Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayCanvas engine

More
19 Jan 2017 16:14 #192757 by geololj
geololj created the topic: PlayCanvas engine

PlayCanvas engine

Η PlayCanvas είναι μια ισχυρή WebGL game engine σχεδιασμένη από την αρχή για το web. Με πολύ μικρό download size και advanced features, τρέχει σε όλες τις σύγχρονες desktop και mobile συσκευές που υποστηρίζουν WebGL. Με το Flash να εξαφανίζεται σιγά σιγά από το web, η PlayCanvas έχει στόχο να το αντικαταστήσει, παρέχοντας advanced browser tools για τη δημιουργία interactive 3D και 2D content, στηριζόμενη σε σύγχρονες τεχνολογίες. Η μηχανή είναι γραμμένη σε JavaScript και είναι open source στο Github .

Επίσης στο επίσημο site μπορείτε να βρείτε τον ισχυρό PlayCanvas Editor που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο γρήγορα και εύκολα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τον browser. Ο PlayCanvas Editor είναι collaborative που σημαίνει ότι μπορούν να δουλεύουν μαζί όλα τα μέλη μιας ομάδας στην ίδια σκηνή σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί κανείς να τον παρομοιάσει σαν συνδυασμό της Unity με Google Docs. Επίσης αφού λειτουργεί κατευθείαν στον browser σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Τέλος, επειδή είναι cloud based μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα projects σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Η PlayCanvas προσφέρει πολλά advanced features όπως Physically Based Rendering, WebVR support, Texture Compression, Real-Time 3D Physics, 3D Audio, Lightmapping, Scripting σε JavaScript και άλλα. Επίσης με τον PlayCanvas Editor μπορείτε να κάνετε publish την εφαρμογή ή το game σας με ένα click. Η published εφαρμογή είναι απλά ένα URL το οποίο μπορείτε να το μοιραστείτε κατευθείαν σε social media, να το κάνετε embed σε δική σας σελίδα ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε δίνοντας σας πρόσβαση σε εκατομμύρια χρήστες.

Μπορείτε να φτιάξετε έναν δωρεάν λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε την PlayCanvas engine μέσω του επίσημου site .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.412 seconds
Notification