Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Core: Εργαλείο δημιουργίας Multiplayer games

17 Mar 2020 12:44 - 18 Mar 2020 15:37 #232434 by AlatiN
Είναι βασισμένο σε Unreal engine και μπορείς να δημιουργήσεις παιχνίδια με ή χωρίς σενάριο.
To Core είναι ένα εργαλείο 3D multiplayer σχεδίασης video game, καθώς και πλατφόρμα που υποστηρίζει τα παιχνίδια αυτά και μπορείτε να τα παίξετε. Μοιάζει όπως είναι το Fortine Creative, χωρίς όμως το mode battle royale. Από σήμερα είναι δωρεάν σε open alpha φάση, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Δεν μπορείτε να εισάγετε τα δικά σας 3D models ή άλλα στοιχεία, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που σας παρέχει η πλατφόρμα για να δημιουργήσετε νέα πράγματα τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν ως prefabs και να μοιραστούν με άλλους δημιουργούς. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε σενάριο και να δανειστείτε στοιχεία UI, NPCs, όπλα και πολλά αλλά. Αν και τα competitive multiplayer games είναι το επίκεντρο (υποστηρίζουν μέχρι 16 παίκτες προς το παρών), η Manticore Games μας λέει ότι μπορούμε να φτιάξουμε co-op και singleplayer.
Για τον τρόπο που το Core θα βγάζει χρήματα είναι μέσω των avatars και premium cosmetics ώς προαιρετική επιλογή. Επίσης η Manticore Games αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να υποστηρίξουν τους δημιουργούς με “tips” και συνδρομές. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα προστεθούν αργότερα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 12:29 #249516 by BigGreekGamer
Core: Early Access Είναι ήδη διαθέσιμη.

 Το Core κυκλοφόρησε σε Early Access στο Epic Games Store μετά από ένα χρόνο σε Open Beta.

 Η εταιρεία ανάπτυξης, Manticore Games μαζί με την κυκλοφορία της Early Access του Core, έδωσε στην δημοσιότητα και ένα cinematic trailer, το οποίο δείχνει τις τοποθεσίες του παιχνιδιού, οι οποίες είναι όλες φτιαγμένες από τους παίκτες. Όσοι παίκτες κατεβάσουν το Core, θα έχουν και διάφορα αποκλειστικά προνόμια, όπως νέους χαρακτήρες και  mounts .

 Το Core είναι ένα εργαλείο σχεδίασης, όπου οι παίκτες μπορούν να σχεδιάζουν τις δικές τους εμπειρίες, gameplay modes και ιστορίες. Όλοι οι κόσμου του Core συνδέονται μεταξύ τους και έχετε πρόσβαση σε αυτούς από ο hub. Αυτοί οι κόσμοι αποτελούνται από πίστες για shooters, racing ή ακόμα και ολόκληρες πόλεις για να εξερευνήσετε και εξωγήινους κόσμους.

  O διευθύνων σύμβουλος της Manticore Games, Jordan Maynard, δήλωσε: "Το Core δείχνει τι είναι δυνατό όταν τα εργαλεία δημιουργίας είναι προσβάσιμα για όλους. Δημιουργήσαμε το Core ώστε να προσελκύσει ένα νέο κύμα δημιουργών από όλο τον κόσμο. Η νέα αυτή γενιά ήδη κυκλοφορεί εμπειρίες που ανταγωνίζονται τις μεγάλες εταιρείες, ή που οι μεγάλες εταιρείες δεν θα σκέφτονταν ποτέ να φτιάξουν".Η Early Access είναι διαθέσιμο στο Epic Game Store για PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification