Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Disney: Γενική συζήτηση

22 May 2020 19:21 #234543 by Giorgos Tsolaridis
Ο επικεφαλής του Disney+ αποχωρεί για την ένταξη του στο TikTok
O Kevin Meyer θα αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου για την διάσημη εφαρμογή.


Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο The Hollywood Reporter , ο executive του Disney+, Kevin Meyer, ο οποίος βοήθησε στην έναρξη της υπηρεσίας, βρίσκεται στα πρόθυρα της αποχώρησης μετά από πρόταση που του έγινε από το TikTok για το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Meyer δήλωσε: "Είμαι πολύ περήφανος για τα όσα έχουμε καταφέρει με την ομάδα Direct-to-Consumer and International, για την δημιουργία και διανομή ενός παγκοσμίου κλάσης portfolio από streaming υπηρεσίας και ειδικότερα το Disney+."

Ενδιαφέρον έχει η αναφορά του The Hollywood Reporter για την αποχώρηση του Meyer τρεις μήνες μετά την αλλαγή του διευθύνοντα συμβούλου. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Bob Iger ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα καθήκοντα χρίζοντας τον Bob Chapek ως διάδοχο του. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Meyer ήταν ένας από τους υποψήφιους για την θέση.

Από ότι φαίνεται ο Meyer θα αναλάβει το πόστο διευθύνοντα συμβούλου αλλά για το TikTok, υπό την αιγίδα της ByteDance και του ιδρυτή της, Yiming Zhang. O Zhang σε πρόσφατες δηλώσεις του σχολίασε την κίνηση της πρόσληψης του Meyer με θερμά λόγια: "Ως ένας από του πιο επιτυχημένους executives στον χώρο της ψυχαγωγίας, ο Kevin έχει όλα τα προσόντα για να φέρει το portfolio της ByteDance στο επόμενο επίπεδο. Ανυπομονώ να εργαστώ πολύ στενά με τον Kevin για την παγκόσμια ανάπτυξη μας και το άνοιγμα του νέου κεφαλαίου της ιστορίας της ByteDance."

Αντικαταστάτρια του Meyer στην Disney θα είναι η Rebecca Campbell η οποία θα γίνει η επόμενη επικεφαλής του τμήματος Direct-to-Consumer and International, αφήνοντας τα προηγούμενα καθήκοντα της ως πρόεδρος του Disneyland Resort.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2020 16:37 #234651 by Giorgos Tsolaridis
Η γνώμη μας για το TikTok
Τι λέει το νέο social network;

Κατά την διάρκεια της καραντίνας, ο περισσότερος κόσμος έμαθε για το TikTok. Ένα νέο social network στο οποίο χορεύετε, ερμηνεύετε ρόλους και γενικά χρησιμοποιείτε κάθε είδους ηχητικό απόσπασμα ή τραγούδι για να φτιάξετε αστεία βίντεο τα οποία θα μοντάρετε με το κινητό σας.

Το TikTok αποτελεί κάτι σαν...αστείο Instagram. Αξίζει ωστόσο τον χρόνο μας; Δείτε την άποψή μας στο σχετικό βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2020 17:25 #237219 by Giorgos Tsolaridis
Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει το TikTok
Τα δεδομένα χρηστών θα μεταφερθούν σε Αμερικανικούς servers.


Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει το TikTok, όπως δήλωσε και επίσημα στο blog της.

Προς το παρόν η Αμερικάνικη εταιρεία διερευνά την ασφάλεια του app. Για να δούμε πως θα ενσωματωθεί με το Xbox. Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για το μετοχικό κεφάλαιο του TikTok, στο οποίο συγκαταλέγεται και η Κινέζικη εταιρεία ByteDance, για την οποία ο ίδιος θα επιθυμούσε οι μετοχές αυτές να βρεθούν σε Αμερικανικά χέρια. Συγκεκριμένα, η ByteDance αναμένεται να πουλήσει την δραστηριότητά της στην Αμερική, με την Microsoft να την αγοράζει, μαζί με τις μετοχές της.

Η Microsoft και ο Trump αναμένεται να συζητήσουν το θέμα εκτενέστερα, όπως δήλωσε η εταιρεία, η οποία θεωρεί ότι η κίνησή της αυτή "θα επιφέρει ωφέλη στην Αμερικανική οικονομία". Οι συνομιλίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Η Microsoft θα αγοράσει τα γραφεία του TikTok σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Αναμένεται δε να μεταφέρει όλα τα δεδομένα χρηστών σε Αμερικανικούς servers, για λόγους ασφαλείας και να διαγράψει τυχόν δεδομένα σε servers άλλων χωρών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2020 14:39 #237331 by Giorgos Tsolaridis
Η Αμερική απαγόρευσε τα Κινέζικα apps TikTok και WeChat αλλά όχι και τα Κινέζικα games
Ο Donald Trump συνεχίζει τον "πόλεμο" με την Κίνα.


Ο Donald Trump εξακολουθεί να επιθυμεί τον εμπορικό αποκλεισμό της Κίνας και για τον σκοπό αυτό αποφάσισε να ρίξει ban στα mobile apps TikTok και WeChat. Το TikTok είναι γνωστό παγκοσμίως και ανήκει στην ByteDance, ενώ το WeChat είναι γνωστό κυρίως στην Ασία και ανήκει στην Tencent.

Η απόφαση αυτή θα ξεκινήσει να έχει ισχύ σε 45 ημέρες από τώρα και είχε φοβίσει αρκετά τους gamers της Αμερικής. Ο λόγος είναι ότι το WeChat ανήκει στην Tencent κι έτσι πολλοί πίστεψαν ότι ο Τραμπ θα ρίξει ban ακόμα και στα games της Tencent, η οποία μάλιστα έχει μετοχές σε πολλούς μεγάλους publishers.

Ο λόγος που ο Τραμπ θα απαγορεύσει το TikTok αφορά το ότι το app δεν θεωρείται απ' τον ίδιο ασφαλές, σε θέμα προσωπικών δεδομένων, καθώς φοβάται ότι τα βίντεο θα πάνε στην Κινέζικη κυβέρνηση. Βέβαια ο πρόεδρος των ΗΠΑ πιέζει την ByteDance να πουλήσει το πλειοψηφικό της πακέτο στη Microsoft και σε αυτή την περίπτωση το ban θα αφαιρεθεί.

Ευτυχώς εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε στους Los Angeles Times ότι όσον αφορά στην Tencent, θα μπλοκαριστεί μόνο το WeChat app της εταιρείας και όχι τα games της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2020 14:13 #237800 by Giorgos Tsolaridis
Βάλαμε TikTok
Στο πρώτο μας βίντεο Whois challenge.


Στο GameWorld σας ανακοινώνουμε ότι έχουμε ξεκινήσει με λογαριασμούς στο TikTok, ωστόσο τις πρώτες μέρες θα είμαστε αρκετά χαλαροί στα βίντεο.

Κάντε μας Follow στο @Gameworldgr όπου έχουμε ανεβάσει ένα Whois challenge. Ένα δείγμα του λίγων δευτερολέπτων θα δείτε στο σημερινό μας βίντεο και όλο το Whois Challenge είναι στο κανάλι @Gameworldgr του TikTok. Διαρκεί ένα λεπτό.


Επίσης, μπορείτε να κάνετε follow τους λογαριασμούς @ManosGryparis και @ChristianaThanou.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2020 22:04 #238754 by Giorgos Tsolaridis
Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει το TikTok
Η πρότασή της απερρίφθη


Η πρόταση της Microsoft για εξαγορά του TikTok απερρίφθη. Η εταιρεία Oracle είναι πλέον το φαβορί για την απόκτηση του TikTok, αν και προτίθεται αρχικά να κάνει κάποιες τεχνικές αλλαγές, δηλαδή ο ρόλος της θα είναι αυτός του τεχνολογικού συμβούλου, ενώ στη συνέχεια οι συζητήσεις για εξαγορά θα προχωρήσουν. Ο Donald Trump είχε δηλώσει ότι αν δεν υπάρξει αγοραστής στην Αμερική μέχρι τις 15/9 θα σκεφτεί να απαγορεύσει την εφαρμογή στην Αμερική για λόγους ασφαλείας δεδομένων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2020 21:27 #239109 by Giorgos Tsolaridis
Η Αμερική απαγορεύει τα Κινέζικα apps TikTok και WeChat
Η απαγόρευση οριστικοποιείται από αύριο.


Από αύριο 20/9 οι Αμερικανοί πολίτες δεν θα μπορούν να κάνουν πληρωμές στο TikTok , καθώς μετά το ναυάγιο εξαγοράς του από την Microsoft, οριστικοποιήθηκε η απαγόρευσή του. Επίσης από αύριο 20/9 το WeChat θα εξαφανιστεί από τα Αμερικάνικα Google Play και App store.

Από εκεί και πέρα, το TikTok θα έχει προθεσμία μέχρι τις 12 Νοεμβρίου για να πάρει μέτρα προστασίας για την ασφάλειά του, κάτι που έχει ζητήσει ο ίδιος ο Donald Trump. Αν δεν πάρει μέτρα ασφαλείας, τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα απαγορεύσει και το TikTok από τα mobile app stores

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 19:11 #239668 by Giorgos Tsolaridis
Η Αμερική απαγορεύει τα Κινέζικα apps TikTok και WeChat
Το ομοσπονδιακό δικαστήριο μπλόκαρε την μία απόφαση.


Ο Το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αμερικής μπλόκαρε την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει το TikTok. Η απόφαση είχε μετατεθεί από τις 20 στις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς δόθηκε παράταση λόγω της έγκρισης της μετάβασης των μετοχών της ByteDance σε μια νέα εταιρεία, την TikTok Global, στην οποία Walmart και Oracle έχουν το 20%. Τ

Η ByteDance υπέβαλε μία προκαταρκτική διαταγή επικαλούμενη την ελευθερία έκφρασης και η απόφαση έγινε δεκτή στις 27 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν η κυβέρνηση καταφέρει να αφαιρέσει το app από τα app stores. Η εντολή της κυβέρνησης ήταν το να "ρυθμίσει το ενημερωτικό υλικό του TikTok" κάτι που ήταν εκτός της δικαιοδοσίας της. Επίσης, ο νόμος του Trump περί "εθνικής ασφάλειας εξαιτίας του TikTok" κατερρίφθη.

Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του TikTok που αναφέρει ότι στις 12 Νοεμβρίου θα πρέπει να παύσει την λειτουργία του. Η ByteDance θα αναγκαστεί να δεχτεί την μεταβίβαση μετοχών τουλάχιστον κατά πλειοψηφία σε Αμερικανικές εταιρείες, αν θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί στη χώρα. Η διαφορά της εταιρείας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ότι κατέχει ακόμη το 80%. Η Κινεζική κυβέρνηση τίθεται κατά της απόφασης της Αμερικανικής κυβέρνησης και θέλει να πιέσει το TikTok να μην προχωρήσει στην πώληση μετοχών μέσω ξεχωριστής νομοθεσίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2021 22:12 #246100 by Γιάννης Παπαργυρίου
Η Αμερικανική κυβέρνηση πάγωσε την εξαγορά επ’ αόριστον

Η προτεινόμενη εξαγορά του Αμερικανικού σκέλους του TikTok από την Oracle και την Walmart σταμάτησε και σύμφωνα με την Wall Street Journal, μπήκε στον πάγο για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Η συμφωνία είχε αρχικά την υποστήριξη του τότε Προέδρου Donald Trump με αιτιολογία τις ανησυχίες σχετικά με το γεγονός ότι η εταιρεία ανήκε σε Κινεζικά συμφέροντα, όμως ο νέος Πρόεδρος Joe Biden λέγεται ότι σταμάτησε την πώληση όσο η κυβέρνησή του διενεργεί δικό της έλεγχο σχετικά με πιθανά ρίσκα ασφαλείας.

Η ByteDance, στην οποία ανήκει το TikTok, συνεργάζεται με μέλη ομάδων της εθνικής ασφάλειας της Αμερικής προκειμένου να ελέγξουν την ασφάλεια των δεδομένων και ιδίως το πώς το TikTok συλλέγει δεδομένα από Αμερικανούς χρήστες, καθώς και το πώς η κυβέρνηση της Κίνας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα .

“Σκοπεύουμε να αναπτύξουμε μια αναλυτική προσέγγιση προκειμένου να διασφαλίσουμε τα Αμερικανικά δεδομένα, η οποία απαντά στην πλήρη έκταση των απειλών που αντιμετωπίζουμε. Αυτό συμπεριλαμβάνει το ρίσκο Κινεζικών εφαρμογών και άλλου λογισμικού που χρησιμοποιείται στην Αμερική. Στους ερχόμενους μήνες αναμένουμε να εξετάσουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις με σκοπό μια ενδελεχή κατανόηση των κινδύνων που αντιμετωπίζουμε” είπε στην Wall Street Journal η εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Emily Horne.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2021 16:35 - 28 Feb 2021 16:36 #247021 by Γιώργος Τσάκωνας
Το TikTok έριξε ban στον Minecraft YouTuber Tommyinit για άγνωστους λόγους.

Ο Tommyinit έφαγε ban από την δημοφιλή πλατφόρμα TikTok στις 24 Φεβρουαρίου, στην οποία είχε συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο Thomas ‘TommyInnit’ Simons είναι ένας YouTuber και Twitch streamer από την Αγγλία, γνωστός για τα βίντεο που παράγει σχετικά με το Minecraft. Είναι επίσης γνωστός για τις πολλές συνεργασίες του με τον Minecraft YouTuber Dream. Ο TommyInnit έχει αποκτήσει σχεδόν 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube και πάνω από 4 εκατομμύρια στο Twitch μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.
Οι λόγοι που οδήγησαν το TikTok στο να ρίξει ban στον TommyInnit δεν είναι γνωστοί. Ο ίδιος ανακοίνωσε το ban στο Twitter με ένα συνοπτικό μήνυμα χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Τα βίντεο του στο TikTok δεν περιέχουν προσβλητικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο.

Μετά από καμπάνια στο Twitter από τους fans του με hashtag #FreeTommy, το TikTok επανέφερε τον λογαριασμό του σε μερικές ώρες. Τα βίντεό του ανακτήθηκαν επίσης και ο TommyInnit μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα ξανά.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification