τελευταίες στιγμές του να υποφέρει, είναι λιγότερο επώδυνη η απώλεια από το να χάσεις ας πούμε σε νέα ηλικία αλλά και πάλι είναι οδυνηρό.

Μέχρις στιγμής έχω ξεπεράσει απώλειες ζώων. Στεναχωρήθηκα για το λυκόκσυλο, έκλαψα λίγο για την γάτα περσίας που έζησε 16-17 χρόνια αλλά το Μαλτέζ που έχω από το 2011 το έχω αγαπήσει περισσότερο από όλα τα άλλα ζώα στο παρελθον για αυτό και στο μέλλον θα ξαναποκτήσω Μαλτέζ. Ελπίζω να έχει τον ίδιο χαρακτήρα με αυτό που έχω τώρα και να μάθει να κατουράει έξω από το σπίτι.

File Attachment:

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

07 Mar 2022 04:06 - 07 Mar 2022 04:09 #261999 by Blood Prince
"Tο Άλλο Τώρα , Αντιμέτωποι Μ’ Ένα Εναλλακτικό Παρόν" του Βαρουφάκη είναι ένα ενδιαφέρον λογοτεχνικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας μεν αλλά συνδεόμενο με την πραγματικότητα.

Λέω να το αγοράσω καθώς σχετίζεται και με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Σίγουρα πολύ ωραία και τα Witcher, Αρχοντας των Δαχτυλιδιών αλλά καλό είναι να διαβάζουμε και βιβλία που έχουν σχέση με την πραγματικότητα και το βιβλίο του Βαρουφάκη μας δείχνει μια εναλλακτική μετακαπιταλιστική κοινωνία.

Άσχετα από τις πολιτικές θέσεις καθενός από μας , καλό είναι να διαβάζουμε και εναλλακτικές απόψεις. Άλλωστε ο Βαρουφάκης στην ουσία τεχνοκράτης ήταν και καθηγητής οικονομικών.

Το βιβλίο το έγραψε στα αγγλικά αρχικά και στην συνέχεια μεταφράστηκε.Το να γράψεις ένα βιβλίο αποκλειστικά απευθυνόμενο στο ελληνικό κοινό ακόμα και Βαρουφάκης να είσαι , δεν θα έχεις τις κατάλληλες πωλήσεις. 

File Attachment:

Peter Baylish

09 Mar 2022 14:56 - 09 Mar 2022 14:56 #262084 by Blood Prince
Έχω ένα λυκόσκυλο με το όνομα Δία 4 χρονών και ένα δεύτερο με το όνομα Φρέγια , κοντά 1 χρονών.

Στο τρέχον διάστημα ζευγαρώνουν . Μπορεί να γεννήσει λυκοσκυλάκια μετά. 

File Attachment:

Peter Baylish

10 Mar 2022 11:51 #262140 by Aνέστης Αδαμίδης
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με ένα γραφείο πλαστικού χειρούργου, όπου με καλούσε να μου κάνει δωρεάν έναν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι και κάτι μεσοπλαστικές ή κάτι τέτοιο. Εδώ ταιριάζει το "Ρε είστε τρελοί ρε?!?!?!?!" και "Φύγε από δω ρε μπρο"
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

10 Mar 2022 18:41 #262145 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σήμερα συμπλήρωσα 1 μήνα εργασίας στην Κέρκυρα! Προχωράμε! 

Notification