Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ηλεκτρονικός συνδέει τις κονσόλες σε όλες τις τηλεοράσεις του σπιτιού του

24 Dec 2018 12:49 #221906 by Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής
Για να παίζει όπου κι αν βρίσκεται.
Ο James Haworth , ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει το gaming setup του και εξηγεί πως κατάφερε να συνδέσει τις κονσόλες του (PS4, Xbox One) σε όλες τις τηλεοράσεις του σπιτιού του χωρίς να τις μετακινήσει.

www.linkedin.com/feed/update/urn:li:ugcPost:6471122346181697536/

Στη δημοσίευση αναφέρει: " Επεξεργαζόμουν αρκετές εβδομάδες αυτή την ιδέα και ομολογώ ότι ήταν πολύ δύσκολο αλλά αισθάνομαι ευχαρίστηση πλέον που τα κατάφερα! Έχω το PS4 και το Xbox One μου συνδεδεμένα σε κάθε τηλεόραση του σπιτιού μου χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρω τη βάση δεδομένων μου και όλα έγιναν μέσω cat6 καλωδίων και τα μετέτρεψα σε HDMI αντί να χρησιμοποιήσω μεγάλων μεγεθών καλώδια HDMI."

Βεβαίως, πολλοί έσπευσαν να τον ρωτήσουν στα σχόλια της δημοσίευσης με ποιο τρόπο τα κατάφερε. Το κόστος όλου αυτού του project αναλύθηκε από τον ίδιο μέσω απάντησης που έδωσε στα σχόλια. Αναφέρει ότι: " Όλα τα έκανα με τη χρήση cat6 καλωδίων. Όταν πέρασα ξανά καλώδια στο σπίτι, έβαλα cat6 καλώδια στις τηλεοράσεις για τα data points, συγκεκριμένα 4 points πίσω από κάθε τηλεόραση και στο καθένα να υπάρχει ένα cat6 καλώδιο προς έναν HDMI μετατροπέα. Δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβό εξοπλισμό, αρκεί μόνο να έχετε μεγάλων μεγεθών καλώδια τα οποία χρειάζονται μεγάλα ποσά ρεύματος. Αυτά πηγαίνουν σε ένα pache panel και από εκεί σε ένα HDMI splitter. Ίσως το μόνο σας πρόβλημα να είναι απλά να καταφέρετε να κάνετε σωστή εγκατάσταση και θα καταφέρετε να έχετε μια ωραία , όμορφη βάση δεδομένων. "

Ίσως για να τα καταφέρετε όλα αυτά που κατάφερε ο James Haworth, θα χρειαστείτε τη βοήθεια επαγγελματία εκτός αν είστε ο ίδιος επαγγελματίας αυτού του είδους.

Συζητήστε για αυτή την είδηση στο σχετικό forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification